RELATIA CU DUMNEZEU

De la: AMELYY, la data 2009-10-07 23:45:46Ce episod e?
este episodu' ala cand ea il vede pe el cu ea ...care-l iubeste pe
cely
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:49
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:46:58tampitooo..de cate ori sa-ti spun, dobitoaco, ca sunt FEMEIE.... esti inapoiata mintal ca nu intelegi???? sau iti e paula prea adanc infipta in cap ca numa paule vezi in fata ochilor???
Scuza-ma tampitule,dobitoaca sau dobitoc ca nu stiu ce esti saptamana asta.
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:50
dihoritzo, nu-i neglija lumanarile, ca le-a topit pe toate.. pe alea groase, bre, nu p-alea de un leu
anakin
De la: dihoritza, la data 2009-10-07 23:49:03
De la: anakin, la data 2009-10-07 23:46:26Cred ca e episodul cand orgasmul irinucai atinge apogeul.

Anakine, tocmai a declarat ca e virgina
tulai doamne...
cely
de ce ar trebui neaparat sa fiu din ardeal si sa am 7 milioane salar??? ii musai???poate la mintea ta de moldoveanca obnubilata de atat lichid seminal inghitit poate asa gandesti...ca cei din ardeal sunt mai tampiti decat cei din moldova...uite-te desteapto in ardeal cate gospodarii trainice sunt si uite-te obnubilato cate gospodarii pe care le ia apa sunt in moldova ta...fa o comparatie impiedicato...

si mai gandeste-te ce fac aia din moldova cand le ia apa casele??? iti spun eu ce a vazut o tara intreaga tampito....se imbata ca porcii la crasma si le refac altii casele....pentru ca asa e natia voastra de moldoveni....betivani si courve....

rare mai sunt exceptiile pe acolo si tu sigur nu faci parte dintre cei inteligenti si culti...te tradeaza prostia si habotnicia...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:51
Eu ies ca cu voi,o sa adorm pe la 2,ca voi sunteti ca liliecii nu aveti somn.Ma duc sa imi fac rugaciunea,sa il rog pe Dumnezeu sa va dea minte in capatina.
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:52
faraoano....las o mami....!!!!io cretina cu 2 clase...si a gasit norocu in biserica zice ea!!!!!!!nu merita....
nazirra
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:54
tuta, mai abtine-te putin cand vorbesti de moldova. asa. nu e elegant ce spui
si_totusi
sincer nu caut harta... dar acum nu inteleg de ce sunt jignite regiunile ...doar pt ca mai sunt si uscaturi??? sa nu uitam ca moldova a dat scritori de renume ..."vedetele" din zilele noastre sunt majoritatea din moldova
cely
De la: anakin, la data 2009-10-07 23:50:20dihoritzo, nu-i neglija lumanarile, ca le-a topit pe toate.. pe alea groase, bre, nu alea de un leu

Cu zgomot sau silentios?
dihoritza
Pai incerci sa inveti tampeniii,eu v-am invatat doar lucruri bune ca sa va fie bine.Si tu ma inveti doar lucruri slabe.NuMAI OAMENII RAI FAC ASTA.

Tu fata arata-mi si mie ce te-am invatat de rau.
Oi avea rautatea mea in mine ca orice om, SI TU ESTI OM REZULTA(=) (CA NU POT SA-TI DESENEZ) CA SI TU AI O PARTE NEGATIVA (REA) IN TINE.
NU, nu ca tu ai probleme mari de tot, esti un caz dificil.
Cu privire la virginitatea ta, puneti lacat ca nu ma intereseaza pe mine ce faci cu cu dansa, eu am vorbit despre cu totul alte lucruri.
Dar tu nu intelegi, ori ai cazut in cap ori ai fost batuta-ncap, din doua una.
Si nu-mi pune tu cuvinte mie in gura.
persidadamian
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55
du-te si roaga-te la dumnezeu sa-ti scoata paula din cap si, poate atunci vei vedea ca nu-ti vrem raul si nu avem absolut nimic cu tine...dar tu esti singura care se da cu capul in zid mereu...
tutankhamon
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:51:30de ce ar trebui neaparat sa fiu din ardeal si sa am 7 milioane salar??? ii musai???poate la mintea ta de moldoveanca obnubilata de atat lichid seminal inghitit poate asa gandesti...ca cei din ardeal sunt mai tampiti decat cei din moldova...uite-te desteapto in ardeal cate gospodarii trainice sunt si uite-te obnubilato cate gospodarii pe care le ia apa sunt in moldova ta...fa o comparatie impiedicato...

si main gandeste-te ce fac aia din moldova cand le ia apa casele??? iti spun eu ce a vazut o tara intreaga tampito....se imbata ca porcii la crasma si le refac altii casele....pentru ca asa e natia voastra de moldoveni....betivani si courve....rare mai sunt exceptiiole pe acolo si tu sigur nu faci parte dintre cei inteligenti si culti...te tradeaza prostia si habotnicia...
Mie imi plac mai mult moldoveniii pt ca sunt oameni deschisi,eu gasesc ca ardelenii sunt niste imbecili prefacuti.La un moldovean iti dai seama imediat ce are in cap.Pt ca ce are in gusa si in capusa,asa se zice la noi.Pai la ce sa mai bea ardelenii ca oricum sunt beti tot timpul de prostie. DAr ardelenii sunt niste ipocriti..Ca si nemtiii
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56
Tuth, explica-i shei sheala "lichid seminal" ca poate l-a-nghitit demult da' n-a stiut ca se cheama asa
dihoritza
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:57
De la: dihoritza, la data 2009-10-07 23:54:33
De la: anakin, la data 2009-10-07 23:50:20dihoritzo, nu-i neglija lumanarile, ca le-a topit pe toate.. pe alea groase, bre, nu alea de un leu

Cu zgomot sau silentios?

Pacatoaso!....
.. cu evlavie, bre
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:57
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:55:27du-te si roaga-te la dumnezeu sa-ti scoata paula din cap si, poate atunci vei vedea ca nu-ti vrem raul si nu avem absolut nimic cu tine...dar tu esti singura care se da cu capul in zid mereu...
Lasaca stiu eu ce sa il rog pe Dumnezeu.Du-te si te roaga si tu ca poate iti da mai multa minte,sau te crezi prea inteligent? Si nu ai nevoie de Dumnezeu?
secretoasa
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58
Stiu, a scapat din lagar!
AMELYY
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 23:52:43Eu ies ca cu voi,o sa adorm pe la 2,ca voi sunteti ca liliecii nu aveti somn.Ma duc sa imi fac rugaciunea,sa il rog pe Dumnezeu sa va dea minte in capatina.
noapte buna ..si vise cu surprizeee
cely
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:59
irina, eu ti-am pus o intrebare privind acel barlad. nu mi-ai raspuns. nu cred ca esti moldoveanca

oricum, nu-si au rostul discutiile despre provinciile romanesti aici. ardeleni, munteni, olteni, moldoveni tot romani suntem.
si_totusi
De la: anakin, la data 2009-10-07 23:57:31
De la: dihoritza, la data 2009-10-07 23:54:33

Cu zgomot sau silentios?

Pacatoaso!....
.. cu evlavie, bre
PAI CE STITI VOI CE ESTE AIA EVLAVIE? cA ORICUM NICI MACAR BIBLIA NU O INTELEGETI.
secretoasa
totusico...imi cer mii de scuze vis-a-vis de tine, in primul rand si fata de toti cei care sunteti moldoveni si sunteti oameni cu adevarat...si respectati "legile morale si cerebrale" ale conlocuirii cu alte "natii" ale romaniei...ai observat ca la sfarsitul postarii mele am spus ca in moldova mai sunt si raritati.....adevarate modele si exemple de viata moldoveneasca....

personal sunt o ingemanare de "natii conlocuitoare"...tata ii din suceava si mama ii din sibiu...si io mi-s din bucuresti get pe get.....nu am absolut nimic cu nimeni de nicaieri daca nu sar la gatul meu...dar inepta asta ma calca pe bombeuri si bataturi de cand a intrat cu aberatiile ei...si mai ales ca ma invata ea pe mine cum sa ma rog si cum sa-l descopar de dumnezeu....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:01
Si ce fain a fost topicul asta, eu am zis ca e chiar unul reusit,
si uitteeeeeeeee
persidadamian
irinuco, numai tu puteai sa intelegi ce-i ala un orgasm evlavios
anakin
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 23:56:01
De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:51:30de ce ar trebui neaparat sa fiu din ardeal si sa am 7 milioane salar??? ii musai???poate la mintea ta de moldoveanca obnubilata de atat lichid seminal inghitit poate asa gandesti...ca cei din ardeal sunt mai tampiti decat cei din moldova...uite-te desteapto in ardeal cate gospodarii trainice sunt si uite-te obnubilato cate gospodarii pe care le ia apa sunt in moldova ta...fa o comparatie impiedicato...

si main gandeste-te ce fac aia din moldova cand le ia apa casele??? iti spun eu ce a vazut o tara intreaga tampito....se imbata ca porcii la crasma si le refac altii casele....pentru ca asa e natia voastra de moldoveni....betivani si courve....rare mai sunt exceptiiole pe acolo si tu sigur nu faci parte dintre cei inteligenti si culti...te tradeaza prostia si habotnicia...
Mie imi plac mai mult moldoveniii pt ca sunt oameni deschisi,eu gasesc ca ardelenii sunt niste imbecili prefacuti.La un moldovean iti dai seama imediat ce are in cap.Pt ca ce are in gusa si in capusa,asa se zice la noi.Pai la ce sa mai bea ardelenii ca oricum sunt beti tot timpul de prostie. DAr ardelenii sunt niste ipocriti..Ca si nemtiii
sa te ajute dumnezeu sa cunosti un ardelean ...si sa fi iubita de el ..

apoi sa spui ca-s ipocriti
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:02
dihorutzzoooo..io i-as spune lichidului ala de-a dreptul....sau in alte feluri...dar nu vreau sa se ingretoseze lumea pe aici....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:03
De la: si_totusi, la data 2009-10-07 23:59:43irina, eu ti-am pus o intrebare privind acel barlad. nu mi-ai raspuns. nu cred ca esti moldoveanca

oricum, nu-si au rostul discutiile despre provinciile romanesti aici. ardeleni, munteni, olteni, moldoveni tot romani suntem.
Pai da,ardelenii spun despre moldoveni ca suntem naivi,mai sinceri,prietenosi.Deschisi.ARDELENII NU SUNT ASA,EI SUNT INCHISI.NU TOTI ARDELENII SUNT ASA,DAR MAJORITATEA.cA LA ARDELENI LE PLACE SA TACA SI FACA,SUNT IPOCRITI.eU NU SUPORT OAMENIII IPOCRITI dIFERA DE LA O MENTALITATE LA ALTA.UN ALT MOLDOVEAM SA IA DUPA TURMA SI DEVINE SI EL LA FEL.eU NU MA IAU DUPA NIMENI,EU AM CARACTER INDIVIDUAL
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:03
tuta, tu-ti pui mintea cu irina? are dreptate anakinu. fata e in extaz. trebuie crezuta
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:04
De la: anakin, la data 2009-10-08 00:01:52irinuco, numai tu puteai sa intelegi ce-i ala un orgasm evlavios

persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:04
De la: AMELYY, la data 2009-10-07 23:58:34 Stiu, a scapat din lagar!

da da otira da gaz tot io intra pe undeva......
nazirra
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:06
De la: titiana, la data 2009-10-08 00:02:35
De la: secretoasa, la data 2009-10-07 23:56:01

sa te ajute dumnezeu sa cunosti un ardelean ...si sa fi iubita de el ..

apoi sa spui ca-s ipocriti
pai sunt care se tin dupa mine,dar ei nu sunt credinciosiSi eu nu ma incurc cu lucruri slabe,daca intalnesc unul credincios cine stie,poate imi mai imoaie inima daca vad ca are iubire de Dumnezeu.Daca el nu o sa il iubeasca pe Dumnezeu nici eu nu o sa il iubesc pe el.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? 4 De la: micabis 8 Mai 2009 04:30
Lentile de contact colorate 2 De la: cri_cat 9 Februarie 2012 10:03
Barbatul sagetator 22 De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07
Gandurile formeaza caracterul 145 De la: Ciresica 4 Noiembrie 2011 17:49
Vreau sa cunosc parerea voastra despre ceace se intaampla in Italia 111 De la: pica33 19 Februarie 2010 20:27
Setari Cookie-uri