pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 00:15 |
||
---|---|---|
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 00:10:28De la: persidadamian, la data 2009-10-04 00:08:46Ahaaaaa, pai daca faci o greseala, ori vrei sa schimbi ceva la mesaj, vezi ca ai modifica, deasupra mesajului trimis de tine, apasa pe el si schimbi ceea ce-ti doresti la el.Dar mai trimit de mai multe ori mesajul ca sa nu treaca neobservat. Nu trece neobservat Irina, fara frica ca se citeste, din contra daca te tot citezi nu are nimeni rabdare sa te citeasca, pentru ca dor ochii, te pierzi intre randuri. Intelegi? De asta tot iti spune toata lumea sa nu te mai citezi ca e greu de citit. Intelegi acum? |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 00:18 |
||
Nik, ce oferi dulce? sa ma mai indulcesc un pic. | ||
|
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 00:20 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 00:15:33Din pacate nu am stat langa o persona cuminte.A stat langa o femeie in varsta care zicea ca nu este pacat sa te culci inainte de casatorie.Eu cred ca era o mironosita de asta nu avea barbat bun care nu o asculta si nici nu o baga in seama,olasa sa vorbeasca singura ca televizorul.S-am am mai vb cu o alta femeie,care povestea ca fiica ei,are un barbat care nu face nimica in casa,si la fel fac si copiii pt ca vad la taicasu.Pai ca sa poti educa bine copiii,in primul rand trebuie sa iti educi barbatul pT CA CE VEDE LA TAICASU FACE SI EL.Si copilul asculta de cine este mai puternic,adica de tatal.Si daca tatal este un exemplu negativ pt copil,la fel va fii si copilul.I-am zis la femeie,sa isi educe barbatul sa discute cu el,ca daca nu asa vor devenii si copiii exact ca taicasu. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 00:23 |
||
nu cred ca vrei sa auzi oferta mea | ||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 00:23 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 00:23:19nu cred ca vrei sa auzi oferta meaNU mersi,mai bine ma lipsesc de ea. Te rog |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 00:28 |
||
aha Nik, deci asa sta treaba uite, atunci iti dau eu tie o salata de fructe cu inghtata de vanilie, frisca si glazura de ciocolata cu menta, cred ca ai nevoie de ceva dulce mai mult decat mine. |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 00:29 |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 00:30 |
||
Ai avut o zi grea, inteleg. Noapte buna, Nik noapte buna Irina |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 00:33 |
||
eu chiar ies acum noapte buna | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 00:33 |
||
Ii surade! | ||
AMELYY Postat pe 4 Octombrie 2009 00:33 |
||
dulcele nespus? | ||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 00:35 |
||
El,dragul de el | ||
AMELYY Postat pe 4 Octombrie 2009 00:39 |
||
Din pacate nu am stat langa o persona cuminte.A stat langa o femeie in varsta care zicea ca nu este pacat sa te culci inainte de casatorie.Eu cred ca era o mironosita de asta nu avea barbat bun care nu o asculta si nici nu o baga in seama,olasa sa vorbeasca singura ca televizorul.S-am am mai vb cu o alta femeie,care povestea ca fiica ei,are un barbat care nu face nimica in casa,si la fel fac si copiii pt ca vad la taicasu.Pai ca sa poti educa bine copiii,in primul rand trebuie sa iti educi barbatul pT CA CE VEDE LA TAICASU FACE SI EL.Si copilul asculta de cine este mai puternic,adica de tatal.Si daca tatal este un exemplu negativ pt copil,la fel va fii si copilul.I-am zis la femeie,sa isi educe barbatul sa discute cu el,ca daca nu asa vor devenii si copiii exact ca taicasu. Intelege-ti acum ca nu este bine sa te umilesti si sa fugi de probleme.Pt ca decat sa fugi de probleme mai bine te lupti si sa iti bati capul cum sa ti le rezolvi.Pt ca probleme intalnesti este tot..... Dragii de voi | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:37 |
||
Intelege-ti acum ca nu este bine sa te umilesti si sa fugi de probleme.Pt ca decat sa fugi de probleme mai bine te lupti si sa iti bati capul cum sa ti le rezolvi.Pt ca probleme intalnesti PESTE tot..... Dragii de voi | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:39 |
||
ce faci irinuco??? nu esti la sfanta liturghie??? ioi...doamne doamne te cauta sa-ti dea binecuvantarea si tu esti pe garbo.....urat din partea ta.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 11:40 |
||
De la: AMELYY, la data 2009-10-04 00:39:39El,dragul de elDa saracutul Porcusor |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:41 |
||
draga de tine! am eu o problema, si daca zici ca tu nu fugi de ea, unde sa te astept? |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 11:41 |
||
vai irinucooo...nu pot sa cred...popa e in bierica si le citeste credinciosilor din sfanta evanghelie si tu vorbesti urat pe aici??? cum vrei sa mai venim noi la dreapta ta credinta??? ce vrei sa invatam de la tine?? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 11:42 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 11:40:45ce faci irinuco??? nu esti la sfanta liturghie??? ioi...doamne doamne te cauta sa-ti dea binecuvantarea si tu esti pe garbo.....urat din partea ta....Stai linistit draga ca nu sunt eu chiar asa obsedata cu prezenta la biserica.Pt ca Dumnezeu este peste tot si ma pot ruga oriunde.De putin timp m-am trezit ca ma simteam asa obosita. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:43 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 11:41:37draga de tine!Pai eu nu vorbesc despre probleme de acestea.Eu pe barbatii problema ii evit |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:45 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 11:43:00Merg eu mai tarziu la biserica,ca vreau sa vorbesc cu preotul.Dar sa vad daca este de serviciu preotul ala cumsecade.si credincios.De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 11:40:45ce faci irinuco??? nu esti la sfanta liturghie??? ioi...doamne doamne te cauta sa-ti dea binecuvantarea si tu esti pe garbo.....urat din partea ta....Stai linistit draga ca nu sunt eu chiar asa obsedata cu prezenta la biserica.Pt ca Dumnezeu este peste tot si ma pot ruga oriunde.De putin timp m-am trezit ca ma simteam asa obosita. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:47 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 11:42:54vai irinucooo...nu pot sa cred...popa e in bierica si le citeste credinciosilor din sfanta evanghelie si tu vorbesti urat pe aici??? cum vrei sa mai venim noi la dreapta ta credinta??? ce vrei sa invatam de la tine??Ca eu o sa vorbesc cu preotul sa ii zic,cum de vrea el ca oamenii sa vina la biserica ca acolo aud doar, Doamne miluieste si aleluia .Sa vorbeasca si preotul pe intelesul fiecaruia ca omul sa iasa Luminat din biserica.. Nu sa mearga bou si sa iasa Vaca.Ca mai bine stau acasa si dorm si ma rog singura,merg la biserica doar sa ma rog si atata si sa mai vb cu preotul.. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 11:54 |
||
aha, deci nu stai la taine cu orice preot! cumsecade, adica se gandeste la fericirea enoriaselor, si credincios, adica nu se lauda dupa ce te-a fericit, asa-i? |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 11:54 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 11:54:22aha, deci nu stai la taine cu orice preot!Scuza-ma ca iti zic,tu nu esti doar purcelus obraznic,mai esti si magar pe deasupra |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 12:00 |
||
bai irinuco...ce atata te invarti pe dupa deget.....lasa falsa modestia si minciunile.....esti de la martorii lui iehova....nu ne mai aburi atata....nu e normal ca in sfanta zi de odihna si rugaciune, tu sa nu te duci acolo unde este domnul dumnezeu....ma lasi cu aberatiile astea ca te rogi acasa?? pixu....si ca te duci sa vobesti cu parintele....iara pixu...si sa mai si il tragi de sirete ca nu vorbeste pe intelesul oamenilor.... cine esti tu mai fatuca?? o amarata din moldova, care nu stie nici a scrie corect romaneste si te-ai gasit tu sa inveti popii cum si ce sa vorbeasca....ne lasi....abia aici se vede adevarata ta fata...nu esti credincioasa...esti dracul gol, facuta sa ne ispiteasca...ei bine, eu nu renunt nici moarta la credinta mea, e clar??? poti sa scuipi pucioasa si fum si sa dai citate false din biblie pana te inrosesti ca focul iadului care e sub talpile tale...piei satana!!! |
||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 12:01 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:01:39bai irinuco...ce atata te invarti pe dupa deget.....lasa falsa modestia si minciunile.....esti de la martorii lui iehova....nu ne mai aburi atata....nu e normal ca in sfanta zi de odihna si rugaciune, tu sa nu te duci acolo unde este domnul dumnezeu....ma lasi cu aberatiile astea ca te rogi acasa?? pixu....si ca te duci sa vobesti cu parintele....iara pixu...si sa mai si il tragi de sirete ca nu vorbeste pe intelesul oamenilor....Vad ca te pricepi sa jicnesti oamenii care nu ti-au facut nimica.Amarat esti tu.Oricum mai bine ignor mesajul tau,ca nu ajung la nici un consens daca ma tot iau un gura cu, oamenii care nu gandesc.Asa ca mai bine ii ignor.Daca nu vorbesti calumea iti ignor mesajul si te las sa vorbesti singur. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 12:06 |
||
piei satana!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 12:07 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:01:39bai irinuco...ce atata te invarti pe dupa deget.....lasa falsa modestia si minciunile.....esti de la martorii lui iehova....nu ne mai aburi atata....nu e normal ca in sfanta zi de odihna si rugaciune, tu sa nu te duci acolo unde este domnul dumnezeu....ma lasi cu aberatiile astea ca te rogi acasa?? pixu....si ca te duci sa vobesti cu parintele....iara pixu...si sa mai si il tragi de sirete ca nu vorbeste pe intelesul oamenilor....SCuza-ma ca iti zic,dar tu ai niste idei de 2 lei pt adormit copiii,ca doar aia te cred.Poate nici aia,ca nu te asculta deloc daca nu te respecta. |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 12:07 |
||
ce-i dracusor impielitat?? te-am dat in fapt si nu mai stii pe unde sa scoti camasa???? PIEI SATANA!!!! tocmai tu zici de altii ca au idei de doi lei...daca ai avea putin bunsimt si ai fi cu adevarat crestina, ai reciti aberatiile pe care le insiri pe aici de luni de zile....si te-ai ascu7nde de rusine in cel mai intunecat cotlon.... piei satana!!! |
||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 12:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Obiecte interzise? | 2 | De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35 |
STUDII ONLINE???? | 2 | De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08 |
Dumnezeu si omul | 39 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:07 |
|
||
dezamagire | 38 | De la: pantera_neagra 4 Ianuarie 2010 15:53 |
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară