RELATIA CU DUMNEZEU

Nu o sa ii fac eu placerea satanei,sa devin si eu o slujitoare de a lui.Mai bine lupt cu oamenii lui plini de invidie si rautate,dar tot nu o sa devi ca ei.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:24
Oricum nu imi place viata asta pe pamant plina de rautatile oamenilor care slujesc Satanei.Ca ma tot ma necajesc ca sa imi pierd curajul sa ma faca sa devi ca ei o ateista.Eu nu sa devin niciodata o ateista si nici nu o sa ma incurc cu ateisti.Ii ajut dar sa pastreze distanta daca ei nu slujesc lui Dumnezeu.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:28
Oricum nu imi place viata asta pe pamant plina de rautatile oamenilor care slujesc Satanei.Ca ma tot ma necajesc ca sa imi pierd curajul sa ma faca sa devi ca ei o ateista.Eu nu sa devin niciodata o ateista si nici nu o sa ma incurc cu ateisti.Ii ajut dar sa pastreze distanta daca ei nu slujesc lui Dumnezeu.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:28
Pt ca ei ma necajesc si ma supara ca sa ma faca sa devin ca ei.Dar ei sunt singurii vinovati pt ca sunt asa pt ca ei nu accepta sa slujeasca lui Dumnezeu.Dar oricum pt ca ma necajesc ei vor avea mult de suferit din partea Domnului,imi pare rau pt ei dar nu am ce face pt ca daca asa vor ei.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:32
Vor avea multe probleme si nu vor stii cum sa iasa din ele.Dar oricum oamenii fara credinta ei sunt obisnuiti cu problemele,ei cred ca asa este viata o problema.Viata este asa cum si- o face fiecare,cum isi asterne asa doarme.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:35
Vor avea multe probleme si nu vor stii cum sa iasa din ele.Dar oricum oamenii fara credinta ei sunt obisnuiti cu problemele,ei cred ca asa este viata o problema.Viata este asa cum si- o face fiecare,cum isi asterne asa doarme.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 14:35
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 14:28:31Oricum nu imi place viata asta pe pamant plina de rautatile oamenilor care slujesc Satanei.Ca ma tot ma necajesc ca sa imi pierd curajul sa ma faca sa devi ca ei o ateista.Eu nu sa devin niciodata o ateista si nici nu o sa ma incurc cu ateisti.Ii ajut dar sa pastreze distanta daca ei nu slujesc lui Dumnezeu.

Alo, nu suntem pe Trinitas.Predica mata acolo ca aici ne-a luat somnul de atata credintza.

Postat pe 8 Octombrie 2009 15:05
ioi, ishtenem

ca fata asta nu are toate tziglele pe casa, stiam...da' si voi sunteti culmea...va puneti in mintea ei ?

de-aia abereaza pe-acilea asa furibunda...ca ii raspundeti la ineptiile si jignirile de le arunca, in loc s-o lasati in apele ei

voi de ignore nu ati auzit ?

iote, pe mine m-a facut parasuta...acu' ce sa fac ? sa-i raspund la jignire ?

neah...eu nu obisnuiesc sa port conversatii cu inferiorii
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:37
De la: wife, la data 2009-10-08 15:37:29 ioi, ishtenem

ca fata asta nu are toate tziglele pe casa, stiam...da' si voi sunteti culmea...va puneti in mintea ei ?

de-aia abereaza pe-acilea asa furibunda...ca ii raspundeti la ineptiile si jignirile de le arunca, in loc s-o lasati in apele ei

voi de ignore nu ati auzit ?

iote, pe mine m-a facut parasuta...acu' ce sa fac ? sa-i raspund la jignire ?

neah...eu nu obisnuiesc sa port conversatii cu inferiorii
nu avem voie sa marginalizam ...sa facem descriminare iar eu nu ma enervez de ce posteaza ea ..pt ca n-o citesc in totalitate...dar ma amuza cand vad ca toti ii spune ca e beata ..si ea ii face pe toti beti
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:43
cum vreti voi, mamicule

se duse si topicu' asta
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:47
De la: wife, la data 2009-10-08 15:47:23 cum vreti voi, mamicule

se duse si topicu' asta
acum se duse ..sau era dus de mult timp???
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:48
la un moment dat era interesant, asta daca faceai abstractie de aia de-ti dadeau cu biblia in cap

acu'...vai si-amar...vaz ca a devenit topicul acestei amoebe...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:51
corect..

topicul asta se poate spune ca era o gura de aer intrun timp,schimburile de replici erau delicioase, cinste lu' zambilu',mi-e dor de ica, draguta.
iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:54
nu, iaso ? n-am io dreptate ?

de fapt, tot garbo a luat-o la vale... nu e topic sa nu se injure cel putin doi
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:56
De la: wife, la data 2009-10-08 15:51:50la un moment dat era interesant, asta daca faceai abstractie de aia de-ti dadeau cu biblia in cap

acu'...vai si-amar...vaz ca a devenit topicul acestei amoebe...
mda..si totusi cred ca era bn sa fie deschis un topic pt toata lumea buna si nebuna ..unde se puteau face glume ..se postau poezi ..muzica ...fiecare facea ce simtea in acel moment...caterinca si chiar sa se certe intre ei..si asa nu se mai distrugeau topicele ...iar noi nu mai alergam de la un topic la altul ..decat daca aveam ceva serios de spus la un subiect (parerea mea )...dar in fine ..voi stiti cum mg treburile pe aici ..eu ma tin dupa voi ca manzu' dupa iapa
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:57
dap...

asa traiesc unii,nu avem ce face...ei o numesc distractie...

iasomia
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:58
Pt ca ce zice Dumnezeu.Cine ma iubeste respecta poruncile mele.Daca nu respecti poruncile inseamna ca esti secta,pt ca secta nu asculta de biblie.Ei sunt facuti doar ca sa duca oamenii in eroare,ei sunt slujitori ai Satanei.
Pt ca secta este tot o ispitire a satanei,sa te faca sa crezi ca slujesti lui Dumnezeu dar practic omul slujeste lui satana.pt ca in felul lui fiecare om crede in Dumnezeu,dupa rastignirea lui IISUS.pT CA UN CRESTIN ASCULTA DE BIBLIE. De asta multi cred ca cred in Dumnezeu,dar ei practic slujesc satanei pt ca ei nu asculta ce scrie in biblie,nu respecta poruncile.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:02
ptiu tu erai prin tufis de trageai cu urechea la ce vb noi???
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:04
da, prompta mai esti de o bucata de timp, irina.

lucrezi la microsoft?
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:06
oare dupa ce ETALON il masuram pe Dumnezeu Doamne-iarta-ma?
multi il "zbiara" pe Domnul pe toate "ulitele" dar ce folos?
toti sunt pacatosi!!mai ales cei care cred ca sunt alesii Lui..
cita DESERTACIUNE...
LILO
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:06
Un ateist incearca sa te atraga in ateismul lui cu tampeniile lui.Oricum ateistul este un inconstient habar nu are pe ce lume traieste.El vede ca toti oamenii sunt rai,dar si el este tot la fel de rau.Pt ca ei sunt amaratii sunt saraci sufleteste,asa sunt oamenii care slujesc Satanei,ei nu au suflet si nici mila.si nici minte,au minte de gaina.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:07
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:07:47Un ateist incearca sa te atraga in ateismul lui cu tampeniile lui.Oricum ateistul este un inconstient habar nu are pe ce lume traieste.El vede ca toti oamenii sunt rai,dar si el este tot la fel de rau.Pt ca ei sunt amaratii sunt saraci sufleteste,asa sunt oamenii care slujesc Satanei,ei nu au suflet si nici mila.si nici minte,practic ei au minte de gaina.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:09
dar cel care ii judeca pe altii?..ce minte are? de BIBILICA sau de BIBILOI?
LILO
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:09
De la: LILO, la data 2009-10-08 16:06:57 oare dupa ce ETALON il masuram pe Dumnezeu Doamne-iarta-ma?
multi il "zbiara" pe Domnul pe toate "ulitele" dar ce folos?
toti sunt pacatosi!!mai ales cei care cred ca sunt alesii Lui..
cita DESERTACIUNE...
Pai eu am ales sa slujesc lui Dumnezeu si imi place.Si altii ar putea dar nu vor pt ca sunt puturosi,mai bine prefera lucrurile superficiale si trecatoare fara de suflet pe care i le ofera satana...
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:11
De la: LILO, la data 2009-10-08 16:09:58 dar cel care ii judeca pe altii?..ce minte are? de BIBILICA sau de BIBILOI?
Eu nu judec eu cert pt ca uniii sunt ca paduchiii si vor sa se bage in viata oamenilor.Daca ei nu vor sa se schimbe problema lor,dar fiecare este liber sa isi scrie ideile asa cum gandeste.Acei care tac si judeca pe altii si se razbuna,in loc sa lupte.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:13
Sunt altii care vor sa imi umble capul cu tampeniile lor si nu pot accepta ca eu sa fiu mai buna ca ei si incearca sa ma traga si pe mine in prapastia lor.Dar eu nu vreau sa ma arunc in prapastie.Mai bine privesc cum se arunca altii in prapastie daca ei nu vor sa asculte...
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:16
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:04:40 ptiu tu erai prin tufis de trageai cu urechea la ce vb noi???
Am tras un pic cu ochiul la tampeniile voastre
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:17
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:17:57
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:04:40 ptiu tu erai prin tufis de trageai cu urechea la ce vb noi???
acum incearca sa tragi putin cu ochiul si la tampeniile tale ...
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:19
touche, mister pussycat
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:20
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:19:21
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:17:57
acum incearca sa tragi putin cu ochiul si la tampeniile tale ...
Voi scrieti tampenii,habar nu aveti pe ce lume traiti,v-ati alaturat animalele care si ele gandesc ca voi cu instinctele.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa ne alegem prietenii.. 4 De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54
Cancer-tratament in Romania sau in afara? 14 De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 1 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 6 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14
Setari Cookie-uri