fiica mea nu poate sa il inghita pe noul meu sot. daca pana sa ne casatorim era totul ok, acum, de cand suntem sot si sotie, se poarta ingrozitor cu el. ce sa fac? | ||
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:42 |
||
---|---|---|
Nu e asa de simplu. Ceva s-a intamplat intre timp. Ce? Asta nu spui, deci e greu sa aiba cineva o parere. | ||
Opal Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:22 |
||
ar trebui sa insisti cu discutiile in 3....pusi fata in fata , ca fetita sa inteleaga ca nu o aleaa ea pt tine....daca te vede hotarata pe tine atunci va accepta si ea si va obosi cu rautatiile astea.... | ||
|
||
disperata_bv Postat pe 9 Decembrie 2008 15:22 |
||
dar citi ani are fata ta? stii la noi in oras tot asa se intimplase cu o familie si pina la urma stii care era pricina: ficasa avea relatie sex.cu tatal ei vitreg.... scuze dar mi se pare ca asa se intimpla si in familea ta ..... | ||
Postat pe 26 Decembrie 2008 09:06 |
||
salut.si eu sunt crescuta cu tata vitrg.m/a crescut de la doi ani si numai la varsta de 14 ani cand a vrut sa ma adopte am aflat de fapt adevarul, ca tata de fapt nu e tata.nu mi/a pasat prea tare, insa dupa aceia,imi amintesc, ca atunci cand mama lua o decizie care mie nu imi era favorabila, decizie luata alaturi de tatal meu, eram tare suparata, ma gandeam ca cine e el, sa spuna ce sa fac sau ce sa nu fac.doar nu era tata.Asta a fost atunci, mama si tata si.au dat seama ce e cu mine, si au inceput sa discute cu mine, ca lucrurile nu s/au schimmbat ca deciziile pe care trebuie sa le ia in privita mea le vor lua amandoi, si asa mai departe.multe multe discutii.dar pana la urma, am inteles ca ma iubeste si altul mai bun ca el nu as mai gasi.Era tatal meu si va ramane asa mereu. | ||
mirelamuresan Postat pe 9 Februarie 2009 12:50 |
||
In primul rand: cati ani are fata ta? In al doilea: numai ea se poarta urat?El cum reactioneaza? Nu iti ignora copilu, fii atenta la cum se comporta el, daca s-a mai schimbat atitudinea ei si fata de alte persoane, daca nu cumva a inceput sa se poarte asa cu toti barbatii...sa ma ierti dar si pe mine ma duce gandul la o molestare sexuala...poate m-am uitat prea mult la stirile de la ora 5... |
||
ramo_ptk_2008 Postat pe 23 Februarie 2009 14:59 |
||
in functie de cati ani are fata ta poti sa iei o decizie.Daca este mai maricica si vrea sa mearga la facultate in alta parte,poti sa o lasi,ca nu-i problema,sau la o scoala cu camin.Este la varta cand nu poate sa accepte o persoana de sex opus inafara de tatal ei adevarat.Este greu sa iei o decizie singura,nu trebuie sa te lasi nici inflentata de el,nici de ea. trebuie s-aveti o discutie,dar nu in trei,amandoi nu vor spune adevarul. |
||
pusy_aol Postat pe 27 Aprilie 2009 15:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Stiati? | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:11 |
il insel daca ma gandesc la alt barbat cand facem sex? | 111 | De la: valentino 12 Mai 2009 04:57 |
nasol | 29 | De la: tulipe 24 Iunie 2009 18:02 |
|
||
Ce haioasa e viata uneori... | 139 | De la: sora_ilsi 29 Ianuarie 2010 13:42 |
diferenta mare de varsta??? | 22 | De la: marimari 8 Martie 2009 22:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice