da??? si atunci de ce nu spui cine este duhovnicul tau?? acolo sau in tara? imm?? dus-o ce esti! | ||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:27 |
||
---|---|---|
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:24:53Iarasi pendulezi Irina, nu te-am intrebat nimic de viata personala a preotului ci doar biserica la care mergi si numele de hitoronisire a preotului.eU NU AM UN DUHOVNIC STABIL,EU ASCULT SFATURI DE LA PREOTII CARE MI SE PAR MIE CREDINCIOSI SI SUNT INTELEPTI.dACA AU IUBIRE DE OAMENI SI DE Dumnezeu SI RESPECTA PORuncile |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 01:27 |
||
si DECE bati campii mereu??? numai aia bat campii nici nu ma intereseaza cu cate porunci in plsu sa u minus bat campii ei! | ||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:28 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 01:27:56De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:24:53Iarasi pendulezi Irina, nu te-am intrebat nimic de viata personala a preotului ci doar biserica la care mergi si numele de hitoronisire a preotului.eU NU AM UN DUHOVNIC STABIL,EU ASCULT SFATURI DE LA PREOTII CARE MI SE PAR MIE CREDINCIOSI SI SUNT INTELEPTI.dACA AU IUBIRE DE OAMENI SI DE Dumnezeu SI RESPECTA PORuncile tam tam....! voila! deci esti oooo fugara si o pierduta din pana si din punctul tau de vedere! tu nu ai NIMIC mai fata , nici dreptul asta sa ne vorbesti noua asa! |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:29 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:28:06si DECE bati campii mereu??? numai aia bat campii nici nu ma intereseaza cu cate porunci in plsu sa u minus bat campii ei!De de nu iti cauti tu un duhovnic? |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 01:30 |
||
Nici eu nu locuiesc in tara Irina iar preotul ortodox de aici poate il vad odata la 8 luni pentru ca nu avem inca biserica ortodoxa unde sunt eu. DAR NU EXISTA ROMAN CARE SA NU-I STIE NUMELE DE HITORONISIRE (NU EXISTA) | ||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 01:32 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:28:06si DECE bati campii mereu??? numai aia bat campii nici nu ma intereseaza cu cate porunci in plsu sa u minus bat campii ei!Eu cred ca tie iti lipsesc mai multe doage.De unde sa am duhovin stabil daca eu sunt mereu plecata.Si imi place sa calatoresc,nu imi place sa fiu stabila intr-un loc pt ca ma plictisesc repede,mai ales daca sunt oameni de 2 lei,ca ma satur tare repede de ei ,si o iau din loc,imi caut altiii. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 01:33 |
||
ha! tu esti in stare sa porti un dilaoog cu cineva pe lumea asat mai fata?? de duhovnicul meu nu poti tu dormi acum|?? ne-ai facut pe toate ferfenita si in special umblarete...dar tu ce esti ca zburzi asa din floare in floare si iei de pe peste tot numa cetzi place?? o sfanta??? cumva?? satzi spun io mai fetita tie...cum nutzi convine ceva tu pleci! la alt preot, il barfesti pe primul, stai acolo cat stai si cum iti da ala ceva de facut iti iei talpasita! ESTI VARZAAAAAAAAAAAAAA...si ceea ce-i mai nasol este faptul ca esti o varza ingamfata fetito! | ||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:33 |
||
fetelor...la culcare cu voi...daca irinuca nu are somn...n-are decat sa abreze cu succes pe acest topic...lasati-o singura in fericirea ei.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 01:34 |
||
Bine Zici Tuta, noapte buna vise placute si Doamne Ajuta. |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 01:36 |
||
lasa bree ca nici fericirile nu le stie! nika nu stie copchila asat deact sa dea cu barda! in nenorocirea mintii ei! si mi-i ciuda ca stam k niste prosti sa lamurim o idioata! |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:36 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:32:04Nici eu nu locuiesc in tara Irina iar preotul ortodox de aici poate il vad odata la 8 luni pentru ca nu avem inca biserica ortodoxa unde sunt eu. DAR NU EXISTA ROMAN CARE SA NU-I STIE NUMELE DE HITORONISIRE (NU EXISTA)Pai ce conteaza religia? Asa cum noi oamenii sunt diferiti asa si religiile sunt diferite.Ca important sa creada in Dumnezeu. RELIGIA INSEAMNA TRADITIE,ASA CUM TU TE-AI NASCUT OTODOXA SI EU,ASA ALTII S-AU NASCUT IN ALTE RELIGIII.CA SUNT EVANGHELICI,PRACTICANTI SAU NEPRACTICANTI.lA FEL SI LA NOI,SUNT ORTODOXI PRACTICANTI SAU ORTODOX NEPRACTICANT |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 01:37 |
||
Good night, Tut! Sweet dreams and God bless you! | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Octombrie 2009 01:37 |
||
noapte buna persia....doamne ajuta....somn usor si odihna buna pentru maine.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 01:39 |
