RELATIA CU DUMNEZEU

ce??? balivernele tale??? ma lipsesc cu brio de ele....si poti sa ma raportezi de cate ori vrei tu.....tu te faci singura de materii fecale cu porcariile pe care le scrii pe aici.....get a life! grow up!
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:02
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 21:55:58
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 21:54:49Eu zic ca este bine sa ai incredere in Dumnezeu si sa te rogi pt ca atunci El mereu te va ajuta si te va invata mereu ce este bine pt tine.

irinucooooooooooo.....doar eu stiu ce este bine pentru mine, nu altcineva, iar Dumnezeu ma ajuta sa merg pe calea ce am ales-o singura. asa ca mai bine ti-ai vedea tu de rugaciunile tale, poate Dumnezeu te va ajuta sa vezi ca si cei de langa tine sunt oameni. punct.
mcrinelam
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:03
De la: mcrinelam, la data 2009-10-01 22:03:06
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 21:55:58
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 21:54:49Eu zic ca este bine sa ai incredere in Dumnezeu si sa te rogi pt ca atunci El mereu te va ajuta si te va invata mereu ce este bine pt tine.

irinucooooooooooo.....doar eu stiu ce este bine pentru mine, nu altcineva, iar Dumnezeu ma ajuta sa merg pe calea ce am ales-o singura. asa ca mai bine ti-ai vedea tu de rugaciunile tale, poate Dumnezeu te va ajuta sa vezi ca si cei de langa tine sunt oameni. punct.
PAI NORMAL CA SUNT OAMENI SI EI,DAR FAPTELE LOR DEMOSTREAZA ALTCEVA.CA MULTI SUNT FOARTE RAI.SAU POATE MAI FII LA UN OM SI NEPOTRIVIREA DE CARACTER.SPRE EXEMPLU MIE NU IMI PLACE ATUNCI CAND CINEVA IMI SPUNE CE TREBUIE SA FAC,SA INCERCE SA MA DOMINE PT CA INCEPE RAZBOIUL.dE ASTA ESTE IMPORTANTA POTRIVIREA DE CARACTER.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:10
mda. suferi de mania persecutiei. clar
mcrinelam
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:11
Eu nu sunt o persoana inchisa,eu sunt o persoana deschisa si trebuie sa ma exteriorizez.Doar ca eu sunt exigenta,eu de mica asa am fost,nici macar de taicamiu nu am ascultat pt ca am simtit ca nu era in ordine.Eu intodeauna am fost individuala,poate nu gandeam asa clar.Mie nu imi plac oamenii invidiosi si rautaciosi.Ei se vad buni dar fac doar rautati.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:13
Nu am fost acceptata nici de familia mea,pt ca eu sunt exigenta si ii criticam si lor nu le place corectitudinea si eu nu suport necorectitudinea.Din moment ce stiu ca eu sunt corecta si eu pretind la fel.Eu sunt severa si cu parintii mei si le-am aruncat adevarul in fata,am avut mereu de pierdut dar nu imi pasa.Ca Dumnezeu m-a ajutat mereu si mi-a mers mai bine decat le merge lor.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:17
nitica tamaie...
melanie
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:19
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:17:58Nu am fost acceptata nici de familia mea,pt ca eu sunt exigenta si ii criticam si lor nu le place corectitudinea si eu nu suport necorectitudinea.Din moment ce stiu ca eu sunt corecta si eu pretind la fel.Eu sunt severa si cu parintii mei si le-am aruncat adevarul in fata,am avut mereu de pierdut dar nu imi pasa.Ca Dumnezeu m-a ajutat mereu si mi-a mers mai bine decat le merge lor.
Adevarul ca am trecut si prin momente mai grele,dar asta m-a ajutat sa ma maturizez si sa devin mai matura si mai puternica.PT CA SI TAICAMIU incearca sa imi umple capul cu tampenii lui.Dar eu i-am am ajutat si cu bani pe parintii mei,ca pe ei Dumnezeu nu i-a ajutat pt ca sunt rai.Dar tot nu sau schimbat,numle place sa fie corecti si eu sunt exigenta si severa si dura si cu ei.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:21
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:13:28Eu nu sunt o persoana inchisa,eu sunt o persoana deschisa si trebuie sa ma exteriorizez.Doar ca eu sunt exigenta,eu de mica asa am fost,nici macar de taicamiu nu am ascultat pt ca am simtit ca nu era in ordine.Eu intodeauna am fost individuala,poate nu gandeam asa clar.Mie nu imi plac oamenii invidiosi si rautaciosi.Ei se vad buni dar fac doar rautati.

nu ma pre pricep.... dar ce vrei sa zici "sunt individuala"?
garbo055270
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:23
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:21:24
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:17:58Nu am fost acceptata nici de familia mea,pt ca eu sunt exigenta si ii criticam si lor nu le place corectitudinea si eu nu suport necorectitudinea.Din moment ce stiu ca eu sunt corecta si eu pretind la fel.Eu sunt severa si cu parintii mei si le-am aruncat adevarul in fata,am avut mereu de pierdut dar nu imi pasa.Ca Dumnezeu m-a ajutat mereu si mi-a mers mai bine decat le merge lor.
Adevarul ca am trecut si prin momente mai grele,dar asta m-a ajutat sa ma maturizez si sa devin mai matura si mai puternica.PT CA SI TAICAMIU incearca sa imi umple capul cu tampenii lui.Dar eu i-am am ajutat si cu bani pe parintii mei,ca pe ei Dumnezeu nu i-a ajutat pt ca sunt rai.Dar tot nu sau schimbat,nu le place sa fie corecti si eu sunt exigenta si severa si dura si cu ei.
Parintii mei ma respecta si au incredere in mine pt ca eu sunt corecta,dar problema ca sentimentele nu sunt reciproce.Pt ca eu nu am incredere in ei,pt ca nu sunt corectI.Si NU NE IMPACAM BINE.pT CA SUNT SMECHERI SI EU NU SUPORTA ASTA.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:24
foaieeeeeeee verde foaie foaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa lipit poutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de coallllllllllleeeeeeeeeeeeee, salalalallaaaaaaaaaa , ia mai toarna pik un pic de palinca poate vrea si secretoasa noastra
yanyacharberet
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:27
De la: garbo055270, la data 2009-10-01 22:23:04
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:13:28Eu nu sunt o persoana inchisa,eu sunt o persoana deschisa si trebuie sa ma exteriorizez.Doar ca eu sunt exigenta,eu de mica asa am fost,nici macar de taicamiu nu am ascultat pt ca am simtit ca nu era in ordine.Eu intodeauna am fost individuala,poate nu gandeam asa clar.Mie nu imi plac oamenii invidiosi si rautaciosi.Ei se vad buni dar fac doar rautati.

nu ma pre pricep.... dar ce vrei sa zici "sunt individuala"?
Adica ca nu imi place sa gandeasca nimeni pt mine,nici macar parintii mei.Imi placea sa invat din greselile mele si sa numa iau dupa capul nimanui.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:27
melanioooo...nu cred ca merge cu tamaie.....mai bine ar merge cu un glont din ala de argint pentru vampiri....
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:28
ma puisor,eu sunt foarte suparata ca nu mi/ai dat retzeta cu ciorba,dar pentru ca sunt si eu virgina te inteleg ca asta iti ocupa aproape tot timpul.
eu nu pricep cum o fata asa inteligenta si instruita ca tine nu s/a prins ca a aterizat intr/o comunitate in care oamenii n/au niciun dumnezeu,tu nu vezi,faraoni,animale mai mult sau mai putin salbatice,caricaturi,clone,azi masculi,maine femele,colega,astia sunt irecuperabili,hai mama sa iesim de aici ca daca mai ramanem,astia sunt in stare sa ne defloreze!
elodia
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:28
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-01 22:27:25foaieeeeeeee verde foaie foaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee sa lipit poutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de coallllllllllleeeeeeeeeeeeee, salalalallaaaaaaaaaa , ia mai toarna pik un pic de palinca poate vrea si secretoasa noastra
yanyacharberet
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:30
Adica ca nu imi place sa gandeasca nimeni pt mine,nici macar parintii mei.Imi placea sa invat din greselile mele si sa numa iau dupa capul nimanui.Stiu ca si eu gresesc,dar daca tot ma bate la cap ma ambitionez si mai mult.Asa o sa fac si daca ma casatoresc,daca sotul ma va bate la cap sa fac ceea ce eu nu doresc o sa certam tot timpul.Pt ca mie imi place sa gandesc,nu imi place sa ma iau dupa capul la altiii.Si cu cat ma streseaza mai mult cu atata o sa iasa scantei.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:34
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:34:03Adica ca nu imi place sa gandeasca nimeni pt mine,nici macar parintii mei.Imi placea sa invat din greselile mele si sa numa iau dupa capul nimanui.Stiu ca si eu gresesc,dar daca tot ma bate la cap ma ambitionez si mai mult.Asa o sa fac si daca ma casatoresc,daca sotul ma va bate la cap sa fac ceea ce eu nu doresc o sa certam tot timpul.Pt ca mie imi place sa gandesc,nu imi place sa ma iau dupa capul la altiii.Si cu cat ma streseaza mai mult cu atata o sa iasa scantei.[/quote Cu cat incearca sa ma bata la cap,cu atata o sa ma ambitionez mai mult si mai mult.Stiu ca o sa am mult de pierdut,dar nu imi pasa.O sa ma ajute Dumnezeu sa ma descurc in toate.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:36
iama doamneeeeeeeee strange-mi neamullllllllll................de gat
yanyacharberet
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:36
Cu cat incearca sa ma bata la cap,cu atata o sa ma ambitionez mai mult si mai mult.Stiu ca o sa am mult de pierdut,dar nu imi pasa.O sa ma ajute Dumnezeu sa ma descurc in toate. Mie o data un barbat mi-a spus ca am un psihic de barbat pt ca sunt foarte rezistenta.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:39
si-as mai bea un pahareeeellllll....de tulburellllll...hac!!! bre...da io cu cine votez??? sa moara ce-am pe casa...ha ha...hac!...antena de bloc....hac! ca tot nu o mai folosesc de mult...
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:39
yanyoo....kingooo...va e foame mami?? haidati la o tocanita de purcel cu legume sotate cu ciuperci si deasupra am ras niste cascaval si am dat la gratinat in cuptor.....maaaaiiiii...cum se poate intinde cascaveaua asta.....yanyo...adu si tulburelul...
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:42
De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 22:39:36si-as mai bea un pahareeeellllll....de tulburellllll...hac!!! bre...da io cu cine votez??? sa moara ce-am pe casa...ha ha...hac!...antena de bloc....hac! ca tot nu o mai folosesc de mult...
Voteaza-ma pe mine ce zici?
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:43
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:39:10Cu cat incearca sa ma bata la cap,cu atata o sa ma ambitionez mai mult si mai mult.Stiu ca o sa am mult de pierdut,dar nu imi pasa.O sa ma ajute Dumnezeu sa ma descurc in toate. Mie o data un barbat mi-a spus ca am un psihic de barbat pt ca sunt foarte rezistenta.

cred c-a vrut sa zica pisic. aluzie la blanitza, poate
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:45
nici beata moarta si cazuta sub masa irinucooo....ca esti mai rau ca vadim...
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:46
De la: pik_nik, la data 2009-10-01 22:45:37
De la: secretoasa, la data 2009-10-01 22:39:10Cu cat incearca sa ma bata la cap,cu atata o sa ma ambitionez mai mult si mai mult.Stiu ca o sa am mult de pierdut,dar nu imi pasa.O sa ma ajute Dumnezeu sa ma descurc in toate. Mie o data un barbat mi-a spus ca am un psihic de barbat pt ca sunt foarte rezistenta.

cred c-a vrut sa zica pisic. aluzie la blanitza, poate
Nu fii purcel.S-a referit ca sunt barbata si ambitioasa ca un barbat.
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:47
De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 22:46:16nici beata moarta si cazuta sub masa irinucooo....ca esti mai rau ca vadim...
Ca sa vezi ce cuminti ii fac eu pe oameni...
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:48
ioooi...pikuleeeee....te-o facut purcel......
tutankhamon
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:51
de fapt mi-a zis sa nu dau din casa
ca noi stim ce si cum cu pisicu ala, asa-i iubito?
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:56
De la: pik_nik, la data 2009-10-01 22:56:33de fapt mi-a zis sa nu dau din casa
ca noi stim ce si cum cu pisicu ala, asa-i iubito?
Nu mai abera,por favor
secretoasa
Postat pe 1 Octombrie 2009 23:00
irinuco, si vor crede ei ca noi facem 8 copii doar desenandu-i???
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 23:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum am aranjat pe soacra-mea. 25 De la: 22 Aprilie 2020 11:09
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 8 De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15
christos sa nascut 31 De la: Axl_22 31 Decembrie 2011 19:50
interesant 26 De la: garbo074997 16 Februarie 2010 00:48
superconcursuri 1 De la: carmenis23 16 Aprilie 2010 13:47
Setari Cookie-uri