asa este, totusico! ![]() (nu-i rasul tau) ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 1 Septembrie 2009 16:45 |
||
---|---|---|
pai nu e. nu ar fi mai cinstit sa spuna 600 ca " vreau sa fiu cu unul si nici sa nu ma dau de gol. poate-mi merge " ce tot baga familia la inaintare si alte hau-hauri? pentru a pastra o anume moralitate? ce moralitate e asta cand abia asteapta iarmarocul si trasul in barcute? |
||
si_totusi Postat pe 1 Septembrie 2009 16:53 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
margelatu_68 Postat pe 2 Septembrie 2009 12:08 |
||
ba ma confunzi nu sunt eu aia cu messu | ||
garbo039600 Postat pe 2 Septembrie 2009 15:06 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:08 |
||
si eu am aceeasi problema si am un baietel de 7 ani ;sincera sa fiu am stat ca proasta pt copil dar nu te sfatuiesc sa faci asta ca nu merita ;gandeste-te bine copii cresc dar ;FERICIREA NOASTRA UNDE ESTE ?avem si noi nevoie de dragoste .divorteaza fata fara regrete si cauta un om care te merita si-ti ofera iubire 'nu esti nici prima nici ultima e greu pana o rupi ;sau spun-ei ca daca nu se schimba ai sa-ti gasesti pe cineva doar nu poti sta asa ;daca acuma nu-ti ofera dragoste atuncea cand ?la 60 de ani .Nici eu nu stiu cat mai rezist astia sunt oameni fara sentimente am crezut ca numai al meu e asa dar se pare ca nu .CURAJ | ||
garbo039600 Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:47 |
||
Eu nu sunt casatorita dar trec oarecum prin aceeasi situatie..am acceptat f multe..iar acum imi este f greu sa-mi revin..mai tot tp sunt trista fara chef de viata..am vb de multe ori cu el si intelege pe moment..simt k am ajuns la capatul puterilor. Vad k ar vrea sa schimbe situatia dintre noi dar park o face chinuit nu vine de la sine si asta ma doare si mai tare. | ||
ramona7 Postat pe 26 Martie 2010 16:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DEZAMAGIREA MEA | 129 | De la: dorina27 28 Iunie 2010 10:19 |
Despre radicalii liberi si influenta lor nefasta asupra sanatatii ! | 1 | De la: fittnescoffe 20 Martie 2012 16:08 |
helpppppppppppppp vreu sa ma ingras:(( | 65 | De la: garbo222943 18 Septembrie 2011 19:07 |
|
||
Cine imi recomanda un nutritionist eficient? | 80 | De la: rala 20 Decembrie 2017 01:32 |
Ceva sfaturi in privinta varicelei | 6 | De la: garbo_408990 20 Martie 2015 11:04 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9