De la: persidadamian, la data 2009-10-04 13:00:05Femeia a avut mereu o viata grea,pt ca mereu a facut ce a vrut si nu ascultat de Dumnezeu.De poruncile lui.Si de asta ea a fost mereu inferioara barbatului.Pt ca daca nu asculti de Dumnezeu,nu esti protejat de El.Si gandurile rele ale barbatilor sunt controlate tot de DUmnezeu.Daca femeia nu ar mai umbla dupa cai verzi pe pereti,Dumnezeu ar proteja femeia si a ar avea o viata mai frumoasa mai linistita alaturi de barbatul sau.Pt ca respectul,iubirea,gandurile bune ale barbatului pt tine ca femeie vin tot de la DUmnezeu pt osteneala ta ca femeia.Dar daca faci doar ce vrei ca femeie si nu vrei sa asculti de Dumnezeu atunci o sa aiba femeia o viata tare grea.Si viata grea o sa le-o faca chiar barbatii lor,pt ca ganduri bune de la Dumnezeu pt femeie barbatii nu vor primi daca femeia nu respecta voia Domnului.De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:41:38De la: persidadamian, la data 2009-10-04 12:38:18Un crestin adevarat nu te invata tampenii.Eu cred ca in toti crestinii exista demoni daca nu respecta cele 10 porunci. Au o viata grea din cauza prostiilor si vrea sa o distruga si la altiii.Dar ii las pe barbati sa le tabaceasca doar lor pielea si sa le insele.Ca multe chiar isi merita soarta. Asa baieti rupeti-la cocoasa |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:07 |
||
---|---|---|
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:52:20Ca degeaba respecti poruncile Bisericii daca nu respecti poruncile domnului.. Doar poruncile lui Dumnezeu protejeaza omul si il invata sa se protejeze omul.Eu ma stradui din rasputeri sa respect poruncile Domnului, nu Regulile bisericiii.Regulile bisericii sa le respecte preotiii,macar atata pt ca ei nu respecta regulile lui Dumnezeu si nu au pic de iubirea de oamenii ... Mai vbb noi pappa Biblia nu a scris-o preotii Iriiiiiiiiiinnnnnaaaaaaaaaaaaa. Tu ai citit biblia? ca daca tot pendulam asa de la o stare la alta simt ca-mi pierd rabdarea aici. |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 13:07 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 13:00:05Pai respectul se castiga.Un barbat respecta mai mult femeia care nu se cracaneaza in fata la necunoscuti,sa nu fii tu casatorita.Apoi Dumnezeu ii da idei barbatului sa insele femeia pt ca nici femeia nu este cuminte si nici buna.De asta Dumnezeu nu protejeaza femeia pt ca nici femeia nu asculta de Dumnezeu.Si daca barbatul face rau femeiii,o face tot cu voia lui Dumnezeu.Totul se intampla cu voia lui Dumnezeu. Daca femeia ar respecta.poruncile Domnului Dumnezeu ar proteza-o.Dar si ea face magariii de asta isi primeste rasplata prin intermediul altor oameni,mai ales prin intermediul Barbatilor.Femeia vrea sa fie respectata.Dar nu face nimic sa castige respectul unui barbat.Pt ca un barbat nu este rau daca el te respecta si stie ca esti cu frica de Dumnezeu pt ca Dumnezeu protezeaja femeia,chiar si prin intermediul barbatului daca femeia asculta de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu da ganduri bune barbatului.Totul ce se intampla este cu voia lui Dumnezeu.De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:41:38De la: persidadamian, la data 2009-10-04 12:38:18Un crestin adevarat nu te invata tampenii.Eu cred ca in toti crestinii exista demoni daca nu respecta cele 10 porunci. Au o viata grea din cauza prostiilor si vrea sa o distruga si la altiii.Dar ii las pe barbati sa le tabaceasca doar lor pielea si sa le insele.Ca multe chiar isi merita soarta. Asa baieti rupeti-la cocoasa |
||
|
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:09 |
||
persida, "Eu nu m-am legat de vita ta personala ok?" io cred ca are bou |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:10 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 13:07:49Biblia este filozofica si nu o inteleg femeile usuratice care se culca inainte de castorie.Oamenii ce nu respecta voia Domnului inteleg doar lucrurile superficiala.Nu inteleg sensul profund.De la: secretoasa, la data 2009-10-04 12:52:20Ca degeaba respecti poruncile Bisericii daca nu respecti poruncile domnului.. Doar poruncile lui Dumnezeu protejeaza omul si il invata sa se protejeze omul.Eu ma stradui din rasputeri sa respect poruncile Domnului, nu Regulile bisericiii.Regulile bisericii sa le respecte preotiii,macar atata pt ca ei nu respecta regulile lui Dumnezeu si nu au pic de iubirea de oamenii ... Mai vbb noi pappa |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:11 |
||
te-ai apucat iar de fumat Nik? bou ori vaca?nu trebuie sa raspunzi. | ||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 13:13 |
||
Eu am citit Biblia.Dar eu m-am rugat mult inainte,atunci cand am cumparat Biblia,mi se parea foarte cunoscuta. | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:14 |
||
irinuco, si daca nu ma marit, n-am voie sa dorm toata viata??? | ||
zambila Postat pe 4 Octombrie 2009 13:14 |
||
asa-i, irinuco, bine zici! inainte de casatorie, femeia nu trebuie sa se culce! cam de pe la 13 ani, cand incepe sa-si duca adapatul la cal, sau invers, ca ma incurc... | ||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:14 |
||
Pai respectul se castiga.Un barbat respecta mai mult femeia care nu se cracaneaza in fata la necunoscuti,sa nu fii tu casatorita.Apoi Dumnezeu ii da idei barbatului sa insele femeia pt ca nici femeia nu este cuminte si nici buna.De asta Dumnezeu nu protejeaza femeia pt ca nici femeia nu asculta de Dumnezeu.Si daca barbatul face rau femeiii,o face tot cu voia lui Dumnezeu.Totul se intampla cu voia lui Dumnezeu. Daca femeia ar respecta.poruncile Domnului Dumnezeu ar proteza-o.Dar si ea face magariii de asta isi primeste rasplata prin intermediul altor oameni,mai ales prin intermediul Barbatilor.Femeia vrea sa fie respectata.Dar nu face nimic sa castige respectul unui barbat.Pt ca un barbat nu este rau daca el te respecta si stie ca esti cu frica de Dumnezeu pt ca Dumnezeu protezeaja femeia,chiar si prin intermediul barbatului daca femeia asculta de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu da ganduri bune barbatului.Totul ce se intampla este cu voia lui Dumnezeu. | ||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:16 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 13:16:22Pai respectul se castiga.Un barbat respecta mai mult femeia care nu se cracaneaza in fata la necunoscuti,sa nu fii tu casatorita.Apoi Dumnezeu ii da idei barbatului sa insele femeia pt ca nici femeia nu este cuminte si nici buna.De asta Dumnezeu nu protejeaza femeia pt ca nici femeia nu asculta de Dumnezeu.Si daca barbatul face rau femeiii,o face tot cu voia lui Dumnezeu.Totul se intampla cu voia lui Dumnezeu. Daca femeia ar respecta.poruncile Domnului Dumnezeu ar proteza-o.Dar si ea face magariii de asta isi primeste rasplata prin intermediul altor oameni,mai ales prin intermediul Barbatilor.Femeia vrea sa fie respectata.Dar nu face nimic sa castige respectul unui barbat.Pt ca un barbat nu este rau daca el te respecta si stie ca esti cu frica de Dumnezeu pt ca Dumnezeu protezeaja femeia,chiar si prin intermediul barbatului daca femeia asculta de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu da ganduri bune barbatului PT tine ca femeie..Totul ce se intampla este cu voia lui Dumnezeu.Mai vbb noi ca acuma chiar ies pappapap |
||
secretoasa Postat pe 4 Octombrie 2009 13:18 |
||
paapapppa | ||
zambila Postat pe 4 Octombrie 2009 13:20 |
||
acu' m-ai 'nervat cu nervii, irinuco, asa ca ti-o zic pe aia dreapta! si guma barbatului devine pickhammer tot cu voia lui dumnezeu (doamne-ajuta!), asa ca nu le mai nega tu pe cele sfinte si de la dumnezeu lasate! |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:21 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 13:14:47asa-i, irinuco, bine zici! inainte de casatorie, femeia nu trebuie sa se culce! cam de pe la 13 ani, cand incepe sa-si duca adapatul la cal, sau invers, ca ma incurc... |
||
ana02 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:21 |
||
pik, te fredoneaza la nervi??? | ||
zambila Postat pe 4 Octombrie 2009 13:25 |
||
ce noroc am eu noroc cu tine, sora zambilutza! hai in chilia parasita, sa ne rugam olecutza amandoi, sa-mi treaca |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:30 |
||
Biblia este filozofica si nu o inteleg femeile usuratice care se culca inainte de castorie.Oamenii ce nu respecta voia Domnului inteleg doar lucrurile superficiala.Nu inteleg sensul profund. DAaaaaaaaaa Irina ce sa-i faci ma aseman cu Maria Magdalena. Sensul profund al bibliei nu il intelegi doar tu, pentru ca sunt o usuratica. Si biblia NU este o carte filozofica Irina Cred ca ti-am scris de la un nivel mai altfel decat il poti tu intelege si ai facut scurt circuit datorita axionilor ce au trimis mesaje gresite si uite asa ai tras tu concluzia ca eu sunt o usuratica care si-a inceput viata sexuala inainte de casatorie si asa am fost posedata, iar acum vreau sa te fac si pe tine sa pacatuiesti ca mine. De ce nu iti ridici un altar, avand poza ta acolo si ridicand-u-te pe tine in slavi, asa ca sa nu te prinda duhurile curviei? Pentru ca vad ca te placi foarte mult. |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 13:32 |
||
mai, porcule care esti magar, nu ti-e rusine??? la manastire?? |
||
zambila Postat pe 4 Octombrie 2009 13:32 |
||
uitasem ca-ti place diversitatea las' ca mergem la dispensar, ca rugaciunea tot aia-i |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:34 |
||
persia....ti-am zis?? ..ti-am zis ca te chinui degeaba??? ....ti-am spsu ca pe asta nu o scoti din niika??? asta-i coasta dreaqului...noi o invatam de bine si ea nimic...batman batman!! | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 13:34 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 13:32:37Biblia este filozofica si nu o inteleg femeile usuratice care se culca inainte de castorie.Oamenii ce nu respecta voia Domnului inteleg doar lucrurile superficiala.Nu inteleg sensul profund. |
||
ana02 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:35 |
||
garbo039680 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:35 |
||
si io care credeam ca esti ateu | ||
zambila Postat pe 4 Octombrie 2009 13:35 |
||
inca nu, zambilutza cata vreme mai pot sa ma inchin la umbra ei... |
||
pik_nik Postat pe 4 Octombrie 2009 13:38 |
||
ioi doamne ce se enerva iar persia....mami...nu te mai chinui ca nu o scoti din obnubilarea ei...asta are ochelari de cal...nu mai vede niika decat secta ei..ea cica se duce acuma, la 2 fara 20 la buserica sa vobeasca cu parintele....pai unde doamne iarta-ma mai ajunge fata asta la slujba??? | ||
tutankhamon Postat pe 4 Octombrie 2009 13:41 |
||
mi-ai zis Tuta mi-ai zis |
||
persidadamian Postat pe 4 Octombrie 2009 13:42 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 13:38:25inca nu, zambilutzala umbra mea pik? |
||
yanyacharberet Postat pe 4 Octombrie 2009 14:44 |
||
tare faza cu batman, huh? | ||
anticenzura Postat pe 4 Octombrie 2009 15:11 |
||
Asa eram si eu, nu mergeam la biserica...ori ca preotul striga mai tare, ori ca se uita cineva la mine si comenta, intotdeauna exista o "scuza", dar a venit momentul in care nimic nu a mai contat decat un singur lucru = > sa fiu in casa Domnului!.Acolo gasesti protectie, dragoste, puterea si energia de a merge mai departe.Esti ocrotit, iertat si iubit. | ||
aky Postat pe 4 Octombrie 2009 20:01 |
||
Se vede clar ca treaba cu "ignore" nu functioneaza decat la foarte putini...iar treaba cu "Roaga-te" citata de curand de trei ori nu functioneaza deloc tocmai la persoana care a citat-o... pacat ca unora le e gandul doar la a se considera sfinti ca nu s-au culcat inainte de casatorie, dar au omorat dupa..."cine citeste sa inteleaga"... |
||
sora_ilsi Postat pe 4 Octombrie 2009 21:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Coafura de club spectaculoasa | 2 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33 |
UN STROP DE IMAGINATIE SI DOUA MAINI DIBACE!!! ASTEPT PARERILE VOASTRE! | 0 | De la: 16 Martie 2010 11:27 |
Cine imi poate recomanda o croitoreasa buna? | 20 | De la: garbo_465557 2 Iunie 2019 21:58 |
|
||
Ce parere aveti? Ce este o religie? Si ce este o secta? | 96 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:02 |
Vreau sa cunosc parerea voastra despre ceace se intaampla in Italia | 111 | De la: pica33 19 Februarie 2010 20:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară