SI EU AM AVUT CANDIDA.AM SCHIMBAT MULTI DOCTORI PENTRU CA AM URMAT N TRATAMENTE SI DEGEABA , TRECEA PE MOMENT SI REAPAREA.DAR IN FINAL AM GASIT UN DOCTOR CARE MI-A RECOMANDAT SA PUN ALBASTRU DE METIL PE UN CUB DE ZAHAR SI SA-L SUG, TIMP DE O SAPTAMANA. P.S. AM UN AN DE CAND AM SCAPAT SI NU A MAI APARUT EU ZIC CA MERITA SA INCERCI. PUPICI |
||
garbo002914 Postat pe 14 Iulie 2009 09:52 |
||
---|---|---|
Cred ca ai auzit si incercat multe tratamente.Eu nu stiam ce e candidoza pana nu am avut o cadere a imunitatii din cauza unei relatii.Am incercat si eu fel si fel de tratamente cam 6 luni si aproape nimic.Revenea dupa un scurt timp.Atunci mi-am amintit ca eu cunosteam cauzele subtile ale bolilor si am actionat,din mai multe directii.In primul rand am facut tot posibilul sa fiu fericita ,sa rad,sa ma uit la filme frumoase.....etc Mi-am impus sa ies din starile joase in care eram si nu am mai luat nimic medicamente.Am ramas numai cu spalaturi cam 2-3 pa saptamana(nu sunt bune spalaturile dese)cu IMUNOPLANT de la plafar.E o solutie din plante.Am luat grau incoltit pentru cresterea imunitatii si lapte batut natural.In cateva zile s-a vazut rezultatul.Toate bolile apar in corpurile subtile si apoi ajung in corpul fizic.De aceea trebuie actionat si asupra psihicului.Vezi cu ce probleme te confrunti si rezolva-le.Starile negative de ura,de gelozie,de posesivitate,de manipulare etc atrag boli.Succes. |
||
durga Postat pe 14 Iulie 2009 15:38 |
||
G#214, cam sadic medicul ala, nu? Adica daca iti puneai citeva picaturi de albastru de metil direct in git fara sa simti si gustul amar afectul nu era acelasi? |
||
|
||
Aemulus Postat pe 16 Iulie 2009 00:36 |
||
ca de obicei treb sa faci lucruri care nu iti plac,dar sicer as incerca,nu am nimic de pierdut. ma bag merci |
||
ramonaaaa Postat pe 16 Iulie 2009 23:23 |
||
fetelor luatzi DIFLUCAN e scump dar merita eu am avut si mi-a trecut serios | ||
garbo025378 Postat pe 24 Iulie 2009 18:25 |
||
Ce misto nume! DI-FLU-CAN | ||
Aemulus Postat pe 24 Iulie 2009 18:26 |
||
pai cineva pe un site imi recomanda sa consum f multe lactate si voi spuneti sa le evit nu stiu ce sa mai cred.am inteles ca iaurtul regleaza flora vaginala | ||
garbo035071 Postat pe 3 August 2009 12:37 |
||
Am citit de curand despre binefacerile Bicarbonatului de sodiu (NU de Amoniu!!!).Eu cred ca merita sa incerci, pentru ca multe din remediile bicarbonatului de sodiu sunt cunoscute din vremuri indepartate. Candida este principala cauza a cancerului - o noua teorie in lumea medicala Cancerul este la ora actuala una dintre cele mai importante cauze care provoaca decesul. In acest video de 20 de minute, Doug Kaufman il intervieveaza pe oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cartii "Cancerul este o ciuperca" (este vorba despre Candida), care promoveaza o noua teorie referitoare la aceasta boala. Teoria sa sustine ca vindecarea cancerului poate fi simpla (fara riscuri) si rapida (in doar cateva zile). In prezent celor diagnosticati cu cancer li se ofera de catre medici trei variante: operatie, chimioterapie sau radioterapie.. Totusi, rata de succes este departe de a fi multumitoare. In prezent, medicina se concentreaza pe a lucra cu ipoteza ca un factor important in aparitia cancerului este cel genetic, insa cercetarile recente arata ca acesta joaca un rol scazut in declansarea bolii. Cercetarile doctorului Simoncini l-au condus la concluzia ca drept cauza principala a bolii este o banala ciuperca numita Candida. Aceasta exista in mod natural in organism, si nu cauzeaza probleme atat timp cat dezvoltarea ei nu scapa de sub control. Tumoarea canceroasa este doar reactia fireasca a organismului de a se apara de aceasta ciuperca. Mai multe studii anterioare stabilisera deja o legatura evidenta intre cancer si Candida: intre 79 si 97% dintre bolnavii de cancer prezentau si infectii cu Candida. Care este solutia? In acest video, doctorul Simoncini arata evolutia unor tumori spalate cu o banala solutie de� bicardonat de sodiu (praf de copt). Marele dezavantaj in lupta cu Candida este faptul ca ea se adapteaza in cateva zile la atacul medicamentelor cunoscute pana acum. Insa nu se adapteaza suficient de repede si la bicarbonatului de sodiu. Din pacate nu este suficient sa inghitim praf de copt pentru a scapa de cancer, bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct in tumoare. Ph-ul tumorii se schimba de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca sa fie distrusa inainte de a avea timp sa se adapteze. Experimentele doctorului Simoncini arata ca 99% din cazurile de cancer la san si vezica se pot vindeca in doar 6 zile, folosind doar un cateter care spala tumoarea cu solutie de bicardonat de sodiu. Evident, interesele financiare din industria farmaceutica au facut ca doctotul Simoncini sa fie marginalizat, iar teoria sa sa fie prea putin cunoscuta. Ce anume cauzeaza scaparea de sub control a dezvoltarii Candidei in organism si cum putem sti ca avem probleme legate de acest lucru? Un semn bun este dorinta nestapanita de dulciuri si fainoase, acestea fiind preferate de ciperca drept hrana. Este favorizata si de alcool, cafea, drojdie, lactate, majoritatea fructelor, otet, unele legume. Candida secreta 79 de substante toxice pentru organismul uman, de aceea cei afectati se simt slabiti, ametiti, lipsiti de putere (de la alcoolul si acetaldehida secretate de ciuperca) si anxiosi, deprimati, fara putere de concentrare (de la reactia acetaldehidei cu dopamina). In lupta impotriva proliferarii Candida in organism se recomanda o dieta riguroasa si chiar obtinerea de suport psihologic pentru a renunta la unele alimente nesanatoase, exercitii fizice care ajuta la reechilibrarea producerii de neurotransmitatori, consumul de bacterii "bune". BICARBONATUL DE SODIU - Cunosc gustul bicarbonatului de sodiu, dizolvat in lapte, din copilarie! Si azi Tratamentul acesta este foarte eficace contra tusei. La un pahar de lapte se pune 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Laptele se bea fierbinte inainte de culcare. - Persoanele care nu suporta laptele folosesc solutie de bicarbonat de sodiu in apa -1 lingura de bicarbonat de sodiu la 1 litru de apa.. - Nimic nu ajuta mai bine la tratarea durerilor de gat decat clatirea cu solutie de bicarbonat de sodiu (gargara) - 2 lingurite la 1 pahar de apa calda. Bicarbonatul de sodiu umezeste mucoasa gatului. Clatirile se efectueaza de 5-6 ori pe zi. - Contra guturaiului, solutia de bicarbonat de sodiu se foloseste sub forma de picaturi pentru nas. Daca va curge nasul abundent, efectuati spalaturi nazale - picurati in nas cateva pipete de solutie si peste un niinut curatati nasul. Procedura se repeta de 2-3 ori pe zi. - Contra conjunctivitei se spala ochii cu solutie de bicarbonat de sodiu. Dar sa tineti minte ca nu se poate sa folositi acelasi tampon de vata de 2 ori. - Care bolnav de ulcer nu a apelat la bicarbonatul de sodiu ca sa scape de dureri? Bicarbonatul neutralizeaza surplusul de acid din stomac. Iata de ce bicarbonatul a servit drept leac contra ulcerului multi ani. Dar folosirea lui prea des da un efect invers: se mareste cantitatea acidului secretat in stomac. Mai mult decat atat, la interactiunea bicarbonatului cu acidul se degaja bioxid de carbon, care bombardeaza peretii subtiati ai stomacului, ducand la alte ulceratii. Este de dorit sa utilizati bicarbonat de sodiu cat mai rar, doar cand nu aveti alte medicamente la dispozitie. - Bicarbonatul de sodiu se foloseste in medicina ca substanta antiaritmica. Un atac de cord se poate opri administrand 1/2 lingurita de bicarbonat. - Bicarbonatul ajuta la hipertonie datorita faptului ca activeaza eliminarea intensiva a lichidului si sarurilor din organism si scade tensiunea arteriala. 1/2 lingurita de bicarbonat consumata impreuna cu medicamentele da posibilitatea micsorarii dozei acestora. - Bicarbonatul de sodiu este un mijloc eficace contra raului de automobil. Este important sa nu uitati sa luati la drum praful de bicarbonat. - Bicarbonatul de sodiu este mijlocul de prim ajutor in caz de traumatisme grave, cu pierdere mare de sange, la intoxicatii care sunt insotite de voma si diaree, la febra indelungata cu transpiratie abundenta. Pentru restabilirea pierderii lichidului din organism se prepara solutie de bicarbonat de sodiu si sare. Reteta este simpla : 1/2 lingurita de bicarbonat si 1 lingurita de sare la 1 litru de apa foarte calda. Se bea cate 1 lingura la fiecare 5 minute. - Au nevoie de bicarbonat de sodiu si bolnavii cu panaritiu -inflamarea cu puroi a degetului. incepeti Tratamentul imediat ce simtiti durere pulsanta. Pregatiti o solutie de 2 linguri de bicarbonat la 1/2 litru de apa fierbinte, in care tineti degetul timp de 20 minute. Repetati procedura de 3 ori pe zi si infectia va disparea repede.. - Clatirea cavitatii bucale cu bicarbonat de sodiu ajuta contra durerilor de dinti. Este deosebit de eficace contra inflamarii periostului. Clatiti gura de 5-6 ori pe zi, astfel puteti evita interventia chirurgicala.. - Bicarbonatul de sodiu este si substanta cosmetica. Dati sapunul prin razatoare si amestecati-1 cu bicarbonat. Spalati fata cu un tampon de vata muiat in amestec, de 2 ori pe saptamana. Curata pielea de acnee si de celulele moarte, deschizand porii. - Bicarbonatul poate inlocui pasta de dinti, pentru inalbire. Muiati un tampon de vata in bicarbonat de sodiu si stergeti dintii pana ce petele galbene vor disparea. Rezultatul se vede chiar si dupa o singura spalare. - Bicarbonatul de sodiu nu opreste eliminarea transpiratiei, dar neutralizeaza acizii ei. Dupa cum se stie, in unii acizi din sudoare se dezvolta bacterii care dau transpiratiei un miros neplacut Vara, sau inainte de antrenamentele sportive e bine sa stergeti regiunea axilara cu un tampon de vata, muiat in solutie de bicarbonat de sodiu, si mirosul neplacut nu va mai aparea toata ziua. - Solutia de bicarbonat de sodiu preparata dintr-o 1/2 lingurita la 1 pahar de apa, ne va ajuta sa ne tratam de intepaturile insectelor. Daca ungem locul intepat de cateva ori pe zi, inflamatia dispare. Mai mult, bicarbonatul nu da voie microbilor sa patrunda in rana. - Dupa o zi de lucru putem trata picioarele obosite si umflate cu o solutie din 10 litri de apa si 5 linguri de bicarbonat de sodiu. Dupa 15 minute de odihna placuta, cu picioarele in solutia calda, veti putea dansa toata noaptea. - 90% din bacterii si pesticide raman pe legumele si fructele spalate cu apa de la robinet. Daca in apa se adauga bicarbonat de sodiu sau suc de lamaie, legumele si fructele se spala mult mai bine. - Daca aveti negi, trebuie sa-i ungeti cu pasta din bicarbonat cu ulei de ricin de 2-3 ori pe zi si sa aplicati un pansament. - Pentru gusa adenomatoasa e bine sa mestecati paine de secara astfel ca ea sa fie bine inmuiata cu saliva. Se face din ea o turtita, se presara cu bicarbonat de sodiu, se pune pe gat si se panseaza. Se bea infuzie din boabe de boz tufar -1 lingurita de boabe la un pahar de apa fierbinte. Se bea cate 1/3 pahar de 3 ori pe zi. Se urmeaza tratamentul pana cand se obtine rezultatul dorit. Din boabe de boz se poate fierbe dulceata si se poate folosi la tratament. - Pentru pinten osos: la 3 litri de apa calduta se pun 500 g de bicarbonat de sodiu. Se "oparesc" picioarele, turnand apa fierbinte de cateva ori, timp de 30 minute. Apoi se pun picioarele pe un rolator de lemn cu spini si se rotesc rolele acestuia cu piciorul, schimband picioarele din timp in timp. Se repeta la 2-3 zile. - Contra radiculitei si bolilor articulatiilor: intr-o cana de apa fierbinte se dizolva o lingurita de bicarbonat de sodiu. Se inmoaie in aceasta solutie un servetel de bumbac de marimea locului bolnav si se scurge putin. O parte a servetelului se sapuneste cu sapun de rufe si se stropeste cu petrol lampant (gaz). Locul bolnav se unge cu grasime si se acopera cu servetelul. Se panseaza cu o basma de lana, si se inveleste cald. Se sta asa cat se poate de mult. Se repeta de cateva ori, functie de starea bolnavului. |
||
cocaVV Postat pe 4 August 2009 09:44 |
||
Aloe Berry Nectar(Vera Gel),Aloe Blossom Tea,Propolis,Aloe First si Aloe Propolis Creme 100%-NATURALE, VINDECA SI DETOXIFICA IN CAZUL CANDIDEI | ||
stefanp Postat pe 8 August 2009 16:56 |
||
De la: stefanp, la data 2009-08-08 16:56:17Aloe Berry Nectar(Vera Gel),Aloe Blossom Tea,Propolis,Aloe First si Aloe Propolis Creme 100%-NATURALE, VINDECA SI DETOXIFICA IN CAZUL CANDIDEICele mai proaste produse,foarte scumpe si fara niciun fel de efecte in cazul candidozei !!! pentru ca nu sunt medicamente si nici macar compatibile cu tratamentele medicale !!! |
||
TF_ Postat pe 9 August 2009 17:00 |
||
De la: TF_, la data 2009-08-09 17:00:37De la: stefanp, la data 2009-08-08 16:56:17Aloe Berry Nectar(Vera Gel),Aloe Blossom Tea,Propolis,Aloe First si Aloe Propolis Creme 100%-NATURALE, VINDECA SI DETOXIFICA IN CAZUL CANDIDEICele mai proaste produse,foarte scumpe si fara niciun fel de efecte in cazul candidozei !!! pentru ca nu sunt medicamente si nici macar compatibile cu tratamentele medicale !!! De unde stii ,le-ai incercat ca o spui cu atata convingere sau .....rautate? Esti o persoana care nu accepta concurenta,invata sa te adaptezi ,daca nu te excluzi singur. Pana acuma te-am ignorat si o voi face in continuare ,dar intreci orice limite,pacat de tine. Sa ai succese in fapte bune! |
||
SANATATE Postat pe 10 August 2009 10:08 |
||
De la: stefanp, la data 2009-08-08 16:56:17Aloe Berry Nectar(Vera Gel),Aloe Blossom Tea,Propolis,Aloe First si Aloe Propolis Creme 100%-NATURALE, VINDECA SI DETOXIFICA IN CAZUL CANDIDEI Functioneaza aceasta combinatie,le-am folosit, iar medicul ginecolog mi-a spus ca sunt foarte bune ,iar pt. a avea un uter curat mi-a indicat sa folosesc combinatia de First si crema propolis. Sanatate tuturor ! Alegeti ceea ce considerati ca vi se potriveste. |
||
SANATATE Postat pe 10 August 2009 10:14 |
||
De la: garbo000560, la data 2009-08-10 10:14:33foloseste tu first intravaginal sa vezi cu ce cancer de col sau de ovare te pricopsesti de la acele adaosuri ce sunt continute de acest remediu "minune"...produsele de la forever nu sunt nici medicamente si nici compatibile cu tratamentele medicale...asa ca numai bate campii aiurea,voi sunteti cativa care tot incercati sa pacaliti lumea pe diverse forumuri cu aceste tampenii...iar cat despre concurenta,stai calma,nu ai tu cum sa concurezi cu mine in niciun domeniu,pentru ca nu avem cum sa ne intersectam !!!De la: stefanp, la data 2009-08-08 16:56:17Aloe Berry Nectar(Vera Gel),Aloe Blossom Tea,Propolis,Aloe First si Aloe Propolis Creme 100%-NATURALE, VINDECA SI DETOXIFICA IN CAZUL CANDIDEI daca ai ceva de comentat la aceasta postare,ar fi dragut din partea ta ca inainte de comentariu,sa publici aici lista cu ingrediente ale FIRST-ului pe care il lauzi cu atata foc,sa stie oamenii ce contine si sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza...si sa le specifici ca forever living product recomanda ca acest produs sa nu se foloseasca pentru uz intern...scrie si pe flacon asta !!! |
||
TF_ Postat pe 10 August 2009 19:56 |
||
Si eu m-am luptat 2 ani cu candida si am fost la o multime de doctori, nu mai spun cati bani am aruncat pana cand o doctorita mi-a dat un tratament care a functionat cu adevarat, se poate lua fara prescriptie medicala desi nu e naturist, dar zic sa-l postez poate ajuta pe cineva: Flucovim 150 mg o doza unica, Gyn-Canesten ovule (tratament pentru 3 zile), se introduc seara cu aplicatorul pe care-l gasiti in cutie si a 2 a seara inainte de introducerea celui de-al doilea ovul va spalati cu Femigin B Pulbere, fierbeti jumate de litru de apa, o lasati sa clocoteasca si dizolvati 2 pliculete pentru spalaturi cu irigator de 500 ml. Si cam asta-i tot, mie mi-a trecut, de 6 luni vad ca nu a mai revenit, am spus si la prietene, a functionat. Sanatate multa! | ||
elle Postat pe 17 August 2009 19:15 |
||
Am inteles ca de la Aloe Forever ar fi ceva tratamente. eu vreau sa incerc> si pe mine ma chinuie. Acuma iau tratament ovule, sper de data asta sa nu mai apara, dar nu strica si ceva pe baze de plante. | ||
garbo003197 Postat pe 1 Septembrie 2009 16:09 |
||
Vad ca au mai scris si altii de Aloe, cu atat mai bine :) | ||
garbo003197 Postat pe 1 Septembrie 2009 16:10 |
||
De la: garbo003197, la data 2009-09-01 16:10:13Vad ca au mai scris si altii de Aloe, cu atat mai bine :) Buna, iti recomand de la Forever ,ceea ce s-a mentionat mai sus,e combinatia eficienta. Eu le-am folosit si a functionat si am auzit si pe alte persoane care au folosit si au fost multumite de rezultat. Daca doresti mai multe informatii imi poti scrie la adresa [email protected] |
||
SANATATE Postat pe 2 Septembrie 2009 22:00 |
||
salut, nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai am probleme, am fost la mare si am stat la soare si am folosit drept lubrifiant unguentul maecter. Nu am apucat sa folosesc albastru de metil cu zahar ca m-am facut bine. |
||
ramonaaaa Postat pe 3 Septembrie 2009 20:00 |
||
bine eu am spus cate si ce am folosit pana atunci poate ca au avut si ele efect, dar sa stiti ca atunci cand am folosit iaurt in interior m-am simtit ok( nu mai aveam scurgeri aproape deloc) dar nu m-a vindecat sau a ajutat.aaaaaaaaaaa si cred ca folosind unguentul ca lubrifiant il tratam si pe el | ||
ramonaaaa Postat pe 3 Septembrie 2009 20:06 |
||
De la: garbo003197, la data 2009-09-01 16:10:13Vad ca au mai scris si altii de Aloe, cu atat mai bine :)pai au scris deoarece au tot interesul sa-si vanda marfa si sa va ia banii voua,celor mai putin informati despre aceste produse...ia cauta tu pe net detalii despre METILPARABEN...sa vezi ce este ...si apoi gandeste-te ca acet metilparaben,pe langa alte asemenea ingrediente sunt continute de produsul ce ti-l recomanda cei de la aloe forever sa-l folosesti pentru a te trata !!!!!!!!!! crezi ca se poate ???? sa te tratezi cu un produ ce are ingrediente ce nu fac bine organismului ???? si inca ceva....daca te informezi,acel produs ce il recomanda dansii pentru candida,aloe first este pentru un extern,iar ei il recomanda pentru uz intern,intravaginal...crezi ca cei ce l-au produs si au zis ca este pentru uz extern nu stiu de ce ???? dar deh,asa se intampla cand cei ce distribuie aceste produse,incearca sa pacaleasca oamenii sa le vanda niste produse de medie calitate,foarte scumpe,ca fiind produse de top !!!! pentru candida uite aici cel mai eficient tratament !!! TRANSFER FACTOR http://www.google.com/search?hl=ro&client=opera&rls=en&hs=Cad&ei=cCCgSqTQNYT6_AaEpcz1Cw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=transfer+factor+candidosis&spell=1 |
||
TF_ Postat pe 3 Septembrie 2009 23:06 |
||
tare faza cu bicarbonatul si teoriile doctorului Simonicini. Urmaresc si eu de ceva vreme cercetarile lui. La prima vedere, pare banal ca un cancer sa fie provocat de o ciuperca. Pe de alta parte, noile teorii in oncologie, sustinute de somitati medicale precum John Ionescu, par a sustine ce spune dr. Simoncini. Totusi, cancerul cred ca este o problema mai complexa de atat, insa ciupercile astea ar putea juca un rol in declansarea maladiei. Se vorbeste din ce in ce mai des despre faptul ca afectarea adn-ului ar fi doar consecinta alterarii premergatoare a biochimiei membranei celulare. Deja testele moderne pentru depistarea anumitor tipuri de cancer se bazeaza pe monitorizarea metabolismului glucidic al tesutului suspect. Personal, inclin sa cred ca infectia cu candida este doar o consecinta si nu cauza cancerului. Probabil ca, la un moment dat, exista riscul ca anumiti germeni patogeni sa contamineze adn-ul organismului gazda. Rolul bacteriilor si ciupercilor in natura este sa descompuna materia biologica moarta, prin urmare dezvoltarea lor anarhica arata mai degraba o devitalizare a tesutului infectat si scaderea imunitatii, decat vice-versa. Problema candidozei ca si a altor infectii consta in aceea ca germenii cu pricina se afla in stare latenta aproape peste tot :D yeak, si cum prin ocazia, dau lovitura. In mod paradoxal, tot bacteriile par a fi cei mai buni aparatori in fata candidei, e vorba de cele care compuns flora locala (nu si fauna :D ). Teoretic, o mai buna oxigenare a tesuturilor, o alimentatie echilibrata - bogata in vitamine si minerale - o minte linistita si un suflet luminos :-) constituie factori esentiali in prevenirea infectiilor cu CA. Pentru tratament, cred ca cel mai bine mergeti la medic, dar nu uitati nici de remediile naturiste. |
||
anticenzura Postat pe 16 Septembrie 2009 03:23 |
||
De la: mariana13, la data 2009-06-29 22:49:19Poate fi si de la absorbante problema, o alergie ceva. SE NUMESTE FLUCOVIC NU FLUCORIC:) |
||
Rabela Postat pe 23 Septembrie 2009 15:37 |
||
De la: garbo011441, la data 2009-06-25 08:47:25Fetelor, pentru candida este indicat FLUCORIC, in doza unica ! Este foarte eficient, dar consultati medicul, nu se ia la intamplare dupa ureche !Succes! se numeste flucovic nu flucoric |
||
Rabela Postat pe 23 Septembrie 2009 15:38 |
||
Buna fetelor! Eu am reteta foarte buna...pe mine m-a ajutat foarte mult.. Candidoza este boala femeilor curate,asa mi-a spus doctora mea ginecolog.. De disparut definitiv nu se va intampla niciodata pentru ca ea se face de la: alimentatie medicamente de orice fel,mai ales antibiotice anticonceptionale apa plus ca daca partenerul o are de la ex-a....s-a terminat...:( Eu ce va spun acum am incercat si m-a ajutat foarte mult si nu am mai avut probleme,sper sa va ajute si pe voi... SE CLOCOTESTE 1 L DE APA SI SE ADAUGA 1-2 LINGURI DE BICARBONAT DE SODIU ,SE LASA LA RACIT SI DE FAC SPALATURI CU IRIGATORUL(de preferat seara)...O sa vedeti ca va va face bine... Spre sa va fie de folos....iar dc vreti sa mai vb id-ul meu este popescu_roxanasimona |
||
Rox_xoR Postat pe 1 Octombrie 2009 22:49 |
||
salut, am vrut sa va zic ca nu mi-a revenit boala si ma bucur tare mult,asa ca faceti ce am facut si eu pt cele care mai au probleme | ||
ramonaaaa Postat pe 2 Octombrie 2009 17:49 |
||
Cu siguranta exista produse care rezolva problema candidozei si nu numai.Eu am ajutat foarte multe femei cu acest diagnostic.Mai mlte detalii la [email protected] | ||
garbo049890 Postat pe 6 Octombrie 2009 05:45 |
||
cat timp se fac aceste spalaturi...?chiar sunt curioasa.Adica,cate zile?...ca stiu ca si bicarbonatu asta folosit in permanenta iti distruge flora...deci... dak esti draguta sa-mi raspunzi | ||
scorpie09 Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:26 |
||
pt rox | ||
scorpie09 Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:30 |
||
INCERCATI SEARA,CU UN BETISOR DE URECHI INMUIAT IN ALBASTRU DE METIL :CU O PARTE STERGETI LABIILE SI INTRAREA IN VAGIN SI CU CEALALTA IN INTERIORUL VAGINULUI.DIMINEATA SPALATURI VAGINALE CU O LINGURITA DE BICARBONAT DE SODIU DIZOLVAT IN PUTINA APA CALDA.TERMEN 14 ZILE.LA MINE A MERS. | ||
dalka Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:27 |
||
Pentru candida, mai bine zis impotriva ei, se fac spalaturi cu infuzie de flori de salcam, seara si dimineata, pana la disparitie. In mod normal cam in 2-3 saptamani ar trebui sa dispara. Incercati si cu spalaturi cu ceai de marul lupului. | ||
elena130 Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 2 | De la: tutankhamon 15 Ianuarie 2010 23:36 |
madalina | 24 | De la: Kid0 6 Februarie 2010 00:15 |
Acnee la 32 de ani | 166 | De la: mirabela12 21 Mai 2016 13:21 |
|
||
Helicobacter pylori | 14 | De la: IreneG 1 Februarie 2016 21:35 |
tratament pentru cicatrici? | 6 | De la: garbo_1568 16 Mai 2012 18:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară