RELATIA CU DUMNEZEU

asa-i?
pe mine nu ma crede
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 09:58
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 01:33:07
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 01:28:06si DECE bati campii mereu??? numai aia bat campii nici nu ma intereseaza cu cate porunci in plsu sa u minus bat campii ei!
Eu cred ca tie iti lipsesc mai multe doage.De unde sa am duhovin stabil daca eu sunt mereu plecata.Si imi place sa calatoresc,nu imi place sa fiu stabila intr-un loc pt ca ma plictisesc repede,mai ales daca sunt oameni de 2 lei,ca ma satur tare repede de ei ,si o iau din loc,imi caut altiii.
esti ca pasarea migratoare, cauti numai tarile calde, vezi sa nu te ratacesti si sa ajungi la polul nord
yanyacharberet
Postat pe 8 Octombrie 2009 11:28
irinuca se plangea aseara ca are muci la nas si ca-i racita. iote daca a avut cu cine conversa. i-a trecut viroza.

si apoi, aflam ca fata e si plimbareata. asta , va zic eu, e nepoata lui rochelfer. i-a cumparat bunelu-sau o caruta si tot calatoreste ca sa nu se blictiseasca . de unde sa stie unde-i barladul pe harta si cum il cheama pe duhovnic? aveti si voi niste pretentii...

da' cum o fi ramas cu popa cela ce a trimis-o la plimbare? l-o mai fi reclamat sau i-a dat cu florile-n cap?
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:41
totusico....l-a tremes la dreaq.....de posedat....ca numa biblia avea in cap....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:44
las ca intalneste altul pe traseu. cica turcii au niste popi cum vrea ea. ca aia-s crestini din alah in alah
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:48
copiii care ma ajuta ....cu o sdresa de net un de poci gasi studii de piata in domeniu farmaceutic.......help....help.....in doua ceasuri tre sa fac vre o sase si n am chef....please...dau cioco mita
nazirra
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:51
http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=studii+de+piata+in+domeniu+farmaceutic&meta=&btnG=C%C4%83utare+Google

cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:53
tu mami i am dat tat cirnatu....de l ai scris si nu vrea sa mi ia......
nazirra
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:57
De la: si_totusi, la data 2009-10-08 12:48:44las ca intalneste altul pe traseu. cica turcii au niste popi cum vrea ea. ca aia-s crestini din alah in alah
Pai Alah este un profet,pt ca turcii tot in Iisus cred, pT CA IN germania am avut o cunostinta turcoiaca.Ca si nemtii sunt la fel de posedati ca si romanii.Ma refer la romanii fara credinta..
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:08
na...ca ati starnit-o....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:10
De la: nazirra, la data 2009-10-08 12:57:28tu mami i am dat tat cirnatu....de l ai scris si nu vrea sa mi ia......

http://paginamedicala.ro/stiri-medicale/tag/piata-farmaceutica/2510/

http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/studiu-piata-farmaceutica-a-crescut-cu-4-7-in-t2-la-1-89-mld-lei-31072
cely
De la: si_totusi, la data 2009-10-08 12:48:44las ca intalneste altul pe traseu. cica turcii au niste popi cum vrea ea. ca aia-s crestini din alah in alah
Pai tu frate eu ma plictisesc de lucruri slabe,de oameni fara credinta.Pt ca nu ma incurc cu ei pt ca apoi nu mai pot scapa de ei.Pt ca cu totiii vor fete cuminti,dar ei fac doar tampeniii.
secretoasa
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 13:08:40
Pai Alah este un profet,pt ca turcii tot in Iisus cred, pT CA IN germania am avut o cunostinta turcoiaca.Ca si nemtii sunt la fel de posedati ca si romanii.Ma refer la romanii fara credinta..
..ptiu ..dar tu de unde aparusi bere?? ..ca tare ma speriasi...ptiu ptiu ptiu ..sa zguib in zan
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:12
bai asta a lu iehova.....tot nu ti-o iesit paula din cap????
tutankhamon
daca nici la turci nu e bine, ne mutam spre mormoni. aia cica-s neposedati.
si_totusi
De la: si_totusi, la data 2009-10-08 12:41:54irinuca se plangea aseara ca are muci la nas si ca-i racita. iote daca a avut cu cine conversa. i-a trecut viroza.

si apoi, aflam ca fata e si plimbareata. asta , va zic eu, e nepoata lui rochelfer. i-a cumparat bunelu-sau o caruta si tot calatoreste ca sa nu se blictiseasca . de unde sa stie unde-i barladul pe harta si cum il cheama pe duhovnic? aveti si voi niste pretentii...

da' cum o fi ramas cu popa cela ce a trimis-o la plimbare? l-o mai fi reclamat sau i-a dat cu florile-n cap?
Pai am mancat inghetata,asa imi trebuie daca m-o mancat schinarea. Eu cred ca tu mergi calare pe porc,sau ai caruta pe care ti-o trag porciiii
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:13
De la: nazirra, la data 2009-10-08 12:57:28tu mami i am dat tat cirnatu....de l ai scris si nu vrea sa mi ia......
poate te ajuta si asta
http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/piata-farmaceutica-a-crescut-cu-22-5-in-t1-25849
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:13
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 13:12:17bai asta a lu iehova.....ot nu ti-o iesit paula din cap????
Asta nu o stiu,pt ca nu m-am interesat.Dar pricum ei tot in Iisus cred.Dar sunt iahovisti practicanti sau nepracticanti.Eu cred ca sunt si iahovisti practicanti care asculta de biblie,Ca si la otodoxi,am intalnit o femeie care zicea ca iubeste pe Dumnezeu dar numai tampenii avea in cap. Pt ca nu asculta de biblie.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:16
sau asta... http://www.webness.ro/farmaciile-online-din-Romania.html
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:16
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 13:13:18
De la: si_totusi, la data 2009-10-08 12:41:54irinuca se plangea aseara ca are muci la nas si ca-i racita. iote daca a avut cu cine conversa. i-a trecut viroza.

Pai am mancat inghetata,asa imi trebuie daca m-o mancat schinarea. Eu cred ca tu mergi calare pe porc,sau ai caruta pe care ti-o trag porciiii
pai pe preotul ala care slujea lui satana,l-am spus pe la preoti ce sfaturi mi-a dat.Ca sa stie cu totii ca ala este slujitorul satanei.Cica invata oamenii doar tampeniii.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:18
bai irinuca raspunde fata la intrebare, nu o mai da cotita atata...lasa-ma cu sectele tale...ti-o iesit paula din cap sau nu??? sau, mai pe intelesul tau...putzulica....ca vad ca ne vezi pe toate barbati pe aici...
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:19
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 12:44:52totusico....l-a tremes la dreaq.....de posedat....ca numa biblia avea in cap....
Pai ala era slujitorul satanei.Pt ca invata oamenii doar tampenii,ca multe femei sarace credinciose nu sufera din cauza barbatilor,pt ca preotul le invata sa taca si la randul lor se inraiesc.Pt ca trebuie sa te exteriorizezi,sa comunici sa fii un pic mai severa cu barbatul,pt ca daca barbatul este un depravat asa iti vor fii si copiii.Pt ca copiii asculta de cine este mai puternic.Sunt foarte multe ispite.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:22
sa va povestesc o intamplare cu 3 femei care erau martore lu' iehova

eu locuiesc undeva la sat ...si intr-o zi ma apucai si eu sa gatesc pt puradei ...acum fiecare era cu meniului lui ...(cam asa se practica la mine acasa )...unul vroia perisoare ..altul chiftele ....balaurul cel mare (sotul) snitere...in fine .. pe mine ..sa indeplinesc dorinte ...dupa ceva timp ...cand imi sfaraiau tigaile ...ma striga cineva la poarta ... cine credeti ???martorele ...daca vreau sa le primesc la mine in casa sa vb despre dumnezeu
pfff..ca eu aveam timp sa-l barfesc pe dumnezeu cu ele cand eu nu-mi vedeam capul de treburi ...m-am apucat sa le intreb cum dracu isi gasesc timp sa umble prin sate ..ca eu nu-mi gaseam timp nici sa beau un ceai ...si duse o fost ..ca pe strada mea n-o mai trecut
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:24
De la: tutankhamon, la data 2009-10-08 13:19:58bai irinuca raspunde fata la intrebare, nu o mai da cotita atata...lasa-ma cu sectele tale...ti-o iesit paula din cap sau nu??? sau, mai pe intelesul tau...putzulica....ca vad ca ne vezi pe toate barbati pe aici...
Frate eu nu sunt secta frate,eu sunt crestina,ca eu ascult de biblie si respect poruncile.Secte sunt aia care vb toata ziua de Dumnezeu si nu respecta poruncile.Pt ca multi dintre ei isi schimba religia pt bani,nu accepta pe Dumnezeu cu inima curata de asta au o minte asa sectara si nu repecta poruncile.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:25
Pt ca ce zice Dumnezeu.Cine ma iubeste respecta poruncile mele.Daca nu respecti poruncile inseamna ca esti secta,pt ca secta nu asculta de biblie.Ei sunt facuti doar ca sa duca oamenii in eroare,ei sunt slujitori ai Satanei.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:27
Pt ca slujitori ai lui Dumnezeu sunt cei care asculta de Biblie.Cei ce nu asculta de biblie sunt secte.Si de care trebuie sa te feresti pt ca in ei lucreaza satana.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:29
tit....or venit si la mine la usa sa ma converteasca.....erau doua tanti pe la 50 de ani asa...mieroase si dulci...io acra si satula...ele am venit sa va schimbam destinul....io acra - cu ce??? imi dati bani?? imi dati mancare?? imi platiti facturile???...ele....dar de ce sunteti asa de suparata...haideti sa vorbim....va asiguram ca totul se va schimba in viata dumneavoastra chiar de azi...eu...da, sigur,o sa-mi spuneti ca am castigat un milion de euro la loto. v-ati pacalit.nu am jucat saptamana asta.altceva???...ele....ca stiti ca ziua de maine nu e asa de neagra...bla bla bla....eu sec....ma scuzati....dar ma retrag...si nu va mai chinuiti degeaba pentru ca nu-mi schimb religia in care am fost botezata si crescuta de oparintii si bunicii mei.. sa nu ma mai deranjati niciodata...si am trantit usa...au rams alea ca la desntist - le-am urmarit pe vizor...
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:31
imi povesteste si mie cineva ce scrie la secret ??? ...ca eu ma plictisesc sa citesc
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 13:32
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 13:27:49 Pt ca ce zice Dumnezeu.Cine ma iubeste respecta poruncile mele.Daca nu respecti poruncile inseamna ca esti secta,pt ca secta nu asculta de biblie.Ei sunt facuti doar ca sa duca oamenii in eroare,ei sunt slujitori ai Satanei.
Pt ca secta este tot o ispitire a satanei,sa te faca sa crezi ca slujesti lui Dumnezeu dar practic omul slujeste lui satana.pt ca in felul lui fiecare om crede in Dumnezeu,dupa rastignirea lui IISUS.pT CA UN CRESTIN ASCULTA DE BIBLIE.
secretoasa
pai, mai irinuco, pe porc nu se merge calare si nici nu trag aceste animaluri carute. purcelul e doar o pasare domestica care da lapte, lana, oua.ce naiba? te stiu fata citita si culta.

la carute se inhama porumbeii. si nu se mai practica calaritu, fata. acum sunt alte mijloace de locomotie: vantul, valul

ai ramas tot pe rit vechi
si_totusi

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mergem la vot? 14 De la: zambila 11 Noiembrie 2009 11:57
Femeile cuminti si supuse 89 De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09
Buna, 1 De la: andre3a44 9 Februarie 2009 11:11
interesant 26 De la: garbo074997 16 Februarie 2010 00:48
Barbatii din Romania... 41 De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37
Setari Cookie-uri