RELATIA CU DUMNEZEU

iri, ne-ai promis ca pleci si iti deschizi tu un topic...doar nu ne-ai mintit, ca nu e frumos, tu tii poruncile, nu-i asa?
sora_ilsi
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:53
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:53:17
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:38:38MAi Irina chiar daca nu sunt un crestin adevarat, cel putin incerc sa nu deznadajduiesc pe nimeni.
Eu nu ma consider atat de demna de indreptatirile Dumnezeiesti cum te consideri tu.
Dumnezeu sa-ti ajute si de acum incolo, sa te invrednicesca si statorniceasca in planul ce-l are el cu tine.
Am si prietene care au ales sa mearga pe drumul meu si le ajut sa nu mai aiba asa multe probleme.Pt ca pe mine Dumnezeu ma asculta daca ma rog pt ele,ca lor sa le mearga mai bine si sa gasesc rezolvare si pt probleme lor.Dar le-am spus atunci cand vor sa faca alt drum,atunci sa il faca singura si sa nu sa se mai bazeze pe mine.Pt ca nici pe mine nu ma ajuta Dumnezeu pe gratis si daca ajut puturosiii apoi Dumnezeu mau ma pedepseste pe mine.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:55
nu nene! sa plece de tot! asat vrem !da ce e aici, container? groapa cu gunoi dela glina?? sau ce? eee fir=ar s a fie!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:56
Irina am citit, nu mai da copy/paste ca am citit, acum raspunde.
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:57
pik_nik
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-08 00:53:27iri, ne-ai promis ca pleci si iti deschizi tu un topic...doar nu ne-ai mintit, ca nu e frumos, tu tii poruncile, nu-i asa?
AM ZIS ASA CA O PARERE,NU AM SPUS GATA IES.pT CA ORICUM MI-AM DESCHIS ALT SUBIECT SI ORICUM AI INTRAT SI CEILALTI.sA ISI SPUNA PARERILE LOR MUCEGAITE.
secretoasa
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 00:56:09nu nene! sa plece de tot! asat vrem !da ce e aici, container? groapa cu gunoi dela glina?? sau ce? eee fir=ar s a fie!
eU ZIC CA ACOLO ESTE REZERVAT LOR PT TINE,DUTE NU MAI STA
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:59
imi cer scz daca am deranjat pe cineva cu glumele facute pe acest topic ...va doresc o seara linistita si vise cu amanunte picante
va
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:59
da ce-i aici, mama naibii! isi varsa toti frustrarile la un mod cum n-am mai vazut si n-am auzit nici pe strada, nici la tigani! si sub ce...infatisare apare nenorocita asta! cica hai sa vorbim si sa preaslavim pe dumnezeu!!! auzi! SA PLECEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:00
pik_nik
Noapte buna Titiana si vise placute
persidadamian
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:00:09da ce-i aici, mama naibii! isi varsa toti frustrarile la un mod cum n-am mai vazut si n-am auzit nici pe strada, nici la tigani! si sub ce...infatisare apare nenorocita asta! cica hai sa vorbim si sa preaslavim pe dumnezeu!!! auzi! SA PLECEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
DA SA PLECEEEEEEEEEEEEEEEEE,CEL CE A INCEPUT
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:01
tu ce te miri draguta?? ti'o papat legea aceea toate cuvintzelele??
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:02
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:53:20
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 00:44:14
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 00:38:38MAi Irina chiar daca nu sunt un crestin adevarat, cel putin incerc sa nu deznadajduiesc pe nimeni.
Eu nu ma consider atat de demna de indreptatirile Dumnezeiesti cum te consideri tu.
Dumnezeu sa-ti ajute si de acum incolo, sa te invrednicesca si statorniceasca in planul ce-l are el cu tine.
Pai Dumnezeu lucreaza prin oamenii care il iubesc.Eu incerc sa ii ajut pe altii,dar daca ei nu vor sa se schimbe problema lor,ei au de pierdut.Nimeni nu este obligat sa se schimbe daca nu vrea,dar daca nu se schimba eu nu ii ajut la rezolvarea problemelot.Daca nu vor sa munceasca,atunci sa suporte consecintele.Eu nu ajut puturosiii,asa cum nici Dumnezeu nu ii ajuta.Ajut un om ca sa ii fac viata mai usoara doar daca alege sa mearga pe drumul meu,daca vrea sa faca alt drum,atunci sa il faca singur si sa nu se bazeze pe mine decat daca vrea sa mearga pe drumul meu.

De ce ma-si baza pe tine Irina? Ce poti tu sa-mi oferi mai mult decat Dumnezeul lui Avram si Iacob si Moise?
Ce esti tu Irina?hmmmmmmmm cine esti tu?
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:02
raspunde Irina de ce nu raspunzi, eviti cumva?
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:03
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 01:01:54
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:00:09da ce-i aici, mama naibii! isi varsa toti frustrarile la un mod cum n-am mai vazut si n-am auzit nici pe strada, nici la tigani! si sub ce...infatisare apare nenorocita asta! cica hai sa vorbim si sa preaslavim pe dumnezeu!!! auzi! SA PLECEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
DA SA PLECEEEEEEEEEEEEEEEEE,CEL CE A INCEPUT

vrei sa stii ceva?? pe noi ne enervezi numa asa..pe moment! dar tuuuuuuuu..tu ai trebui invata k locsorul tau iubire e la spitalul acela cu nervii dusi!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:04
DOAMNE DA-LE TE ROG MINTE LA OAMENII ACESTIA SA NU MA VISEZE LA CAI VERZI PE PERETIIIIIII
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:04
Irina eviti sa-mi raspunzi
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:05
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:06
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:03:27raspunde Irina de ce nu raspunzi, eviti cumva?
Pai draga in primul rand eu vorbesc despre prietenele mele,prieteniii mei. Eu nu am cum sa iti rezolv problemele,dar pot preotiii daca le ceri parerea.Dar vezi ca si sfatul te ajuta doar daca il ceri cu inima curata si vrei si tu sa te schimbi,ca sa iti fie de folos.Sunt atatia preoti credinciosi care ti-i poti alege ca Duhovnic sa te ajute.Dar eu am vb de prietenele mele.Daca cineva vrea sa imi fie prietena,trebuie sa maerga pe drumul meu,daca nu vrea atunci sa isi faca drumul ei dar singura.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:08
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:09
Irina te-am intrebat altceva
pendulezi foarte mult
LA ce biserica te duci tu cine-ti e duhovnic? care e numele lui de botez de cand a fost hitoronisit?
Astea trebuie sa le stii Irina, eviti sa-mi raspunzi.
pendulezi si te joci cu cuvintele
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:12
nu ma intereseaza prietenele tale, eu te-am intrebat altceva, citeste mai sus si raspunde-mi, inca astept si te rog sa ma crezi ca maine ma asteapta o zi grea la servici.
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:14
pt ca nu e reala credinta asta a ei! nu are CE satzi raspunda tu nu vezi??
ori e pusa de cineva sa ne scoata din sarite....ori nush ce sa mai zic! poate or dat adminii la vreun nebun parola & cheile, pt ca mereu cd e lumea mai bine dispusa apare nus tiu cum domnule, un paduche din asta! plin de....mizerie!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:15
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:12:05Irina te-am intrebat altceva
pendulezi foarte mult
LA ce biserica te duci tu cine-ti e duhovnic? care e numele lui de botez de cand a fost hitoronisit?
Astea trebuie sa le stii Irina, eviti sa-mi raspunzi.
pendulezi si te joci cu cuvintele
De unde sa stiu eu asta? Ce ma interseaza viata privata a preotului? Pe mine ma intereseaza sa imi dea sfaturi folositoare si pozitive.Somn usor ca si eu ies pappapap
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:17
tu vezi k esti o lichea cu diploma! ingramaditooooooooooooo! ?? acu' te-o apucat somnul, ai? nimiiiiiiiic nu stii! dar nimicaaaaaaaaaa!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:19
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:19:15tu vezi k esti o lichea cu diploma! ingramaditooooooooooooo! ?? acu' te-o apucat somnul, ai? nimiiiiiiiic nu stii! dar nimicaaaaaaaaaa!
PAI SCUZA-MA INGRAMADIT-O ORICUM IMI BAT GURA DEGEABA CU VOI ASTAZI,CA TARE SUNTETI GREI DE CAP SI NU BAGATI NIMIC LA CAPATINA.lASA CA SI IMAINE ESTE O ZII,MERG SA DORM CA SA PRIND PUTERI NOI
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:21
deci gata io m-am prins! tre sa fie vreo secta din aia ciudata care vorbeste singura prin autobuz si care streseaza lumea! si sincer cred k numai nebuniii sunt racolati pt a face asa ceva! si probabil...prezinta cuiva actiunile ei de aici...k fiind tot propovaduitoare!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:21
Iarasi pendulezi Irina, nu te-am intrebat nimic de viata personala a preotului ci doar biserica la care mergi si numele de hitoronisire a preotului.
Tu nu ai stiut sa-mi raspunzi, e foarte ciudat asa ceva, mai ales pentru una ca tine si mai ales ca l-ai numit DUHOVNIC Irina.
LA prima intrebare nu mi-ai raspuns deloc. Din contra te-ai blocat, ti-a trebiut foarte mult timp sa raspunzi chiar si lui fleur iar alta data eu nici nu puteam sa scriu o fraza ca tu deja aveai cate doua trei mesaje trimise. Trebuia sa dau copy/paste ca sa stiu ca tie-ti raspund.
Mai ales ca mi-am mai adus aminte de ceva, anumite cuvinte spuse de tine ce se folosesc defapt in alte practici ortodoxe.
Ceva nu e clar cu tine.
Nu ma mai aborda in nici un fel.
persidadamian
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:24
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:21:31deci gata io m-am prins! tre sa fie vreo secta din aia ciudata care vorbeste singura prin autobuz si care streseaza lumea! si sincer cred k numai nebuniii sunt racolati pt a face asa ceva! si probabil...prezinta cuiva actiunile ei de aici...k fiind tot propovaduitoare!
dRAGA EU CRED CA ITI LIPSESTE O DOAGA.SECTELE NU RESPECTA CELE 10 PORUNCI.dOAR CRESTINII RESPECTA PORUNCILE SI INTELEG BIBLIA.cHIAR PREOTUL MI-A ZIS CA EU INTELEG BINE SCRIPTURA SI INTELESURILE EI.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista sau nu dragostea la prima vedere?.... 416 De la: mirciulik78 8 Iulie 2014 14:28
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
Romanii fac lucruri trasnite 1 De la: charmelen 28 Aprilie 2011 11:07
Victoria's Secret Show 2009 1 De la: danyx 6 Decembrie 2009 22:53
Nu este bine sa minti 4 De la: angel_forever 22 Iulie 2010 22:30
Setari Cookie-uri