si care e problema ta irinuco??? nu ai succesuri la putze????ioi viata mea.....nu ai gasit una batzoasa inca sa-ti astupe gura aia ca uneori asa niste porcarii scoti din tine....ca ma mir cum te mai rabda dumnezeu pe lumea asta... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:26 |
||
---|---|---|
Pacat de tine, Irina, ca esti orbita de ura si incerci sa-L reduci pe Dumnezeul infinit la mintea ta ingusta. Blasfemia e un pacat mare, nu ti-a spus asta nici un parinte? Indreapta-te pe tine insati, fata draga cui o fi, si lasa-i pe ceilalti sa-i indrepte Dumnezeu, ca doar El are acest drept, nu tu. Dar nu e de mirare, ca si Diavolul a vrut sa-I ia locul lui Dumnezeu... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Octombrie 2009 00:26 |
||
374, te-ai lamurit acu' ? sis, ignore total, ca nu merita altceva...prostia nu e o scuza, cum i-ar place ei sa creada |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:29 |
||
cam repede faci pe obosita si pe somnoroasa, irinuco...mai devreme dadeai in taste mai ceva ca in toaca de la manastirea putna...acuma te faci ca dormi???sau nu ai ceea ce-ti doresti - adica barbat si te racaie?? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:30 |
||
De la: wife, la data 2009-10-01 00:29:48374, te-ai lamurit acu' ? pai prostia nu doare si nu recunoaste, ca altfel am surzii cu totii!!! |
||
garbo003374 Postat pe 1 Octombrie 2009 00:31 |
||
si uite-asa se smintesc unii cu mai putina credinta cand citesc aberatii de genul.............ma gandesc ca oamenii inteligenti si intelepti nu-si pierd vremea pe forum ca noi, cu specimene! | ||
garbo003374 Postat pe 1 Octombrie 2009 00:35 |
||
374, fata asta ne face nervii fideluta de juma' de an...face pe proasta si cand o repede cineva o baga p-aia ca e forum public...o fii el public, da' regulile de buna crestere zic sa nu ii agresezi pe aia cu care interactionezi sis...nu mi-ai raspuns unde pot sa citesc nuvelele tale |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:35 |
||
3374....o fi forum public dar nu ii iei pe toti de prosti si ii dai tu cu aberatiile tale ca esti cea mai religioasa si cea mai crestinata.....mai ales cand aberezi si o dai in gropi cu morala crestina... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:37 |
||
Proasta, proasta, dar a reusit sa fie in centrul atentie!!! | ||
garbo003374 Postat pe 1 Octombrie 2009 00:44 |
||
am incercat 3374 sa o ignoram....dar o inceput sa intre si pe alte toapice si sa abereze in stilul ei caracteristic....si tot cu ura pe barbati si pe ...utzele lor... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:45 |
||
pai io de ce ziceam sa o lasam in apele ei si sa ne mutam pe topicu' meu ? neah...nu intra la loc de dat cu capu' ca matur forumu' cu ea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:47 |
||
si nu exista un administrator al forumului? nu ma pricep, dar cineva ar trebui sa o tempereze cumva! | ||
garbo003374 Postat pe 1 Octombrie 2009 00:52 |
||
3374....ba da....dar o sters pe altcineva.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 00:54 |
||
o sa rezolve andra pe cine a sters, tut ? ha ? ia da pe goarna in privata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 00:55 |
||
wife, cateva dintre nuvelele mele sunt postate pe www.artfreepress.ro |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Octombrie 2009 00:57 |
||
merci, sis...stii ca-s amatoare de literatura buna... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 01:00 |
||
cu multa placere, wife, sper sa-ti placa...ai sa gasesti acolo si poezie si pictura, la proza suntem doar doi, deocamdata. | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Octombrie 2009 01:04 |
||
stiam eu ca esti deosebita ca ce ma 'nervezi...abia acu' ai dat pe gura ca si tu scrii |
||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Octombrie 2009 01:06 |
||
pai daca n-o intrebat-o nimenea...fata ii rusinoasa... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:08 |
||
eu ii multumesc la Dumnezeu ca m-a ajutat sa imi lumineze mintea si sa ma ajute sa ma feresc de oamenii rai si cu intentii mai putin curate,pt ca pe unde merg numai peste ei dau.Ei vor un om ca mine,dar eu nu vreau un om ca ei pt ca ei sunt rautaciosi si dusmanosi si invidiosi. | ||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:10 |
||
nici ca ziceam ceva daca nu se ivea cazu'...pai nu vazurati ce iesi cand scrisei si eu ceva din suflet? Dar o prietena imi zise asta-seara ca daca cineva s-a identificat atat de tare cu personajele mele, inseamna ca nuvela e buna... |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Octombrie 2009 01:12 |
||
Era un coleg care se tinea de mine si ma tot sacaia la cap,ca la toti barbatii ar dori o femeie de incredere.Si apai de abia am scapat de el,pt ca el astepta ca eu sa ma comport frumos,dar el incepea cu tampeii din alea invechite..Eu ma comport frumos si respect pe cine ma respecta.Eu ma comport cum omul precum merita si pe oamenii care vad ca sunt rai ii ignor. | ||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:14 |
||
nu s-ar zice | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Octombrie 2009 01:16 |
||
ioi irinooo...asa putin ai dormit mama???? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:18 |
||
Si oamenii nu te ajuta si se comporta urat unul cu altul,se vorbesc pe la spate.Nimeni nu ajuta dar toti vor sa fie ajutati.Eu mai bine ma duc sa cumpar flori la biserica,decat sa il ajut pe o putoare de om care nu munceste si mai ales este si invidios si rautacios.La ala nu ii dau nimica.Sa se descurce cum poate. | ||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:19 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 01:18:38ioi irinooo...asa putin ai dormit mama????Nu inca m-am spalat pe dinti,apoi ma pregatatesc de culcare.Ca am ascultat prea multe tampenii astazi.II prea mult,mai intai cu preotul,dar lasa ca il pun eu la punct,ca ma invata pe mne tampenii. De o sa ma ignore toti de pe la biserica ca o sa zica ca sunt dusa.Dar mai bine sa creada ca sunt putin nebuna decat sa creada ca sunt proasta.Ca si la Facultate ma ignora colegii ca ma reped in ei pt ca ma scot din sarite cu tampeniile lor si ca incearca sa ma contrazica. |
||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:22 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-10-01 01:22:25Pt ca oamenii asculta doar de bata,pt ca daca te vad ca esti prea bun te ia de prosr.Ca incepe cu tampenii ca daca tu esti credincios trebuie sa taci..Sa le taca maicasa nu eu.Ca eu ma exteriorizez.Ca si la facultate era un coleg de imi venea sa il bat,pt ca oamenii sunt rai si invidiosi si ma necajesc,dar oricum putin imi pasa mie de ei.Eu daca am ceva de spus spun in fata,nu vb oamenii pe la spate.Eu nu sunt o prefaccuta.De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 01:18:38ioi irinooo...asa putin ai dormit mama????Nu inca m-am spalat pe dinti,apoi ma pregatatesc de culcare.Ca am ascultat prea multe tampenii astazi.II prea mult,mai intai cu preotul,dar lasa ca il pun eu la punct,ca ma invata pe mne tampenii. De o sa ma ignore toti de pe la biserica ca o sa zica ca sunt dusa.Dar mai bine sa creada ca sunt putin nebuna decat sa creada ca sunt proasta.Ca si la Facultate ma ignora colegii ca ma reped in ei pt ca ma scot din sarite cu tampeniile lor si ca incearca sa ma contrazica. |
||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:26 |
||
ioi irinuco...mergi si la facultate fata??? pai atunci te rog eu...mai pune mana si pe o gramatica....nu de alta ......dar poate de asta si rad colegii aia de tine.....da tu nu te superi ca ti-am zis, nu???? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Octombrie 2009 01:27 |
||
Pt ca eu ii ajut pe oameni ii invat de bine si ei se comporta ca niste dobitoci nerecunoscatori.Pai ei asa fac si cu Dumnezeu apai cu oamenii.Cauta un om doar atunci cand au nevoie de ceva,apoi ii intorc spatele.Oricum pe oamenii acestia ii ignor.Sunt invidiosi ca pe mine ma ajuta Dumnezeu si pe ei nu.Pai cum sa ii ajute Dumnezeu daca ei sunt asa rai si nerecunoascatori? | ||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 01:27:14ioi irinuco...mergi si la facultate fata??? pai atunci te rog eu...mai pune mana si pe o gramatica....nu de alta ......dar poate de asta si rad colegii aia de tine.....da tu nu te superi ca ti-am zis, nu????Crezi ca imi pasa de ce zic ei? Oricum sunt niste inconstienti unul mai prost ca altul,nu este nici unul intreg la cap acolo,instinct de turma.Sunt si ei rautaciosi si invidiosi si mai te miri ca nu ii ajuta nimeni,pai de buni ce sunt. |
||
irina_24ro Postat pe 1 Octombrie 2009 01:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O intrebare stupida dar e pe bune ! | 12 | De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52 |
CADOUL PERFECT PENTRU SARBATORI | 2 | De la: Violeta_Opait_Podaru_1 10 Decembrie 2011 12:15 |
ajuta`tzima | 24 | De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40 |
|
||
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? | 141 | De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50 |
Educatia unui copi | 30 | De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară