ica, nu ma admira fetita,nu-mi fac o fala din asta,eu am tot ocolit topicu' asta,da' azi uite...cazui in pacat. zambil, ehhh nu suntem noi de vina? da' cine? dupa cum multi nu inteleg ca: Dumnezeu iti da da' nu-ti baga in traista... noi trebuie sa ne ajutam..ca vorba aceea :pana la D-zeu te mananca sfaintii..etc. nu pun osu' la munca ...se roaga sa castige la loto...he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2009 16:46 |
||
---|---|---|
"Wife" imi pare rau de experinta pe care ai avut-o in biserica! Credinta nu consta in batic ,fusta lunga ,pantaloni sau alte accesorii ...ci credinta se afla in inima omului ! Putem sa avem o tinuta ireprosabila in exterior ...iar interiorul sa fie plin de rautate... Valoarea credintei noastre este ce adunam in inima...dragostea ,bunatatea ,rabdarea ,facerea de bine ,credinciosia si alte valori morale . |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 16:49 |
||
"iasomia" in asa "pacat " sa tot cazi ....in fiecare zi ... | ||
|
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 16:53 |
||
fara DUMNEEU suntem intradevar pierduti!nimic fara DUMNEZEU! DAR ESTE CUMPLIT CAND VAD CATA RAUTATE ESTE UN ACEASTA LUME,CATA PREFACATORIE,MINCIUNA,NEPASARE SI LIPSA DE RESPECT PENTRU TOT CE INSEAMNA VIATA,FRUMOS SI BUN | ||
cleopatrakikia Postat pe 17 Februarie 2009 16:56 |
||
"Zambil"...PENTRU ca oamenii s� afle care �nv���turi sunt adev�rate �i aprobate de El, Dumnezeu trebuia s�-�i reveleze g�ndurile �i s� le ofere tuturor oamenilor posibilitatea de a le cunoa�te. Altfel cum ar putea �ti cineva ce doctrine, ce mod de �nchinare �i ce conduit� aprob� Dumnezeu? �ns� a oferit Dumnezeu aceste informa�ii? Dac� da, cum? Un om, care tr�ie�te numai c��iva zeci de ani, nu poate s� serveasc� drept canal de comunicare �ntre Dumnezeu �i to�i oamenii care s-au n�scut vreodat� pe p�m�nt. Dar un document scris, da. Prin urmare, nu ar fi fost potrivit ca Dumnezeu s�-�i reveleze g�ndurile �ntr-o carte? O carte veche care declar� c� e inspirat� de Dumnezeu este Biblia. Unul dintre scriitorii ei spune: �Toat� Scriptura este inspirat� de Dumnezeu �i util� ca s� �nve�e, s� mustre, s� �ndrepte lucrurile, s� disciplineze �n dreptate� (2 Timotei 3:16). Dumnezeu S-a descoperit pe Sine lui Avraam, Moise, Samuel si multor altor persoane din Vechiul si Noul Testament. Profetul Amos merge asa de departe cu certitudinea despre intentia lui Dumnezeu de a comunica cu oamenii incat scrie: "Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-si descopere taina Sa slujitorilor Sai prooroci" (Amos 3:7). Acest concept al "revelatiei" ("descoperirii") poate fi intalnit cu o notabila frecventa in foarte multe carti ale Bibliei. Unele personaje din biblie, au fost intr-o legatura stransa cu Divinitatea ,fiind "unelte " in mana Creatorului . Exemplu de profeti (Daniel,Isaia, Ioan), au profetizat timpurile sfarsitului care se implineste chiar in zilele noastre . Cum ti se pare cartea Apocalipsei ? Ce parere ai despre numarul fiarei ? |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 17:17 |
||
"Cleo"...in zilele din urma oamenii vor fi mai mult iubitor de placeri ,trufasi,idolatri,inclinatzi sa faca raul. Noi stim ca toate acestea avertizeaza ... sfarsitul. Analizand profetiile si scriierile biblice sfarsitul lumii se apropie. Dumnezeu sa ne intareasca ,sa ne ajute sa fim pregatiti pentru ziua aceea ,a revenirii Lui . |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 17:40 |
||
"Drept ai spus: nu mersul la biserica ne mantuieste, ci tocmai aceasta relatie cu Dumnezeu!" Draga "Ilsi" ai pus punctu pe "i"! As fi incantata sa te cunosc ! |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 17:49 |
||
sora ica, in niciun caz nu cred in ce bolborosesti tu aici... ai incercat sa canti in corul bisericii? cred ca te-ar ajuta... este clar ca ai o energie pe care trebuie sa o directionezi altfel,in acest mod nu cred ca o sa reusesti sa convingi pe nimeni de nimic... seamana a fervoare religioasa,ori asta nu ne impresioneaza cand este vorba de citate. sau profa de religie,ce zici?... |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2009 17:54 |
||
Florica, ti-am zis ca esti de ziua a taspea si n-ai recunoscut. Pana nu ti-a atras inca cineva atentia ca nu grafiezi numele Fiului corect. Si nu, nu este "o problema de optiune" cum spui, ci o indoctrinare de secta. Mergi sa predici sminteala in alta parte; la crestinii ortodocsi incepe Sfantul si Marele Post in curand. | ||
Marisa Postat pe 17 Februarie 2009 18:15 |
||
"Marisa"... "la crestinii ortodocsi incepe Sfantul si Marele Post in curand." Tu te-ai pregatit ? Du-te la " taica parinte " si spovedeste-te ! Dar ... vorbirea ta trebuie sa fie "aleasa " si "dreasa cu sare " ! |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 19:21 |
||
"iasomia" ...tu ai convingerile tale ,eu pe ale mele,nu incerc sa conving pe nimeni ,cred ca ai inteles gresit ... Dar ,ar fi frumos sa ne respectam.. . |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 19:31 |
||
Da Florico, ma duc la spovada, ce nu stii matale e ca mai intai trebuie sa postesc s-apoi sa intru la parintele duhovnic. Daca nu stii randuiala, las-o, zau... | ||
Marisa Postat pe 17 Februarie 2009 19:59 |
||
"Marisa" sau...Florica ? Tu stii care este adevaratul post ? |
||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 20:03 |
||
marisu...la loc comanda...treci la loc de dat cu capu'...ca am o vorba sa iti zic... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Februarie 2009 20:07 |
||
De la: ica2, la data 2009-02-17 20:03:21"Marisa" sau...Florica ? Da' de ce ma scrii cu ghilimele? Asa te-a invatat la scoala? Hai pa ca esti si pocaita si plicticoasa. |
||
Marisa Postat pe 17 Februarie 2009 20:08 |
||
"Iart-o Domane ,ca nu stie ce zice " ! | ||
ica2 Postat pe 17 Februarie 2009 20:17 |
||
mai, Zambile, mai, imi place mult "Sorela"(cu un "l" sau cu doi, ca nu mai stiu?), nimeni nu mi-a mai zis asa. Ai dreptate: in fata acestui indreptar de spovedanie(unde ai gasit asa ceva fratelo-cu un "L" sau cu doi?) sunt si eu printre cele mai decazute cum ai spus, dar sa stii ceva, ca Iisus Hristos a venit sa mantuiasca ce era pierdut, zice aceeasi carte mult contestata, deci nu pe cei care se cred sfinti, aceia nu au nevoie de mantuire, deci ei sunt cei pierduti. Indreptarul acesta, sa-mi fie cu iertare, este un "strambator" facut de oameni pentru alti oameni decat cei care l-au conceput. Daca veti cauta in Sfanta Scriptura nu veti gasi nicaieri ca Iisus Hristos ar fi pus asa problemele... |
||
sora_ilsi Postat pe 17 Februarie 2009 21:39 |
||
cleo ai perfecta dreptate,din pacate multi nu mai stiu ce e frumos si bun si nu mai stiu ce inseamna viata,traiesc doar sa manince sa doarma si sa moara precum orice gaina fara nici o nadejde..ce pacat, sa fuga de ce este mai FRUMOS ..ce pacat | ||
c_romyka Postat pe 17 Februarie 2009 21:55 |
||
mary_sa adevarat ca la noi in curand incepe ,,sfantul si marele post" dar daca nu luam in serios si ceea ce-i zici tu sminteala lui Ica, degeaba postim, caa.. s-ar putea ca acest post, sa nu aiba nici o valoare inaintea CELUI care-I sarbatorim moartea si invierea. |
||
c_romyka Postat pe 17 Februarie 2009 22:12 |
||
wife sora mea, sincer experienta ta din biserica ma doare.Cat priveste ideea de a zice TATAL NOSTRU in odaitza ta,eu zic ca e buna,si daca tot vorbesti cu TATAL in camera ta, de ce nu-I zici si LUI patzania ta,dar sa-I zici asa cum ai iesit din biserica,,plangand" si vei fi mangaiata an suferintza ta.Sa nu-mi zici ca nu ai nevoie.Precum mos Ioan Roata, unde la scuipat boierul, la pupat imparatul,si-apoi cred ca stii cum a fost tratat Iisus Hristos de catre cei ,,piosi" sii.. chiar El ne-a avertizat zicand:daca Copacului Verde (de El e vorba)i se antampla asa ceva, ce i se va antampla copacului uscat(noua). |
||
c_romyka Postat pe 17 Februarie 2009 23:02 |
||
eu am trecut peste ce a fost atunci...sunt 3 ani...doar ca eram foarte vulnerabila atunci...se intamplase la cateva luni dupa ce logodnicul fiicei mele murise in accident... nu ma gandeam ca oamenii pot fi atat de fatarnici...cu biblia in mana si cu injuratura pe buze...cred ca mai am multe de invatat...nu tot ce zboara se mananca... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Februarie 2009 23:22 |
||
superbus nu pot sa nu admir sinceritatea ta cand zici ca nu poti sa-i iubesti pe preotzi(ma refer la cei nepocaiti).Este de dorit sa fie asa cum zici tu,niste indrumatori catre Dumnezeu, insusi prin faptele lor nu doar prin vorbe,dar ce sa-i faci ,sunt si ei oameni. |
||
c_romyka Postat pe 17 Februarie 2009 23:38 |
||
sora ica, ieri ti-am vizionat profilu' si astazi la fel(incerc sa te cunosc mai bine),vad ca ti-ai sters "cele trei dorinte"..pai de ce? era ceva lumesc,faptul ca iti doresti sa iei masteratul ..stai ce mai era?a da...sa-ti iei masina! ce era rau in asta? apoi vad ca zici:"ador viata in doi"... hai ca m-am linistit..semeni cu noi mai mult decat imi imaginam...si noi tot aspiratii omenesti avem... |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2009 08:30 |
||
bai nene... ce ies credinciosii ca zombi din scorburi la lasatu' serii... | ||
zambil Postat pe 18 Februarie 2009 08:54 |
||
Dumnezeu este cu noi , dar unii zic ca nu, vezi DOmne ca pana la Dumnezeu te manca sfintii, insa noi trebuie sa credem ce a zis El nu ce zic ceilalti oricat de gura mare au... | ||
mrnastasia Postat pe 18 Februarie 2009 14:01 |
||
Sora ilsi, am observat ca esti o persoana care a citit Biblia si probabil multe carti despre Dumnezeu, de aceea mi-am permis intrebarea referitoare la ziua de odihna. Pentru ca daca detii atatea informatii despre credinta, atunci stii ca din cele 10 porunci, una se refera la aceasta zi de odihna. Eu sunt de parere ca degeaba iti strigi tu credinta si critici anumite persoane, nu poti infaptui pe deplin aceste porunci. Asa ca lasa oamenii sa te asculte si nu-i mai critica. Doar Isus a zi "cine are urechi, sa auda". | ||
Clm Postat pe 18 Februarie 2009 15:18 |
||
Daca sunteti curiosi, va pun la dispozitie (partial)un documentar interesant, de actualitate. http://video.crestinortodox.ro/Ingerul_digital-20001389.html |
||
oana_lacri Postat pe 18 Februarie 2009 15:19 |
||
De la: Marisa, la data 2009-02-17 18:15:17Florica, ti-am zis ca esti de ziua a taspea si n-ai recunoscut. Pana nu ti-a atras inca cineva atentia ca nu grafiezi numele Fiului corect. Si nu, nu este "o problema de optiune" cum spui, ci o indoctrinare de secta. Mergi sa predici sminteala in alta parte; la crestinii ortodocsi incepe Sfantul si Marele Post in curand. De acord cu tine,Marisa. isa2 habar n-are de credinta.Sa caute un preot adevarat sa-i explice. |
||
oana_lacri Postat pe 18 Februarie 2009 15:29 |
||
DRAGII MEI NU VA MAI INCONTRATI ASA.ISPITITORUL ASTA VREA SA NE CERTAM UNII CU ALTII.CEA DE A DOUA PORUNCA ESTE SA NE IUBIM APROAPELE CA PE NOI INSINE.TREBUIE SA INVATAM SA NE IUBIM SI SA NE RESPECTAM FIE CA SUNTEM ORTODOXI SAU DE ALT CULT.EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU SI O SINGURA BIBLIE PENTRU TOTI,SUNTEM TOTI FRATI IN CREDINTA PENTRU CA,CREDEM IN DOMNUL DUMNEZEU CU TOTII. | ||
laura_novacesc Postat pe 18 Februarie 2009 15:52 |
||
dap... singurul dumnezeu este allah si singura biblie este coranul... |
||
zambil Postat pe 18 Februarie 2009 15:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? | 4 | De la: micabis 8 Mai 2009 04:30 |
Buna, | 1 | De la: andre3a44 9 Februarie 2009 11:11 |
minti odihnite | 38 | De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03 |
|
||
Cine imi poate recomanda o croitoreasa buna? | 20 | De la: garbo_465557 2 Iunie 2019 21:58 |
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... | 7 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară