Salutari tuturor! Am cateva intrebari la care as fi curioasa sa aflu raspunsul vostru: 1. La ce tinuta vestimentara ati apela in cazul unei calatorii cu avionul? 2. Ce ar include bagajele voastre in cazul plecarii intr-o vacanta de 3 saptamani, cu mijlocul de transport specificat anterior? 3. Ce ati vizitat in Londra (obiective culturale, turistice, etc.) si v-a placut in mod deosebit? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! |
||
arina_rbk Postat pe 16 Octombrie 2008 19:43 |
||
---|---|---|
Evita tocurile cel putin in avion ,fustele exagerat de scurte sau decolteuti pana la buric .in bag te orientezi n functie de vreme s te treburile ccare le ai de rezolvat ,iar pe str in Londra mai recomandat ar fii sport ,ok seara ceva mai special .Eu personal ma vizitata ;turnul bib-bang ,castelul ,podul ,orasul chinezesc ,centrul comercial ,un enorm parc de distractii .a si muzeul.......am uitat .oups | ||
yavrum Postat pe 19 Octombrie 2008 09:49 |
||
De la: yavrum, la data 2008-10-19 09:49:20Evita tocurile cel putin in avion ,fustele exagerat de scurte sau decolteuti pana la buric .in bag te orientezi n functie de vreme s te treburile ccare le ai de rezolvat ,iar pe str in Londra mai recomandat ar fii sport ,ok seara ceva mai special .Eu personal ma vizitata ;turnul bib-bang ,castelul ,podul ,orasul chinezesc ,centrul comercial ,un enorm parc de distractii .a si muzeul.......am uitat .oups ms |
||
|
||
arina_rbk Postat pe 19 Octombrie 2008 15:48 |
||
pentru nimic ,azi dupa ce am scris postarea aici ,am stabilit unde vom petrece sarbatorile LA LONDRA ,la socrii ,deci dimineata vb de londra si seara cumpar bilet | ||
yavrum Postat pe 19 Octombrie 2008 22:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRAJITURA REVANI | 7 | De la: clioghe 30 Martie 2010 09:52 |
ASIGURA-TE CA STII CE FACI | 1 | De la: adiharchi 20 Februarie 2009 12:25 |
carne de vita | 34 | De la: 28 Decembrie 2009 12:50 |
|
||
Trei dorinte catre arhangheli. Sa va fie de folos! | 12 | De la: ara888 6 Aprilie 2017 16:46 |
castiga bani de acasa | 0 | De la: 8 Februarie 2012 17:23 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn