asa este, totusico! (nu-i rasul tau) |
||
pik_nik Postat pe 1 Septembrie 2009 16:45 |
||
---|---|---|
pai nu e. nu ar fi mai cinstit sa spuna 600 ca " vreau sa fiu cu unul si nici sa nu ma dau de gol. poate-mi merge " ce tot baga familia la inaintare si alte hau-hauri? pentru a pastra o anume moralitate? ce moralitate e asta cand abia asteapta iarmarocul si trasul in barcute? |
||
si_totusi Postat pe 1 Septembrie 2009 16:53 |
||
Buna ziua doamnelor,domnisoarelor si domnilor! | ||
|
||
margelatu_68 Postat pe 2 Septembrie 2009 12:08 |
||
ba ma confunzi nu sunt eu aia cu messu | ||
garbo039600 Postat pe 2 Septembrie 2009 15:06 |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:08 |
||
si eu am aceeasi problema si am un baietel de 7 ani ;sincera sa fiu am stat ca proasta pt copil dar nu te sfatuiesc sa faci asta ca nu merita ;gandeste-te bine copii cresc dar ;FERICIREA NOASTRA UNDE ESTE ?avem si noi nevoie de dragoste .divorteaza fata fara regrete si cauta un om care te merita si-ti ofera iubire 'nu esti nici prima nici ultima e greu pana o rupi ;sau spun-ei ca daca nu se schimba ai sa-ti gasesti pe cineva doar nu poti sta asa ;daca acuma nu-ti ofera dragoste atuncea cand ?la 60 de ani .Nici eu nu stiu cat mai rezist astia sunt oameni fara sentimente am crezut ca numai al meu e asa dar se pare ca nu .CURAJ | ||
garbo039600 Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:47 |
||
Eu nu sunt casatorita dar trec oarecum prin aceeasi situatie..am acceptat f multe..iar acum imi este f greu sa-mi revin..mai tot tp sunt trista fara chef de viata..am vb de multe ori cu el si intelege pe moment..simt k am ajuns la capatul puterilor. Vad k ar vrea sa schimbe situatia dintre noi dar park o face chinuit nu vine de la sine si asta ma doare si mai tare. | ||
ramona7 Postat pe 26 Martie 2010 16:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce trebuie sa facii sa obtii ceea ce vrei | 68 | De la: Lady_Di 19 Ianuarie 2011 15:16 |
Buna | 7 | De la: jeanette40 24 Octombrie 2011 00:07 |
produse nu skin si pharmanex | 1 | De la: redfire 25 Iulie 2009 17:40 |
|
||
stie cineva detalii despre diet club? | 19 | De la: andalexkor 20 Octombrie 2009 14:23 |
Cine imi recomanda un nutritionist eficient? | 80 | De la: rala 20 Decembrie 2017 01:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară