RELATIA CU DUMNEZEU

da, hai c-a inceput distractia!
ana02
Postat pe 3 Octombrie 2009 21:55
pe mine ma doare capul, asa ca in seara asta ma abtin de la exorcizare...
tutankhamon
Postat pe 3 Octombrie 2009 21:56
incep io?
ana02
Postat pe 3 Octombrie 2009 21:57
cum vrei..dar ai grija ca virinuca secretoasa stie limbi.....straine...mai..la ce te-ai gandit???
tutankhamon
Postat pe 3 Octombrie 2009 21:59
Ce ma mirati? Eu nu sunt o mironosita.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:02
amin!
ana02
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:04
nu te miram si nici nu ne miram, ne-am obisnuit cu d-astea!
ana02
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:05
De la: ana02, la data 2009-10-03 22:05:23nu te miram si nici nu ne miram, ne-am obisnuit cu d-astea!
CE ma bucur Am fost in Pelerinaj la O MUNASTIRE SI AM FOTOGRAFIAT CEVA INTERESANT,DAR NU REUSESC SA DESCHID CA SA CITITI SI VOI.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:09
la ce manastire ai fost Irina?
persidadamian
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:20
Un alt serial in seara asta?
rosioara61
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:25
De la: persidadamian, la data 2009-10-03 23:20:59la ce manastire ai fost Irina?
La manastirea Tismana
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:25
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,ppestru ca sa ti le ridice,intra in bisetica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TRE CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:27
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:27:38 Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in bisetica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TRE CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:29
Acest text l-am fotografiat de la manastirea Timana.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:30
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:29:28
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:27:38 Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TRE CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:31
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:31:49
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:29:28
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:27:38 Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREI CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:34
De la: secretoasa, la data 2009-10-03 23:25:36
De la: persidadamian, la data 2009-10-03 23:20:59la ce manastire ai fost Irina?
La manastirea Tismana [/qu

aaaaaaaaaaaaa, la Tismana, da intr-adevar un loc deosebit, locuri deosebite, oameni deosebiti. fain
persidadamian
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:34
Daca ai ocazia sa te duci la manastirile, Bistrita, Horezu, Arnota, Icoana.
Sunt locuri deosebite si sunt in apropiere una de alta.
La schitul de sus de la manastirea Lainici, daca o sa ai ocazia iarasi, iti recomand, ai sa te pierzi in peisaj si in linistea de-acolo auzind cantece bizantine, non-stop.
Chiar ai sa simti ca intri pe un alt taram.
persidadamian
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:44
De la: persidadamian, la data 2009-10-03 23:44:08Daca ai ocazia sa te duci la manastirile, Bistrita, Horezu, Arnota, Icoana.
Sunt locuri deosebite si sunt in apropiere una de alta.
La schitul de sus de la manastirea Lainici, daca o sa ai ocazia iarasi, iti recomand, ai sa te pierzi in peisaj si in linistea de-acolo auzind cantece bizantine, non-stop.
Chiar ai sa simti ca intri pe un alt taram.
da multumesc,dar eu doresc sa merg la Prislop la mormantul parintelui Arsenie Boca Dumnezeu sa il odihneasca. Sau ce imi doresc mult,dar este cam scump sa ajung in israel,la ierusalim.Dar astea cu timpul,cand o vrea Dumnezeu.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:51
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.[/quote][/quote][/quote] Manastirea Tismana
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:56
Eu ies,pt ca sunt cam obosita.....Noapte buna pappapa
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:58
Da am fost si la Prislop, se spune ca cine ajunge acolo nu pleaca cu mana goala, mai ales daca se duce cu inima curata.
In Israel nu am ajuns inca.
Acum 3-4 ani am fost in Grecia la Muntele Atos, defapt am vrut sa merg, dar femeile nu au voie sa urce, dar era o bisericuta mai micuta si am intrat acolo.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ajungi acolo unde-ti doresti daca este planuit pentru tine si sa-ti fie cu folos.

Irina dar de ce tot te citezi, daca postezi odata ajunge, pentru ca pot sa te citesc.
Oricum citesc odata nu de doua ori, ai probleme cu calculatorul ori ce?

persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:01
noapte buna
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:02
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 00:01:13Da am fost si la Prislop, se spune ca cine ajunge acolo nu pleaca cu mana goala, mai ales daca se duce cu inima curata.
Acum 3-4 ani am fost in Grecia la Muntele Atos, defapt am vrut sa merg, dar femeile nu au voie sa urce, dar era o bisericuta mai micuta si am intrat acolo.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa ajungi acolo unde-ti doresti daca este planuit pentru tine si sa-ti fie cu folos.

Irina dar de ce tot te citezi, daca postezi odata ajunge, pentru ca pot sa te citesc.

Nu nu am probleme mereu cu calculatorul.Dar eu scriu cam repede,apoi trimit fara sa controlez,apoi imi dau seama ca sunt greseli si le corectez,de asta si retrimit.Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa treaca neobservat.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:04
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 00:04:28
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 00:01:13Da am fost si la Prislop, se spune ca cine ajunge acolo nu pleaca cu mana goala, mai ales daca se duce cu inima curata.

Nu nu am probleme mereu cu calculatorul.Dar eu scriu cam repede,apoi trimit fara sa controlez,apoi imi dau seama ca sunt greseli si le corectez,de asta si retrimit.Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa nu treaca neobservat.
Sunt cam iute de fire,putin cam temperamentala. Somn usor.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:06
Ahaaaaa, pai daca faci o greseala, ori vrei sa schimbi ceva la mesaj, vezi ca ai modifica (albastru), deasupra mesajului trimis de tine, apasa pe el si schimbi ceea ce-ti doresti la el.
Intelegi?
Scuze dar nu inteleg ce vrei sa zici cu "Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa treaca neobservat"
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:08
Nimeni nu este perfect.Doar Dumnezeu este Perfect.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:09
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 00:08:46Ahaaaaa, pai daca faci o greseala, ori vrei sa schimbi ceva la mesaj, vezi ca ai modifica, deasupra mesajului trimis de tine, apasa pe el si schimbi ceea ce-ti doresti la el.
Intelegi?
Scuze dar nu inteleg ce vrei sa zici cu "Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa treaca neobservat"
Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa nu treaca neobservat.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:10
fetelor, v-am adus flori, papica si dulciuri, iar lui irinuca niste icoane, altare, chiar si o orga
vizitare gratuita, la pozele mele
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:10
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 00:10:57fetelor, v-am adus flori, papica si dulciuri, iar lui irinuca niste icoane, altare, chiar si o orga
vizitare gratuita, la pozele mele
MAIMUTICA OBRAZNICA,IARASI FACI GALAGIE?
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 00:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alesandrea 8 De la: tutankhamon 17 Noiembrie 2009 00:01
buna 1 De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05
astigmatism 1 De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05
Do You Dress To Impress? 4 De la: ramona_balmain 13 Martie 2009 20:10
Avortul 12 De la: buna01 19 Ianuarie 2010 21:10
Setari Cookie-uri