RELATIA CU DUMNEZEU

De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:07:30piei satana!!!!
Tu esti satana pt ca incerci sa duci oamenii in eroare cu sfaturile tale de 2 lei. Si gandirea ta de 50 de centi.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:08
a inceput slujba de dimineata ?
melanie
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:09
irinuco, si porc, si magar, ma sperii, dragoste!
tu ai fantezii cu tot regnul animal? nu ma vrei si strutzocamilor? sau inorog
perversa mica-mare ce-mi esti!
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:09
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:08:28ce-i dracusor impielitat?? te-am dat in fapt si nu mai stii pe unde sa scoti camasa???? PIEI SATANA!!!!
Eu cred ca ai probleme foarte grave cu capul.Propun sa te internezi o perioada la spitalul de nebuni.Si te rog sa ne contactezi dupa ce iti revii.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:10
De la: Melanie, la data 2009-10-04 12:09:41a inceput slujba de dimineata ?
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:11
irinucoo...o iei mama pe aratura....ia-ti medicamentele....si mai reciteste, toanto, postarile mele inca o data, si ai sa vezi ca eu nu sfatuiesc pe nimeni asa cum aberezi tu....pentru ca tu esti o maestra si esti DRACUL GOL......piei satana...
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:12
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 12:09:54irinuco, si porc, si magar, ma sperii, dragoste!
tu ai fantezii cu tot regnul animal? nu ma vrei si strutzocamilor? sau inorog
perversa mica-mare ce-mi esti!
Mai mai ce iti mai debiteaza si tie mintea.Sa iti fie rusine la obraz.S-au ai lipsit atunci cand s-a impartit rusinea?
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:13
am lipsit amandoi.....ai luat-o tu pe toata...asa ca fa bine si rusineaza-te de tot si dispari...du-te in pucioasa ta de unde ai venit.....piei satana!
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:14
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:14:23am lipsit amandoi.....ai luat-o tu pe toata...asa ca fa bine si rusineaza-te de tot si dispari...du-te in pucioasa ta de unde ai venit.....piei satana!
Da de ce nu dispari tu? Pt ca doar tu dai sfaturi de 2 bani,care nu sunt gandite deloc.Cauta-ti persoana asa inteligente ca tine
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:21
nu te pot eclipsa la capitolul inteligenta.....esti mult prea culta si mult prea elevata...ia mai da niste mostre de inteligenta pe aici.....da vezi...fara stropi....
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:25
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:25:13nu te pot eclipsa la capitolul inteligenta.....esti mult prea culta si mult prea elevata...ia mai da niste mostre de inteligenta pe aici.....da vezi...fara stropi....
Pai tu stii doar ce scrie prin carti,dar se vede ca nu asimilezi deloc.Pt ca nu ai deloc idei proprii.Asa ca pune mana si gandeste singur nu mai copia pe altii.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:27
Irina nimeni nu fuge de probleme, toata lumea cred ca incearca sa-si rezolve probleme dar in felul sau.
De unde stii tu cafemeile cu care ai vorbit, nu se aflau acolo tocmai pentru as rezolva acele probleme " Ce la om nu e cu putinta la Dumnezeu e cu putinta".
Si inceperea vietii sexuale inainte de casatorie nu este cel mai mare pacat. Este adevarat ca parintii bisericii invata tineretul la abstinenta pana la casatorie.
Dar daca vorbesti din punt de vedere religios, impreunarea dintre femeie si barbat este doar pentru nasterea de prunci si dupa ce ai sa te casatoresti ai sa vezi ca asta nu o sa se intample doar pentru a procrea
Daca citesti in cartile pentru invataturi de familie si Arsenie Boca are o carte in care spune ca nici refuzul nu are un impact pozitiv asupra casniciei, pentru ca atrage alte pacate. Cand o sa-mi aduc aminte titlul cartii am sa ti-l spun.
Nu te mai axa doar pe chestia asta pentru ca o intelegi gresit. Femeia cu care ai stat de vorba cred ca incerca sa-ti spuna ceva, poate ca trebuia sa asculti mai bine, sa-ti deschizi inima nu mintea.

Si oamenii care isi deschid inima fata de tine, tu ar trebui sa ai simtul moral al unui crestin si sa nu-l/ nu o dezdanajduiesti, pentru ca oamenii aceia sunt acolo cu nadejde in Dumnezeu, iar tu incepi sa-i judeci si sa-i deznadajduiesti asa, nu e bine.
Prin cei ce vine sminteala ar fii mai bine sa-si agate de gat o piatra de moara si sa se arunce in mare.
Asa cum tu esti copilul lui Dumnezeu tot asa este si femeia cu care ai stat de vorba in autobuz.
Nu-i pacat ce bagi in gura ii pacat ce scoti din gura pentru ca ele vin din inima.
Sunt oameni care jignesc atat de tare cand sunt suparati, de ai impresia ca-ti infinge cutite in spate, poate si tu faci la fel si nu realizezi.
Din inima Irina, desii multi zic eeeeeee, am fost nervos.
Vezi, Irina nu mai judeca pe nimeni, daca poti ajuta-i dar nu-i judeca, pentru ca oamenii care se considera crestini si curati asa cum o faci tu de multe ori, trebuie sa aibe simtul moral crstin care sa-i impinga sa vindece inimile suparate.
Este foarte bine daca incrci si poti sa urmezi cu strictete poruncile, dar ai grija sa nu-ti prinzi urechile. Nu mai pretinde de la toata lumea sa fie cum esti tu, pentru ca cu fiecare in parte Dumnezeu are un plan Irina.
Iar eu am vorbit cu destui oameni incat sa-mi fac o parere.
Un crestin adevarat, are o vorba buna si blanda de fiecare data si nu te mustra, daca te mustra o face cu mila Irina.
Eu nu incerc sa te educ in ale credintei si in nici un fel, pentru ca nestiute sunt caile Domnului.
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:28
asa-i, nestiute
melanie
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:31
persia...asta-i crestina adevarata cum sunt eu mormoana acuma...
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:36
Eu stiu bine ce am citit din cartile lui Arsenie Boca.Ca daca incepi casatoria cu stangul,adica sa te culci inaintea cu barbatul inainte ca DUmnezeu sa binecuvanteze casatoria.Asta atrage multe probleme,de asta Barbatii nu respecta femeile si le tabacesc pielea.Eu vreau ca barbatul meu sa ma respecte si sa tina la mine.Nu ma iau eu dupa sfaturile proaste ale altuia.Daca asa vor ele,sa le tabaceasca Barbatii lor pielea si sa le trateze ca pe niste nimicuri.Ca eu vreau ca barbatul meu sa tina la mine si sa ma respecte.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:38
persidadamian
De la: tutankhamon, la data 2009-10-04 12:36:27persia...asta-i crestina adevarata cum sunt eu mormoana acuma...
Da ii credinta lui Peste.
secretoasa
auzi, o merge cu centura de castitate ?
melanie
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:40
rasul era pentru Tuta, cred ca-mi alucreaza mai greu calculatorul.
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:40
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 12:38:18
Un crestin adevarat nu te invata tampenii.Eu cred ca in toti crestinii exista demoni daca nu respecta cele 10 porunci. Au o viata grea din cauza prostiilor si vrea sa o distruga si la altiii.Dar ii las pe barbati sa le tabaceasca doar lor pielea si sa le insele.Ca multe chiar isi merita soarta. Asa baieti rupeti-la cocoasa
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:41
Ca daca o femeie nu vrea sa se schimbe sa primesca atunci ceea ce merita,pt ca Dumnezeu da fiecaruia dupa osteneala si inima lui.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:43
Si Dumnezeu sa le ajute doar celora care slujesc Lui.Si care respecta poruncile Domnului.Cine nu vrea sa se schimbe atunci sa primeasca ceea ce merita.Ca daca nu vor sa slujeasca Domnului si invata oamenii doar tampeniii,Dumnezeu sa le ajute asa cum merita.Daca nu se schimba atunci sa isi primeasca rasplata.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:46
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:38:08Eu stiu bine ce am citit din cartile lui Arsenie Boca.Ca daca incepi casatoria cu stangul,adica sa te culci inaintea cu barbatul inainte ca Dumnezeu sa binecuvanteze casatoria.Asta atrage multe probleme,de asta Barbatii nu respecta femeile si le tabacesc pielea.Eu vreau ca barbatul meu sa ma respecte si sa tina la mine.Nu ma iau eu dupa sfaturile proaste ale altuia.Daca asa vor ele,sa le tabaceasca Barbatii lor pielea si sa le trateze ca pe niste nimicuri.Ca eu vreau ca barbatul meu sa tina la mine si sa ma respecte.

Asta e tot ce ai inteles din ceea ce am scris eu acolo?

Toate femeile vor sa fie iubite si respectate de barbatul lor, nu esti cu nimic deosibita.
Daca doresti sa urmezi calea abstinentei pana la casatorie, foarte bine cine te tine Irina? iti pune cineva piedici? ori ce?
Ok!! am sa ma repet
Dupa ce te-ai casatorit asa in virtutea castitatii cum iti doresti tu, asa sa-ti ajute Dumnezeu, ai sa te impreunezi cu barbatul doar atunci cand ai sa faci copilasi? Pentru ca de asta a lasat Dumnezeu impreunarea barbatului cu femeia, pentru nasterea de prunci. DA?
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:51
Ca degeaba respecti poruncile Bisericii daca nu respecti poruncile domnului.. Doar poruncile lui Dumnezeu protejeaza omul si il invata sa se protejeze omul.Eu ma stradui din rasputeri sa respect poruncile Domnului, nu Regulile bisericiii.Regulile bisericii sa le respecte preotiii,macar atata pt ca ei nu respecta regulile lui Dumnezeu si nu au pic de iubirea de oamenii ... Mai vbb noi pappa
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:52
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 12:51:33
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:38:08Eu stiu bine ce am citit din cartile lui Arsenie Boca.Ca daca incepi casatoria cu stangul,adica sa te culci inaintea cu barbatul inainte ca Dumnezeu sa binecuvanteze casatoria.Asta atrage multe probleme,de asta Barbatii nu respecta femeile si le tabacesc pielea.Eu vreau ca barbatul meu sa ma respecte si sa tina la mine.Nu ma iau eu dupa sfaturile proaste ale altuia.Daca asa vor ele,sa le tabaceasca Barbatii lor pielea si sa le trateze ca pe niste nimicuri.Ca eu vreau ca barbatul meu sa tina la mine si sa ma respecte.

Asta e tot ce ai inteles din ceea ce am scris eu acolo?

Toate femeile vor sa fie iubite si respectate de barbatul lor, nu esti cu nimic deosibita.
Daca doresti sa urmezi calea abstinentei pana la casatorie, foarte bine cine te tine Irina? iti pune cineva piedici? ori ce?
Ok!! am sa ma repet
Dupa ce te-ai casatorit asa in virtutea castitatii cum iti doresti tu, asa sa-ti ajute Dumnezeu, ai sa te impreunezi cu barbatul doar atunci cand ai sa faci copilasi? Pentru ca de asta a lasat Dumnezeu impreunarea barbatului cu femeia, pentru nasterea de prunci. DA?
Pai respectul se castiga.Un barbat respecta mai mult femeia care nu se cracaneaza in fata la necunoscuti,sa nu fii tu casatorita.Apoi Dumnezeu ii da idei barbatului sa insele femeia pt ca nici femeia nu este cuminte si nici buna.De asta Dumnezeu nu protejeaza femeia pt ca nici femeia nu asculta de Dumnezeu.Si daca barbatul face rau femeiii,o face tot cu voia lui Dumnezeu.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:55
Pai respectul se castiga.Un barbat respecta mai mult femeia care nu se cracaneaza in fata la necunoscuti,sa nu fii tu casatorita.Apoi Dumnezeu ii da idei barbatului sa insele femeia pt ca nici femeia nu este cuminte si nici buna.De asta Dumnezeu nu protejeaza femeia pt ca nici femeia nu asculta de Dumnezeu.Si daca barbatul face rau femeiii,o face tot cu voia lui Dumnezeu.Totul se intampla cu voia lui Dumnezeu. Daca femeia ar respecta.poruncile Domnului Dumnezeu ar proteza-o.Dar si ea face magariii de asta isi primeste rasplata prin intermediul altor oameni,mai ales prin intermediul Barbatilor.Femeia vrea sa fie respectata.Dar nu face nimic sa castige respectul unui barbat.Pt ca un barbat nu este rau daca el te respecta si stie ca esti cu frica de Dumnezeu pt ca Dumnezeu protezeaja femeia,chiar si prin intermediul barbatului daca femeia asculta de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu da ganduri bune barbatului.Totul ce se intampla este cu voia lui Dumnezeu.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:59
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:41:38
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 12:38:18
Un crestin adevarat nu te invata tampenii.Eu cred ca in toti crestinii exista demoni daca nu respecta cele 10 porunci. Au o viata grea din cauza prostiilor si vrea sa o distruga si la altiii.Dar ii las pe barbati sa le tabaceasca doar lor pielea si sa le insele.Ca multe chiar isi merita soarta. Asa baieti rupeti-la cocoasa

Mai Irina maiiiiiiiiiiiiiiii!!!
daca tu numesti tampenii ceea ce am scris eu mai sus, chiar ma lasi masca. Eu nu m-am legat de vita ta personala ok? Eu ti-am redat anumite texte din biblie.
Nu te-am indrumat sa-ti incepi viata sexuala inainte de a te casatorii ori dupa, nu-mi pune cuvinte in gura.
Eu am mai spus si inainte ca daca as avea certitudinea ca ce scrii acolo si intelegi, as mai continua discutia cu tine. Se pare ca am comis o greseala.
Daca asta este tot ceea ce ai inteles tu, din ceea ce am scris eu, atunci ma retrag si ma faci sa-mi para rau ca am si scris atata.
persidadamian
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:00
irina, tu te uiti la Badea??
sa-ti fie rusine!
zambila
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:02
Femeia a avut mereu o viata grea,pt ca mereu a facut ce a vrut si nu ascultat de Dumnezeu.De poruncile lui.Si de asta ea a fost mereu inferioara barbatului.Pt ca daca nu asculti de Dumnezeu,nu esti protejat de El.Si gandurile rele ale barbatilor sunt controlate tot de DUmnezeu.Daca femeia nu ar mai umbla dupa cai verzi pe pereti,Dumnezeu ar proteja femeia si a ar avea o viata mai frumoasa mai linistita alaturi de barbatul sau.Pt ca respectul,iubirea,gandurile bune ale barbatului pt tine ca femeie vin tot de la DUmnezeu pt osteneala ta ca femeia.Dar daca faci doar ce vrei ca femeie si nu vrei sa asculti de Dumnezeu atunci o sa aiba femeia o viata tare grea.Si viata grea o sa le-o faca chiar barbatii lor,pt ca ganduri bune de la Dumnezeu pt femeie barbatii nu vor primi daca femeia nu respecta voia Domnului.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:05
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 13:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nunta 1 De la: alududa 20 August 2009 14:45
Ochelari de vedere 2 De la: cri_cat 8 Aprilie 2012 22:49
Biblia si barbatii 1 De la: ingerasulluptator 4 Iunie 2011 16:11
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... 7 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 2 De la: Poison 5 Septembrie 2009 19:21
Setari Cookie-uri