RELATIA CU DUMNEZEU

iiiiioiii ca nu mai pot de frica de oameni morti.Odata cineva mi-a zis,ca nu trebuie sa imi fie frica de oameni morti ca nu mai pot face rau,ca trebuie sa imi fie frica de oameniii viii ca sunt rai, .Dar mie nu imi este frica de oamenii viii pt ca stiu cum gandesc,mie imi este frica de oameniii morti...
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:15
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:12:04irinuco, eu chiar fac parte din regnul animal
ghinionul meu a fost ca nu mi-am dat seama ca fac sex pe forum cu o reprezentanta a regnului vegetal

dihoritza
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:16
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:12:04irinuco, eu chiar fac parte din regnul animal
ghinionul meu a fost ca nu mi-am dat seama ca fac sex pe forum cu o reprezentanta a regnului vegetal
tu numai maimutarii ai in cap.Cred ca schimbi femeile asa cum schimbi sosetele tale puturoase. Sa nu spui ca nu poti sosete
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:19
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:19:20
tu numai maimutarii ai in cap.Cred ca schimbi femeile asa cum schimbi sosetele tale puturoase. Sa nu spui ca nu porti sosete
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:20
nu mai port sosete de cand ai ramas tu fara batistutze
altfel cum stiai tu ca-s puturoase?!
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:21
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:07:32
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:06:36Ti-l fac cadou pe piknicel,nu te agita te rog,ii pun si fundita rosie daca vrei
Daca tii asa drag..
vezi cand ii pui fondita rosie la paoula sa nu-l strangi prea tare la couite ca ramane fara mostenitori pik_nik
yanyacharberet
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:21
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:21:31nu mai port sosete de cand ai ramas tu fara batistutze
pt ca stiu ca voi barbatii aveti un miros mai puternic si ca nu va prea spalati
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:23
mai irinuco, da' cin' te pune sa-ti faci de lucru numa' cu taximetristii cu cai, precum z�tulica ala?!
aveam o minima sperantza ca atata vreme prin forum te-a mai cizelat putintel si pe tine
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:29
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-04 23:21:59
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:07:32
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:06:36Ti-l fac cadou pe piknicel,nu te agita te rog,ii pun si fundita rosie daca vrei
Daca tii asa drag..
vezi cand ii pui fondita rosie la paoula sa nu-l strangi prea tare la couite ca ramane fara mostenitori pik_nik
Eu cred ca oricum o sa faca tot banditi din aia mici.Eu cred ca mai bine lipsa nu,ca putem trai si fara banditi nu?
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:33
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:29:26mai irinuco, da' cin' te pune sa-ti faci de lucru numa' cu taximetristii cu cai, precum z�tulica ala?!
aveam o minima sperantza ca atata vreme prin forum te-a mai cizelat putintel si pe tine
Adica cum mai cizelata de pe forum? Sa devin mai vulgara si sa vorbesc despre sex? Pt ca majoritatea forumirilor sunt despre sex.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:35
ba poti sa vorbesti despre sex si fara sa devii vulgara
ca uite in ce hal te-a adus lipsa lui!
pik_nik
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:39
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:39:59ba poti sa vorbesti despre sex si fara sa devii vulgara
Imi pare rau.dar mie nu imi place sa ma incurc cu toti redusiii.Eu vreau un barbat intreg la minte,credincios.Nu vreau un barbat care sare din femeie in femeia,ca maimuta care sare din copac in copac.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:48
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:39:59ba poti sa vorbesti despre sex si fara sa devii vulgara
Daca eu nu ma respect ca femeie si ma culc cu toate maimutele in calduri.Atunci ce respect pot sa astept eu de la altii? Daca eu nu ma respect pe mine insumi si imi ofer corpul asa ca o bucata de paine pe tejgea.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:00
pai nu cu toate, irinucoooooooooo!!!
ai vazut ca mai erau si altele in calduri! enryka aia, titianu, zatulicu...
nesatulooooooooooo!
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:04
asa frumas vorbiti de d-zeu,ca m-a luat somnul
scrichy
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:13
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 23:23:55
De la: pik_nik, la data 2009-10-04 23:21:31nu mai port sosete de cand ai ramas tu fara batistutze
pt ca stiu ca voi barbatii aveti un miros mai puternic si ca nu va prea spalati

de unde sti tu asa de multe,oare
scrichy
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:16
De la: pik_nik, la data 2009-10-05 00:04:16pai nu cu toate, irinucoooooooooo!!!
nesatulooooooooooo!
PAI INTINCTUL spre pacat il avem toti,instinct spre rautate.Trebuie doar sa te abtii de la rautati.Ce vrei sa accepti ce imi fac ceilalti si sa fac si eu la fel? Femeile accepta sa fie smecherite de barbati,nu se impun si la randul lor si ele fac rautati.Vrei sa devin si eu asa? Omul trebuie sa se exteriorizeze ca sa nu se inraiasca.Eu nu vreau sa ma inraiesc si sa fac rautati,eu ma abtin din raputeri sa nu fac rautati si sa devin o usuratica.Pt ca nu este usor pt ca instinctul spre pacat il avem toti si femeia si barbatul,dar pt a ne abtine de la ele trebuie sa trudesti,sa te rogI.Dar multi nu vor pt ca sunt lenesi,mai bine fac rautati decat sa lupte si sa munceasca.Eu nu vreau sa fac rautati.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:02
De la: secretoasa, la data 2009-10-05 21:02:24
De la: pik_nik, la data 2009-10-05 00:04:16pai nu cu toate, irinucoooooooooo!!!
nesatulooooooooooo!
PAI INTINCTUL spre pacat il avem toti,instinct spre rautate,spte pacate..Trebuie doar sa te abtii de la rautati.Ce vrei sa accepti ce imi fac ceilalti si sa fac si eu la fel? Femeile accepta sa fie smecherite de barbati,nu se impun si la randul lor si ele fac rautati.Vrei sa devin si eu asa? Omul trebuie sa se exteriorizeze ca sa nu se inraiasca.Eu nu vreau sa ma inraiesc si sa fac rautati,eu ma abtin din raputeri sa nu fac rautati si sa devin o usuratica.Pt ca nu este usor pt ca instinctul spre pacat il avem toti si femeia si barbatul,dar pt a ne abtine de la ele trebuie sa trudesti,sa te rogI.Dar multi nu vor pt ca sunt lenesi,mai bine fac rautati decat sa lupte si sa munceasca.Eu nu vreau sa fac rautati.
Si de asta rog la Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea putere sa nu devin ca ceilalti,sa ma fraiereasca toti si sa nu stiu pe ce lume traiesc.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:04
PAI INTINCTUL spre pacat il avem toti,instinct spre rautate,spte pacate..Trebuie doar sa te abtii de la rautati.Ce vrei sa accepti ce imi fac ceilalti si sa fac si eu la fel? Femeile accepta sa fie smecherite de barbati,nu se impun si la randul lor si ele fac rautati.Vrei sa devin si eu asa? Omul trebuie sa se exteriorizeze ca sa nu se inraiasca.Eu nu vreau sa ma inraiesc si sa fac rautati,eu ma abtin din raputeri sa nu fac rautati si sa devin o usuratica.Pt ca nu este usor pt ca instinctul spre pacat il avem toti si femeia si barbatul,dar pt a ne abtine de la ele trebuie sa trudesti,sa te rogI.Dar multi nu vor pt ca sunt lenesi,mai bine fac rautati decat sa lupte si sa munceasca.Eu nu vreau sa fac rautati.
Si de asta rog la Dumnezeu sa ma ajute sa imi dea putere sa nu devin ca ceilalti,sa ma fraiereasca toti si sa nu stiu pe ce lume traiesc.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:05
wow, ai INTINCT??? pe benzina sau diesel?
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:06
De la: secretoasa, la data 2009-10-05 21:05:23PAI INTINCTUL spre pacat il avem totii,instinct spre rautate,spre pacate..Trebuie doar sa te abtii de la rautati.Ce vrei sa fac?Sa accept ce imi fac ceilalti si sa fac si eu la fel? Femeile accepta sa fie smecherite de barbati,nu se impun si la randul lor si ele fac rautati.Vrei sa devin si eu asa? Omul trebuie sa se exteriorizeze ca sa nu se inraiasca.Eu nu vreau sa ma inraiesc si sa fac rautati,eu ma abtin din raputeri sa nu fac rautati si sa nu devin o usuratica.Pt ca nu este usor pt ca instinctul spre pacat il avem toti si femeia si barbatul,dar pt a ne abtine de la ele trebuie sa trudesti,sa te rogI.Dar multi nu vor pt ca sunt lenesi,mai bine fac rautati decat sa lupte si sa munceasca.Eu nu vreau sa fac rautati.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:07
De la: pik_nik, la data 2009-10-05 21:06:53wow, ai INTINCT??? pe benzina sau diesel?
Pai am instincte ca sa imi bat joc de barbati,sa ii fac de bani si sa le dau un sut in fund,asa cum fac si celelalte,pt ca sunteti magari.Dar imi este frica pt o sa mi se intoarca.Si incerc sa ma abtin de la rautati.Pt ca daca ar fii dupa mine numai tampenii as face,in primul rand m-as razbuna pe barbati.Dar cum este pacat sa te razbuni,trebuie sa ii invat de bine si asta pt mine este o umilinta.Sa invat de bine oamenii care isi bat joc si vor sa ma fraiereasca,ca barbatii umbla doar sa se culce cu femeile apoi sa le conduca in favoarea lor.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:11
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:11
De la: pik_nik, la data 2009-10-05 21:11:25
De aia crezi ca este mai bine sa devin si eu normala,sa devin ca celelalte? Sa imi bat si eu joc de barbati.Ca asa este mai usor si am liniste.Ma razbun si gata.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:16
da
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:18
A te razbuna este mai usor,decat sa lupti ca sa pui un om la punct.Adica daca un om te fura,il furi si tu asa ai liniste.Daca trebuie sa lupti este greu,pt ca la oameni nu le place adevarul mai mult le place razbunarea.Adica daca incearca sa te fure si il furi si tu,se simte mai bine decat daca i-ai spune adevarul in fata si te-ai impune.ar fii mai greu si ai avea doar cearta.Dar daca ma razbun atrag pedeapsa lui Dumnezeu.De ce cine consider tu ca ar trebui sa imi fie frica? De oameni? Sau de Dumnezeu.Eu cred ca de Dumnezeu trebuie sa imi fie frica pt ca DUMNEZEU ESTE MAI PUTERNIC SI mai INTELEPT DECAT TOTI OAMENIII SI diavolul laolalta.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:21
De la: secretoasa, la data 2009-10-05 21:21:13 A te razbuna este mai usor,decat sa lupti ca sa pui un om la punct.Adica daca un om te fura,il furi si tu asa ai liniste.Daca trebuie sa lupti este greu,pt ca la oameni nu le place adevarul mai mult le place razbunarea.Adica daca incearca sa te fure si il furi si tu,se simte mai bine decat daca i-ai spune adevarul in fata si te-ai impune.ar fii mai greu si ai avea doar cearta.Dar daca ma razbun atrag pedeapsa lui Dumnezeu.De cine consideri tu ca ar trebui sa imi fie frica? De oameni? Sau de Dumnezeu.Eu cred ca de Dumnezeu trebuie sa imi fie frica pt ca DUMNEZEU ESTE MAI PUTERNIC SI mai INTELEPT DECAT TOTI OAMENIII SI diavolul laolalta.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:22
De la: secretoasa, la data 2009-10-05 21:22:56
De la: secretoasa, la data 2009-10-05 21:21:13 A te razbuna este mai usor,decat sa lupti ca sa pui un om la punct.Adica daca un om te fura,il furi si tu asa ai liniste.Daca trebuie sa lupti este greu,pt ca la oameni nu le place adevarul mai mult le place razbunarea.Adica daca incearca sa te fure si il furi si tu,se simte mai bine decat daca i-ai spune adevarul in fata si te-ai impune.ar fii mai greu si ai avea doar cearta.Dar daca ma razbun atrag pedeapsa lui Dumnezeu.De cine consideri tu ca ar trebui sa imi fie frica? De oameni? Sau de Dumnezeu.?Eu cred ca de Dumnezeu trebuie sa imi fie frica pt ca DUMNEZEU ESTE MAI PUTERNIC SI mai INTELEPT DECAT TOTI OAMENIII SI diavolul laolalta.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:24
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:25
De la: pik_nik, la data 2009-10-05 21:25:35
De asta aleg sa lupt.Chiar daca nu este usor.
secretoasa
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Vand rochie de mireasa La Sposa 1 De la: Ionela_Balan_1 2 Martie 2011 12:48
visele 4 De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara 3 De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34
buna 38 De la: stella_andre 10 Mai 2010 00:37
Setari Cookie-uri