De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:20:08Eu consider ca o femeie trebuie sa fie un exemplu pt un barbat,mai ales ca ea se ocupa cu ocupatia copiilor.Ce poate invata un copil de la o mama vulgara? Eu cred ca o femeie pana nu ii vine mintea la cap,nici nu trebuie sa faca copiii.Pt ca ce pot invata copii de la ea.Asa se imprastie prostia in lume.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:15:38stii ce fac alea serioase nu? ei eu am spus nu fac parte din ele, iar de are barbatul meu 10, f bine, daca poate,,De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:11:42Acuma chiar te cred ca ai intalnit iubirea,pai un barbat poate iubi doar o femeie serioasa.Poate barbatul tau mai are 10 pe langa ttineDe la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:06:42.. stiu ca e rau sa te doara, da ce am zis ca ma doare? ma mininca draga si baietii nu cauta scroafe, cauta fumei, numa ca eu nici asta nu sint, nu ai vazut? sint holstaina, mo muls pykDe la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:04:34pai ai grija sa nu te astepte baietii la cotitura.Ca doar stii ca barbatii nu respecta scroafele....De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:03:28PAI II RAU SA TE DOARADe la: zambila, la data 2009-10-06 23:59:17bre, asta cu multe cifre, garbo cum iti zice...pana si irinuca si-a dat seama ca esti penibila!hai tita!!!!!!!!!ce ma doare de irinuca, cine e? |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:25 |
||
---|---|---|
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:21:17Eu consider ca o femeie trebuie sa fie un exemplu pt un barbat,mai ales ca ea se ocupa cu ocupatia copiilor.Ce poate invata un copil de la o mama vulgara?cine esti secretoaso? si ce crezi tu? ca eu ma comport rau acasa cu copii? nu mama, tu nu ma cunosti, dar am spus, am vb frumos, ma ataca ,ma jignesc, fac la fel, ce ? nu avem drepturi egale? |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:29 |
||
|
||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 00:31 |
||
femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase? | ||
perluta Postat pe 7 Octombrie 2009 00:33 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:29:24Pai adica sa ai drepturi egale in prostie cu barbatii? De ce nu demostrezi ca esti mai desteapta.Tu stii doar ca barbatii asa au fost invatati de raposatele noastre anterioare,sa ii lasa sa faca ce vor ei.Dar tu crezi ca asa poti sa educi un barbat daca vb vulgar? Daca barbatul nu te respecta ala te bate si nu uita ca barbatul este mai puternic,si daca nu te respecta te bate si nu ai ce face pt ca femeia este slaba.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:21:17Eu consider ca o femeie trebuie sa fie un exemplu pt un barbat,mai ales ca ea se ocupa cu ocupatia copiilor.Ce poate invata un copil de la o mama vulgara?cine esti secretoaso? si ce crezi tu? ca eu ma comport rau acasa cu copii? nu mama, tu nu ma cunosti, dar am spus, am vb frumos, ma ataca ,ma jignesc, fac la fel, ce ? nu avem drepturi egale? |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:33 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 00:31:40ce mi place risul tau pyk de asta nu ma culc,, |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:33 |
||
De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?Pai adica sa ai drepturi egale in prostie cu barbatii? De ce nu demostrezi ca esti mai desteapta.Tu stii doar ca barbatii asa au fost invatati de raposatele noastre anterioare,sa ii lasa sa faca ce vor ei.Dar tu crezi ca asa poti sa educi un barbat daca vb vulgar? Daca barbatul nu te respecta ala te bate si nu uita ca barbatul este mai puternic,si daca nu te respecta te bate si nu ai ce face pt ca femeia este slaba.si iti da doua peste bot de nu te vezi |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:35 |
||
De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?foarte bine ai spus aici, nu numa ca vine beat mort, da incepe sa mai si strige ca noaptea de stiu toti vecinii, si copii de frica,, |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:36 |
||
si daca asta e problema ta...partea noastra de vina care e???cu noi ce ai, de ne intoxici din einshpemii de conturi separate si diferite??? de ce trebuie sa asistam pe un forum public la o mascarada??? tu nu vezi ca, atata timp cat tu nu taci, nu tac nici impricinatii care se iau de tine??? tu nu observi, femeia lui dumnezeu, ca daca rascolesti kktul facut de altul, iti sar stropi pe tine???ce dreaq...te lauzi ca esti matura si culta...sincer?? nu se vede...esti doar o mahalagioaica pusa pe injurat cat mai des, pe dat palme altora... ia gandeste-te ce e mai bine...sa fii hulit de toti pentru limbajul trivial sau sa cada altul in aceasta plasa, pentru ca tu ii intorci spatele, si il lasi sa vorbeasca singur?? ia calmeaza-te...fumeaza o tigara....bea un pahar de apa si gandeste-te daca e bine sa tot raspunzi cu rautati???se ia cineva de tine fara motiv??? ok...intoarce-i spatele....lasa-l sa se faca de kkt si de mucy....singur...pentru ca fii sigura ca ala va pierde, prin limbaj si comportament...iar tu vei fi vazuta ca o adevarata inteligenta, care a stiut sa aplaneze un conflict cu armele lui..... |
||
tutankhamon Postat pe 7 Octombrie 2009 00:38 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:33:29Si educatia unui barbat se transmite de la copil la copil,pt ca copilul ce a vazut la parinti aia face si el.Si femeia a avut partea de vina,pt ca nu a stiut sa se impuna.Dar nu te poti impune sa faci ce face el,pt ca atunci el nu si-ar da niciodata seama de greselile lui.Si face mult rau femeiiiiDe la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:29:24Pai adica sa ai drepturi egale in prostie cu barbatii? De ce nu demostrezi ca esti mai desteapta.Tu stii doar ca barbatii asa au fost invatati de raposatele noastre anterioare,sa ii lasa sa faca ce vor ei.Dar tu crezi ca asa poti sa educi un barbat daca vb vulgar? Daca barbatul nu te respecta ala te bate si nu uita ca barbatul este mai puternic,si daca nu te respecta te bate si nu ai ce face pt ca femeia este slaba.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:21:17Eu consider ca o femeie trebuie sa fie un exemplu pt un barbat,mai ales ca ea se ocupa cu ocupatia copiilor.Ce poate invata un copil de la o mama vulgara?cine esti secretoaso? si ce crezi tu? ca eu ma comport rau acasa cu copii? nu mama, tu nu ma cunosti, dar am spus, am vb frumos, ma ataca ,ma jignesc, fac la fel, ce ? nu avem drepturi egale? |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:39 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:35:26draga mea exista lege si pt cei care bat femeile, nu? ce slaba, il dau pe mina legii dal dracu, ce..De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?Pai adica sa ai drepturi egale in prostie cu barbatii? De ce nu demostrezi ca esti mai desteapta.Tu stii doar ca barbatii asa au fost invatati de raposatele noastre anterioare,sa ii lasa sa faca ce vor ei.Dar tu crezi ca asa poti sa educi un barbat daca vb vulgar? Daca barbatul nu te respecta ala te bate si nu uita ca barbatul este mai puternic,si daca nu te respecta te bate si nu ai ce face pt ca femeia este slaba.si iti da doua peste bot de nu te vezi |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:40 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:36:05Pai barbatul vine mort de beat,poate ca este nefericit,poate ca nu respecta femeia.Pt ca femeia nu a stiu sa castige respectul barbatului.Ea s-a razbunat,s-a luat dupa el in loc sa se impuna.Si vedeti la ce adus razbunarea,cum se comporta barbatii cu femeile.Vina este si a femeiii si a barbatului.De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?foarte bine ai spus aici, nu numa ca vine beat mort, da incepe sa mai si strige ca noaptea de stiu toti vecinii, si copii de frica,, |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:42 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:40:51Pai si ce crezi ca rezolvi cu legea daca el nu te respecta.aTUNCI CAND IESE DE LA RACOARE TE STRANGE DE GAT.pT CA UN BARBAT DACA NU RESPECTA O FEMEIE II FACE RAU.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:35:26draga mea exista lege si pt cei care bat femeile, nu? ce slaba, il dau pe mina legii dal dracu, ce..De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?Pai adica sa ai drepturi egale in prostie cu barbatii? De ce nu demostrezi ca esti mai desteapta.Tu stii doar ca barbatii asa au fost invatati de raposatele noastre anterioare,sa ii lasa sa faca ce vor ei.Dar tu crezi ca asa poti sa educi un barbat daca vb vulgar? Daca barbatul nu te respecta ala te bate si nu uita ca barbatul este mai puternic,si daca nu te respecta te bate si nu ai ce face pt ca femeia este slaba.si iti da doua peste bot de nu te vezi |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:44 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:42:48i-mi pare rau fato, daca nu-i place de femee s-o lase nu e obligata sa-i suporte mirosul lui de alcool, si sa se duca la alta care crede cal poate educa ok.De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:36:05Pai barbatul vine mort de beat,poate ca este nefericit,poate ca nu respecta femeia.Pt ca femeia nu a stiu sa castige respectul barbatului.Ea s-a razbunat,s-a luat dupa el in loc sa se impuna.Si vedeti la ce adus razbunarea,cum se comporta barbatii cu femeile.Vina este si a femeiii si a barbatului.De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?foarte bine ai spus aici, nu numa ca vine beat mort, da incepe sa mai si strige ca noaptea de stiu toti vecinii, si copii de frica,, |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:50 |
||
Iti spun ca o femeia care nu este serioasa si este lucru slab nu sepoate impune in fata unui barbat,pt ca el nu o repecta si ii poate face rau.O femeie ca sa se poata impuna si sa ceara de la un barbat sa fie serios in primul rand trebuie sa fie si ea serioasa.Pt ca daca femeia nu este serioasa,barbatul nu o asculta nici nu o respecta. | ||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:50 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:50:14Pai nu ai vazut ca barbatii pleaca,atunci cand gasesc o femeie mai intersanta le lasa pe femei si cu 3 copiii dupa ele.Crezi ca le lasa ca sunt bune?De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:42:48i-mi pare rau fato, daca nu-i place de femee s-o lase nu e obligata sa-i suporte mirosul lui de alcool, si sa se duca la alta care crede cal poate educa ok.De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:36:05Pai barbatul vine mort de beat,poate ca este nefericit,poate ca nu respecta femeia.Pt ca femeia nu a stiu sa castige respectul barbatului.Ea s-a razbunat,s-a luat dupa el in loc sa se impuna.Si vedeti la ce adus razbunarea,cum se comporta barbatii cu femeile.Vina este si a femeiii si a barbatului.De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?foarte bine ai spus aici, nu numa ca vine beat mort, da incepe sa mai si strige ca noaptea de stiu toti vecinii, si copii de frica,, |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:52 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:50:14Pai daca femeia nu este serioasa atunci de ce barbatul sa fie serios si sa o asculte,normal ca face doar ce vrea el si il taie capul.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:42:48i-mi pare rau fato, daca nu-i place de femee s-o lase nu e obligata sa-i suporte mirosul lui de alcool, si sa se duca la alta care crede cal poate educa ok.De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:36:05Pai barbatul vine mort de beat,poate ca este nefericit,poate ca nu respecta femeia.Pt ca femeia nu a stiu sa castige respectul barbatului.Ea s-a razbunat,s-a luat dupa el in loc sa se impuna.Si vedeti la ce adus razbunarea,cum se comporta barbatii cu femeile.Vina este si a femeiii si a barbatului.De la: perluta, la data 2009-10-07 00:33:01femeia exemplu pt un barbat?despre care barbat vorbesti draga?ala care vine catre dimineata de la birt mort de beat si trezeste toata casa?pt el sa fii exemplu ? acel copil ce poate invata de la tatal lui? si atunci te intreb...despre ce vorbesti?despre femei serioase?foarte bine ai spus aici, nu numa ca vine beat mort, da incepe sa mai si strige ca noaptea de stiu toti vecinii, si copii de frica,, |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 00:54 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:50:14Iti spun ca o femeia care nu este serioasa si este lucru slab nu sepoate impune in fata unui barbat,pt ca el nu o repecta si ii poate face rau.O femeie ca sa se poata impuna si sa ceara de la un barbat sa fie serios in primul rand trebuie sa fie si ea serioasa.Pt ca daca femeia nu este serioasa,barbatul nu o asculta nici nu o respecta.draga mea , din experienta mea spun, AM FOST PREA SERIOASA PT EL, SI CE AM CISTIGAT? TOATA VIATA A BAUT SI A FACUT SCANDAL, VENEA DIMINEATA, DA EU ERAM REA, DE CE? SI NU STIU CE CAUTI TU? IL STII IL VREI? I-AL SI EDUCAL TU OK? ASA MI SE PARE MIE DE TOT INSISTI, EU NU REGRET NIMIC, SI NICI NU O SA PLING DUPA, |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 00:55 |
||
secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa. | ||
perluta Postat pe 7 Octombrie 2009 01:00 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 00:55:15Poate asa te-ai vazut tu serioasa,dar poate el nu te-a vazut asa.Pt ca un barbat nu respecta o femeie care se culca inainte de casatorie,nu are principiii.Si toate casatoriile ce incep cu pacat se termina in ura si razbunarea,pacatul macina iubirea dintre soti.Asta se intmpla in majoritatea cazurilor,ca multi rezista si 30 ani apoi divorteaza,in inchipui ce suferinta sa trebuiasca sa te despartide un om dupa 30 ani.Se intapla atunci cand Dumnezeu hotaraste.Nu are rost sa dai vina pe barbat,pt ca si femeile au partea de vina.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 00:50:14Iti spun ca o femeia care nu este serioasa si este lucru slab nu sepoate impune in fata unui barbat,pt ca el nu o repecta si ii poate face rau.O femeie ca sa se poata impuna si sa ceara de la un barbat sa fie serios in primul rand trebuie sa fie si ea serioasa.Pt ca daca femeia nu este serioasa,barbatul nu o asculta nici nu o respecta.draga mea , din experienta mea spun, AM FOST PREA SERIOASA PT EL, SI CE AM CISTIGAT? TOATA VIATA A BAUT SI A FACUT SCANDAL, VENEA DIMINEATA, DA EU ERAM REA, DE CE? SI NU STIU CE CAUTI TU? IL STII IL VREI? I-AL SI EDUCAL TU OK? ASA MI SE PARE MIE DE TOT INSISTI, EU NU REGRET NIMIC, SI NICI NU O SA PLING DUPA, |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:02 |
||
De la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.oate asa te-ai vazut tu serioasa,dar poate el nu te-a vazut asa.Pt ca un barbat nu respecta o femeie care se culca inainte de casatorie,nu are principiii.Si toate casatoriile ce incep cu pacat se termina in ura si razbunarea,pacatul macina iubirea dintre soti.Asta se intmpla in majoritatea cazurilor,ca multi rezista si 30 ani apoi divorteaza,in inchipui ce suferinta sa trebuiasca sa te despartide un om dupa 30 ani.Se intapla atunci cand Dumnezeu hotaraste.Nu are rost sa dai vina pe barbat,pt ca si femeile au partea de vina. |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:03 |
||
De la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.Pai barbatul nu are principii de asta pleaca.Tu crezi ca femeile dinaintea noastra au dus-o mai bine.Pai si ele se casatoreau cu burta la gura,poate nu se culcau cu multi barbati pt ca le era frica de sarcina,dar nici femeile dinainte nu aveau principiii.Pt ca casatoria nu se incepe cu stangul,daca vrei sa ai o casatorie linistita,trebuie sa lasi pe Dumnezeu sa binecuvanteze mai intai casatoria ta.Pt ca daca incepe cu pacat,iubirea se macina.Si crezi ca femeile dinaintea noastra nu au avut probleme|? Dar pe atunci erau niste reguli,era comunism.Acum toti sunt liberi sa faca ce vrea. |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:07 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 01:07:21Barbatul mereu a inselat femeia poate ca nu a respectat-o.Adevarat capoate au fost fete virgine ce nu au avut noroc in casatorie.Dar poate au stat virgine asa din educatie,dar nu aveau credinta puternica in Dumnezeu ca sa le fereasca de rau.De la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.Pai barbatul nu are principii de asta pleaca.Tu crezi ca femeile dinaintea noastra au dus-o mai bine.Pai si ele se casatoreau cu burta la gura,poate nu se culcau cu multi barbati pt ca le era frica de sarcina,dar nici femeile dinainte nu aveau principiii.Pt ca casatoria nu se incepe cu stangul,daca vrei sa ai o casatorie linistita,trebuie sa lasi pe Dumnezeu sa binecuvanteze mai intai casatoria ta.Pt ca daca incepe cu pacat,iubirea se macina.Si crezi ca femeile dinaintea noastra nu au avut probleme|? Dar pe atunci erau niste reguli,era comunism.Acum toti sunt liberi sa faca ce vrea. |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:10 |
||
345...semeni foarte mult cu o persoana care a fost pe aici si a avut mai multe conturi - yka, ykyana, etc....... si care a avut un limbaj identic cu al tau.....daca nu ai fost tu, e ok......daca ai fost tu si ti-ai dat seama acuma ca ai gresit iar e ok....eu una iti acord si a doua sansa.... am vazut ca tu ai suferit foarte mult...si inca mai suferi....imi pare rau pentru asta....dar incearca sa intelegi latura pe care ti-o sugerez.....ignora persoanele care vorbesc urat cu tine si nu le da apa la moara...e mai bine, parol... |
||
tutankhamon Postat pe 7 Octombrie 2009 01:12 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 01:03:24NU STIU CE VREI TU, DAR EU STIU A FOST PRIMUL MEU BARBAT, SI-MI PARE RAU CA NU AM AVUT 100 PINA LA EL, SA MERIT ASA VIATA OK. DE CE EI APARAREA NU TE INTELEG,, SI LASA-MA CU TEORIILE TALE DE SFINTA. STII SFINTELE NU AU NOROK. SIGUR ASTA, CA STAU CA PROASTELE SI SUPORTA JIKNIRI SI ALCOOLISTI LINGA ELE DOAR SA TINA FAMILIA UNITA, DA SPUN TARE; NU SE MERITA OKDe la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.oate asa te-ai vazut tu serioasa,dar poate el nu te-a vazut asa.Pt ca un barbat nu respecta o femeie care se culca inainte de casatorie,nu are principiii.Si toate casatoriile ce incep cu pacat se termina in ura si razbunarea,pacatul macina iubirea dintre soti.Asta se intmpla in majoritatea cazurilor,ca multi rezista si 30 ani apoi divorteaza,in inchipui ce suferinta sa trebuiasca sa te despartide un om dupa 30 ani.Se intapla atunci cand Dumnezeu hotaraste.Nu are rost sa dai vina pe barbat,pt ca si femeile au partea de vina. |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 01:12 |
||
BARBATUL S-A COMPORTAT URAT CU FEMEIA SI A INSELAT-O PT CA I S-A PERMIS. Ei asa au fost educati.Asa poate au vazut la parinti,pt ca educatia si mentalitatea se transimite de la om la om.Nu trebuie sa gandim asa cu ura.Pt ca cu ura nu rezolvi nimic,mai bine te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa vezi partea pozitiva a lucrurilor. | ||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:13 |
||
da secretoaso aici iti dau dreptate .dar eu consider ca atata timp cat femeia da respectul cuvenit barbatului ,iubirea de care are el nevoie si tot ce trebuie intr-o casnicie normala si barbatul nu iti raspunde la fel atunci ,ce-i mai ramane femeii de facut? | ||
perluta Postat pe 7 Octombrie 2009 01:15 |
||
tuth, ar fi ideal sa-ti inteleaga bunele intentii, dar sunt sceptic. eu n-am nimic cu ea, ba mai mult, nu vreau sa am nimic cu ea! i-am spus, am blocat-o peste tot, dar saptamanal apare cu alt cont, se cere in lista mea de prieteni, incepe sa puna comentarii injurioase la pozele mele si alte porcarii asemanatoare. pe bune, m-as bucura mult sa nu-mi mai ofere prilejul sa-mi amintesc de toate mizeriile si incapatzanarea ei. mai mult...nu o pot ajuta cu nimic. |
||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 01:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:12:04345...semeni foarte mult cu o persoana care a fost pe aici si a avut mai multe conturi - yka, ykyana, etc....... si care a avut un limbaj identic cu al tau.....daca nu ai fost tu, e ok......daca ai fost tu si ti-ai dat seama acuma ca ai gresit iar e ok....eu una iti acord si a doua sansa....OK ASTA AM SA FAC, EU AM VR SA CONVERSEZ FRUMOS, DA VAAD CA NU SE POATE AICI, ASA CA O SA MA LIPSESC SI DE FORUMUL ASTA, |
||
garbo057345 Postat pe 7 Octombrie 2009 01:15 |
||
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 01:12:41Pai da asa se intampla,ca femeile intalnesc barbati care le fac sa sufere,dar si barbatii pot intalni femei care ii fac sa sufere apoi nu mai au incredere in femei.Trebuie sa ai foarte mare grija cu cine te incurci,pt ca stiii sunt oameni si oameni.Dar nu are rost sa iti distrugi viata din cauza la un ticalos. Mai sunt si baieti cumsecade,dar trebuie sa ai grija sa ii cunosti la rece mai intai sa te incurci cu ei.Pt ca pasiunea este oarba,apoi cand trece pasiunea vezi ce prost te-ai luat.Omul trebuie sa invete din greseli sa fie mai precaut,nu trebuie sa se inraiasca.Si roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa iti vindece ranile sa te ajute sa treci peste asta.Iti urez multa bafta puppDe la: secretoasa, la data 2009-10-07 01:03:24NU STIU CE VREI TU, DAR EU STIU A FOST PRIMUL MEU BARBAT, SI-MI PARE RAU CA NU AM AVUT 100 PINA LA EL, SA MERIT ASA VIATA OK. DE CE EI APARAREA NU TE INTELEG,, SI LASA-MA CU TEORIILE TALE DE SFINTA. STII SFINTELE NU AU NOROK. SIGUR ASTA, CA STAU CA PROASTELE SI SUPORTA JIKNIRI SI ALCOOLISTI LINGA ELE DOAR SA TINA FAMILIA UNITA, DA SPUN TARE; NU SE MERITA OKDe la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.oate asa te-ai vazut tu serioasa,dar poate el nu te-a vazut asa.Pt ca un barbat nu respecta o femeie care se culca inainte de casatorie,nu are principiii.Si toate casatoriile ce incep cu pacat se termina in ura si razbunarea,pacatul macina iubirea dintre soti.Asta se intmpla in majoritatea cazurilor,ca multi rezista si 30 ani apoi divorteaza,in inchipui ce suferinta sa trebuiasca sa te despartide un om dupa 30 ani.Se intapla atunci cand Dumnezeu hotaraste.Nu are rost sa dai vina pe barbat,pt ca si femeile au partea de vina. |
||
secretoasa Postat pe 7 Octombrie 2009 01:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 1 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44 |
papucei.ro | 27 | De la: si_totusi 30 Ianuarie 2010 19:42 |
Clarviziune, cartomantie | 1 | De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:29 |
|
||
concurs Papucei.ro-februarie | 2 | De la: allissa_kl 15 Februarie 2009 17:51 |
Help! | 8 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară