aventura fara sex

sora partenerului mi-a zis ca nu ar trebui sa mai discut cu prietenul meu cel mai bun. ca si asta este o aventura emotionala si ca pe prietenul meu il deranjeaza,d ar nu vrea sa imi spuna. tin mult la amandoi, dar chiar cred ca poti sa fi prietena cu un barbat fara sa fie alt tip de sentimente
AlexaGrigore
Postat pe 17 Octombrie 2008 15:21
Si eu eram gelos cand prietena mea discuta cu prietenii ei despre noi, dar dupa ce m-am impritenit si eu cu o fatapot spune ca se poate sa fii priten cu cineva de sex opus fara atractie sexuala, asa ca daca are incredere in tine te va lasa sa-ti pastrezi pritenul

Postat pe 17 Octombrie 2008 17:38
Asa este.Patul face diferenta.Intr-o zi, Suzuki, o surprinde pe fosta lui nevasta pe dusumea, cu o persoana oarecare.
-Ce faci draga aici.-o intreaba el pe Suzuka.
-Aaaa... sa-ti fac cunostinta cu Gigel, care este un vechi prieten de familie.Stii... discutam niste intamplari comune, din liceu.
-Dar bine tu, nu puteai sa-i oferi omului un scaun?
-N-am vrut sa-l invit pe pat, pentru ca stiu cat esti tu de gelos...Iar pe scaun, discutia n-ar fi decurs asa de cursiv ca aici.

Postat pe 19 Octombrie 2008 19:16
o aventura emotionala???????? nu am mai auzit asa ceva..........aventura emotionala????parca nu imi revin...........ce tampenie!nu exista asa ceva.sunt barbati egoisti care nu inteleg cuvantul prietenie....(pt ca prietenie exista si intre o femeie si un barbat).....si de aceea incearca sa te santajeze!dar de aici pana la aventura emotionala..........
layla21
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:07
nu ar avea de ce sa il deranjeze k vb cu un amic despre voi atat timp cat nu ii spui chiar toate detaliile...mi se pare absurd sa se supere..dar tu vb cu el si intreaba-l dar subtil..bafta!

Postat pe 20 Octombrie 2008 15:13
nu crezi ca e mai degraba gloasa sora prietenului tau ,sau de ce nu il intrebi direct pe el ce crede..
yavrum
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:59
Filomela era geloasa pe nevasta lui Gica.
-De ce esti draga asa geloasa pe sotia lui Gica?-a intrebat-o o vecina.
-Pai cum sa nu fiu.Zii si matale.Gica si nevasta-sa s-au zbenguit acolo in pat pana i-au sarit arcurile.Si cand am crezut si eu ca profit de lipsa nevestei lui Gica, mi-a intrat un arc in...Na ca mi-e si rusine sa spun, tzatza.
-Bine dar asta este treaba lor.
-Da, tzatzica.Dar nu putea nesimtitul dracului sa spuna?Ca in loc sa ma invinetesc pe canapea ca sa vada barbatu-meu, mai bine o faceam pe dusumea si nu mai stia prostul ala nimic.

Postat pe 20 Octombrie 2008 21:12
confirm! poate exista o superba relatie de prietenie intre un barbat si o femeie fara sa fie sexul si alte chestii intime....de cand ma stiu cei mai buni confidenti si cei mai seriosi au fost barbatii. femeile prietene te inseala cand nu te astepti. un barbat nu va spune un secret daca il rogi. si chiar acuma am o relatie de amicitie superba cu un tip. ne povestim cate in luna si in stele, dar nu a fost niciodata vorba sa ne ducem cumva la un hotel sau la vreunul ditre noi acasa...poate sunt si ceva sentimente,nu neg, dar avem capul pe umeri si suntem doi oameni maturi care apreciaza o relatie de amicitie decat o simpla tavaleala printre cearceafuri.
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2008 12:37
1973,

"chiar acuma am o relatie de amicitie superba cu un tip. ne povestim cate in luna si in stele, dar nu a fost niciodata vorba sa ne ducem cumva la un hotel sau la vreunul ditre noi acasa...poate sunt si ceva sentimente,nu neg,"

sa nu te superi pe mine..:)

stii melodia : "dar intre noi mai e un pas
atata doar a mai ramas" la,la,la,laaaaa...

judecand dupa efuziunea ta, atat mai este pana cand o sa faceti sex,exact un pas...

ehee,he,he..o sa vii sa ma contrazici,dar iti vorbeste o batranica aici...

Un pas, 1973..:)

pe care o sa-l faceti! mai devreme, sau mai taziu...in defintitiv, este atat de comond sa te apuci sa faci dragoste ..cu cineva care iti stie toate preferintele in materie de sex..

pt ca nu-i asa...pt asta sunt bunii prieteni...
iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2008 14:24
sa nu ma intelegi gresit,am o gramada de amici barbati,o gramada...dar sunt constienta ca daca le-as spune :hai! niciunul nu ar spune,nu..

este valabila zicala "pana nu ridica cateaua coada,nu..."

asa si in cazul tau,prietenia asta... nu are cum sa dureze dacat daca tipul va avea mereu o speranta,speranta ca intr-o zi...vei fi "buna' cu el.

si invers,este adevarat, in multe cazuri vraja lucreaza in subconstient,dar lucreaza..

si in defintitiv ,nu este nimic de condamnat..cu o singura conditie,sa nu stie nimeni decat voi doi,pt ca nu-i asa..nu trebuie sa sufere nimeni decat voi,pt ca intodeauna dupa placere,urmeaza durere...desi..
iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2008 14:37
iasomia, tocmai asta e frumusetea! ca desi e o tensiune foarte mare intre noi, avem capul pe umeri si ne dam seama ca daca vom ajunge intre cearceafuri, se va duce pe apa sambetei relatia de amicitie - prietenie. nu, nu neg ca, poate ne-am dori asta...as fi meschina si ipocrita poate....dar suntem lucizi...pana cand? he he he he....nu stiu......pupicei
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2008 15:05
Draga 73, puteti sa va povestiti cate sunt in luna si in stele, in ograda si in casa.Trebuie sa fii nitel mai reticenta cu lucrurile de sub pat, masa si cearsafuri.Daca ti-ai uitat pijamaua sub pernuta si pomenesti despre asa ceva, nu-i dai idei?

Postat pe 2 Noiembrie 2008 18:44
sincer, pana acuma s-au dat idei....dar nu le-am pus in practica...inca.....suntem suficienti de maturi, zic eu, ca sa ne dam seama ca am putea strica totul cu o partida de sex.....exista riscul ca sa nu ne potrivim....si stii, vanghelis, chiar nu-mi pasa dac sunt crezuta sau nu.eu sunt impacata cu dumnezeu ca nu calc stramb - fizic - in fata lui...pentru cine nu ma crede.......pacatul lui sa fie....
tutankhamon
Postat pe 3 Noiembrie 2008 09:17
1973,

pana la urma nu conteaza ce credem noi,bucura-te de prietenia aia..acum cat este frumoasa,pura,dulce...pt ca dupa ce umblati "in adancuri" se strica jucarica...

daca ti-e prieten de familie,nu o face...e pacat...
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:12
Nimic nu-i pur,
E-o vesnica minciuna,
Ce bate din copite-nveselit,
Cand noaptea panza goala si-o aduna,
In luna alba care a murit.

Asa cum ea isi tremura vapaia.
Si somnul se consuma-n varcolaci,
Nu de lumina s-a umplut odaia,
Ci de minciuna am ramas saraci.

Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:20
Daca este atat de urat incat sa nu te atraga nu vad de ce nu ai discuta incontinuare.Si eu am prieteni care nu ma atrag deloc ca barbati pt ca fiecare femeie este atrasa doar de un anumit tip de barbati si daca nu se incadreaza in sabloanele tale nu poti sa te indragostesti cred eu dar fiecare la randul ei este unica si doar tu poti sa stii daca esti in pericol sau nu sau posibil sa fii si sa nu realizezi.
yzabela_03
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:50
yza, mama, acum cand scriu eu, simti tu pericolul cum te pandeste?Nu simti si stii de ce?Pentru ca ai zis ca fiorul acela care l-ai prins ca te pipaia pe gat, este de la curent, fiindca ai lasat geamul deschis.Fiindca asa faceti voi toate femeile.Sunteti materialiste si judecati in mod materialist.Daca ar fi fost dupa voi, Karl Marx si Engels, s-ar fi nascut femei.Ori cine a mai vazut femei cu barba ca ale lor?

Postat pe 5 Noiembrie 2008 21:27
no ofence...dar nici eu nu as putea fi de acord cu o relatie de prietenie a partenerului meu cu o femeie.Si cred ca majoritatea gandim la fel la un moment dat!
alexutzab
Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:05
De la: vanghelis007, la data 2008-11-05 21:27:31yza, mama, acum cand scriu eu, simti tu pericolul cum te pandeste?Nu simti si stii de ce?Pentru ca ai zis ca fiorul acela care l-ai prins ca te pipaia pe gat, este de la curent, fiindca ai lasat geamul deschis.Fiindca asa faceti voi toate femeile.Sunteti materialiste si judecati in mod materialist.Daca ar fi fost dupa voi, Karl Marx si Engels, s-ar fi nascut femei.Ori cine a mai vazut femei cu barba ca ale lor?

Nu simt curent deloc pe aici si stii de ce?Pt ca eu cand intru pe net inchid geamul Am prieten de net de un an si vb cand am eu chef .Nu e deloc urat si multe femei sunt prietene cu el si il plac dar...nu e genul meu.
yzabela_03
Postat pe 7 Noiembrie 2008 17:58
mie imi place mult titlul.. "Aventura fara sex"..
chestia asta imi aduce in memorie un film cu Russel Crowe, "Master and Commander: The Far Side of the World" din 2003, in care actorul joaca rolul capitanului (Jack Aubrey) unei corabii engleze, angajate in urmarirea legendarei corabii frantuzesti Archeron, din timpul razboaielor napoleoniene.. multa aventura in filmul ala, si pe cuvant, chiar fara sex....
anakin
Postat pe 7 Noiembrie 2008 23:33
Daca pe el il deranjeaza nu vad de ce ai mai continua sa vb pe mess ...crezi ca e mai important prietenul tau de dincolo de monitor decat cel care este cu tine in casa sau va fi?Si daca tu vorbesti cu el pe mess prietenul tau unde este?
yzabela_03
Postat pe 8 Noiembrie 2008 00:02
e o tampenie...si eu am avut un priten f bun...si vb cu el ore in sir..venea la mine acasa...iam plans pe umar mult timp...asta nu inseamna ca mi-am inselat iubitul...e o idiotzenie...da ce ar vrea sa stai in casa sa gatesti si sa cresti copii????daca e asa vezitzi de treaba ta ca ala e un tzaran...fara suparare!!!!

Postat pe 12 Noiembrie 2008 22:07
daca prietenul tau nu poate intelege si accepta o simpla relatie de prietenie atunci e cam limitat.
fluturasalb85
Postat pe 13 Noiembrie 2008 13:56
Mi se pare normal ca prietenii mei sa fie si prietenii lui si invers.Daca fiecare are prietenii lui si drumurile,activitatile vor fi individuale si in cazul acesta este vorba de doua persoane nicidecum de un cuplu.Cei doi vor fi una si vor imparti totul .Plangi in bratele altuia sau pe umerii altora doar atunci cand sunt probleme in familie,cand sotul tau nu mai are timp pt tine,cand relatia este deja dusa pe apa sambetei.
yzabela_03
Postat pe 13 Noiembrie 2008 18:37
Costel, il intreaba pe Suzuki:
-Bai Suzuki, al cui prieten sunt eu?
-Nu stiu, intreab-o pe nevasta-mea.
Mai fratilor, surorilor s.a.m.d.In familie, singura prietena iti este sotia sau sotul tau.Orice prieten pe umarul caruia iti pui capul, mai devreme sau mai tarziu ii amorteste umarul si te duce la pat.Prietenii, adevarati, sunt aceia care se gasesc de la poarta in afara.Cand un alt barbat nu mai poate de prietenie pentru tine, sa stii ca i-a pus gand rau nevestei tale.Cand o prietena a sotiei se misca prea mult timp prin preajma ta, te uiti intotdeauna la pat si asta din doua motive:Sa vezi cum arata inainte, si cum trebuie sa-l lasi tu dupa.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:00
Ai mare dreptate Vanghelis. Am mai spus si altadata:ESTI MORTAL.
cameluta
Postat pe 19 Noiembrie 2008 15:38
mai vanghelie...subscriu...esti mortal...nu te-as lua acasa sa pling pe umarul tau de prieten...
karmenrosa
Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:54
aventura fara sex nu cred k exista,adik de ce s-ar mai numi aventura?
silviadana
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:58
Iubita ce e asta AVENTURA FARA SEX nu se chiama aventuranu ai o aventura pur si simplu un bun prieten eu sunt cu un barbat de 2ani si in acelas timp am un prieten amic ce ma sfatui cu el ce ma sprijina si chiar imi da sfaturi in legatura cu al meu ma mai cert eu cu iubitul meu si nu inteleg de ce iar prietenul imi zice unde gresesc deoarece el e barbat si stie ce vor barbatii altceva nimic mai mult al meu stie ca sunt prietena cu el si in primul rand daca are incredere in tine ca nu-l inseli si intradevar nici tu sa nu faci asta nici macar cu gandul darami-te cu fapta atunci totul e ok

Postat pe 19 Decembrie 2008 12:16
Aventura fara sex, este ca atunci cand mergi la piata sa cumperi algocalmin, sau in sfarsit, agocalmare, si te intorci cu picioarele sau buzunarele goale, fara sa stii unde s-au dus banii.In Dictionarul Limbii Romane din Antichitate si pana in zilele noastre, este data urmatoarea definitie enciclopedica:
Discutie=(cuvant de genul feminin, care implica doua persoane)Este echivalenta cu o aventura fara sex.Daca in discutie mai intervine si sexul, este:
a) O injuratura,
b)O paruiala curata.
Pentru a evita efectele secundare, puneti-va prezervativele inainte de a incepe sa ploua.
Ioana007
Postat pe 19 Decembrie 2008 15:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia- gemeni, Barbatul- capricorn...? 1 De la: Paulici82 5 August 2009 12:19
Vreau sa stiu 2 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:09
AM PROCEDAT CORECT? 59 De la: Ioana007 20 Februarie 2009 16:08
Nu stiu 2 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:11
Iesiti cu o fata/baiat ce are o sora/frate GEAMAN? Cum e? 19 De la: Ioana007 22 Mai 2009 20:41
Setari Cookie-uri