||
thank you sister ilsi....may angels be with you in your sleep... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 01:40 |
||
fleur....replierea....la nani fata.....maine ai o zi grea....hai.....somnik pufos cu ingersi voiosi in vis.. | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 01:40 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 01:37:27De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:32:04Nici eu nu locuiesc in tara Irina iar preotul ortodox de aici poate il vad odata la 8 luni pentru ca nu avem inca biserica ortodoxa unde sunt eu. DAR NU EXISTA ROMAN CARE SA NU-I STIE NUMELE DE HITORONISIRE (NU EXISTA)Pai ce conteaza religia? Asa cum noi oamenii sunt diferiti asa si religiile sunt diferite.Ca important sa creada in Dumnezeu. RELIGIA INSEAMNA TRADITIE,ASA CUM TU TE-AI NASCUT OTODOXA SI EU,ASA ALTII S-AU NASCUT IN ALTE RELIGIII.CA SUNT EVANGHELICI,PRACTICANTI SAU NEPRACTICANTI.lA FEL SI LA NOI,SUNT ORTODOXI PRACTICANTI SAU ORTODOX NEPRACTICANT opaaa....vazuisi k te0-am dibuit eu?? esti adventista asa e?? marfa! astia-s niste puturosi si niste smecheri de n-ai vazut ! la cata minte ai in creier probabil prin casta ta religioasa ti-ai gasit tu un job in afara tarii! tare! sper sa te dea afara, si sa vezi descoperi cat valorezi,,,tu singurica ...asa ca si OM!om de nimic ce esti! |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:40 |
||
with you too, love... | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Octombrie 2009 01:41 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-08 01:41:02with you too, love... noapte buna, va pupicesc pe toate 3! |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 01:42 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 01:37:27De la: persidadamian, la data 2009-10-08 01:32:04Nici eu nu locuiesc in tara Irina iar preotul ortodox de aici poate il vad odata la 8 luni pentru ca nu avem inca biserica ortodoxa unde sunt eu. DAR NU EXISTA ROMAN CARE SA NU-I STIE NUMELE DE HITORONISIRE (NU EXISTA)Pai ce conteaza religia? Asa cum noi oamenii sunt diferiti asa si religiile sunt diferite.Ca important sa creada in Dumnezeu. RELIGIA INSEAMNA TRADITIE,ASA CUM TU TE-AI NASCUT OTODOXA SI EU,ASA ALTII S-AU NASCUT IN ALTE RELIGIII.CA SUNT EVANGHELICI,PRACTICANTI SAU NEPRACTICANTI.lA FEL SI LA NOI,SUNT ORTODOXI PRACTICANTI SAU ORTODOX NEPRACTICANT pendulezi, pendulezi foarte mult cauti motive sucite si intortochiate, intrebarile mele au fost destul de simple si la subiect nu am zis nimic de religie, mai ales in prima intrebare. Te rog frumos pe mine sa nu ma mai abordezi in nici un fel. Doamne ajuta si tie si tot ce-ti doresti |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 01:42 |
||
FLEUR!!!!!!!!....PERSIA!!!!!!...gata.... la nani...maine aveti o zi grea....e aproape 2 noaptea.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 01:43 |
||
noapte buna fleur noapte buna tuturor |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2009 01:44 |
||
HEY!!!! Adica Ica2 e totuna cu Irina24, cu Secretoasa, cu Forevarmy???? Mai sunt multe? Si toate fac parte din aceasi gradina???? |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2009 07:14 |
||
mare ti-e gradina, Doamne! si nu ma refer numa' la duduia deranjata la cap,acu'... mico, nu mai arunca cu vorbe aiurea,icuta ,initiatoarea topicului..are un bun simt rarisim... |
||
iasomia Postat pe 8 Octombrie 2009 08:45 |
||
fetele, tot aici sunteti??? vorba cuiva, irinuca si-a atins scopul |
||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 08:50 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rmu3cud5O9Y&feature=related | ||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 09:05 |
||
lasa mai, nu se sperie irinuca asa repede | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 09:13 |
||
mneata!!!!ii fenomenala....copila asta~!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 09:33 |
||
cine, io??? | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 09:35 |
||
ioi da tu mami......tu | ||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 09:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RELATIA CU DUMNEZEU | 11758 | De la: ses 20 Iunie 2010 23:49 |
Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara? | 9 | De la: Anaetic 26 Februarie 2015 19:42 |
Romanii fac lucruri trasnite | 1 | De la: charmelen 28 Aprilie 2011 11:07 |
|
||
Fwd : Limbaj civilizat | 190 | De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02 |
Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam? | 2 | De la: garbo_461891 27 Martie 2017 14:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară