RELATIA CU DUMNEZEU

De la: secretoasa, la data 2009-10-01 23:59:54 ICH GEHE SCHLAFEN JETZT,ICH BIN MUDE.gutten nacht und schone traume bei alle. Tschus
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:00
reveniti la LR ca eu sunt satula de nemtoi
yavrum
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:01
De la: kinga444, la data 2009-10-02 00:00:22 Secretoasa irina,de vorba buna n/ai priceput! ia citeste puiule parerea mea despre ce ti se intampla
Psihoza deliranta sistematizata (delirul cronic,parafrenia,paranoia,constituie o stare particulara de alienare mintala,care le/a atras in trecut acestor bolnavi renumele de a fi "inspirati de zei" si,mai aproape de noi,denumirea de "nebuni care gandesc" (la folie raisonnante,ziceai ca o rupi nitzel si in franceza.
Paranoia e o boala cronica cu evolutie lenta care duce la constituirea unui sistem delirant durabil si imposibil de zdruncinat,ce evolueaza cu pastrarea claritatii si ordinii gandirii,vointei si actiunii.Unii autori o considera psihoza endogena, cauzele ei trebuind cautate in structura personalitatii,altii o considera o modalitate de reactie a personalitatii la factorii din mediul social,fiind tratata in cadrul reactiilor psihogene.
Paranoicii sunt structuri expansive,sustinandu/si ideile delirante cu o mare forta afectiva,deseori cu pasiune,procesele intelectuale avand o puternica coloratura afectiva.Activitatea si vointa nu par sa fie alterate.Pe linia ideilor delirante activitatea este crescuta,bolnavii sunt activi,combativi,avand o putere de munca extraordinara si resurse inepuizabile.
Imi pare rau dar limba maimutelor nu o cunosc.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:04
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 00:04:35
De la: kinga444, la data 2009-10-02 00:00:22 Secretoasa irina,de vorba buna n/ai priceput! ia citeste puiule parerea mea despre ce ti se intampla
Psihoza deliranta sistematizata (delirul cronic,parafrenia,paranoia,constituie o stare particulara de alienare mintala,care le/a atras in trecut acestor bolnavi renumele de a fi "inspirati de zei" si,mai aproape de noi,denumirea de "nebuni care gandesc" (la folie raisonnante,ziceai ca o rupi nitzel si in franceza.
Paranoia e o boala cronica cu evolutie lenta care duce la constituirea unui sistem delirant durabil si imposibil de zdruncinat,ce evolueaza cu pastrarea claritatii si ordinii gandirii,vointei si actiunii.Unii autori o considera psihoza endogena, cauzele ei trebuind cautate in structura personalitatii,altii o considera o modalitate de reactie a personalitatii la factorii din mediul social,fiind tratata in cadrul reactiilor psihogene.
Paranoicii sunt structuri expansive,sustinandu/si ideile delirante cu o mare forta afectiva,deseori cu pasiune,procesele intelectuale avand o puternica coloratura afectiva.Activitatea si vointa nu par sa fie alterate.Pe linia ideilor delirante activitatea este crescuta,bolnavii sunt activi,combativi,avand o putere de munca extraordinara si resurse inepuizabile.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:05
Eu merg la somn va urez noapte buna papappa
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:06
Bolnavul grupeaza in jurul unei idei prevalente o serie de fapte banale in aparenta ,dar cu o valoare de informatie prin care isi intareste si justifica banuielile.Astfel se constituie o tematica deliranta cu ajutorul interpretarilor care devin tot mai tendentioase si capata o extindere din ce in ce mai mare.Pentru bolnav nimic nu este intamplator,totul este incarcat de semnificatii ascunse pe care numai el le sesizeaza.Atitudinea,gesturile,cuvintele,chiar si tacerea celor cu care bolnavul interactioneaza ,totul este incarcat de insinuari si fraze cu subanteles.Bolnavul rastalmaceste diferite evenimente existentiale in sensul delirului sau.Elementele constructive ale delirului de interpretare se alatura,se alipesc unele de altele ca celulele unui fagure.
In delirul mistic bolnavul se crede investit cu o misiune religioasa pe care trebuie sa o indeplineasca.
Simptomatologia evolueaza pe un fond de claritate a constiintei,ceea ce lipseste insa este constiinta bolii.
elodia
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:18
irinuca se sustrage....
mcrinelam
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:36
De la: iasomia, la data 2009-10-01 09:47:33irinuco,

ia taci si tu vreo trei zile asa,ca uite le fac dedicatie la fetele mele acilea.

Ica,Ilsuca...luati de la iasomica..

http://www.youtube.com/watch?v=QvbFmI0vikY&feature=related

Multumesc, Iaso...m-a uns la suflet...
sora_ilsi
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:43
De la: zambil, la data 2009-10-01 09:53:42dap... unii zic ca dumnezeu ar fi negru...

http://www.youtube.com/watch?v=IfP9_SILFo0&feature=related

si eu am auzit ca negrii ar crede asta si ar putea fi posibil, nu?

Am vizionat putin si pot spune ca e si acesta un mod de exprimare religioas specific negrilor...dar numai lor le sta bine asa, scuze...
sora_ilsi
Postat pe 2 Octombrie 2009 00:50
relatia cu Dumnezeu ar trebui sa fie ceva foarte personal...parerea mea...
panty_C
Postat pe 2 Octombrie 2009 01:23
si poate fii femeie
blanca
Postat pe 2 Octombrie 2009 07:38
sister,

n-ai pentru...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:44
De la: tutankhamon, la data 2009-10-01 22:42:42yanyoo....kingooo...va e foame mami?? haidati la o tocanita de purcel cu legume sotate cu ciuperci si deasupra am ras niste cascaval si am dat la gratinat in cuptor.....maaaaiiiii...cum se poate intinde cascaveaua asta.....yanyo...adu si tulburelul...
scuze ca iti raspund asa tarziu dar...ma imbatai rau de tot si plecai la biserica sa il apar pe popa de mania lui irina, si m-am trezit ca spuneam doamne ajuta, cineva mia dat si mie un banut de pomana si crezui ca e irina dar....sa stii ca imi prinde bine acea tocanita de porc ca deh am o foameeee
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 14:55
e vineri bre, tine si tu post..
melanie
Postat pe 2 Octombrie 2009 14:58
De la: Melanie, la data 2009-10-02 14:58:34e vineri bre, tine si tu post..
am un prost la munca nu mai imi trebuie altul
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:02
, nu-i zice bre pe nume, ce faci, dai din casa?
melanie
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:05

http://www.youtube.com/watch?v=ur3uk0OiyuA&feature=related
melanie
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:13
De la: Melanie, la data 2009-10-02 15:05:08 , nu-i zice bre pe nume, ce faci, dai din casa?
nu dau fata nik din casa pe de gratis, lasmoaaa ca vreau sa invat si eu limbi straine, si numai cand beu palinca incep sa vorbesc alta limba ca deh e la moda si se poarta , asa face si ...secretoasa alias irina_24...cand trage ceva la masea si ceva praf pe nas da in limbi straine, numai ca eu nu vreau nici un praf eu vreau numai palincuta facuta de mine , hai noroc si sanatate
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:13
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-02 00:43:19
De la: iasomia, la data 2009-10-01 09:47:33irinuco,

ia taci si tu vreo trei zile asa,ca uite le fac dedicatie la fetele mele acilea.

Ica,Ilsuca...luati de la iasomica..

http://www.youtube.com/watch?v=QvbFmI0vikY&feature=related

Multumesc, Iaso...m-a uns la suflet...
PAI FA-TI SI TU UN SUBIECT PROPRIU SI NU MAI SCRIE 3 ZILE.Auzi eu deschid subiectul si tot eu sa nu vorbesc.Tupeu nu gluma.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:14
secretoaso auzi e un barbat acilea langa mine si tot imi spune ca l-ai excitat enorm de mult, el te intreaba cand vrei sa te intalnesti cu el sa ii citesti din biblie asa numai cum tu stii asta e din partea lui
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:19
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 15:19:09secretoaso auzi e un barbat acilea langa mine si tot imi spune ca l-ai excitat enorm de mult, el te intreaba cand vrei sa te intalnesti cu el sa ii citesti din biblie asa numai cum tu stii asta e din partea lui
Imi pare rau dar nu ma intalnesc cu barbatii obraznici.Apoi cu toti vor femei cumsecade si simtite pt ca stiu ca lasa de la ele,ca sa le fie lor bine si saprofite..Dar mie?
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:22
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:22:55
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 15:19:09secretoaso auzi e un barbat acilea langa mine si tot imi spune ca l-ai excitat enorm de mult, el te intreaba cand vrei sa te intalnesti cu el sa ii citesti din biblie asa numai cum tu stii asta e din partea lui
Imi pare rau dar nu ma intalnesc cu barbatii obraznici.Apoi cu toti vor femei cumsecade si simtite pt ca stiu ca lasa de la ele,ca sa le fie lor bine si saprofite..Dar mie?
te crezi femeie cumsecade?.... ia vezi tu cum cazi daca esti cumsecade si intr-ai cui TEAPA CAZI de la atata cumsecade
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:24
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 00:05:29
Imi pare rau dar limba maimutelor nu o cunosc
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:25
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 15:24:44
te crezi femeie cumsecade?.... ia vezi tu cum cazi daca esti cumsecade si intr-ai cui TEAPA CAZI de la atata cumsecade
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:26
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 15:24:44
Nu cad in nici o teapa pt ca stiu sa ma feresc de banditi.Eu sunt cumsecade dar nu sunt proasta.Ajut dar nu las sa se profite de mine,daca ajut pe cineva si vad ca ii dobitoc,il las il plata Domnului sa se descurce singur ca sa se invete minte. Eu sunt buna dar sunt exigenta.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:27
Nu cad in nici o teapa pt ca stiu sa ma feresc de banditi.Eu sunt cumsecade dar nu sunt proasta.Ajut dar nu las sa se profite de mine,daca ajut pe cineva si vad ca ii dobitoc,il las il plata Domnului sa se descurce singur ca sa se invete minte. Eu sunt buna dar sunt exigenta.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:30
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:30:56Nu cad in nici o teapa pt ca stiu sa ma feresc de banditi.Eu sunt cumsecade dar nu sunt proasta.Ajut dar nu las sa se profite de mine,daca ajut pe cineva si vad ca ii dobitoc,il las il plata Domnului sa se descurce singur ca sa se invete minte. Eu sunt buna dar sunt exigenta.
Apoi ma vede pe mine rea,nu se vede ca el este un prost si nesimtit,vorbesc ca persoana.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:31
Tre sa ies mai vb noi pappap
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:34
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:31:54
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:30:56Nu cad in nici o teapa pt ca stiu sa ma feresc de banditi.Eu sunt cumsecade dar nu sunt proasta.Ajut dar nu las sa se profite de mine,daca ajut pe cineva si vad ca ii dobitoc,il las il plata Domnului sa se descurce singur ca sa se invete minte. Eu sunt buna dar sunt exigenta.
Apoi ma vede pe mine rea,nu se vede ca el este un prost si nesimtit,vorbesc ca persoana.
doamne mai irina dar cum poti spune asa in gura mare ca vorbesti ca o proasta , e bine cand recunosti , tine-o tot asa
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:34
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 15:34:58
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:31:54
doamne mai irina dar cum poti spune asa in gura mare ca vorbesti ca o proasta , e bine cand recunosti , tine-o tot asa
Nu ai inteles.La oamenii nesimtiti nu le plac oamenii exigenti.La oamenii nesimtiti le plac freierii pe care sa ii fraiereasca ei,ca vezi ce frumos se comporta.Dar eu nu sunt fraiera si nici nu ma las fraierita de nimeni.Nu fraieresc pe nimeni,dar nici pe mine nu las sa ma fraiereasca si sa ma calce in picioare nimeni.. O zi faina papppa
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul sagetator 22 De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07
buna..papucei.ro 5 De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45
Ce parerea aveti despre mentalitatea romanului...Sa moara capra vecinului 43 De la: anaROBERT 13 August 2010 13:01
Batranetea 8 De la: floare_cu_colti 10 Noiembrie 2010 23:07
CADOUL PERFECT PENTRU SARBATORI 2 De la: Violeta_Opait_Podaru_1 10 Decembrie 2011 12:15
Setari Cookie-uri