Concurs Papucei.ro

eu zic ca, ii plac pantofii care se muleaza bine pe piciorul ei /lui.

adica pantoful comod, care nu-ti da batai de cap. sport. sa fie bun la drumetii, sa sustina drumurile mai mult sau mai putin accidentate si sa poata fi schimbat oricand cu altul, de la alta firma dar, aproximativ acelasi model. ca de, fiecare are preferinte asupra liniei si formatului unui asemenea produs de plimbat .

numai de plimbat ca, in pat se culca fara ea, sandaluta sau sanda. se respecta regula generala : sa o / il solicite cat mai putin. adica sa nu-i dea batai de cap, facandu-i bataturi in talpa , sa solicite o atentie cat mai mica, dar sa aiba moliciune . bineinteles , ma refer la pielea din care e confectionata��.. incaltamintea.

oricum, se probeaza si daca apar inconveniente, se trece la la alta pereche care pare mai ochioasa. oferta e mare si se gasesc de cumparat online. unele modele mai scumpe, altele mai ieftine, depinde de cum negociezi. ce mai tura vura? trebuie sa ne orientam. asta scrie acolo. dupa anotimp, hachite si dupa cum bate vantul.

din cate am vazut, nu a scris nimic despre papucei cu tocuri. se vede ca nu poarta asa ceva. si e si normal. prefera genul fara. ca nu ne putem baga picioarele in orice si oricum. adic�, cand vrem sa avem o senzatie de lejeritate, trebuie sa iesim cu perechea potrivita. aici e aici .

lumea se fereste de sosoni. ma gandesc ca premiul consta in ghetute. poate vorbeste cu ...mosul si ii pune ceva frumos in ele. el e un fel de aghiuta zgubilitic si darnic
si_totusi
Postat pe 29 Noiembrie 2008 21:59
De la: Alteea, la data 2008-11-29 21:18:38..."si totusi " , exista ....metaforic! Si mai e si incaltata!!!!!!!!!!!!!
si ce activa ...

nu eu ma plang ca nu am castigat . metaforic vorbind, nu toate cizmele trec examenul de anduranta. cizma e cizma. papucel. dar, mai sunt concursuri. succes !

si totusi, cine e Angela?
si_totusi
Postat pe 29 Noiembrie 2008 22:05
De la: si_totusi, la data 2008-11-29 22:05:00
De la: Alteea, la data 2008-11-29 21:18:38..."si totusi " , exista ....metaforic! Si mai e si incaltata!!!!!!!!!!!!!
si ce activa ...

nu eu ma plang ca nu am castigat . metaforic vorbind, nu toate cizmele trec examenul de anduranta. cizma e cizma. papucel. dar, mai sunt concursuri. succes !

si totusi, cine e Angela?
Alteea
Postat pe 1 Decembrie 2008 07:31
.... si totusi ,cizma e cizma....."e imboldul "(cam fara voie) de a pasi inainte......Stii, e chiar interesanta polemica....chiar mai interesanta decat concursul....observ ca am devenit f activa pe forum....Si totusi, nu ma plang ca nu am castigat.....stau bine cu cizmele.....
Mai vrei sa stii cine e Angela?

P.S.Feeling-ul imi spune ca vom deveni cele mai bune prietene (virtuale).
Alteea
Postat pe 1 Decembrie 2008 07:39
cizme...mmm..yes, my love :)am o reala pasiune pt incaltaminte, numai k de cele mai multe ori nu imi permit sa imi iau ce imi doresc. imi place incaltamintea comoda pt serviciu, ciocatele nu prea sunt stilul meu, doar ceea ce pare finutz(am picior mic), si nu orice culoare. prefer maro-urile, albul, negru si rosu asa cand ma simt eu f bine :). iar la ocazii mai speciale imi place sa pot ceva mai elegant, cu putin toc. o firma preferata nu am, important e sa imi placa. daca as avea buget suficient, as fi exact ca tipa din ''sex and the city''...a shoe addict :), cu dulapul plin de pantofi, sa-mi cada in cap cand il deschid :))
kitty_dana
Postat pe 2 Decembrie 2008 22:31
hello lume!!!
M-am prins si eu ca sunt castigatoarea.Mie nu mi-a spus nimeni nimic...dar in fine.
Ceea ce nu inteleg eu ,este de ce au existat acele ripostari.
A fost un concurs...cineva a castigat.Indiferent cine.Probabil sa cei care au citit raspunsurile au gasit ceva inedit,metaforic si mai ales original in postarea mea.
Imi pare rau ca imi place sa ma exprim intr-un mod mai profund ca imi place sa trec acel prag al superficialitatii.
Mie nu imi place sa cer...sa spun concret...poate imi place sa ma joc cu cuvintele.Paote ca este un exercitiu al mintii si nu numai...ci si al sufletului.

si tot ceea ce am scris acolo este adevarat.Chiar daca este cu dublu inteles....Imi place ceea ce este comod,placut...relaxant...chiar daca nu este extraordinar de frumos...
In viata trebuie sa avem grija ce ne dorim...caci s-ar putea sa ni se implineasca..
Tot ceea ce va spun este ca postarea mea nu a fost pentru a castiga...ci pentru a-mi exprima parerea vizavi de acest subiect.

Imi pare rau sa vad atata recalcitranta...si stati linistite...imi port tot cizmele mele ....nu am primit nici un premiu!!1
O zi buna si relaxanta va doresc!!!!!

walkiria
Postat pe 6 Decembrie 2008 10:19
De la: Alteea, la data 2008-11-27 15:22:05Lipsa de seriozitate....eu nu am vazut nimic postat pe forum avand semnatar " walkiria"..
Ce e cu prosteala asta ..chiar asa pe fatza?

Iar mataluta...inainte sa faci afirmatii...pune mana si documenteaza-te.Ia te uita tu in cafenea...si vezi daca am fost activa sau nu.Asta exculzand alte topice...

Nu as fi facut asa ceva...nici sa crap!!Sa incep sa arunc cu acuze nefondate de ciuda!!!Asta e ironia soartei...castiga cea care nu posteaza nu doar pentru a castiga...ci mai mult pentru a exprima un gand...o parere...Ghinion!!!!
walkiria
Postat pe 6 Decembrie 2008 10:30
lumeeee,lumeeee!

bine ca am intrat aici ,nu de alta ,dar eram cam posaca....

"Castigatoarea este walkiria. Ne cerem scuze pentru perioada lunga de deliberare. Chiar acum o anuntam si pe fericita castigatoare! "

cine face acest anunt? andra..nu stiu cum,eu cred ca daca anuntul venea din partea site-ului,ar fi fost facut de "Garbo"..N'est pas? ha?.....

cat despre tine walki...m-ai dat pe spate,nu stiam ca poti fi atat de profunda,felicitari...

la si totusi nu ma bag, vad ca se descurca si singura....
iasomia
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:33
vladiii...multumesc mult!!!Stiam ca ma pot baza pe tine!!!

Va doresc tuturor ca Mos Nicolae sa va indeplineasca dorintele!!
Lustruiti-va ghetutele..cizmulitele...ce o fi sa fie..Mos Nicolae stie sa aduca fiecaruia ceea ce are nevoie!!

Eu am primit ca in fiecare an darul cel mai frumos...bucuria de a-mi face copii fericiti...aceea de a darui si a simti dragostea celor dragi!!
walkiria
Postat pe 6 Decembrie 2008 22:04
De la: bumble_bee, la data 2008-11-28 21:57:23"Stim ca ai cel putin o pereche de pantofi care iti place in mod deosebit. Asa ca te invitam sa scrii aici despre pantofii tai preferati."

Si totusi: Care este perechea de pantofi care ii place in mod deosebit castigatoarei? Poate ne ajuta si moderatorii pentru ca unele dintre noi nu deslusim metaforele artistice.

Cu putina perspicacitate ai fi putu sa observi ca imi place incaltamintea comoda.In functie de mediul in care merg...in functie de vreamea de afara.Port si tocuri...port si fara toc...port si adidasi...si tenisi la sala...Si am grija ca intotdeauna sa ma simt bine in papucii pe care ii port.

Dar atat mai pot spune:sunteti rele mai...da releee din cale afara!!

walkiria
Postat pe 6 Decembrie 2008 22:11
Nu mai am liniste de cand, apoteotic,din scena a iesit, "si totusi" .Chiar nu vedeti ca nu mai are cine imparti dreptatea?
Alteea
Postat pe 7 Decembrie 2008 19:03
De la: Alteea, la data 2008-12-07 19:03:09Nu mai am liniste de cand, apoteotic,din scena a iesit, "si totusi" .Chiar nu vedeti ca nu mai are cine imparti dreptatea?

eu stau cumintica si astept sa ne zici cine e Angeala, mestera in fabricarea papucilor cu poante - ca la balerine

cum ziceai?
hai sa scriu pe puncte si pe cifre , sa nu pierd vreo idee foarte importanta din alocutiunea lui matale :

1. "Iasi este orasul in care trebuie sa mergi in varful picioarelor si cu palaria ridicata....."

acu' bine, bine. in varful picioarelor, treaca mearga rezistam noi cat sa trecem strada si sa nu ne auda semaforul. dar, palaria cine sa o ridice? punem arcuri, o tinem cu mana cat mai sus de capcean sau ne rugam sa bata vantul? ca asta ai uitat sa mentionezi in instructiunile de mers prin dulcele targ al iesilor.

2. cu mersul ne-am lamurit. cumparam de la Angela si pasim ca vrabiutele . caci,

"Si , va spun cu mana pe inima , in varful picioarelor nu pot sa merg decat cu papuceii de la Angela....."

3. "Ori de cate ori pasii ma poarta pe strazile pline de amintiri,drumul meu duce si la Angela..... si chiar daca in picioare port papuceii ei ,de acolo ,intotdeauna voi iesi purtand alti papucei...si asta doar pentru ca ma simt bine in ei, pentru ca ma reprezinta.

da, nu ne mai fierbe! da-ne si noua adresa !!!

e ca in povestea lui Muc cel Mic. pui papucii de la Angela in picioare si hopa vraja.

4. "Si daca zana buna va indrepta betisorul spre mine.....cu siguranta primii fulgi de nea ma vor prinde in cizmele de la papucei.ro"

iote daca ai jucat rolul fetei babei. zana nu te-a mai altoit cu nuiaua. vezi? ai grija in ce filme joci

dar altu-i baiul

Cum, renunti tu la vrajitii si mirobolantii papucei made angela pentru paucei punct ro?
hai ca ne duci cu presul ! adica, abia astepti sa ai si tu niste papuci buni. deci, rusinicaaaaa ! cum s-ar spune, papucii Angelei nu te mai reprezinta cand ai vazut ca e rost de incaltare moca?

si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2008 20:15
alteea. ai vazut ca am tacut. procedeaza si tu la fel si, nu mai cauta cearta cu lumanarea. ultima ta postare chiar nu si-a avut rostul . povestirea ta cu cei papuci a fost siropoasa. s-a vrut o postare "poetica" si metaforica dar, nu ti-a reusit - dupa parerea mea

a iesit ceva hazos si, sa fiu in locul tau , nu as insista.
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2008 20:25
De la: si_totusi, la data 2008-12-07 20:25:43alteea. ai vazut ca am tacut. procedeaza si tu la fel si, nu mai cauta cearta cu lumanarea. ultima ta postare chiar nu si-a avut rostul . povestirea ta cu cei papuci a fost siropoasa. s-a vrut o postare "poetica" si metaforica dar, nu ti-a reusit - dupa parerea mea

a iesit ceva hazos si, sa fiu in locul tau , nu as insista.

Intre polemica si cearta e cale lunga...ca si intre fata babei si fata batrana .......
Oricum ai da-o , nu pot sa spun decat ca : te-ai luat de mine ca boala de om sanataos....
Te-ai consumat prea tare cu analiza a ceea ce am postat.....si oare de ce sa tac ????...ce impietate am savarsit? Chiar nu inteleg...

Si daca tu crezi ca m-ai facut praf cu analiza...si ca m-ai pus la perete, eroare !
Orice pasare pe limba ei piere....Ce sa fac daca nu" sunt o scorpie?"
Gata !
Alteea
Postat pe 8 Decembrie 2008 13:48
Papuceii mei preferati sunt niste cizmulite albe cu un toc de 8 cm,incretiti sus...park rupte dintr-o gramada de fulgi de zapada...ii ador si o s imi intregeasca tinuta de Craciunitza..
tzuky4geo
Postat pe 8 Decembrie 2008 16:14
puisor, eu nu ma iau decat de oameni care au ceva de spus. in privinta ta, nu e cazul. reciteste ce ai scris, vezi cum ai reactionat si apoi fa judecati de valoare

polemica e una si sa aduci mereu pe tapet o discutie e alta. incetasem sa mai spun ceva desi, ai facut tot posibilul sa ma "starnesti" citeste postarea in care spui ca eu am iesit din scena apoteotic.acolo e polemica ? mai spusesem eu ceva?
cine se tine ca raia?
daca am hotarat sa tac, nu inseamna ca te las sa-mi papi seminte in cap. clar?

nu ai savarsit nici o impietate . numai ca, perseverezi in prostie. cum s-ar zice, esti hotarata . vezi ce ai scris si rade si tu de aiurelile ce le-ai postat cu pretentia de compunere savanta.

dar nu ai spus cine e Angela
si_totusi
Postat pe 8 Decembrie 2008 21:44
De la: si_totusi, la data 2008-12-08 21:44:39puisor, eu nu ma iau decat de oameni care au ceva de spus. in privinta ta, nu e cazul. reciteste ce ai scris, vezi cum ai reactionat si apoi fa judecati de valoare

polemica e una si sa aduci mereu pe tapet o discutie e alta. incetasem sa mai spun ceva desi, ai facut tot posibilul sa ma "starnesti" citeste postarea in care spui ca eu am iesit din scena apoteotic.acolo e polemica ? mai spusesem eu ceva?
cine se tine ca raia?
daca am hotarat sa tac, nu inseamna ca te las sa-mi papi seminte in cap. clar?

nu ai savarsit nici o impietate . numai ca, perseverezi in prostie. cum s-ar zice, esti hotarata . vezi ce ai scris si rade si tu de aiurelile ce le-ai postat cu pretentia de compunere savanta.

dar nu ai spus cine e Angela

Ca mare critic trebuie sa mai fii mata ! Din ala mare si motzat ! Dai de pamant cu toti...jignesti ..invarti si te invarti intre cuvinte taioase ...E plin de sange totul..... .Trec peste jigniri ......si asta numai pentru ca intotdeauna ,absolut intotdeauna , cel destept cedeaza.....Regret teribil ca" te-am cunoscut" !

Dar cum de nu stii tu, cine e Angela...puisor????!! !

Aaaa....sa stii ca ai mai inregistrat o victorie....nu mai postez un rand la adresa ta .Deci, am tacut!
Alteea
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:33
felicitari.......sa le potri sanatoasa
ver_utza
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:38
sa le portzi...am vrut sa zic
ver_utza
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:39
puisor, nu ai inregistrat nici o victorie. nu-ti convine ca am reactionat.
cum spuneam, adu argumente in ce afirmi. vad ca in a da cu vorbe fara nici o sustinere, esti priceputa.

ca sa nu fie suspiciuni, nu m-ai cunoscut ca nu aveai cum

nu e plin de nici un sange pe aici. numai ca, nu aparem pe net si dam cu vorblele in dreapta si in stanga - cum ai facut tu cand s-a anuntat castigatoarea - bazand pe faptul ca nu va zice nimeni nimic.
ca vorbesti tu cu mine sau nu, e lucru care ma intereseaza cel mai putin

si totusi, cine e Angela, puisor ?
si_totusi
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:55
De la: ver_utza, la data 2008-12-10 08:38:19felicitari.......sa le potri sanatoasa

Multumesc...am sa le port numai sanatoasa sa fiu!!:)
walkiria
Postat pe 10 Decembrie 2008 22:39
NEGRI. CREM. ALBI. MOV. Sau poate.................cei ROSII! Daaaa, cu siguranta cei ROSII! Doar EU si pantofii mei cei ROSII. Nimic altceva nu mai exista, ei sunt centrul universului meu, ingust, ar zice unii, dar permiteti-mi sa va corectez, sa va spun ca e IMENS, si asta datorita LOR! Ei sunt langa mine atunci cand toti ma parasesc si se bucura alaturi de mine cand sunt fericita. Pentru mine pantofii mei preferati nu sunt �doar�niste pantofi, sunt o parte din mine�����.SUNT MINUNATI!

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:32
Buna!
Petrecem mult timp la birou,nu mereu avem timp sa cautam prin magazine si nici sa consultam designerii ce se mai poarta in acest an,de aceea acest site este minunt.Deschizi dimineata pc-ul si dintr-un singur mail primesc informatia pe care o doresc,vad ce este in trend,preturi si,ce este minunat, avem parte si de surprize...
deviza ar trebui sa fie ''In PAPUCEI este viata mea!''
dana1975
Postat pe 12 Februarie 2009 16:41
Va intalnesc din nou, dragi PAPUCEI ,dupa ce am participat la toate concursurile Papucei.ro organizate pe site-urile pentru femei:
121.ro,femeia.ro,lady4ever.ro,tabu.ro....pe unde voi v-ati aratat mutrita dragalasa.Acum la concursul organizat pe site-ul garbo.ro sper sa fiu incununata cu lauri.
Dupa atatea vizionari pe site-ul papucei.ro am descoperit si cea mai frumoasa pereche de cizme,cizmele Flying Boots, pe care ,daca Dumnezeu imi dadea talent ,o puteam crea si eu,dupa visele mele. Sunt din piele neagra si au aplicatii din lac-fluturi negri in zapada alba iar snurul aplicat pe deschiderea aripilor acolo sus pe cizma le confera statutul de cizme martisor- cadou pentru domnitele practice din ziua de azi.
Am scris despre aceste cizme gasite pe site pentru a intari faptul ca sunt mandra ca avem incepand din 2006 un site rom�nesc de succes unde gasim produse de marca ale creatorilor romani si straini.
Incaltamintea de aici nu este scumpa, avand in vedere: materialele,creatia originala si usurinta efectuarii comenzilor pe net.Gasim papucei sofisticati sau papucei comozi dar toti sunt creati pentru femeile pretentioase ale zilelor noastre.Multumim Papucei.ro si pentru faptul ca organizati aceste concursuri prin care daca avem sansa putem si purta ceea ce alegem.
ptrscelena
Postat pe 13 Februarie 2009 16:30
feteleeee!

alo! capu'?

concursu' de pe pagina asta s-a incheiat din decembrie...

mare ti-e gradina...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 16:33
Alo? capu!!!!
Va anunt ca este un concurs Papucei.ro si in luna februarie, a carui pagina pe forum credem ca este tot aceasta.Aici ne-au adus link-urile accesate.
Ca si gazde primitoare ce sunteti ne puteti indruma frumos spre calea care stiti ca este corecta iar atunci noi v-am multumi pentru ajutor.
ptrscelena
Postat pe 14 Februarie 2009 17:47
ehhh... ce nu face lumea pt o pereche de opinci...
zambil
Postat pe 27 Februarie 2009 10:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum fac masaj 15 De la: adeline 25 Noiembrie 2012 05:53
prostie sau doar orgoliu...? 21 De la: irina31 23 Noiembrie 2009 22:35
!!! 0 De la: 13 Martie 2010 11:58
Un articol interesant despre jocurile online si virusi 3 De la: MonykMilena 5 Iulie 2010 10:16
stop omorarii animalelor! 9 De la: Ciresica 6 Martie 2010 02:31
Setari Cookie-uri