RELATIA CU DUMNEZEU

Nu ai inteles.La oamenii nesimtiti nu le plac oamenii exigenti.La oamenii nesimtiti le plac freierii pe care sa ii fraiereasca ei,ca vezi ce frumos se comporta.Dar eu nu sunt fraiera si nici nu ma las fraierita de nimeni.Nu fraieresc pe nimeni,dar nici pe mine nu las sa ma fraiereasca si sa ma calce in picioare nimeni.. O zi faina papppa
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:38
se vede treaba ca nesimtitii de care vorbesti tu nu-s chiar nesimtiti daca obs ca ailalti is exigenti...
blanca
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:52
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 15:38:51Nu ai inteles.La oamenii nesimtiti nu le plac oamenii exigenti.La oamenii nesimtiti le plac freierii pe care sa ii fraiereasca ei,ca vezi ce frumos se comporta.Dar eu nu sunt fraiera si nici nu ma las fraierita de nimeni.Nu fraieresc pe nimeni,dar nici pe mine nu las sa ma fraiereasca si sa ma calce in picioare nimeni.. O zi faina papppa

irinuca, devenisi secretoasa?
anticenzura
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:07
PAI M-AM REFERIT IN GENERALLA BARBATI.Pt ca la barbati le plac femeile prostute,care sa le fraiereasca ei asa cum vor.Ca si la la facultate,sunt colegi care se tin dupa mine si vad ca nu le merge cu prosteala,incep sa isi bata joc sa faca misto din mine.Dar oricum putin imi pasa eu stiu ca ei fac haz de necaz.Si vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.Mie nu imi plac smecheriii.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:17
Ca cu femeile prostute,asa de frumos se comporta frumos pana obtin ce vor.Dar prin spate rad de ele ca sunt proaste si curve de se prapadesc.Dar pe mine ma necajesc ca stiu ca nu le merge cu prosteala si nu pot obtine nimic.Pt ca un barbat se comporta frumos cu o femeie ca sa poata obtina ceea ce vrea el si apoi sa o conduca asa cum vrea el..Dar cu mine nu le merge...
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:20
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 16:20:42 Ca cu femeile prostute,barbatii asa de frumos se comporta frumos pana obtin ce vor.Dar prin spate rad de ele ca sunt proaste si curve de se prapadesc.Dar pe mine ma necajesc ca stiu ca nu le merge cu prosteala si nu pot obtine nimic.Pt ca un barbat se comporta frumos cu o femeie ca sa poata obtina ceea ce vrea el si apoi sa o conduca asa cum vrea el..Dar cu mine nu le merge...
Astia sunt oamenii,toti cu interesul lor.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:22
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 16:17:29 PAI M-AM REFERIT IN GENERALLA BARBATI.Pt ca la barbati le plac femeile prostute,care sa le fraiereasca ei asa cum vor.Ca si la la facultate,sunt colegi care se tin dupa mine si vad ca nu le merge cu prosteala,incep sa isi bata joc sa faca misto din mine.Dar oricum putin imi pasa eu stiu ca ei fac haz de necaz.Si vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.Mie nu imi plac smecheriii.
bai femeie, ce ai tu cu barbati, acu chiar nu era vorba despre barbati, se vede ca esti proasta , daca tot bati campii desptre barbati, cred ca duci lipsa de barbat
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:45
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 16:20:42 Ca cu femeile prostute,asa de frumos se comporta frumos pana obtin ce vor.Dar prin spate rad de ele ca sunt proaste si curve de se prapadesc.Dar pe mine ma necajesc ca stiu ca nu le merge cu prosteala si nu pot obtine nimic.Pt ca un barbat se comporta frumos cu o femeie ca sa poata obtina ceea ce vrea el si apoi sa o conduca asa cum vrea el..Dar cu mine nu le merge...
iao DOAMNE strangei neamu....de gat
yanyacharberet
Postat pe 2 Octombrie 2009 18:01
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-02 16:45:42
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 16:17:29 PAI M-AM REFERIT IN GENERALLA BARBATI.Pt ca la barbati le plac femeile prostute,care sa le fraiereasca ei asa cum vor.Ca si la la facultate,sunt colegi care se tin dupa mine si vad ca nu le merge cu prosteala,incep sa isi bata joc sa faca misto din mine.Dar oricum putin imi pasa eu stiu ca ei fac haz de necaz.Si vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.Mie nu imi plac smecheriii.
bai femeie, ce ai tu cu barbati, acu chiar nu era vorba despre barbati, se vede ca esti proasta , daca tot bati campii desptre barbati, cred ca duci lipsa de barbat
De ce sunt proasta? Pt ca nu ma las fraierita de barbati? Ma faci sa rad.Sa curat dupa ei,sa gatesc,sa muncesc.Si multi barbati vor sa se culca si cu tine,inainte sa se castoreasca cu tine, dar ei vor sa nu ii fraiereasca femeile de bani.Ei vor sa profite de femeie,sa o conduca pe femeie in favoarea lui,dar barbatii vor ca femeia sa fie corecta.Eu sincer cred ca sunteti nebuni.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:35
Pai ti-am zis,ce am cu barbatii.Nu imi plac pt ca sunt smecheri,dar ei pretind de la noi femeile sa fim corecte.Eu va consider nebuni
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:39
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 20:39:09
Pai ti-am zis,ce am cu barbatii.Nu imi plac pt ca sunt smecheri,dar ei pretind de la noi femeile sa fim corecte.Eu va consider nebuni
Eu cu barbatii am ce am pt ca barbatii sunt inteligenti si constienti de tot ce fac.Cu femeile nu prea am pt ca le consider cam prostute,nu toate bineainteles.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:42
mai e si ecceptii care intaresc regula ce ti- domle si cu fumeile astea. pai asa spune.
adevarul e ca, barbatii sunt intelegenti si constienti, bashca pe deasupra
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:48
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 20:48:08mai e si ecceptii care intaresc regula ce ti- domle si cu fumeile astea. pai asa spune.
Da barbatii sunt mai inteligenti si mai practici ca femeia.Dar au o inteligenta negativa,o folosesc in scopuri negative.Mai sunt si femei inteligente care stiu sa se fereasca de barbatii rai si periculosi si smecheri.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:01
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 20:48:08mai e si ecceptii care intaresc regula ce ti- domle si cu fumeile astea. pai asa spune.
De asta am ce am cu barbatii,pt ca a face rau constient este foarte rau si foarte urat.De asta sunt mai dura cu barbatii.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:03
asa, asa. fii dura! nu-i lasa.

mama lor de intelegenti negativi.

auzi, da poate mai mai sunt unii care au si energie pozitiva. hai, zi da! de rog! ca sa nu intru in depresie . macar unu. ce zici? e posibil?
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:07
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 21:07:58asa, asa. fii dura! nu-i lasa.

auzi, da poate mai mai sunt unii care au si energie pozitiva. hai, zi da! de rog! ca sa nu intru in depresie . macar unu. ce zici? e posibil?
Pai mai sunt,dar se iau si ei dupa turma dupa unul si altul.Nu imi plac oamenii de turma.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:10
te ia capu`..
melanie
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:12
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 21:10:58
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 21:07:58asa, asa. fii dura! nu-i lasa.

Pai mai sunt,dar se iau si ei dupa turma dupa unul si altul.Nu imi plac oamenii de turma.
Mai sunt si barbati cumsecade nu zic,dar sunt asa influentabili si se ia dupa ce zice unul si altul.Nu imi plac oamenii influentabili.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:13
Eu vreau un barbat tot exigent,dar sa fie exigent si cu persoana lui,nu doar cu ceilalti oameni si cu mine.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:14
corect
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:35
rosioara61
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:37
secetoaso, da' m-ai gasit!
pik_nik
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:37
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 21:35:18corect
Dar sa nu fie exigent cu kilogramele in plus,pt ca mie imi place sa mananc bine.Si apoi nu vreau sa arat ca un fotomodel,vreau sa am un corp normal,nici grasa nici slaba.Nu imi place sa ma bata la cap cu kilogramele,ca incepe razboiul.Apoi sa nu fie exigent la inceput,daca nu simt nimic pt el.Este normal sa nu asculti o persoana pt ca nu simti nimica nu?Pt ca exista mai multe tipuri de exigenta.Eu sunt exigenta doar cu caracterul omului,la fel vreau sa fie si el.Sa nu ma bata la cap cu prostiii,pt ca nu il ascult.Din moment ce sunt sincera,corecta serioasa.Sa ma lase sa fac ce vreau eu,ca daca nu fac scandal mare
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:46
tine la tine, pik. de asta intrebam si eu. ma bucurez ca n-ai energie negativa esti numai bun de iubitel
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:46
Pt ca exista mai multe tipuri de exigenta.Eu sunt exigenta doar cu caracterul omului,la fel vreau sa fie si el.Sa nu ma bata la cap cu prostiii,pt ca nu il ascult.Din moment ce sunt sincera,corecta serioasa.Sa ma lase sa fac ce vreau eu,ca daca nu fac scandal mare
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:48
De la: si_totusi, la data 2009-10-02 21:46:49tine la tine, pik. de asta intrebam si eu. ma bucurez ca n-ai energie negativa esti numai bun de iubitel
Pai eu cred ca pikk este un dracusor
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:52
pai, cum irina? chiar de la inceput nu ai nimic pentru el? apoi la cuprins si incheiere ce-o sa mai fie?

hai sa ne intelegem. trebuie sa ai ceva. macar o bomboana in buzunar . nu se poate far de nica. trebuie sa aduci si tu ceva zestre sentimentala
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:54
asa, deci cu carnitza pe ea...
melanie
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:56
pai, cum sa dea jos burtica? sau mustata?
si_totusi
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:58
Dar sa nu fie exigent cu kilogramele in plus,pt ca mie imi place sa mananc bine.Si apoi nu vreau sa arat ca un fotomodel,vreau sa am un corp normal,nici grasa nici slaba.Nu imi place sa ma bata la cap cu kilogramele,ca incepe razboiul.Si apoi cand imi atrage atentia,la mancare atunci parca simt ca imi vine pofta si mai mare.Pt ca eu sunt ambitioasa.
secretoasa
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
coafura de toamna realizata pas cu pas 1 De la: garbo_7980 1 Noiembrie 2012 00:10
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 1 De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11
Concurs 1 De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
Amestecul Divinitatii in treburile pamantenilor! Soarta sau alegere?! 3 De la: micabis 22 Martie 2009 19:10
Setari Cookie-uri