RELATIA CU DUMNEZEU

De la: garbo057345, la data 2009-10-07 01:15:48
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:12:04345...semeni foarte mult cu o persoana care a fost pe aici si a avut mai multe conturi - yka, ykyana, etc....... si care a avut un limbaj identic cu al tau.....daca nu ai fost tu, e ok......daca ai fost tu si ti-ai dat seama acuma ca ai gresit iar e ok....eu una iti acord si a doua sansa....

am vazut ca tu ai suferit foarte mult...si inca mai suferi....imi pare rau pentru asta....dar incearca sa intelegi latura pe care ti-o sugerez.....ignora persoanele care vorbesc urat cu tine si nu le da apa la moara...e mai bine, parol...
OK ASTA AM SA FAC, EU AM VR SA CONVERSEZ FRUMOS, DA VAAD CA NU SE POATE AICI, ASA CA O SA MA LIPSESC SI DE FORUMUL ASTA,
Pai da asa se intampla,ca femeile intalnesc barbati care le fac sa sufere,dar si barbatii pot intalni femei care ii fac sa sufere apoi nu mai au incredere in femei.Trebuie sa ai foarte mare grija cu cine te incurci,pt ca stiii sunt oameni si oameni.Dar nu are rost sa iti distrugi viata din cauza la un ticalos. Mai sunt si baieti cumsecade,dar trebuie sa ai grija sa ii cunosti la rece mai intai sa te incurci cu ei.Pt ca pasiunea este oarba,apoi cand trece pasiunea vezi ce prost te-ai luat.Omul trebuie sa invete din greseli sa fie mai precaut,nu trebuie sa se inraiasca.Si roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa iti vindece ranile sa te ajute sa treci peste asta.Iti urez multa bafta pupp
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:21
345..postarea mea nu era menita sa te alunge de pe acest forum.....ci, poate, doar sa te faca sa te gandesti daca e bine sa-ti versi nervii de acasa pe acest forum.....sa stii ca se poate dicuta lejer si frumos si fara sa fii tot timpul cu injurii pe limba si cu cuvinte triviale...hai...poate te mai gandesti....o noapte frumoasa...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:24
De la: perluta, la data 2009-10-07 01:15:37da secretoaso aici iti dau dreptate .dar eu consider ca atata timp cat femeia da respectul cuvenit barbatului ,iubirea de care are el nevoie si tot ce trebuie intr-o casnicie normala si barbatul nu iti raspunde la fel atunci ,ce-i mai ramane femeii de facut?
Pai daca vezi ca barbatul nu asculta de vorba buna si de ton normal.Dai sonorul mai tare la vocea ta si schimbi atitudinea.Dar ai sa vezi ca barbatii nu asculta de vorba buna,ca trebuie sa te infingi bine in ei.Pt ca barbatilor le plac femeile alea mai afurisite,nu le plac alea prea moi.Cu alea moi se distreaza si gata.
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:25
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:24:18345..postarea mea nu era menita sa te alunge de pe acest forum.....ci, poate, doar sa te faca sa te gandesti daca e bine sa-ti versi nervii de acasa pe acest forum.....sa stii ca se poate dicuta lejer si frumos si fara sa fii tot timpul cu injurii pe limba si cu cuvinte triviale...hai...poate te mai gandesti....o noapte frumoasa...
Lasa ca un om care a suferit,este putin mai sensil
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:27
stiu irino...stiu.....tocmai de aceea nu as vrea sa plece de aici cu un gust amar...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:29
De la: garbo057345, la data 2009-10-07 01:12:41
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 01:03:24
De la: perluta, la data 2009-10-07 01:00:48secretoaso....."crezi ca le lasa ca sunt bune?"cum adica ,nu am inteles....sunt cam confuza la faza asta.explica-mi te rog......vrei sa spui ca un alcoolic lasa o femeie cu 3 copii si pleaca cu alta ca acea femeie cu care a facut el 3 copii nu e buna?poi ala numai cu una ca el o poate inlocui pe nevasta-sa.
oate asa te-ai vazut tu serioasa,dar poate el nu te-a vazut asa.Pt ca un barbat nu respecta o femeie care se culca inainte de casatorie,nu are principiii.Si toate casatoriile ce incep cu pacat se termina in ura si razbunarea,pacatul macina iubirea dintre soti.Asta se intmpla in majoritatea cazurilor,ca multi rezista si 30 ani apoi divorteaza,in inchipui ce suferinta sa trebuiasca sa te despartide un om dupa 30 ani.Se intapla atunci cand Dumnezeu hotaraste.Nu are rost sa dai vina pe barbat,pt ca si femeile au partea de vina.
NU STIU CE VREI TU, DAR EU STIU A FOST PRIMUL MEU BARBAT, SI-MI PARE RAU CA NU AM AVUT 100 PINA LA EL, SA MERIT ASA VIATA OK. DE CE EI APARAREA NU TE INTELEG,, SI LASA-MA CU TEORIILE TALE DE SFINTA. STII SFINTELE NU AU NOROK. SIGUR ASTA, CA STAU CA PROASTELE SI SUPORTA JIKNIRI SI ALCOOLISTI LINGA ELE DOAR SA TINA FAMILIA UNITA, DA SPUN TARE; NU SE MERITA OK
Pai ce sa le fac daca nu stiu sa ia atitudine? Stii ca barbatul nu asculta de vorba buna,ca trebuie sa te infingi bine si ei si sa iei atitudine.Pt ca la barbati le plac femeile mai afurisite si hotarate,pe pozitie.
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:31
mai tuth, da' io ce vina am pentru necazurile ei???
i-am suportant o luna toate intrebarile si apelarile mai mult decat idioate, am rugat-o frumos de tot sa ma lase in pace, si am facut-o in privat. numai cand mi-a ajuns si mie rabdarea la sfarsit am facut-o in forum.
la naiba, e mai rea decat scabia, si eu nu vreau decat sa ma lase naibii in pace!
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:32
daca taci si tu si nu o mai zgandari la sentiment, poate se va linisti si ea....la asta te-ai gandit??? ca ea nu cred ca sare pe aici sa te injunghie, daca tu nu o atzatzi...si, pur si simplu, nu mai dai acceptul persoanelor neverificate prin forum....cum fac eu....am 10 musterii care asteapta cuminti sa-mi fie prieteni.....nu posteaza nici unul pe aici...nu i-am vazut....vor sa-mi vada pozele??? ei bine, eu nu vreau sa mi le vada...dar te mananca si pe tine sa ai cat mai multi prieteni in lista...atunci nu te plange.....corect???
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:36
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 01:32:25mai tuth, da' io ce vina am pentru necazurile ei???
i-am suportant o luna toate intrebarile si apelarile mai mult decat idioate, am rugat-o frumos de tot sa ma lase in pace, si am facut-o in privat. numai cand mi-a ajuns si mie rabdarea la sfarsit am facut-o in forum.
la naiba, e mai rea decat scabia, si eu nu vreau decat sa ma lase naibii in pace!
Lasa nu mai fii asa insensibil.Si incearca sa iti pese de aproapele tau.Un om care a suferit se inraieste,dar poate da Dumnezeu si o lumineaza.sa treaca peste.
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:36
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:24:18345..postarea mea nu era menita sa te alunge de pe acest forum.....ci, poate, doar sa te faca sa te gandesti daca e bine sa-ti versi nervii de acasa pe acest forum.....sa stii ca se poate dicuta lejer si frumos si fara sa fii tot timpul cu injurii pe limba si cu cuvinte triviale...hai...poate te mai gandesti....o noapte frumoasa...
am suferit cit pentru 10 cred, dar nu asta e problema. eu nu am jignit, si daca am completat la poze, jur, nu a fost cu rautate. cind am intrat am vz cine posta mai mult ,si intimplarea a fost sa aleg pe pyk, asa am simtit eu, am gresit vad , am crez ca aici se glumeste asa am vazut, , si am inceput a posta usor, ca sincer nu ma descurc bine la pc, ma inv singura,.asta e am ales prost. gustul mi-e amar oricum, am sters contul, am vz ce a-ti postat, si am intrat acu cu altu pe moment, nu stiu daca ramin, sa-l inregistrez. am vr doar sa spun multumesc, pt ce a-ti spus, si o noapte placuta tuturor. iar daca asa credeti ca eu am fost vinovata i-mi cer scuze eu. totusi parerea mea e ca nyk. dar asta e
YUFORMY
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:41
nu-i corect.
pentru ca tot din cauza ei am restrictionat accesul la pozele mai personale. de obicei dau accept tuturor celor ce vor sa-mi fie prieteni, ca-i cunosc sau nu, si chiar nu-mi pasa de numere si statistici. astea-s pentru invidiosi
spui ca eu o atzat? stai pe faza, o sa-ti atrag atentia la modul in care procedeaza cu urmatorul cont, sa vad ce mai spui dupa aia
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:43
De la: garbo058963, la data 2009-10-07 01:41:04
am suferit cit pentru 10 cred, dar nu asta e problema. eu nu am jignit, si daca am completat la poze, jur, nu a fost cu rautate. cind am intrat am vz cine posta mai mult ,si intimplarea a fost sa aleg pe pyk, asa am simtit eu, am gresit vad , am crez ca aici se glumeste asa am vazut, , si am inceput a posta usor, ca sincer nu ma descurc bine la pc, ma inv singura,.asta e am ales prost. gustul mi-e amar oricum, am sters contul, am vz ce a-ti postat, si am intrat acu cu altu pe moment, nu stiu daca ramin, sa-l inregistrez. am vr doar sa spun multumesc, pt ce a-ti spus, si o noapte placuta tuturor. iar daca asa credeti ca eu am fost vinovata i-mi cer scuze eu. totusi parerea mea e ca nyk. dar asta e
Pai da asa se intampla,ca femeile intalnesc barbati care le fac sa sufere,dar si barbatii pot intalni femei care ii fac sa sufere apoi nu mai au incredere in femei.Trebuie sa ai foarte mare grija cu cine te incurci,pt ca stiii sunt oameni si oameni.Dar nu are rost sa iti distrugi viata din cauza la un ticalos. Mai sunt si baieti cumsecade,dar trebuie sa ai grija sa ii cunosti la rece mai intai sa te incurci cu ei.Pt ca pasiunea este oarba,apoi cand trece pasiunea vezi ce prost te-ai luat.Omul trebuie sa invete din greseli sa fie mai precaut,nu trebuie sa se inraiasca.Si roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa iti vindece ranile sa te ajute sa treci peste asta.Iti urez multa bafta pupp
secretoasa
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 01:24:18345..postarea mea nu era menita sa te alunge de pe acest forum.....ci, poate, doar sa te faca sa te gandesti daca e bine sa-ti versi nervii de acasa pe acest forum.....sa stii ca se poate dicuta lejer si frumos si fara sa fii tot timpul cu injurii pe limba si cu cuvinte triviale...hai...poate te mai gandesti....o noapte frumoasa...o noapte buna tuturor, ma gindesc daca o sa inregistrez contul,,dar odata ce nu am fost primita, si de obicei asa -sint primiti intrusii vad, asta -mi va ramine vesnik daca-l mai inregistrez,
YUFORMY
eu ies noapte buna papappap
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:48
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 01:32:25mai tuth, da' io ce vina am pentru necazurile ei???
, nu sint scabie, am ales rau personajul, am crezut ca esti matur, da vad ca nu, si primul care a jiknit ai fost tu ok. o seara buna,
YUFORMY
Postat pe 7 Octombrie 2009 01:49
mai creatura, mintzi ca ma lasi efectiv cu gura cascata!
repeti aceleasi scuze dupa fiecare scandal pe care-l provoci, si o iei de la capat de fiecare data.
cont nou, te infigi direct la lista de prieteni, apoi incepi sa-ti imprastii comentariile mizerabile si scabroase pe la fotografii, sa-mi trimiti mesaje ca sa vin la comanesti, ma sufoci cu intrebari tampite si "glume" obscene prin forum, cand te previn ca stiu cine esti iti incepi recitalul, apoi te dai lovita, neinteleasa, jignita si tot ce mai vad si ceilalti care asista increduli la circurile mizerabile pe care le provoci.
ba femeia lu' dumnezeu, eu iti cer un singur lucru - lasa-ma dreaq in pace!
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 02:04
Pikuletz, trebuie sa recunosti ca esti fermecacios....aaaa....ferme-cator
blanca
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:08
MAaaaaaa iubeste femeiileeeeeeeeee si e moarte dupe mine, toata ziua ma bate la cap, nu stiu ce sa fac, ca sa scap.
Nik, nu te supara, mai glumim si noi.
DAr chiar cred ca ti se potriveste
persidadamian
Postat pe 7 Octombrie 2009 18:44
mey, io crez ca voi muriti de plictiseala, parol

in primul rand pentru ca vorbiti cu irina ca si cum ar fii o persoana normala, ceea ce mi se pare halucinant

secondo...pentru ca vaz ca va impungenti, si iar va impungeti, si nu mai osteniti

io pe doamna garbo 354 nu o cunosc, deci nu poci sa-mi dau cu parerea...dar pe tine, pik te stiu mai de mult, si zic io asa, dupa parerea mea, ca ar trebui sa cedezi si tu macar putin, lasa de la tine

si io am avut un meci cu fleur si iaca ca acu' ne simpatizam "la nemurire"

toti avem si zile mai proaste, in care mai refulam nervii pe-acilea, da' cand persistam in asta deja e prea mult

pik, eu am o mare admiratie pentru tine si pentru replica ta deosebita, da' nu ai putea macar de hataru' meu, sa treci si tu cu vederea peste diverse "cestiuni" ?
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Octombrie 2009 20:29
De la: wife, la data 2009-10-07 20:29:14mey, io crez ca voi muriti de plictiseala, parol

in primul rand pentru ca vorbiti cu irina ca si cum ar fii o persoana normala, ceea ce mi se pare halucinant

secondo...pentru ca vaz ca va impungenti, si iar va impungeti, si nu mai osteniti

io pe doamna garbo 354 nu o cunosc, deci nu poci sa-mi dau cu parerea...dar pe tine, pik te stiu mai de mult, si zic io asa, dupa parerea mea, ca ar trebui sa cedezi si tu macar putin, lasa de la tine

si io am avut un meci cu fleur si iaca ca acu' ne simpatizam "la nemurire"

toti avem si zile mai proaste, in care mai refulam nervii pe-acilea, da' cand persistam in asta deja e prea mult

pik, eu am o mare admiratie pentru tine si pentru replica ta deosebita, da' nu ai putea macar de hataru' meu, sa treci si tu cu vederea peste diverse "cestiuni" ?
Pai normal ca sunt normala.Poate tu esti anormal
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:06
i-auzi...cica pikanu vrea sa-l lase aia-n pace...

dupe care isi tranteste la avatar o poaza d'aia mishto,de curs balele...

HAHAHAHAHAHA!!!
preciouss
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:09
irinuca, m-am aranjat pentru tine!
ma mai iubesti?
pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:09
pik, iar te plictisesti, mamicule ?
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:11
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 22:09:48irinuca, m-am aranjat pentru tine!
ma mai iubesti?
sunt racita nu ma simt prea bine
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:11
De la: wife, la data 2009-10-07 22:11:20pik, iar te plictisesti, mamicule ?
wife te plictisesti bunicule?
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:12
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 22:11:38
ma mai iubesti?

persidadamian
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:13
is fomeie, bre, confuzo...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:14
De la: persidadamian, la data 2009-10-07 22:13:52
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 22:11:38
ma mai iubesti?

razi in loc sa iti para bine,lasa ca cine rade la urma rade mai bine
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:15
De la: wife, la data 2009-10-07 22:14:13is fomeie, bre, confuzo...
Atunci ce ai cu pik? Esti cumva geloasa si invidioasa?
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:16
aha, deci rasul asta e rasul tau de la urma, Ok!! razi in continuare
persidadamian
Postat pe 7 Octombrie 2009 22:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum pot curata pantofii din satin??? 35 De la: Dor_marunt 21 Iunie 2010 20:28
Cine imi poate recomanda o croitoreasa buna? 20 De la: garbo_465557 2 Iunie 2019 21:58
Concurs 1 De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! 112 De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32
SINGURATATEA MEA 162 De la: anca_53 12 Iunie 2010 11:50
Setari Cookie-uri