RELATIA CU DUMNEZEU

De la: wife, la data 2009-10-08 16:20:28 touche, mister pussycat
Buna ziua dna parasuta din cauza ta astia vorbesc doar tampenii.Pt ca usor mai stimulezi un om la rautati,dar ca sa faca un bine cam greu ii convingi.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:23
traiesc intr-o lume virtuala ...in carca lui garbo ....dumneata pi ci lumi traiesti bre???
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:23
animalutzele..gandesc? cu

cucu cucurukuku instinctele?

oare cine tre sa se desthepte...
LILO
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:25
De la: wife, la data 2009-10-08 16:20:28 touche, mister pussycat
Dar asa se comporta oamenii frustrati de viata loR.eI AU O VIATA NEFERICITA SI AMARATA SI VOR SA LE-O AMARASCA SI LA CEILALTI.PAI ASA CUM OFERA ASA PRIMESC.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:25
las-o, mama...traieste si ea in lumea ei

vai de steaua ei...e demna de plans

norocu' meu ca nu-s genu' duios
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:26
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:23:37 traiesc intr-o lume virtuala ...in carca lui garbo ....dumneata pi ci lumi traiesti bre???
pai eu traiesc bine,am prieteni pe care sa ma bazez,putini dar am. Ma ajuta Dumnezeu atunci cand il rog sa ma ajute. Nu sunt o inconstienta ca voi si pt asta ii multumesc din suflet lui Dumnezeupt ca niciodata nu doresc sa ajung ca voi in halul asta.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:27
wife,io cred ca "protagonista"in cauza n-o inteles frantuzismul TOUCHE..si ai cam iritat-o ha ha ha
LILO
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:28
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:27:47
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:23:37 traiesc intr-o lume virtuala ...in carca lui garbo ....dumneata pi ci lumi traiesti bre???
pai eu traiesc bine,am prieteni pe care sa ma bazez,putini dar am. Ma ajuta Dumnezeu atunci cand il rog sa ma ajute. Nu sunt o inconstienta ca voi si pt asta ii multumesc din suflet lui Dumnezeupt ca niciodata nu doresc sa ajung ca voi in halul asta.
sa te fereasca dumnezeu si maicuta domnului ..sa ajungi ca noi ..ca o leguma nu s-ar descurca cu viata pe care-o traim noi
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:29
De la: wife, la data 2009-10-08 16:26:20las-o, mama...traieste si ea in lumea ei

Decat prieteni ca voi care va adunati numai cand este vorba sa faceti rautati,dar cand este vorba sa va ajutati nu stiti cum sa o rupeti la fuga. Eu am prietene putine dar de calitate,prieteni ca voi mai bine lipsa. pE VOI NU VA AJUTA NIMENI.pE MINE MA AJUTA DOAR OAMENII CARE SLUJESC DOMNULUI,PT CA SATANISTIII AIA SUNT PLINI DE RAUTATE SI DE PROSTIE S NU AJUTA PE NIMENI DAR ASTEAPTA SA FIE AJUTATI. CE CHESTIE IDIOATA
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:31
De la: wife, la data 2009-10-08 16:26:20las-o, mama...traieste si ea in lumea ei

Decat prieteni ca voi care va adunati numai cand este vorba sa faceti rautati,dar cand este vorba sa va ajutati nu stiti cum sa o rupeti la fuga. Eu am prietene putine dar de calitate,prieteni ca voi mai bine lipsa. pE VOI NU VA AJUTA NIMENI.pE MINE MA AJUTA DOAR OAMENII CARE SLUJESC DOMNULUI,PT CA SATANISTIII AIA SUNT PLINI DE RAUTATE SI DE PROSTIE S NU AJUTA PE NIMENI DAR ASTEAPTA SA FIE AJUTATI. CE CHESTIE IDIOATA
secretoasa
lilo, dap...da' cum am zis...io nu ma conversez cu inferiorii...poa' sa ma faca cum ii vine la gura...rusinea ei, nu a mea
wife_de_zmeu
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:29:14
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:27:47
sa te fereasca dumnezeu si maicuta domnului ..sa ajungi ca noi ..ca o leguma nu s-ar descurca cu viata pe care-o traim noi
pai aveti barbati care se comporta cu voi exact cum faceti voi cu altiii.Pt ca barbatii fac cu femeile cu se comporta si ele cu altele.Chiar daca multe barbatii nu inteleg pt ca multi actioneaza din instinct,dar eu stiu ca fiecare primeste cu aceasi moneda,in loc sa puna femeia mana sa se schimbe,stimuleaza barbatii la rautati.PAI CE II INVATATI PE BARBATI AIA O SA FACA SI CU VOI.TOT RAUTATI
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:34
De la: wife, la data 2009-10-08 16:31:17lilo, dap...da' cum am zis...io nu ma conversez cu inferiorii...poa' sa ma faca cum ii vine la gura...rusinea ei, nu a mea
pai aveti barbati care se comporta cu voi exact cum faceti voi cu altiii.Pt ca barbatii fac cu femeile cu se comporta si ele cu altele.Chiar daca multe barbatii nu inteleg pt ca multi actioneaza din instinct,dar eu stiu ca fiecare primeste cu aceasi moneda,in loc sa puna femeia mana sa se schimbe,stimuleaza barbatii la rautati.PAI CE II INVATATI PE BARBATI AIA O SA FACA SI CU VOI.TOT RAUTATI va COMPATIMESC PT VIATA GREA CEO AVETI
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:36

Vai fetita, tare mai esti plictisitoare... si zici ca mai ai si prieteni?
garbo_C
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:36
Decat prieteni ca voi care va adunati numai cand este vorba sa faceti rautati,dar cand este vorba sa va ajutati nu stiti cum sa o rupeti la fuga. Eu am prietene putine dar de calitate,prieteni ca voi mai bine lipsa. pE VOI NU VA AJUTA NIMENI.pE MINE MA AJUTA DOAR OAMENII CARE SLUJESC DOMNULUI,PT CA SATANISTIII AIA SUNT PLINI DE RAUTATE SI DE PROSTIE S NU AJUTA PE NIMENI DAR ASTEAPTA SA FIE AJUTATI. CE CHESTIE IDIOA
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:37
De la: Celleste, la data 2009-10-08 16:36:44
Vai fetita, tare mai esti plictisitoare... si zici ca mai ai si prieteni?
doar imaginari
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:38
Vai, fetita, tare mai esti plictisitoare... si zici ca mai ai si prieteni?
Pai am prieteni cu credinta in Domnul care au sufletul bun.Ca paraziti ca voi mai bine ma lipsesc,pt ca voi oricum nu ajutati pe nimeni voi doar asteptati sa fiti ajutati.Dar oricum asteptati degeaba
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:39
va rog io...scoate-i firu' ala din priza...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:40
De la: wife, la data 2009-10-08 16:40:16va rog io...scoate-i firu' ala din priza...
Pai am prieteni cu credinta in Domnul care au sufletul bun.Ca paraziti ca voi mai bine ma lipsesc,pt ca voi oricum nu ajutati pe nimeni voi doar asteptati sa fiti ajutati.Dar oricum asteptati degeaba Ca oamenii credinciosi cu suflet bun fug de voi ca sunteti periculosi,ca niste mere vemanoase.Poate frumosi la suprafata dar pe dinauntru sunteti stricati,ca niste mere vermanoase.De aia nici nu le pasa la nimeni de voi,de buni ce sunteti
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:43
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:43:50
De la: wife, la data 2009-10-08 16:40:16va rog io...scoate-i firu' ala din priza...
Pai am prieteni cu credinta in Domnul care au sufletul bun.Ca paraziti ca voi mai bine ma lipsesc,pt ca voi oricum nu ajutati pe nimeni voi doar asteptati sa fiti ajutati.Dar oricum asteptati degeaba Ca oamenii credinciosi cu suflet bun fug de voi ca sunteti periculosi,ca niste mere vermanoase.Poate frumosi la suprafata dar pe dinauntru sunteti stricati,ca niste mere vermanoase.De aia nici nu le pasa la nimeni de voi,de buni ce sunteti
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:44
Ca oamenii buni si sufletisti fug de voi ca de raie sau ca de paduchi.Pt ca sunteti rai,pt ca asa vreti voi.Oricum nu ajutati dar nici nu sunteti ajutati.Asa cum faceti voi cu altii,asa o sa faca si altii cu voi....
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:46
unde-i anakin cand am nevoie de el ?

sau pik ?

ca fetele nu le au cu electricitatea
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:46
sa ne rugam la cel de sus ..poate-i pica it-ul
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:47
Va compatimesc .Dumnezeu sa va ajute ceea ce nu cred,pt ca DUMNEZEU NU AJUTA OAMENII RAI CI DOAR LE DA ASA CUM OFERA.cU O MANA DAI CU ALTA PRIMESTI.vA LAS SA FACETI CONVERSATILE VOASTE DE 2 LEI CA EU MAI AM SI ALTE TREBURI PAPAPPA
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:49
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:39:18
Pai am prieteni cu credinta in Domnul care au sufletul bun.Ca paraziti ca voi mai bine ma lipsesc,pt ca voi oricum nu ajutati pe nimeni voi doar asteptati sa fiti ajutati.Dar oricum asteptati degeaba
ce paraziti bai fato tu te auzi ce spui, tu esti ca paduchele iesit in frunte si te tot balanganestipe topicul asta cu asa zisa credinta a ta,vezi ca tu cam sari calu cu aberatile asta ce deaq, daca suntem paraziti tu de ce poula mea vorbesti cu noi? deja mai enervat la culme
yanyacharberet
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:49
De la: titiana, la data 2009-10-08 16:47:42
sa ne rugam la cel de sus ..poate-i pica it-ul
PAI DEGEABA TE ROGI LA dUMNEZEU CA ORICUM NU VA AJUTA PT CA SUNTETI RAI,MAI BINE RUGATI-VA LA SATANA SA VA AJUTE CA DOAR LUI II SLUJITI.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:50
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-08 16:49:36ce paraziti bai fato tu te auzi ce spui, tu esti ca paduchele iesit in frunte si te tot balanganestipe topicul asta cu asa zisa credinta a ta,vezi ca tu cam sari calu cu aberatile asta ce deaq, daca suntem paraziti tu de ce poula mea vorbesti cu noi? deja mai enervat la culme
stai calma bre ..ca avem antivirus pt asa specimen
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:51
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-08 16:49:36
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:39:18
ce paraziti bai fato tu te auzi ce spui, tu esti ca paduchele iesit in frunte si te tot balanganestipe topicul asta cu asa zisa credinta a ta,vezi ca tu cam sari calu cu aberatile asta ce deaq, daca suntem paraziti tu de ce poula mea vorbesti cu noi? deja mai enervat la culme
pai a-ti inceput cu enervatul.Ce sa fac si eu,daca m-ati provocat.Ers mai bine daca isi tinea gura aia plina de .......... wife ca atunci era liniste.
secretoasa
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:52
yania, si tu mami ?

vezi ca te face parasuta, acusica intri in club

io ziceam de firu' ala, da' voi...nimic

vai de ea, saraca...

da' chiar...voi va imaginati ce viata urata are fata asta ? cat de ingrozitor o fii sa traiesti cu asemenea mizerie si ura in suflet ?

wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:53
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 16:50:43 PAI DEGEABA TE ROGI LA dUMNEZEU CA ORICUM NU VA AJUTA PT CA SUNTETI RAI,MAI BINE RUGATI-VA LA SATANA SA VA AJUTE CA DOAR LUI II SLUJITI.
fatooou...ai luat-o pe aratura???deasupra mea nu sta dumnezeu ..am si eu un vecin ...
cely
Postat pe 8 Octombrie 2009 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeie Pesti - Barbat Gemeni 6 De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35
are cineva aparat cu aburi de gatit? 58 De la: doinitza_15 26 Aprilie 2012 17:45
Indemnizatie ing 1 De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31
Help! 8 De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Setari Cookie-uri