Concurs Papucei.ro

Buna! Ma bucur ca ati organizat un astfel de concurs pentru a afla ce gusturi au alte persoane in materie de papuci! Perechea mea preferata a fost cumparata dintr-un mall din Pittsburgh.Lucrul acesta e mai putin important dar mi-am dat seama ca sunt exact ceea ce imi doresc in momentul in care i-am vazut. Love at first sight! Expusi pe un raft la nivelul ochilor, intre zecile de perechi, pareau clar de calitate superioara si cu un pret pe masura. Lacul negru stralucea atat de tare in lumina magazinului incat m-a hipnotizat.Am decis sa risc si sa-i probez.La urma urmei pot fi mai scumpi decat in Romania? CLAR: erau facuti pentru mine. Botul rotund imi facea piciorul de Cenusareasa, tocul de 7 cm imi permitea sa merg cu multa incredere in mine iar micile gauri incrustate imi asigurau aerisirea in viitoarele nopti pierdute in cluburi! Mi-am luat inima in dinti si m-au uitat la pret. Doar 40 de $!!!Dupa achitarea la casa unde au mai adaugat mici taxe am iesit din magazin. Cu un zambet strengar si cu plasa fluturand m-am grabit sa le arat fetelor noua achizitie!

Postat pe 23 Octombrie 2008 11:22
Buna ziua, intamplarea face ca premiul Dvs. sa corespunda perfect preferintelor mele in materie de incaltaminte, respectiv cisma inalta, cu toc jos, cu bot rotund, din piele foarte moale, comoda, calduroasa, care "imbratiseaza" piciorul ca o prietena buna...
Elena_Papa
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:22
Pentru mine, orice articol de incaltaminte trebuie sa intruneasca obligatoriu doua cerinte: 1. Sa arate bine din punct de vedere estetic (sa fie elegant); 2. Sa asigure confort maxim picioarelor.
La aceasta concluzie am ajuns cu multi ani in urma cand am patimit cumplit din cauza unei perechi de pantofi cu toc. Toata lumea ii admira si ma complimenta pentru achizitie (recunosc ca cerinta nr.1 era asigurata din plin)iar eu in loc sa ma bucur de atentia pe care reusisem sa o captez ma chinuiam din rasputeri sa afisez macar un zambet chinuit. Abia asteptam sa ajung acasa sa imi relaxez picioarele in cei mai pufosi papucei pe care ii aveam.
beatrice_monik
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:24
In primul rand felicitari echipei pentru ideea concursului. E prima oara cand imi scriu gandurile pe un forum si prima oara cand particip la un concurs de genul acesta. Pantofii mei preferati mi i-am achizitionat de curand ( sunt negrii , din lac , cu toc de 10cm si au o danteluta f finuta pe margini ; de cum i-am vazut mi-am dat seamana ca sunt cei mai potriviti pentru tinuta pe o care o sa o port la nunta la care urmeaza sa merg weekend-ul ce urmeaza)..f greu gasesc ceva comod si elegant in acelasi timp. Cand am vazut pe site perechea de cizmulite negre ...m-am indragostit pe loc :). Imi doresc foarte mult sa o castig dar, in acelasi timp le urez succes tuturor participantelor la concurs ( am observat ca suntem in numar destul de mare ; fiecare ca cate o povestioara frumoasa despre papuceii preferati).
MULT SUCCES IN CONTINUARE SI LA CAT MAI MULTE CONCURSURI !!!

ramonica
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:26
perechea de pantofi preferata...?grea intrebare pt ca am cateva perechi care ma reprezinta dar care imi sunt si dragi...insa nu cred ca as renunta la o pereche de pantofi negri,cu toc destul de inalt,dar nu subtire,cu bot rotund..dar putin ascutit(mi-e greu sa ii definesc exact)...si au si putina talpa!...sunt ideali..in primul rand ptr ca sunt marimea 35,ptr ma fac sa ma simt speciala,si ptr ca ei chiar ma pun in valoare!
catalinna
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:28
pantofii mei preferati:
-sunt negri ( negru merge la orice)
-au un toc mai gros si nu foarte inalt, cred ca 5 cm ( asa ca pot sa-i port si la mersul prelungit pe jos si la birou si la opera...)
-au un bot usor rotunjit ( nici rotundul acela lat nici ascutiti nici patrati- ceva intre)se pot considera moderni si pt. cine crede ca la moda e botul rotunjit sau cel patrat sa ascutit.
-au o catarama sic si pielea este frumos finisata ceea ce-i ofera un standard inalt!
giusistan
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:29
Sunt incantata de acest concurs stiu ca n-am sanse sa castig,nu am castigat niciodata nimic dar chiar nu am incaltaminte de iarna,daca o sa am acest norac port nr. 38 si eu si fiica mea o sa cred in miracole.
Oricum va admir in fiecare zi imi dati un tonus cand va citesc articolele publicate.
BanescuIleana
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:29
Buna,
Anul trecut am cumparat o pereche de cizme care imi plac foarte mult,sunt foarte comode.In acest an ,nici nu s-a racorit bine si le-am incaltat deja.Sigur ca mai am si alte incaltari favorite,in general in fiecare anotimp cate una,doua,Caracteristica de baza-sa fie cat mai comode,in general fara toc sau un toc micut.Incaltaminte cu toc mai mare nu prea mai port in ultimul timp,mai ales ca am suferit un accid. rutier si am ramas cu probleme la piciare.
Cam asta e.....
somera
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:35
De cand ma stiu mi-au dorit multe perechi de incaltaminte, nu conta de care, pantofi, cizme sau papuci.
Sa fie de vina o experienta mai putin fericita si anume:,, o iarna grea, o pereche de cizmulitze gaurite in care aveam o punga sa nu imi ud sosetele?''
Cu siguranta acest lucru a lasat urme, ajungand acum sa cumpar si sa pastrez cat mai multe incaltari.
Asa ca evident concursul vostru nu m-a lasat indiferenta.
mirelami2003
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:37
Buna.........la fel ca toate fetele......am si eu o pereche preferata de papucei si arata cam asa:sunt o pereche de cizmultite din piele crem, au un toc conic,botul rotund, o fundita cu pietricele pozitionata in exteriorul piciorului, imediat sub genunchi.Pana aici par niste papuci banali dar partea interesanta este ca pe o cizmulita am imprimata o doamna cu o lesa si pe cealalta cizma am imprimat catelul. Le iubesc pentru ca sunt haioase.
ozanna
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:37
Buna !!!!!!
Eu nu pot sa spun ca am o pereche de papucei preferati pentru ca nu am bani asa de multi sa cumpar ceva de calitate desi tare mi-ar placea sa am si eu ceva dar........Eu de cand ma stiu am o mare problema cu incaltamintea de tot felul fie de vara toamna sau iarna am niste cuie urate la degetele mici de la ambele picioare datorita incaltamintei de proasta caliatate si de la mersul f mult pe jos .Nu pot merge cu toc absolut delok de exemplu cizmulitele care sunt puse in jok mie imi plac tare tare de tot exact modelul pe care eu il prefer toc jos si botul patrat (oarecum)in rest ok........va poop
vio
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:38
HMMM! pantofii mei preferati...sunt cei cu calapodul perfect,care pica "ca o manusa" ....pe picior,pe care nu-i simti,nu te deranjeaza...si la un moment dat ai uitat ca esti incaltat! Sunt cei care te fac sa mergi mai repede...sa ai impresia ca zbori...ca sunt totuna cu tine ...ca nu ai nimic in plus si nici in minus...Si binenteles sunt cei cu toc care-ti arata glezna perfecta,devenind astfel o doamna provocatoare...Ar fi cam multe de zis de pantofii mei preferati.......
i_lori
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:40
De mica am simtit ca, incaltamintea de tonul, de aceea am pretuit fiecare pereche de pantofi pe care am avut-o.Mi-am ales mereu incaltamintea cu sufletul si nu cu picioarele, am pretuit si am iubit fiecare pereche de pantofi in parte si pentru o apropiere mai intensa, intotdeauna, dar intotdeauna, am dormit in prima noapte incaltata cu ei. Stimati Papucei, picioarele mele doresc cu ardoare sa doarma intr-o noapte, in prima noapte, incaltate cu aceste minunate cizmulite, iar apoi sa fie pentru ele ca niste minunati papucei. Va pup si invit cizmulitele in pantofarul meu.
lilico
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:41
Iubesc pantofiori si cizmele de toate culorile. Ador eleganta si mi-ar placea sa am multe, multe, multe perechi :
bacanoiu2006
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:46
Imi doresc o pereche de cizme lungi pana sub genunchi.Intotdeauna am visat la ele dar nu am reusit sa mi le cumpar.Imi plac si cu toc si fara toc.Au ramas doar visele.
GALAVANUTZA
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:46
Buna!

Vreau sa intru in jocul vostru!
Incaltarile mele preferate sunt chiar acum in picioarele mele! (ca doar de-asta sunt preferate, nu?)
Pantofi cu toc, maronii, din piele, cu bot rotund si cusaturi in forma de romburi pe toata suprafata materialului. Desi au toc, sunt comozi si nu ma stanjenesc la condus (nu pot spune acelasi lucru despre toate incaltarile cu toc).

Astept premiul :)
volimp
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:48
EU IUBESC PANTOFII COMOZI. CA TOATA LUMEA, CRED. LA COMOD TREBUIE SA SE ATASEZE SI ETICHETA DE CATIFELATI (PIELE INTOARSA, CHIAR CATIFEA). ADAUGAM SI INGREDIENTUL DE TOC NU PREA MARE SI IATA CUM DIN CUTIA DE CARTON CARE NU PROMITE PREA MULTE LA PRIMA VEDERE, APARE PERECHEA MEA DE PANTOFI PREFERATA. GATA, ZIUA MEA ESTE FRUMOASA. CU PANTOFII ASTIA MA SIMT STABILA SI PUTERNICA. N-O SA MA IMPIEDICE NIMIC, NICI LA PROPRIU, NICI LA FIGURAT, SA INDEPLINESC TOT CE AM PROGRAMAT SA FAC ASTAZI. :-)
panitzica
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:49
Incaltamintea este foarte importanta in garderoba unei femei,de aceea cred ca fiecare dintre noi isi doreste si este fericita cand achizitioneaza o pereche noua,fie sandale,pantofi,cizme,important este sa te simti confortabil,sa-i porti cu drag de fiecare data,sa fii admirata,pentru ca un pantof bun face si piciorul frumos,ceea ce este foarte important,nu?Asta ne dorim cu toate sa fim iubite,admirate,sa ni se spuna cuvinte frumoase,in concluzie trebuie sa avem mare grija sa purtam ceea ce ni se potriveste,nu ceea ce se poarta pentru ca asa e moda.Va doresc succes,sa fiti respectate,frumoase si sa alegeti intotdeauna papuceii cu personalitatea voastra!cristinica
salvia_7
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:53
pantofii mei preferati......inca nu i-am gasit......feminini, rosu cu crem,cu toc de 7 (dar comozi) si sa imbrace piciorul ca si cum ar fi turnati:)
alexandru_adina
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:54
Nu am o pereche de pantofi preferati pt.ca am piciorul lat si toti sunt un dezastru,prefer incaltamintea comoda vara papucei iar toamna-primavara ghetutele si cizmulitele.Cine stie poate cizmulitele vor deveni preferatele mele.
doida
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:54
Imi place subiectul mai ales ca vine iarna! Intotdeauna mi-am dorit o perche de pantofi, sandale sau papucei de la papucei! Par foarte comozi si mai ales ca majoritatea tipurilor de incaltaminte mie una imi fac "bataii"!
Poate la anul sau in 2010 cand voi fii salariata o sa imi permit o pereche de incaltaminte din brandul papucei! Pana atunci o sa ii admir pe site! ! Bravo voua pentru concurs!
Ana21
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:55
Buna ziua!Imi plac tare mult pantofii fie ca sunt cu toc sau fara important e sa ma simt eu bine in ei indiferent de ce model sunt!Cei mai frumosi pantofi pe care ii am sunt o pereche de pantofi din piele lacuiti, negrii cu botul rotund pe care i-am primit cadou de la sora mea si care au o valoare sentimentala foarte mare! Va pup
banuta_simona
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:55
imi plac pantofii cu toc, nu neaparat foarte inalt, sunt atat de eleganti, dar din pacate de cele mai multe ori trebuie sa aleg varianta practica, comoda.
ema_7
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:03
Buna ziua.Ma numesc Valentina,am 50 de ani si stare de spirit de 25.Am 153 cm.,adica sunt mai inalta decat madonna cu 3 cm Pantofii mei preferati sunt ciclame(imi place mult culoare asta pentru ca arata adevarata mea varsta - sic!),au tocul nu prea inalt si sunt superbi.Acum am nevoie disperata de o pereche de cisme si mi-as dori mult sa le am pe acestea.Ce ziceti?As putea sa le castig eu?Imi doresc mult si pentru ca n-am castigat niciodata nimic.Ar fi o chestie,macar o data la 50 de ani,nu? Merita sa incerc.Cum se zice:NUMAI CINE JOACA POATE CASTIGA!!!!Astept cu nerabdare un raspuns afirmativ.Multumesc mult.O zi buna tuturor
vrusu58
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:09
Buna! Sunt Alina,

Incaltaintea mea preferata este o pereche de balerini f comozi pe care ii port aproape zilnic (la servici, la cumparaturi...), dar fiindca vine iarna tb sa-mi cumpar cizme (nu am) cat mai comode si lejere, dar si calduroase si frumoase ca ale voastre.
grace23
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:09
mmmm,mi-am zis ,cnd am vazut invitatia ,ca ar fi buna o pereche de cizme asa de frumoase.
M-am gindit ca vor cadea colegele pe spate cind ma vor vedea incaltata cu ele.Apoi,mi-am zis n-am sa cistig eu niciodata un concurs de acest gen,dar totusi incerc.
Perechea de pantofi preferata...
mirelazegheru
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:11
Minunat concurs! ....si premiul pe masura....
pai primii mei "papucei" preferati, o pereche de pantofi de firma, foarte rezistenti si cu o istorie de...multi ani! i-am primit cadou de la mama mea pentru majorat, erau foarte la moda, din piele bordeaux cu botul usor ascutit si talpa ortopedica, un toculet de 3 cm, finuti si excelent finisati, imbracau superb piciorul, imi veneau turnati, ce mai, erau perfecti si se asortau minunat cu rochia pregatita pentru marele eveniment. Poate veti rade de mine, dar i-am iubit atat de mult, ca in seara cand i-am primit am dormit cu ei in pat....asta e ...
Dupa majorat, au ramas ani de zile pantofii mei preferati, le spuneam piesa de rezistenta si ca un facut, ani de zile au atras privirile admirative sau invidioase ale femeilor ...au avut mereu un vino-incoa al lor si-un farmec pe cat de simplu si discret pe atat de cuceritor...si ii mai am si astazi, dupa douazeci si ceva de anisori, doar talpile le-am reparat si-n ochii mei au ramas la fel de magici si minunati...poate pentru ca sunt de la mama?
Doina_Cristina
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:14
Buna ziua
Mi-as dori o pereche de cizme comode cu tocul jos ca cele prezentate de dvs.,deoarece eu merg foarte mult pe jos deaceea papucei mei preferati sunt chiar papuci."Papuci de casa", pufosi si comozi ma asteapta in fiecare zi acasa. Dupa o zi de alergat in toate partile orasului cand ajung acasa arunc din picioare sandalele, pantofi, ghetele sau dupa caz cizmele si ma incalt cu papucei,ei sunt preferati mei.
Astept cu nerabdare sa plimb noile cizme prin oras.
2007
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:15
Buna ziua,

De obicei nu particip la concursuri pentru ca nu am noroc sa castig ceva nemuncit, dar mi-a placut foarte tare ideea si de aceea m-am hotarat sa va scriu!
Nu am sa va scriu o poveste despre pantofiorii mei preferati, nu sunt Cenusareasa, desi uneori asi vrea, am sa va spun ca in pantofii mei preferati ma simteam cu adevarat sexi, dar cel mai important, foarte comoda. Ceea ce conteaza cu adevarat la o pereche de pantofi, in opinia mea, este sa fie comozi, sa nu iti masacreze picioarele, iar la sfarsitul zilei cand ajungi acasa sa te simti ca si cum nu ai fi fost incaltata. Asa sunt pantofii mei preferati si de aceea nu pot renunta la ei.
Cu toate ca au trecut anii peste acei pantofi ei se afla si acum la loc de cinste in garderoba mea.
O zi buna!!
marianecsulescu
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:24
asa vreau sa ne vedem cind ma veti anunta ca am cistigat cizmele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ionizba
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce faci in acest moment ?? 206 De la: fleurdelis 4 Iulie 2010 06:26
Destinul fiecaruia este prestabilit? 209 De la: fleurdelis 17 Martie 2010 02:19
ceaiul de la ora 5 91 De la: Micass 23 Septembrie 2009 06:26
Bancuri 1 De la: garbo077323 17 Aprilie 2010 23:08
Ghici, GHICITOAREA mea! 89 De la: roby_cado 11 Aprilie 2010 20:49
Setari Cookie-uri