De la: persidadamian, la data 2009-10-02 23:18:13Multumesc Doamne ajuta Noapte bunaDe la: secretoasa, la data 2009-10-02 23:14:32 Eu ies ca maine ma trezesc la 5 dimineata,merg la pelerinaj.Poate ma ajuta Dumnezeu si cunosc oameni credinciosi si interesanti. |
||
secretoasa Postat pe 2 Octombrie 2009 23:22 |
||
---|---|---|
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 23:11:59 Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei. |
||
garbo015564 Postat pe 2 Octombrie 2009 23:25 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-02 23:17:30De la: persidadamian, la data 2009-10-02 23:12:57Irina draga, daca vrei sa vorbim din punct de vedere biblic, este alta mancare de peste.Sunt altii care se lasa umiliti pt ca eu cred ca sunt putin egoisti,pt ca se gandesc numai la ei.Eu cred ca trebuie sa ajuti aproapele tau ca sa isi indrepte greselile lui.Dar asta nu este usor.Dar oamenii sunt lenesi si nepasatori,de asta au ajuns oamenii asa. Nimeni nu spune nimic.ce il doare,ce ii place. Si biblia este filozofica.Fiecare o intelege in felui lui.Spre exemplu daca nu respecti cele 10 porunci,nu ai cum sa intelegi biblia.Tu poti face cum consideri tu,eu fac cum consider eu.Dar oamenii care nu incerca sa indrepte greselile aproapelui il consider lenes si egoist. Irina draga, nu ma provoca. Pe cuvantul meu daca nu as accepta de la tine anumite subpuncte ce le precizezi in dialogul tau, pentru ca nu sunt absurda, daca ai mai citii inca odata inainte sa postezi ceva, si as avea certitudinea ca intelegi cu adevarat mesajul pe care-l trimiti nu cel pe care ai vrea sa-l trimiti. |
||
|
||
persidadamian Postat pe 2 Octombrie 2009 23:25 |
||
persia....la loc comanda fata draga.....nu vei reusi sa o educi...e pierduta pentru societate.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Octombrie 2009 23:39 |
||
cine e secretoasa copilasi?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:43 |
||
ai mai soro....irinuca bre...irinuca redivivus...asta-i ca pasarea phoenix... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:43 |
||
immm... dar de ce o fi devenit secretoasa oare....ma tot intreb! | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:45 |
||
inceapa sa vada lumina...secretelor ei ascunse ... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:48 |
||
tam-tam! | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Octombrie 2009 00:51 |
||
si isi da si arama pe fata ca numa crestina nu e....la felul in care gandeste si vede pe toata lumea... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 00:59 |
||
Fara Dumnezeu nimic nu ar exista, noi trebuie sa urmam invataturile lui si sa ne rugam pentru noi si pentru cei din jur, daca am fi asa cum ii place lui Dumnezeu nu am mai vede toate nenoricirile care se intampla zi de zi, datoria noastra celor care avem credinta este sa discutam si cu cei din jur si sa ii indreptam catre credinta si catre biserica.Trebuie sa avem incredere si niciodata nu vom fi dezamagiti..Cornelia | ||
garbo018598 Postat pe 3 Octombrie 2009 10:21 |
||
'neata irinuca! gata, te-ai intors din pelerinaj??? asa scurt? |
||
zambila Postat pe 3 Octombrie 2009 10:30 |
||
amin!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Octombrie 2009 10:45 |
||
mogulu Postat pe 3 Octombrie 2009 10:51 |
||
Mai 98 sau 69, Cornelia fata, credinta este o problema de suflet intre tine si Dumnezeu. Mi se pare o lipsa de respect sa te apuci sa dai sfaturi cand esti la fel de pacatoasa ca si noi, ba pe deasupra mai iei si in ras cuvantul Domnului.Sa iti explic de ce spun asta:Daca vrei sa iei in considerare cuvantul Domnului, poti sa o faci in mod profesional, facand o scoala in acest domeniu.Faptul ca tu o faci in calitatea ta profana, nu ca preoteasa a lui Dumnezeu, iti scade sansele de credibilitate.Ca profan, invata pentru tine ceea ce crezi ca iti foloseste si lasa-i pe altii sa traiasca cum doresc, pentru ca stii cum spune la Biblie: Nu judeca, daca nu vrei sa fii la randul tau judecata. Sau: Cel care se ridica de sabie, de sabie va pieri. Nu-ti face probleme, fiindca va avea Dumnezeu grija de toti, asa ca tu concentreaza-ti atentia asupra lui Dumnezeu si nu te mai preocupa de ce face si zice lumea. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Octombrie 2009 11:19 |
||
ioana, cu cine te certi draga?? | ||
zambila Postat pe 3 Octombrie 2009 11:28 |
||
cu clona la clona.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 16:44 |
||
irinuco cand te_ai spovedit ultima data? | ||
yanyacharberet Postat pe 3 Octombrie 2009 19:35 |
||
Stiti unii la subiectul acesta au spus ca Dumnezeu ne iarta de fiecare data dar nu este adevarat pentru ca nu iarta pe toata lumea , sunt unii de exemplu care il urasc pe Dumnezeu , in ce sens , in sensul ca nu spun si ei macar o rugaciune care este singura Bisericuta din casa fiecarui om sau sa se duca si ei din cand in cand la Biserica " CAsa Lui Dumnezeu ". Fiecare om trebuie sa ii multumeasca Lui Dumnezeu , pentru ca ne-a dat o viatza si trebuie sa o traim cu rele sau cu bune . Dar sunt unii oamenii si cred ca si voi ati observat care vor sa isi ia zilele sau sa moara din diferite motive [ ca ia murit catelul , ca la / a parasit / o prietenu / a .. . . Si sa revin si la relatia cu Dumnezeu , din punctul meu de vedere unii oamenii au uitat ce este aceea o rugaciune , se roaga doar cand au nevoie de Dumnezeu .. Sincer sa va spun eu nu sunt asa de pocait .. dar imi spun rugaciunea in fiecare seara si ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi o dat si cu ce mo ajutat :X [ daca nu am dreptate , aveti tot dreptul sa ma criticati sau sa ma corectati ;) ] | ||
hY2RoG3N Postat pe 3 Octombrie 2009 19:53 |
||
mai roaga-te mama...ca sa fii mai coerent...ca mi-am zgariat ochii in postarea ta... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 21:16 |
||
De la: hY2RoG3N, la data 2009-10-03 19:53:32Stiti unii la subiectul acesta au spus ca Dumnezeu ne iarta de fiecare data dar nu este adevarat pentru ca nu iarta pe toata lumea , sunt unii de exemplu care il urasc pe Dumnezeu , in ce sens , in sensul ca nu spun si ei macar o rugaciune care este singura Bisericuta din casa fiecarui om sau sa se duca si ei din cand in cand la Biserica " CAsa Lui Dumnezeu ". Fiecare om trebuie sa ii multumeasca Lui Dumnezeu , pentru ca ne-a dat o viatza si trebuie sa o traim cu rele sau cu bune . Dar sunt unii oamenii si cred ca si voi ati observat care vor sa isi ia zilele sau sa moara din diferite motive [ ca ia murit catelul , ca la / a parasit / o prietenu / a .. . . Si sa revin si la relatia cu Dumnezeu , din punctul meu de vedere unii oamenii au uitat ce este aceea o rugaciune , se roaga doar cand au nevoie de Dumnezeu .. Sincer sa va spun eu nu sunt asa de pocait .. dar imi spun rugaciunea in fiecare seara si ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce mi o dat si cu ce mo ajutat :X [ daca nu am dreptate , aveti tot dreptul sa ma criticati sau sa ma corectati ;) ]Pai dar Dumnezeu ne iarta daca ne pocaim de pacate,si nu le luam de la capat.Pt ca daca omul nu isi da silinta sa se schimbe si asteapta tot iertare dar nu face nimic sa se schimbe,el tot este pedepsit cu viata,cu probleme. |
||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:18 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-10-03 11:19:57Mai 98 sau 69, Cornelia fata, credinta este o problema de suflet intre tine si Dumnezeu. Mi se pare o lipsa de respect sa te apuci sa dai sfaturi cand esti la fel de pacatoasa ca si noi, ba pe deasupra mai iei si in ras cuvantul Domnului.Sa iti explic de ce spun asta:Daca vrei sa iei in considerare cuvantul Domnului, poti sa o faci in mod profesional, facand o scoala in acest domeniu.Faptul ca tu o faci in calitatea ta profana, nu ca preoteasa a lui Dumnezeu, iti scade sansele de credibilitate.Ca profan, invata pentru tine ceea ce crezi ca iti foloseste si lasa-i pe altii sa traiasca cum doresc, pentru ca stii cum spune la Biblie:Mai frate nu mai brusca fata,fiecare are dreptul sa isi spuna parerea nu este asa cornelia? Nu te lasa bruscata da barbatii astia.Ca ei se cred stapanii universului,nu Dumnezeu. |
||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:22 |
||
Foarte multi oameni fac lucruri cum le vin lor mai usor.Ca mai bine tac si il lasa pe aproapele sa mearga mai departe fara sa isi dea seama ce greseli face,pt ca le este frica de probleme si este vorba de egoism,de ce sa imi bat eu capul cu altul.Cu mine cine sia batut capul? Dar daca si-ar bate capul sa sa il ajute pe aproapele sa isi dea seama de greseli si sa il ajute sa se schimbe,chiar daca respinge ajutorul,dar eu stiu atunci cand va avea probleme va apela la persoanele care sunt cu sufletul aproape de Dumnezeu. Dar asta ar fii mai greu.Si de asta oamenii fac lucruri asa cum le vine lor mai usor ca sa le fie lor bine.Dar o fac din egoism si din comoditate,pt ca sunt lenesi si de asta au ajuns oamenii asa. | ||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:28 |
||
Toti vor oameni buni,dar nimeni nu face nimic ca aproapelesa isi vada greselile lor.Ei aleg calea cea mai usoara ca sa taca,ca sa le fie lor bine.Dar ei nu inteleg ca ajuntand pe altii sa se schimbe se ajuta pe ei.Dar oamenii nu asculta mereu de vorba buna,trebuie cateodata sa iti bati capul. | ||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:34 |
||
cred ca irinuca s-a transformat! bine ca nu mai da copy/paste! | ||
ana02 Postat pe 3 Octombrie 2009 21:36 |
||
n-am inteles, vrei sa repeti? | ||
melanie Postat pe 3 Octombrie 2009 21:36 |
||
De la: ana02, la data 2009-10-03 21:36:28cred ca irinuca s-a transformat! bine ca nu mai da copy/paste!Foarte multi oameni fac lucruri cum le vin lor mai usor.Ca mai bine tac si il lasa pe aproapele sa mearga mai departe fara sa isi dea seama ce greseli face,pt ca le este frica de probleme si este vorba de egoism,de ce sa imi bat eu capul cu altul.Cu mine cine sia batut capul? Dar daca si-ar bate capul sa sa il ajute pe aproapele sa isi dea seama de greseli si sa il ajute sa se schimbe,chiar daca respinge ajutorul,dar eu stiu atunci cand va avea probleme va apela la persoanele care sunt cu sufletul aproape de Dumnezeu. Dar asta ar fii mai greu.Si de asta oamenii fac lucruri asa cum le vine lor mai usor ca sa le fie lor bine.Dar o fac din egoism si din comoditate,pt ca sunt lenesi si de asta au ajuns oamenii asa. Toti vor oameni buni,dar nimeni nu face nimic ca aproapelesa isi vada greselile lor.Ei aleg calea cea mai usoara ca sa taca,ca sa le fie lor bine.Dar ei nu inteleg ca ajuntand pe altii sa se schimbe se ajuta pe ei.Dar oamenii nu asculta mereu de vorba buna,trebuie cateodata sa iti bati capul |
||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:41 |
||
De la: ana02, la data 2009-10-03 21:36:28cred ca irinuca s-a transformat! bine ca nu mai da copy/paste!Foarte multi oameni fac lucruri cum le vin lor mai usor.Ca mai bine tac si il lasa pe aproapele sa mearga mai departe fara sa isi dea seama ce greseli face,pt ca le este frica de probleme si este vorba de egoism,de ce sa imi bat eu capul cu altul.Cu mine cine sia batut capul? Dar daca si-ar bate capul sa sa il ajute pe aproapele sa isi dea seama de greseli si sa il ajute sa se schimbe,chiar daca respinge ajutorul,dar eu stiu atunci cand va avea probleme va apela la persoanele care sunt cu sufletul aproape de Dumnezeu. Dar asta ar fii mai greu.Si de asta oamenii fac lucruri asa cum le vine lor mai usor ca sa le fie lor bine.Dar o fac din egoism si din comoditate,pt ca sunt lenesi si de asta au ajuns oamenii asa. Toti vor oameni buni,dar nimeni nu face nimic ca aproapelesa isi vada greselile lor.Ei aleg calea cea mai usoara ca sa taca,ca sa le fie lor bine.Dar ei nu inteleg ca ajuntand pe altii sa se schimbe se ajuta pe ei.Dar oamenii nu asculta mereu de vorba buna,trebuie cateodata sa iti bati capul |
||
secretoasa Postat pe 3 Octombrie 2009 21:41 |
||
deci da copy/paste! | ||
ana02 Postat pe 3 Octombrie 2009 21:52 |
||
pai daca o intaratati sare parleazul.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Octombrie 2009 21:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! | 112 | De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32 |
Parerea altora este si parerea mea? | 37 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:36 |
Dumnezeu si omul | 39 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:07 |
|
||
Sutienul.. cel bun prieten ? cel mai mare dusman? | 238 | De la: Darksukkubus69 3 Iunie 2010 19:28 |
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? | 1 | De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară