RELATIA CU DUMNEZEU

relatia cu Dumnezeu este foarte importanta,numai ca uni dintre noi am uitat sa ne amintim de El.Datorita faptului ca toti oameni astia care traiesc pe acest pamant sunt mai preocupati de a face bani decat sa-si aminteasca de Dumnezeu,dar ei nu inteleg un lucru ;doar Dumnezeu ii poate ajuta in toate si sper ca cei care isi aduc aminte de El sa se roage pentru sanatate k este mai buna decat toate.Rugaciunea este foarte importanta si te face sa fi mai aproape de Dumnezeu,dar cei care au uitat si au o viata plina de fericire sa stie:ca doar Dumnezeu le-a oferit acesta sansa in viata si sa faca mult bine,ajutand cateodata si oameni necajiti si sa nu uite niciodata de unde au plecat si mai ales sa nu il uite pe Dumnezeu!Multa sanatate tuturor
garbo031877
Postat pe 4 Octombrie 2009 21:54
De la: ana02, la data 2009-10-04 13:35:19
De la: persidadamian, la data 2009-10-04 13:32:37Biblia este filozofica si nu o inteleg femeile usuratice care se culca inainte de castorie.Oamenii ce nu respecta voia Domnului inteleg doar lucrurile superficiala.Nu inteleg sensul profund.

DAaaaaaaaaa Irina ce sa-i faci ma aseman cu Maria Magdalena.
Sensul profund al bibliei nu il intelegi doar tu, pentru ca sunt o usuratica.
Si biblia NU este o carte filozofica Irina

Cred ca ti-am scris de la un nivel mai altfel decat il poti tu intelege si ai facut scurt circuit datorita axionilor ce au trimis mesaje gresite si uite asa ai tras tu concluzia ca eu sunt o usuratica care si-a inceput viata sexuala inainte de casatorie si asa am fost posedata, iar acum vreau sa te fac si pe tine sa pacatuiesti ca mine.
De ce nu iti ridici un altar, avand poza ta acolo si ridicand-u-te pe tine in slavi, asa ca sa nu te prinda duhurile curviei?
Pentru ca vad ca te placi foarte mult.
[/quote

io zic sa treci sub sutana la spovedanie, sa ti se ierte toate pacatele! amin!
Buna seara.Azi am fost la biserica si am discutat cu un preot.Si Preotul a spun ca am o minte foarte clara si inteleg foarte bine evangelia si sa continui asa mai departe.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:20
Buna seara.Azi am fost la biserica si am discutat cu un preot.Si Preotul a spun ca am o minte foarte clara si inteleg foarte bine evangelia si sa continui asa mai departe. Si DOMNUL Iisus i-a certat pe oameni,dar nu i-a urat.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:21
apoi te-a invitat in dormitor?!
nemernicul!
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:23
Si nu trebuie sa te lasi umilit,cu palma se refera sa nu te razbuni.Pt ca daca femeia nu isi educa barbatul si nu converseaza si nu se impune si copiii ii ajung asa ca barbatasu.A insemna ca trebuie sa te umilesti sa nu intorci raul inapoi si sa incerci sa il ajuti,cu toate ca nu merita.Dar este porunca de la Dumnezeu sa iti iubesti Dusmanii,sa nu tii urasti.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:24
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 22:23:37apoi te-a invitat in dormitor?!
nemernicul!
NU fii magar si nu ma confunda cu pipitele tale
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:26
Buna seara.Azi am fost la biserica si am discutat cu un preot.Si Preotul a spun ca am o minte foarte clara si inteleg foarte bine evangelia si sa continui asa mai departe. Si DOMNUL Iisus i-a certat pe oameni,dar nu i-a urat.

Si nu trebuie sa te lasi umilit,cu palma se refera sa nu te razbuni.Pt ca daca femeia nu isi educa barbatul si nu converseaza si nu se impune si copiii ii ajung asa ca barbatasu.A insemna ca trebuie sa te umilesti sa nu intorci raul inapoi si sa incerci sa il ajuti,cu toate ca nu merita.Si asta este un fel de umilinta sa ajuti un om care incerca sa iti bata joc din tine,sa rada de tine.Nu este usor..Dar este porunca de la Dumnezeu sa iti iubesti Dusmanii,sa nu tii urasti. Si de asta se numeste porunca pt ca nu este usoara.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:29
A insemna ca trebuie sa te umilesti sa nu intorci raul inapoi si sa incerci sa il ajuti,cu toate ca nu merita.Si asta este un fel de umilinta sa ajuti un om care incerca sa iti bata joc din tine,sa rada de tine.Nu este usor..Dar este porunca de la Dumnezeu sa iti iubesti Dusmanii,sa nu tii urasti. Si de asta se numeste porunca pt ca nu este usoara. La asta se refera cu umilinta sa nu te razbuni dar trebuie sa discuti cu persoana,sa il pui la punct daca nu intelege.Sa fii mai severa adica.Pt ca ca te umili are mai multe sensuri.Si la asta se refera sa nu te umilesti,sa nu te razbuni si sa incerci sa il ajuti sa deschida ochiii.Si asta este un fel de umilinta sa ajuti un om,care isi bate joc din tine,si vrea sa profite de tine.Nu este usor.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:34
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:36
Dar cum Dumnezeu este foarte bun si ii iubeste pe toti,chiar si pe cei rai.Vrea ca si noi credinciosii sa ne iubim dusmanii si sa nu ne razbunam,pt ca atunci niciodata omul nu va putea face diferenta dintre bine si rau.Si nu o sa isi dea seama niciodata de greseli,daca cealalta persoana se razbuna.Si Dumnezeu spera mereu la indreptarea celorlanti si le da mereu sanse pt indreptare.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:41
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:42
Piknicele, daca mie mi-e drag de tine, asta inseamna ca sunt pipita ta?
Eu o bat pe secretoasa asta de fata care ma oboseste cu bisericismele ei. Da' ce-i aici, mon cher, manastire de maici?
Aici se discuta chestiuni vesele nu asemenea subiecte. Ca iar ma suparai
dihoritza
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:47
De la: garbo101009, la data 2009-10-04 22:47:35Piknicele, daca mie mi-e drag de tine, asta inseamna ca sunt pipita ta?
Eu o bat pe secretoasa asta de fata care ma oboseste cu bisericismele ei. Da' ce-i aici, mon cher, manastire de maici?
De ce nu mergi pe alte subiecte si daca te plictisesti nu te mai obosi sa le citesti.Citeste ceva mai intersat.Ca barbatul si-a inselat nevasta,ca are si amanta si prietena.Mergi acolo ca este interse ant.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:52
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 22:52:26
De la: garbo101009, la data 2009-10-04 22:47:35Piknicele, daca mie mi-e drag de tine, asta inseamna ca sunt pipita ta?
De ce nu mergi pe alte subiecte si daca te plictisesti nu te mai obosi sa le citesti.Citeste ceva mai intersat.Ca barbatul si-a inselat nevasta,ca are si amanta si prietena.Mergi acolo ca este interesant.Oamenii sunt lenesi si mai bine vor sa traiasca viata fara principiii,apoi dau de probleme.Pt ca omul s-a nascut cu o placere spre pacat si ca sa se abtina de la el,trebuie sa se straduie.Si asta nu ii place la om.Nu ii place sa munceasca,ii plac banii castigati usor,lucruri castigate usor.Pt ca sunt lenesi si nu le place munca.De asta sunt asa saraci cu duhul pt ca sunt lenesi.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:55
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:57
piei satana!!!!
tutankhamon
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:58
De ce nu mergi pe alte subiecte si daca te plictisesti nu te mai obosi sa le citesti.Citeste ceva mai intersat.Ca barbatul si-a inselat nevasta,ca are si amanta si prietena.Mergi acolo ca este interse ant.

Iubito, nu ma provoca ca iese razboi. Si iti mai recomand ceva: indiferent daca iti place vreo replica ori ba, nu adresa epitete jignitoare. Ti-e clar sau nu? Tine de educatia mai mult sau mai putin bisericoasa, ca sa nu mai spun ca tine de cei 7 ani de acasa, fara a insinua ca mama ta nu si-a facut datoria sa te invete.
Ca ma enervai, na! Uite cine imi strica mie dispozitia.
Siii... fara trimitere la regnul animal, ca noi suntem bipezi...
Si-ti mai spun ceva. Azi, Piknicel e favoritul meu si ma iau cu tine de jugulara daca mai spui prostii...
dihoritza
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:58
Oamenii sunt lenesi si mai bine vor sa traiasca viata fara principiii,apoi dau de probleme.Pt ca omul s-a nascut cu o placere spre pacat si ca sa se abtina de la el,trebuie sa se straduie.Si asta nu ii place la om.Nu ii place sa munceasca,ii plac banii castigati usor,lucruri castigate usor.Pt ca sunt lenesi si nu le place munca.De asta sunt asa saraci cu duhul pt ca sunt lenesi.Oamenii au o placere pt pacate pt ca le au in instinct.Dar pt instinctele care vin de la DUMNEZEU trebuie sa trudesti sa te abtii de la prostiii,pana iti intra in instinct.Dar pacatele vin singure,la inceput au gust de dulceata apoi iti dai seama ca este rahat.De la pacate apar multe probleme,din cauza ca oamenii sunt lenesi si nu le place sa trudeasca sa se abtina de la pacate.Mai bine fac pacate apoi sufera tot din cauza lor.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:00
Oamenii sunt lenesi si mai bine vor sa traiasca viata fara principiii,apoi dau de probleme.Pt ca omul s-a nascut cu o placere spre pacat si ca sa se abtina de la el,trebuie sa se straduie.Si asta nu ii place la om.Nu ii place sa munceasca,ii plac banii castigati usor,lucruri castigate usor.Pt ca sunt lenesi si nu le place munca.De asta sunt asa saraci cu duhul pt ca sunt lenesi.Oamenii au o placere pt pacate pt ca le au in instinct.Dar pt instinctele care vin de la DUMNEZEU trebuie sa trudesti sa te abtii de la prostiii,pana iti intra in instinct.Dar pacatele vin singure,la inceput au gust de dulceata apoi iti dai seama ca este rahat.De la pacate apar multe probleme,din cauza ca oamenii sunt lenesi si nu le place sa trudeasca sa se abtina de la pacate.Mai bine fac pacate apoi sufera tot din cauza lor.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:02
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:03
De la: garbo101009, la data 2009-10-04 22:58:47

Iubito, nu ma provoca ca iese razboi. Si iti mai recomand ceva: indiferent daca iti place vreo replica ori ba, nu adresa epitete jignitoare. Ti-e clar sau nu? Tine de educatia mai mult sau mai putin bisericoasa, ca sa nu mai spun ca tine de cei 7 ani de acasa, fara a insinua ca mama ta nu si-a facut datoria sa te invete.
Ca ma enervai, na! Uite cine imi strica mie dispozitia.
Siii... fara trimitere la regnul animal, ca noi suntem bipezi...
Si-ti mai spun ceva. Azi, Piknicel e favoritul meu si ma iau cu tine de jugulara daca mai spui prostii...
Ti-l fac cadou pe piknicel,nu te agita te rog,ii pun si fundita rosie daca vrei
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:05
Ti-l fac cadou pe piknicel,nu te agita te rog,ii pun si fundita rosie daca vrei
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:06
irinuco, si imi pui funditza aia unde vreau eu?
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:07
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:06:36Ti-l fac cadou pe piknicel,nu te agita te rog,ii pun si fundita rosie daca vrei
Daca tii asa drag..
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:07
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:07:30irinuco, si imi pui funditza aia unde vreau eu?
Tu chiar faci parte din regnul animal.Scuze ca nu vreau sa se supere admiratoarea ta.fidela si docila
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:08
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 22:21:46Buna seara.Azi am fost la biserica si am discutat cu un preot.Si Preotul a spun ca am o minte foarte clara si inteleg foarte bine evangelia si sa continui asa mai departe. Si DOMNUL Iisus i-a certat pe oameni,dar nu i-a urat.
irinuco daca cei din america ar face schimb de creier ,tu sa il dai pentru o analiza mai amanuntita si ca sa nu ramai totusi fara creier sa ti-l dea pe a lui mickael jackson, iti dai seama fata cum ai fi tu ...ai canta numai melodia aia faina...THRILLER, no ca am spus-o acuma
yanyacharberet
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:09
irinuco, eu chiar fac parte din regnul animal
ghinionul meu a fost ca nu mi-am dat seama ca fac sex pe forum cu o reprezentanta a regnului vegetal
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:12
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-04 23:09:34
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 22:21:46Buna seara.Azi am fost la biserica si am discutat cu un preot.Si Preotul a spun ca am o minte foarte clara si inteleg foarte bine evangelia si sa continui asa mai departe. Si DOMNUL Iisus i-a certat pe oameni,dar nu i-a urat.
irinuco daca cei din america ar face schimb de creier ,tu sa il dai pentru o analiza mai amanuntita si ca sa nu ramai totusi fara creier sa ti-l dea pe a lui mickael jackson, iti dai seama fata cum ai fi tu ...ai canta numai melodia aia faina...THRILLER, no ca am spus-o acuma
Ioiii ca nu mai pot de frica de oameni morti.Odata cineva mi-a zis,ca nu trebuie sa imi fie frica de oameni morti ca nu mai pot face rau,ca trebuie sa imi fie frica de oameniii viii.Dar mie nu imi este frica de oamenii viii pt ca stiu cum gandesc,mie imi este frica de oameniii morti...
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:12
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:12:53
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-04 23:09:34
Ioiii ca nu mai pot de frica de oameni morti.Odata cineva mi-a zis,ca nu trebuie sa imi fie frica de oameni morti ca nu mai pot face rau,ca trebuie sa imi fie frica de oameniii viii ca sunt rai, .Dar mie nu imi este frica de oamenii viii pt ca stiu cum gandesc,mie imi este frica de oameniii morti...
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:14
Pentru secretoasa: Fata draga, nu fii trista, fiindca e pacat...
Daca ma mai superi il rog pe Pik sa iti dea tie fundita de pe...

... docila? unde se incadreaza in context? ca ma bulversashi rau de tot si nu mai pricep nimic.
dihoritza
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? 141 De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50
nunta 1 De la: alududa 20 August 2009 14:45
inchiriez garsioniera 3 De la: garbo214116 11 Iulie 2012 16:13
STUDII ONLINE???? 2 De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08
Cele mai bune prajituri 1 De la: garbo_2455 26 Aprilie 2012 17:43
Setari Cookie-uri