Salutari tuturor! Am cateva intrebari la care as fi curioasa sa aflu raspunsul vostru: 1. La ce tinuta vestimentara ati apela in cazul unei calatorii cu avionul? 2. Ce ar include bagajele voastre in cazul plecarii intr-o vacanta de 3 saptamani, cu mijlocul de transport specificat anterior? 3. Ce ati vizitat in Londra (obiective culturale, turistice, etc.) si v-a placut in mod deosebit? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! |
||
arina_rbk Postat pe 16 Octombrie 2008 19:43 |
||
---|---|---|
Evita tocurile cel putin in avion ,fustele exagerat de scurte sau decolteuti pana la buric .in bag te orientezi n functie de vreme s te treburile ccare le ai de rezolvat ,iar pe str in Londra mai recomandat ar fii sport ,ok seara ceva mai special .Eu personal ma vizitata ;turnul bib-bang ,castelul ,podul ,orasul chinezesc ,centrul comercial ,un enorm parc de distractii .a si muzeul.......am uitat .oups | ||
yavrum Postat pe 19 Octombrie 2008 09:49 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-19 09:49:20Evita tocurile cel putin in avion ,fustele exagerat de scurte sau decolteuti pana la buric .in bag te orientezi n functie de vreme s te treburile ccare le ai de rezolvat ,iar pe str in Londra mai recomandat ar fii sport ,ok seara ceva mai special .Eu personal ma vizitata ;turnul bib-bang ,castelul ,podul ,orasul chinezesc ,centrul comercial ,un enorm parc de distractii .a si muzeul.......am uitat .oups ms |
||
|
||
arina_rbk Postat pe 19 Octombrie 2008 15:48 |
||
pentru nimic ,azi dupa ce am scris postarea aici ,am stabilit unde vom petrece sarbatorile LA LONDRA ,la socrii ,deci dimineata vb de londra si seara cumpar bilet | ||
yavrum Postat pe 19 Octombrie 2008 22:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Drumetii in muntii Fagaras | 3 | De la: aalomii 22 Martie 2012 16:48 |
Diabetul si complicatiile lui | 17 | De la: garbo112550 20 Decembrie 2016 13:28 |
jocul vietii si cum sa-l joci | 26 | De la: Ciresica 4 Aprilie 2010 23:06 |
|
||
CONCURS | 1 | De la: avocat_carmen 23 Octombrie 2008 20:23 |
razi cu lacrimi :) | 43 | De la: florea 2 Decembrie 2009 10:57 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri