hai, mai ca nu-i place fetii asa. uite, ea spune ca-i plac cele 10 porunci. | ||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 22:45 |
||
---|---|---|
Parintele Arsenie Boca a considerat ca religia ortodoxa este cea mai buna,ca restul nu sunt bune.Eu nu gandesc asa.Eu nu consider ca religia conteaza, Ci Credinta.Eu cred ca parintele avea si mentalitati bisericesti,reguli bisericesti.Care pt mine regulile bisericesti nu au nici o logica.Nu mi se pare corect ca sa te lasi umilit.Adica pe copii sa ii educi sa ii bati si de oameni sa te lasi umilit.Nu mi se par logice regulile lor.Atunci daca nu as spune ce ma doare ce nu imi convine,de unde si-ar da seama omul ca greseste sau nu. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 22:45 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 22:41:05 Fiecare are stilul lui.Eu ma ajut dupa carti,dar eu am stilul meu si parintele Arsenie Boca are stilul lui.Oamenii sunt diferiti.Nu imi place sa ii copii pe oameni,eu ascult doar ce consider si eu ca mi se potriveste.Fiecare face cum considera el mai bine.Eu respect cele 10 porunci si atata, nu respect regulile bisericiii.Eu nu ma razbun, dar nu las pe nimeni sa ma calce in picioare.Daca parintele Arsenie boca a gandit asa,sa fie sanatos.Eu vreau sa ajut oamenii mai mult,ce este respectul.Eu nu consider ca nimeni nu vrea sa fie umilit,nici eu nu vreau sa fiu umilita.Eu vreau doar sa respect cele 10 porunci si atata,restul nu ma intereseaza. nu ti-a zis nimeni sa-ti dai cu presupusu, ci doar sa citesti. Atat! CITESTE! |
||
|
||
garbo015564 Postat pe 2 Octombrie 2009 22:46 |
||
si daca si-a dat ce? nu are voie? |
||
si_totusi Postat pe 2 Octombrie 2009 22:50 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 22:45:39 Parintele Arsenie Boca a considerat ca religia ortodoxa este cea mai buna,ca restul nu sunt bune.Eu nu gandesc asa.Eu nu consider ca religia conteaza, Ci Credinta.Eu cred ca parintele avea si mentalitati bisericesti,reguli bisericesti.Care pt mine regulile bisericesti nu au nici o logica.Nu mi se pare corect ca sa te lasi umilit.Adica pe copii sa ii educi sa ii bati si de oameni sa te lasi umilit.Nu mi se par logice regulile lor.Atunci daca nu as spune ce ma doare ce nu imi convine,de unde si-ar da seama omul ca greseste sau nu. 1. DESPRE CE UMILINTA VORBESTI????? 2. ce stii despre Parintele Arsenie Boca??? |
||
garbo015564 Postat pe 2 Octombrie 2009 22:50 |
||
Eu cred ca regulile bisericesti s-au facut pe baza ca.Domnul IIsus s-a rastignit pt noi,a suportat pt noi.La fel sa facem si noi.Da dar noi nu suntem ca IIsus,El s-a rastignit pt ca a fost un plan al Domnului ca noi sa nu il putem uita.Dar eu nu ma pot compara cu IISUS. Si Iisus a certat pe oameni,dar nu i-a urat si i-a ajutat.Noi nu suntem ca Iisus,nici macar nu ne putem compara cu el.Nu ai voie sa te razbuni,sa iti urasti dusmanii.Dar trebuie sa spui ce te doare si sa ii dai o lectie la cine iti greseste.Pt ca daca tot il ierti,iti va gresi la infinit si niciodata nu va invata ce este respectul. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 22:50 |
||
De la: garbo015564, la data 2009-10-02 22:46:57Eu am citit.Eu cred ca regulile bisericesti s-au facut pe baza ca.Domnul IIsus s-a rastignit pt noi,a suportat pt noi.La fel sa facem si noi.Da dar noi nu suntem ca IIsus,El s-a rastignit pt ca a fost un plan al Domnului ca noi sa nu il putem uita.Dar eu nu ma pot compara cu IISUS. Si Iisus a certat pe oameni,dar nu i-a urat si i-a ajutat.Noi nu suntem ca Iisus,nici macar nu ne putem compara cu el.Nu ai voie sa te razbuni,sa iti urasti dusmanii.Dar trebuie sa spui ce te doare si sa ii dai o lectie la cine iti greseste.Pt ca daca tot il ierti,iti va gresi la infinit si niciodata nu va invata ce este respectul.De la: secretoasa, la data 2009-10-02 22:41:05 Fiecare are stilul lui.Eu ma ajut dupa carti,dar eu am stilul meu si parintele Arsenie Boca are stilul lui.Oamenii sunt diferiti.Nu imi place sa ii copii pe oameni,eu ascult doar ce consider si eu ca mi se potriveste.Fiecare face cum considera el mai bine.Eu respect cele 10 porunci si atata, nu respect regulile bisericiii.Eu nu ma razbun, dar nu las pe nimeni sa ma calce in picioare.Daca parintele Arsenie boca a gandit asa,sa fie sanatos.Eu vreau sa ajut oamenii mai mult,ce este respectul.Eu nu consider ca nimeni nu vrea sa fie umilit,nici eu nu vreau sa fiu umilita.Eu vreau doar sa respect cele 10 porunci si atata,restul nu ma intereseaza. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 22:52 |
||
TREBUIE SA ierti un om pt care ii pare rau pt tot ce a facut si nu mai face.Nu trebuie sa iti urasti dusmanii.Dar daca tot ierti si ei iti tot gresesc,atunci ii faci doar rau,pt ca nu va invata niciodata sa te respecte.Pt ca unii oamenii nu au bun simt si nici limita.Si daca un om nu are limita,atunci trebuie sa ii faci tu o limita si sa il inveti ce este respectul. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 22:55 |
||
irinuco, "Domnul IIsus s-a rastignit pt noi,a suportat pt noi.La fel sa facem si noi." acuma imi explic de ce-ti place tie sa te intinzi pe tot patul, in astepare, perversa mica si rotofeie ce-mi esti! |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 22:55 |
||
Nu ti se pare corect sa te lasi umilit, dar respecti cele 10 porunci. Cred ca ar fii mai bine sa zici ca incerci sa urmezi cele 10 porunci. Regulile bisericesti pentru tine nu au nici o logica? Ok!! poti sa-mi redai ceea ce a zis Iisus leprosilor? Daca nu inveti sa fii smerit, inseamna ca suferi de mandrie, si mandria este un pacat de capetenie, corect? Eu nu stiu, tu Irina tu, dar tu te contrazici singura. |
||
persidadamian Postat pe 2 Octombrie 2009 22:56 |
||
........asa este nici o religie-crestin-ortodoxa, mai ales spune SA-TI IERTI DUSMANII,SA-TI IUBESTI APROAPELE, etc, etc........ numai ca, vedeti voi, astazi putine, ff.putine PERSOANE mai respecta aceste-canoane,sau reguli ..... cati oare vor constientiza ca a te razbuna, a dusmani pe cineva,nu face parte de...nicaieri........ dar.poate unii nu au decat...dumnezeul lor... EU AM SA MA ROG SI PENTRU EI, SA FIE MAI BUNI, MAI UMANI,....... |
||
sophia1971 Postat pe 2 Octombrie 2009 22:58 |
||
Eu consider ca comunicarea este foarte importanta dintre oameni.Sa ii spui ce te doare,ce nu iti place.Pt ca noi oamenii suntem diferiti,prin gandire prin comportament.De asta este bine sa spui ca de asta ne-A DAT DUMNEZEU GURA,CA SA PUTEM CONVERSA SA NE PUTEM INTELEGE.Sa spui ce te doare,ce nu iti place. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 22:59 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-02 22:55:25irinuco,pikkkkkkkkkkkk vezi ca e VIRGINA IRINA pe ici pe colo pe undeva ai grija ce faci dar sa-i faci totusi |
||
yanyacharberet Postat pe 2 Octombrie 2009 22:59 |
||
garbo015564 Postat pe 2 Octombrie 2009 22:59 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-02 22:56:18Nu ti se pare corect sa te lasi umilit, dar respecti cele 10 porunci.Pai lasa-te tu umilita daca asa consideri.Eu nu consider ca trebuie sa ma las umilita.Dar tu poti daca asta vrei.Dumezeu accepta ceea ce doreste omul La fel ca si pe calugarite |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-02 22:55:25irinuco,Pai atunci lasa-te tu umilit daca asa consideri ca este bine,pt ca Dumnezeu accepta daca tu asta doresti. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:02 |
||
!!!!!!!!!!!!!! "Dumezeu accepta ceea ce doreste omul La fel ca si pe calugarite" am inteles bine??? |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 23:04 |
||
De la: sophia, la data 2009-10-02 22:58:16........asa este nici o religie-crestin-ortodoxa, mai ales spune SA-TI IERTI DUSMANII,SA-TI IUBESTI APROAPELE, etc, etc........TREBUIE SA ierti un om pt care ii pare rau pt tot ce a facut si nu mai face.Nu trebuie sa iti urasti dusmanii.Dar daca tot ierti si ei iti tot gresesc,atunci ii faci doar rau,pt ca nu va invata niciodata sa te respecte.Pt ca unii oamenii nu au bun simt si nici limita.Si daca un om nu are limita,atunci trebuie sa ii faci tu o limita si sa il inveti ce este respectul Poti sa pari dura cu oamenii,dar inima ta nu trebuie sa urasca.Daca esti severa o faci pt binele lui,ca sa invete ce este respectul.Pt ca multi oameni nu asculta de vorba buna. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:05 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-02 23:04:08!!!!!!!!!!!!!!Pai calugaritele vor sa aiba o viata asa chinuita. Eu nu vreau sa am o viata chinuita.Si Dumnezeu accepta pe oricine care respecta cele 10 porunci.Eu nu trebuie sa ma las chinuita ca calugaritele saracele.Acolo sunt multe reguli,dar asa vor ele.Eu nu vreau sa ma las umilita,eu vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa am o viata frumoasa si linistita si nu vreau sa fiu umilita. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:08 |
||
pe topicul asta umbla un dreaq care impersoneaza mai multi useri: irina, secretoasa (sigur), parca si sophia, dar nu bag mana in foc. subiectul asta ar fi fost interesant, dar e poluat la greu de entitatea asta misterioasa. nea admin, zi-ne si noua, e platita de careva fiinta asta sau o mana pur si simplu "pasiunea" ptr barbati? care le ai cu ipurile pe aciulea, zi-ne si noua care e cu cine, ca nu se mai intelege nimic. | ||
anticenzura Postat pe 2 Octombrie 2009 23:11 |
||
irinuco, si daca dumnezeu e ocupat, te descurci cu vibratorul? | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 23:11 |
||
Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei.Eu cred ca trebuie sa ajuti aproapele tau ca sa isi indrepte greselile lui.Dar asta nu este usor.Dar oamenii sunt lenesi si nepasatori,de asta au ajuns oamenii asa. Nimeni nu spune nimic.ce il doare,ce ii place. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:11 |
||
Irina draga, daca vrei sa vorbim din punct de vedere biblic, este alta mancare de peste. Biblia nu am scris-o eu si nici tu, ceea ce fac eu cu mine insumi nu te priveste. Tu defapt carui Dumnezeu urmezi? Celui care te invata sa te razvratesti, ori celui ce te invata cum sa fii smerit? Hotarate odata pentru ca nu se poate sa urmezi si unuia si altuia. Daca nu m-am facut destul de clara zi-mi ca o sa incerc sa fiu maaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii explicita, desii cred ca folosesc cuvinte destul de simple. Deci tu iti faci tie propaganda, ori incerci sa ma inveti pe mine ce? Pentru ca Dumnezeul in care eu cred este un Dumnezeu pur, nu mai incerca tu sa-i schimbi cuvintele si vointa. M-ai inteles acum? |
||
persidadamian Postat pe 2 Octombrie 2009 23:12 |
||
Eu ies ca maine ma trezesc la 5 dimineata,merg la pelerinaj.Poate ma ajuta Dumnezeu si cunosc oameni credinciosi si interesanti. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:14 |
||
acuma imi explic de ce-ti place tie sa te intinzi pe tot patul, in astepare, perversa mica si rotofeie ce-mi esti! [/quote] Pai atunci lasa-te tu umilit daca asa consideri ca este bine,pt ca Dumnezeu accepta daca tu asta doresti.[/quote] imi place expresia "umileste-ma", "m-as umili" sau "n-ai vrea sa te umilesc?" |
||
garbo015564 Postat pe 2 Octombrie 2009 23:14 |
||
irinuco, ai adresa mea, da? | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 23:16 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-02 23:12:57Irina draga, daca vrei sa vorbim din punct de vedere biblic, este alta mancare de peste.Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei.Eu cred ca trebuie sa ajuti aproapele tau ca sa isi indrepte greselile lui.Dar asta nu este usor.Dar oamenii sunt lenesi si nepasatori,de asta au ajuns oamenii asa. Nimeni nu spune nimic.ce il doare,ce ii place. Si biblia este filozofica.Fiecare o intelege in felui lui.Spre exemplu daca nu respecti cele 10 porunci,nu ai cum sa intelegi biblia.Tu poti face cum consideri tu,eu fac cum consider eu.Dar oamenii care nu incerca sa indrepte greselile aproapelui il consider lenes si egoist. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:17 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 23:14:32 Eu ies ca maine ma trezesc la 5 dimineata,merg la pelerinaj.Poate ma ajuta Dumnezeu si cunosc oameni credinciosi si interesanti. Sa-ti fie drumul cu folos si Doamne ajuta. |
||
persidadamian Postat pe 2 Octombrie 2009 23:18 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 23:17:30De la: persidadamian, la data 2009-10-02 23:12:57Irina draga, daca vrei sa vorbim din punct de vedere biblic, este alta mancare de peste.Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei.Eu cred ca trebuie sa ajuti aproapele tau ca sa isi indrepte greselile lui.Dar asta nu este usor.Dar oamenii sunt lenesi si nepasatori,de asta au ajuns oamenii asa. Nimeni nu spune nimic.ce il doare,ce ii place. Si biblia este filozofica.Fiecare o intelege in felui lui.Spre exemplu daca nu respecti cele 10 porunci,nu ai cum sa intelegi biblia.Tu poti face cum consideri tu,eu fac cum consider eu.Dar oamenii care nu incerca sa indrepte greselile aproapelui il consider lenesi si egoisti. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:19 |
||
Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei.Eu cred ca trebuie sa ajuti aproapele tau ca sa isi indrepte greselile lui.Dar asta nu este usor.Dar oamenii sunt lenesi si nepasatori,de asta au ajuns oamenii asa. Nimeni nu spune nimic.ce il doare,ce ii place. Si biblia este filozofica.Fiecare o intelege in felui lui.Spre exemplu daca nu respecti cele 10 porunci,nu ai cum sa intelegi biblia.Tu poti face cum consideri tu,eu fac cum consider eu.Dar oamenii care nu incerca sa indrepte greselile aproapelui il consider lenesi si egoisti. | ||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Indemnizatie ing | 1 | De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31 |
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? | 141 | De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50 |
hey | 2 | De la: Ciresica 16 Martie 2010 22:46 |
|
||
Victoria's Secret Show 2009 | 1 | De la: danyx 6 Decembrie 2009 22:53 |
vreau sa imi fac singura haine | 47 | De la: garboeva 30 Ianuarie 2010 13:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară