De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:25:33vrei sa ma aduci langa tine, nebunatico!Frate sau sora ce esti.Nu ma traumatizat nimeni,numai ca eu fiind altfel decat ceilalti oameni,mi-a fost greu sa ii suport.Si rabdarea mea s-a cam terminat.Eu ma exteriorizez,spun ce am de spus.....Eu mereu am facut ce am considerat eu ca este bine,nu m-am luat dupa capul nimanui,nici dupa capul parintiilor mei.Pt ca nu i-am ascultat niciodata,pt ca am simtit ca nu ii duce mintea.Sunt si persoane care au caracter puternic,sau credeti ca sunt o slabatura ca voi care ganditi in turma.Eu vreau sa imi fac turma mea proprie |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:27 |
||
---|---|---|
fleur..am vazut numai la tv..ii groaznic....doamne fereste..nici la dushmani nu doresc asha ceva | ||
LILO Postat pe 8 Octombrie 2009 19:29 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:27:35las-o, yanya. am ip-ul ei, print screenurile cu pozele furate, distribuitorul de internet, mi-e suficient cat sa-i transmit salutari prin intermediul autoritatilorPt tine pt ca eu sunt onesta.Numai ca voi ma scoateti din sarite cu tampeniile voastre.Iti trimit eu salutari prin autoritati ca si eu am poza ta. |
||
|
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:30 |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 19:30 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:27:35las-o, yanya. am ip-ul ei, print screenurile cu pozele furate, distribuitorul de internet, mi-e suficient cat sa-i transmit salutari prin intermediul autoritatilor pe bunee??? pai... |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 19:31 |
||
irinuco, dragoste, nu de tine vorbeam, puisor! cu tine discut prin intermediul...aaaa...na ca mi-e rusine sa zic, da' o sa simti! |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 19:31 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 19:26:21mai fetelor? voi ati vazut vreodat un posedat in biserica?? care urlaaaaaaaaa mai abitir cd citeste preotul evanghelia?? si alearga afara?? si ma'sa fuge dupa el si'l aduce cu forta inapoi la slujba?? si el incepe sa se zguduie si sa scoata un sunet ciudat?? mnoo,,,,io am vazut!Pai aia sunt oameni slabi,necredinciosi care nu acepta pe HRISTOS |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:32 |
||
De la: LILO, la data 2009-10-08 19:29:53 fleur..am vazut numai la tv..ii groaznic....doamne fereste..nici la dushmani nu doresc asha ceva io am vazut numa pe bune....prima data a fost un soc! acuma...nu ma mai sperie! sunt imuna! e vorba aia a lui ioan scaraul cred ca...sa ai mintea in iad si sufletul in rai! inainte...pana pe la 25ani asa...aveam numai partea a2_a si mi-era frica...acumaaa..is atat de bine infipta cu picioarele in iad, incat |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 19:33 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:27:35las-o, yanya. am ip-ul ei, print screenurile cu pozele furate, distribuitorul de internet, mi-e suficient cat sa-i transmit salutari prin intermediul autoritatilorvezi eu am cerut ajutor da nu de la tine, acu ce mai ai cu mine? |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 19:35 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:31:43irinuco, dragoste, nu de tine vorbeam, puisor!Esti dus cu capul..... |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:36 |
||
chiar daca schimbi conturile, adresa digitala a PC-ului ramane aceasi, ca si distribuitorul de net si locatia acestuia si care mai e si obligat prin lege sa puna la dispozitia autoritatilor toate datele necesare pentru identificarea ta. de maine incolo o sa urli atarnata de tavan, ti-o promit! | ||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 19:38 |
||
irinuco, puisor, ma gandesc numai la tine, dragoste! sunt dus cu capul, cum spui, da' numa' cu unu'. asteapta-ma cu masa pusa si patul desfacut, nebunatico! | ||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 19:39 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:38:02chiar daca schimbi conturile, adresa digitala a PC-ului ramane aceasi, ca si distribuitorul de net si locatia acestuia si care mai e si obligat prin lege sa puna la dispozitia autoritatilor toate datele necesare pentru identificarea ta. de maine incolo o sa urli atarnata de tavan, ti-o promit!AAA ce nu mai pot de frica |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:42 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:39:52irinuco, puisor, ma gandesc numai la tine, dragoste! sunt dus cu capul, cum spui, da' numa' cu unu'. asteapta-ma cu masa pusa si patul desfacut, nebunatico!si spalata cu clor ..si dezinfectata cu spirt |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 19:42 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:42:09Si voi m-ati jicnit.Asa am facut si eu.De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:38:02chiar daca schimbi conturile, adresa digitala a PC-ului ramane aceasi, ca si distribuitorul de net si locatia acestuia si care mai e si obligat prin lege sa puna la dispozitia autoritatilor toate datele necesare pentru identificarea ta. de maine incolo o sa urli atarnata de tavan, ti-o promit!AAA ce nu mai pot de frica |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:43 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:38:02chiar daca schimbi conturile, adresa digitala a PC-ului ramane aceasi, ca si distribuitorul de net si locatia acestuia si care mai e si obligat prin lege sa puna la dispozitia autoritatilor toate datele necesare pentru identificarea ta. de maine incolo o sa urli atarnata de tavan, ti-o promit!draga eu am anuntat distribuitorul ce se intimpla cu pc meu ok. cineva-mi copie adresele toate si intra pe tot ce am eu in lista, ce vina am eu? cineva are grija mea, sa vada orice miscare fac,, si asta e, si eu sint innebunita ok? si cu cine am vb a zis ca treb sa ma schimb de unde sint legata, o s-o fac si pe asta, sa trec prin romtelecom ca acolo zice ca nu mai poate intra, da cind o sa am bani , sunt calica ce sa fac? |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 19:44 |
||
Eu nu consider ca am facut nimic gresit si voi m-ati jicnit si eu asteazi nu m-am simtit asa bine si am fost putin cam irascibila. | ||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:45 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:45:11Eu nu consider ca am facut nimic gresit si voi m-ati jicnit si eu asteazi nu m-am simtit asa bine si am fost putin cam irascibila.daca asa te manifesti cand esti putin irascibila ..dar cand esti putin mai mult ...cum faci ??? |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 19:47 |
||
De la: forevarmy, la data 2009-10-08 19:44:35,, ma dirijeaza cu, cursorul de nu pot lucra nici eu, si daca am spus ca nu pricep mult la pc, nu am mintit abia de am pus anu asta net, si nu am lucrat niciodata la pc, doar ce mi-au aratat copii cit au mai venit acasaDe la: pik_nik, la data 2009-10-08 19:38:02chiar daca schimbi conturile, adresa digitala a PC-ului ramane aceasi, ca si distribuitorul de net si locatia acestuia si care mai e si obligat prin lege sa puna la dispozitia autoritatilor toate datele necesare pentru identificarea ta. de maine incolo o sa urli atarnata de tavan, ti-o promit!draga eu am anuntat distribuitorul ce se intimpla cu pc meu ok. cineva-mi copie adresele toate si intra pe tot ce am eu in lista, ce vina am eu? cineva are grija mea, sa vada orice miscare fac,, si asta e, si eu sint innebunita ok? si cu cine am vb a zis ca treb sa ma schimb de unde sint legata, o s-o fac si pe asta, sa trec prin romtelecom ca acolo zice ca nu mai poate intra, da cind o sa am bani , sunt calica ce sa fac? |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 19:48 |
||
Imi cer scuze ca ma vorbit asa, dar nu m-am simtit prea bine astazi.promit ca nu o sa se mai intample.Mai bine ignor oamenii care ma enerveaza. | ||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:49 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:45:11Eu nu consider ca am facut nimic gresit si voi m-ati jicnit si eu asteazi nu m-am simtit asa bine si am fost putin cam irascibila. Ei, doar asa, un pic... dar nu-i nimic, noi te iertam. Acum fugi acasa si odihneste-te. A... inca ceva, nu-ti uita pastilele! Hai, noapte buna! |
||
garbo_C Postat pe 8 Octombrie 2009 19:49 |
||
o SA IMI FAC SUBIECT PROPRIU SI O SA IMI SPUN PAREREA,PT CA CU VOI DOAR MA ENERVEZ SI APOI VORBESC URAT.Asa ca mai bine ma retrag,de pe subiectul vostru si o sa imi fac eu subiect propriu.Pt ca am dreptu..Oricum scuze ca am votbit urat dar si voi m-ati enervat.Asa ca puteti sa ma ignorati si nici sa vorbiti cu mine. papappa numai bine | ||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:52 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:52:31 o SA IMI FAC SUBIECT PROPRIU SI O SA IMI SPUN PAREREA,PT CA CU VOI DOAR MA ENERVEZ SI APOI VORBESC URAT.Asa ca mai bine ma retrag,de pe subiectul vostru si o sa imi fac eu subiect propriu.Pt ca am dreptu..Oricum scuze ca am votbit urat dar si voi m-ati enervat.Asa ca puteti sa ma ignorati si nici sa vorbiti cu mine. papappa numai binePt ca si voi a-ti vorbit urat cu mine,asa ca nu mai vreau sa vorbesc niciodata cu voi.Asa ca va rog sa ma ignorati,pt ca eu nu suport ca cineva sa faca misto din mine,ca imi ies din pepeni.Asa ca mai bine plec,ca pot sa imi fac si singura subiect. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:54 |
||
De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:54:51Pt ca eu stiu ca nu o sa ma pot tine de promisiune pt ca nu suport ca cineva sa rada de mine, sa faca misto ca incep sa vb urat.Apoi nu vreau sa imi fac probleme cu nimeni,pt ca nu pot cunoaste oamenii si apoi o pot incurca.Asa ca mai bine cu cine nu ma impac mai bine ignor pt ca nu vreau sa am probleme.De la: secretoasa, la data 2009-10-08 19:52:31 o SA IMI FAC SUBIECT PROPRIU SI O SA IMI SPUN PAREREA,PT CA CU VOI DOAR MA ENERVEZ SI APOI VORBESC URAT.Asa ca mai bine ma retrag,de pe subiectul vostru si o sa imi fac eu subiect propriu.Pt ca am dreptu..Oricum scuze ca am votbit urat dar si voi m-ati enervat.Asa ca puteti sa ma ignorati si nici sa vorbiti cu mine. papappa numai binePt ca si voi a-ti vorbit urat cu mine,asa ca nu mai vreau sa vorbesc niciodata cu voi.Asa ca va rog sa ma ignorati,pt ca eu nu suport ca cineva sa faca misto din mine,ca imi ies din pepeni.Asa ca mai bine plec,ca pot sa imi fac si singura subiect. |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 19:57 |
||
Pt ca asa este corect,daca nu te impaci cu cineva mai bine te retragi,pt ca se poate ajunge la probleme.Dar am dreptul sa imi fac subiectul meu propriu si sa scriu ce vreau eu si pe voi mai bine va ignor pt ca mai bine nu ma incurc cu persoane ce nu le cunosc si apoi daca ma enervez imi dau drumul la gura si nu am nevoie de probleme,pt ca mai sunt si oameni rai,csre fac rau. o seara faina pappap | ||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 20:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=sDUrhT9Qg_0 irinaa..... nuuuuuuuuuuu pleeeeeeeeeeeeeeecaaa!!!! |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 20:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rIfuocF_ElA&feature=related poatee iti schimbaa stareaa |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 20:03 |
||
tot aici sunteti ? ma dezamagiti, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 20:04 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RKDCT1eCFSA |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 20:04 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 20:01:26http://www.youtube.com/watch?v=sDUrhT9Qg_0Nu mai am ce discuta cu voi papapapapp |
||
secretoasa Postat pe 8 Octombrie 2009 20:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum interpretam ce citim in biblie-apocalipsa- | 38 | De la: mielutza 20 Iunie 2009 20:24 |
Biblia si barbatii | 1 | De la: ingerasulluptator 4 Iunie 2011 16:11 |
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii | 51 | De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43 |
|
||
VREI SI TU REDUCERI ??? | 1 | De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43 |
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! | 112 | De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară