eu m-am ales cu tahicardie ventric stg f grava,dupa 2 luni de pastile si slabit 7 kg,mancam putina mancare mai mult salam de biscuiti,preferam in loc de mancare -era dulce,de ce? pt ca evident ceva se intampla cu pancreasul.acum cu tratament pt inima imi e bine am oprit defapt tratamentul de vreo o luna jum,dar am fost la mare si la munte iar aerul curat mi-a facut mult bine;in legat cu capsula de slabit am tot citit comentarii cum ca iti fac bine ca unele fetele au fost ok altele nu,mie personal asta m-i s-a intamplat si mi-e cam frica sa iau iara pt ca e posibil sa dau ortul popii pt ca inima o ia razna si nu am control aswupra ei. |
||
L_K_B Postat pe 13 Octombrie 2009 15:25 |
||
---|---|---|
stiti cartea ,,SLIM cum am dat jos 30 de kilogramesi nu le-am mai pus la loc,,de CARMEN BRUMA.foarte buna ,eu am citit-o si am respectat intocmai procedura din carte si am 20 kg in 2 luni ,metaboismu meu s-a schimbat radical .Nu ma mai simnt obosita ,stresata,am mai multa pofta de viata .Cautati cartea si incercati ,o sa fiti foarte multumite.Aveam 76 de kg si am ajuns la 56kg si nu m-am ingrasattimp de un an |
||
garbo062473 Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:11 |
||
pe mine ma intereseaza vreau si eu...cum mil poti trimite |
||
|
||
garbo068780 Postat pe 16 Noiembrie 2009 07:24 |
||
si eu am luat capsula de slabit dar acum este interzisa pe piatza si nu o mai gasesc.stie cineva unde se mai gaseste? | ||
carlina Postat pe 4 Aprilie 2010 16:14 |
||
este interzisa si scoasa din farmacii..contine Amfetamina, motivul pt care a fost scos de pe piata si SLIM FORTE. Are o serie de reactii adverse: varsaturi, tahicardie, anemie..etc..incearca sa slabesti facand sport , conditie fizica, alergare ,macar jumatate de ora pe zi si mananca ponderat si ce trebuie, nimic saturat caloric si vei slabi in timp. | ||
reyya Postat pe 4 Aprilie 2010 16:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
acai cleanse | 25 | De la: dari_anca 5 Iulie 2019 12:03 |
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:51 |
Eu am slabit cu DuoSlim | 232 | De la: ella_elutza 22 Martie 2016 17:55 |
|
||
buna | 2 | De la: ufishor 19 August 2011 16:41 |
solutie alternativa de slabire cu succes | 4 | De la: Carmen_09 3 Octombrie 2013 11:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice