Anakine, nu pot evlavios.. mai bine pacatos, ca la recomandarile pe care mi le-a facut secretoasa in seara asta, imi sta capu' numa la d-alea interzise. S-apoi, ma tot trimise pe la Pik sa ma initieze si el nimic, se facu ca n-aude. |
||
dihoritza Postat pe 8 Octombrie 2009 00:07 |
||
---|---|---|
Mai, irinuca... in primul rand, Tutankhamon e femeie, draga mea. Garantez eu. Poti sa pricepi asta? In al doilea rand, nu te mai chinui fetita cu noi, ca n-ai s-o scoti la capat... Noi pe calea ta n-o sa mergem niciodata! Poate pe una paralela, dar pe urmele tale, n-ai sa vezi.. |
||
Ella_34 Postat pe 8 Octombrie 2009 00:08 |
||
Diho, orgasmele evlavioase sunt pentru asa-zisii connaisseuri in ale habotniciei, cherie .. pentru noi, vulgul, raman alea pe bune, care conteaza. | ||
|
||
anakin Postat pe 8 Octombrie 2009 00:10 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:06:19De la: titiana, la data 2009-10-08 00:02:35pai sunt care se tin dupa mine,dar ei nu sunt credinciosiSi eu nu ma incurc cu lucruri slabe,daca intalnesc unul credincios cine stie,poate imi mai imoaie inima daca vad ca are iubire de Dumnezeu.Daca el nu o sa il iubeasca pe Dumnezeu nici eu nu o sa il iubesc pe el.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 23:56:01sa te ajute dumnezeu sa cunosti un ardelean ...si sa fi iubita de el ..De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:51:30de ce ar trebui neaparat sa fiu din ardeal si sa am 7 milioane salar??? ii musai???poate la mintea ta de moldoveanca obnubilata de atat lichid seminal inghitit poate asa gandesti...ca cei din ardeal sunt mai tampiti decat cei din moldova...uite-te desteapto in ardeal cate gospodarii trainice sunt si uite-te obnubilato cate gospodarii pe care le ia apa sunt in moldova ta...fa o comparatie impiedicato...Mie imi plac mai mult moldoveniii pt ca sunt oameni deschisi,eu gasesc ca ardelenii sunt niste imbecili prefacuti.La un moldovean iti dai seama imediat ce are in cap.Pt ca ce are in gusa si in capusa,asa se zice la noi.Pai la ce sa mai bea ardelenii ca oricum sunt beti tot timpul de prostie. DAr ardelenii sunt niste ipocriti..Ca si nemtiii Adica savarsesti un pacat. Nu-ti iubesti aproapele. Pacatoaso |
||
AMELYY Postat pe 8 Octombrie 2009 00:10 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:06:19 pai sunt care se tin dupa mine,dar ei nu sunt credinciosiSi eu nu ma incurc cu lucruri slabe,daca intalnesc unul credincios cine stie,poate imi mai imoaie inima daca vad ca are iubire de Dumnezeu.Daca el nu o sa il iubeasca pe Dumnezeu nici eu nu o sa il iubesc pe el.draga mea ..sotul meu este catolic ..si eu ortodoxa...fiecare crede in ce vrea ...tot credinta este ..important este sa-mi fie mie credincios |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 00:10 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:01:00totusico...imi cer mii de scuze vis-a-vis de tine, in primul rand si fata de toti cei care sunteti moldoveni si sunteti oameni cu adevarat...si respectati "legile morale si cerebrale" ale conlocuirii cu alte "natii" ale romaniei...ai observat ca la sfarsitul postarii mele am spus ca in moldova mai sunt si raritati.....adevarate modele si exemple de viata moldoveneasca....moldovenii sunt mai instinctivi,dar ardelenii sunt ipocriti,Oricum sunt oameni si oameni.Moldoveni inteliegenti,ardeleni inteligenti.Oricum moldoveniii sunt mai credinciosi,ca in ardeal omul nu are credinta deloc si nu are iubire de Dumnezeu si asta nu imi place.. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:11 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:11:13Oricum peste tot este rautate.Si in moldova si in ardeal.DEpinde de la om la omDe la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:01:00totusico...imi cer mii de scuze vis-a-vis de tine, in primul rand si fata de toti cei care sunteti moldoveni si sunteti oameni cu adevarat...si respectati "legile morale si cerebrale" ale conlocuirii cu alte "natii" ale romaniei...ai observat ca la sfarsitul postarii mele am spus ca in moldova mai sunt si raritati.....adevarate modele si exemple de viata moldoveneasca....moldovenii sunt mai instinctivi,dar ardelenii sunt ipocriti,Oricum sunt oameni si oameni.Moldoveni inteliegenti,ardeleni inteligenti.Oricum moldoveniii sunt mai credinciosi,ca in ardeal omul nu are credinta deloc si nu are iubire de Dumnezeu si asta nu imi place.. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:12 |
||
De la: AMELYY, la data 2009-10-08 00:10:40Pai il iubesc cu iubirea lui Dumnezeu ma rog pt ei,dar nu il iubesc cu iubirea de nevasta,pt ca asta nu este obligatoriu.De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:06:19De la: titiana, la data 2009-10-08 00:02:35pai sunt care se tin dupa mine,dar ei nu sunt credinciosiSi eu nu ma incurc cu lucruri slabe,daca intalnesc unul credincios cine stie,poate imi mai imoaie inima daca vad ca are iubire de Dumnezeu.Daca el nu o sa il iubeasca pe Dumnezeu nici eu nu o sa il iubesc pe el.De la: secretoasa, la data 2009-10-07 23:56:01sa te ajute dumnezeu sa cunosti un ardelean ...si sa fi iubita de el ..De la: tutankhamon, la data 2009-10-07 23:51:30de ce ar trebui neaparat sa fiu din ardeal si sa am 7 milioane salar??? ii musai???poate la mintea ta de moldoveanca obnubilata de atat lichid seminal inghitit poate asa gandesti...ca cei din ardeal sunt mai tampiti decat cei din moldova...uite-te desteapto in ardeal cate gospodarii trainice sunt si uite-te obnubilato cate gospodarii pe care le ia apa sunt in moldova ta...fa o comparatie impiedicato...Mie imi plac mai mult moldoveniii pt ca sunt oameni deschisi,eu gasesc ca ardelenii sunt niste imbecili prefacuti.La un moldovean iti dai seama imediat ce are in cap.Pt ca ce are in gusa si in capusa,asa se zice la noi.Pai la ce sa mai bea ardelenii ca oricum sunt beti tot timpul de prostie. DAr ardelenii sunt niste ipocriti..Ca si nemtiii |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:14 |
||
De la: anakin, la data 2009-10-08 00:10:08Diho, orgasmele evlavioase sunt pentru asa-zisii connaisseuri, cherie, adica habotnici.. pentru noi, vulgul, raman alea pe bune, care conteaza. Subscriu. Pup si ies, ca maine imi pica nasul pe tastatura, la birou. |
||
dihoritza Postat pe 8 Octombrie 2009 00:15 |
||
De la: titiana, la data 2009-10-08 00:10:58Pai nici pe mine nu ma intereseaza religia,ma intereseaza sa imi fie mie credincios si lui Dumnezeu.De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:06:19 pai sunt care se tin dupa mine,dar ei nu sunt credinciosiSi eu nu ma incurc cu lucruri slabe,daca intalnesc unul credincios cine stie,poate imi mai imoaie inima daca vad ca are iubire de Dumnezeu.Daca el nu o sa il iubeasca pe Dumnezeu nici eu nu o sa il iubesc pe el.draga mea ..sotul meu este catolic ..si eu ortodoxa...fiecare crede in ce vrea ...tot credinta este ..important este sa-mi fie mie credincios |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:17 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:17:04 Pai nici pe mine nu ma intereseaza religia,ma intereseaza sa imi fie mie credincios si lui Dumnezeu.lui dumnezeu ..ii v-a fi credincios dar tie niciodata |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 00:19 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:01:29Si ce fain a fost topicul asta, eu am zis ca e chiar unul reusit, la fel ziceam si eu...nici nu-mi vine sa cred cum zboara pagini dupa pagini de non-sensuri, injurii si blasfemii, de la o persoana care se da cea mai credincioasa/evlavioasa, razand in sinea ei satanica si imaginandu-si ca toti cei pe care ea ii crede prosti "pun botul" la aberatiile ei...dar din postari reiese clar care este adevarata fata a unei asa-zise relatii cu Dumnezeu si unde poate duce falsitatea... |
||
sora_ilsi Postat pe 8 Octombrie 2009 00:20 |
||
Tu Irina, uite care e treaba, atata poti asta e, limite avem fiecare. Eu imi cer scuze ca m-am adresat urat tie. Mi-am mai pierdut si filmul. Noapte buna |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 00:20 |
||
De la: Ella_34, la data 2009-10-08 00:08:09Problema ta,ca doar nu pe mine nu o sa ma respecte barbatii. Eu imi spun doar parerea pe un subiect despre Dumnezeu. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:20 |
||
irinucoo...sa mori tu ca in ardeal nu e credinta???? auzi fai....ca ma enervai acu rau de tot....da unde paula mea e cea mai importanta scoala de teologie din tara, tampito????si cea mai veche??? nu cumva ii aia din ardeal????o sa zici ca e la iasi.....da corect...e si acolo un centru universitar teologic....dar cea mai tzapana scoala de teologie din tara ii in sibiu, toanto....de la 1925 parca..daca nu mai veche....si i se spune institutul de teologie andreian...de la andrei saguna, care ii tot ardelean....cei mai buni preoti din tara au fost scoliti acolo...mai intereseaza-te...si nu mai veni cu afirmatii de doi lei... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:21 |
||
De la: dihoritza, la data 2009-10-08 00:15:43Sa nu ne dai cate un part inainte sa iesiDe la: anakin, la data 2009-10-08 00:10:08Diho, orgasmele evlavioase sunt pentru asa-zisii connaisseuri, cherie, adica habotnici.. pentru noi, vulgul, raman alea pe bune, care conteaza. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:22 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:20:11Tu Irina, uite care e treaba, atata poti asta e, limite avem fiecare.noapte buna |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 00:23 |
||
iar pe mine desteapto nu vreau sa ma respecte barbatii asa cum gandesti tu.....pentru ca eu nu mai am nevoie si de alti barbati...pe mine ma respecta unul singur....si ma iubeste...si acela e sotul meu, luat in fata lui dumnezeu... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:23 |
||
Doamne Doamne!!!!1 |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 00:24 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:21:09irinucoo...sa mori tu ca in ardeal nu e credinta???? auzi fai....ca ma enervai acu rau de tot....da unde paula mea e cea mai importanta scoala de teologie din tara, tampito????si cea mai veche??? nu cumva ii aia din ardeal????o sa zici ca e la iasi.....da corect...e si acolo un centru universitar teologic....dar cea mai tzapana scoala de teologie din tara ii in sibiu, toanto....de la 1925 parca..daca nu mai veche....si i se spune institutul de teologie andreian...de la andrei saguna, care ii tot ardelean....cei mai buni preoti din tara au fost scoliti acolo...mai intereseaza-te...si nu mai veni cu afirmatii de doi lei...Ce are religia cu credinta.Pt ca oricum prin ardeal am intalnit doar preoti puturosi.Oricum omul se naste cu instinct spre pacat,daca nu vrea el sa se controleze sa se roage,asa o sa primeasca inapoi.Oferi rautate vei primi rautate ca roata asa se intoarce |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:25 |
||
noapte buna si somn usor dihoritzzo si persidutzzo.....sa visati frumos dragelor.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:25 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:23:54iar pe mine desteapto nu vreau sa ma respecte barbatii asa cum gandesti tu.....pentru ca eu nu mai am nevoie si de alti barbati...pe mine ma respecta unul singur....si ma iubeste...si acela e sotul meu, luat in fata lui dumnezeu...Eu nu cred ca te iubeste nimeni. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:27 |
||
fai...nerealizato....uita-te in oglinda si vei vedea la cine s-o intors roata....ai atata rautate si reavointa in tine, femeie.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:27 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-08 00:20:04De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:01:29Si ce fain a fost topicul asta, eu am zis ca e chiar unul reusit, Nu stiu Ilsi ce sa zic, eu cred in continuare ca asa intelege ea, nu ma simt eu demna sa judec pe cineva. Treaba ei!! Vreau sa ma abtin sa mai zic ceva, asa a lasat-o pe ea Dumnezeu, asta e. |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 00:27 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:25:34noapte buna si somn usor dihoritzzo si persidutzzo.....sa visati frumos dragelor....Ca o sa vina porcul si pe la voi |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:28 |
||
sa mori tu, satana, ca nu ma iubeste nimeni....zi zau... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:28 |
||
deci e boala curata de nervi fiinta asta! eu nu mai suport dar propun asa...sa o banam cu totii...si poatee ne'o ierta dumnezeu! | ||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 00:29 |
||
De la: dihoritza, la data 2009-10-08 00:15:43noapte buna ... |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 00:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:28:23sa mori tu, satana, ca nu ma iubeste nimeni....zi zau...Tu esti satana pt ca slujesti satanei,eu sunt omul lui Dumnezeu. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 00:29 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:28:22De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 00:25:34noapte buna si somn usor dihoritzzo si persidutzzo.....sa visati frumos dragelor....Ca o sa vina porcul si pe la voi uite cine este rea, desteapto.....uite ce urare faci ....si te mai lauzi ca esti crestina...du-te fai unde o intarcat mutu iapa ca esti dusa ......esti terminata...nu te mai ia nimeni in serios.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 00:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION | 2 | De la: Poison 5 Septembrie 2009 19:21 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
|
||
STUDII ONLINE???? | 2 | De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08 |
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? | 38 | De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară