RELATIA CU DUMNEZEU

Pt ca de asta a facut Dumnezeu niste reguli,cele 10 porunci ca oamenii sa traiasca in pace unul cu celalt.Pt ca nerespectarea celor 10 porunci duce la razboiul dintre oameni.Pt ca lipseste lipsa de respect fata de celalt,infidelitatea,necorectitudinea,invidia.Si pt ca omul nu a fost educat de mic copil ca sa aiba aceste principiii,acum daca doreste sa se schimbe si sa traiasca in pace cu el insusi,atunci va trebui sa straduie sa renuunte la naravurile lui cele rele.Pt ca de asta se intampla atatea rele,pt ca nu exista reguli.Cum ar fii si la permisul de conducere,daca nu ar exista reguli cate accidente nu s-ar face? Ei bine asta este valabil si pt caracterul omenesc.Datorita lipsei regulilor si principiilor oamenilor,de aceea se intampla multe neintelelegeri dintre oameni care si produc razboie.Oamenilor nu prea le plec regulile si nici severitatea din cauza comoditatii.Si asta este ceva foarte grav pt omenire.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:16
Pt ca ca daca omul ar fii fost de mic copil sa aiba niste principii,niste reguli morale in viata o credinta in Dumnezeu viata oamenilor ar fii fost mult mai linistita si ordonata.Dar cum multi parintii fac copiii,dar ei harar nu au cum sa ii educe,sa ii invete sa aiba niste reguli in viata,atunci omului i-ar fii fost mai usor.Dar multi parinti habar nu au ei despre viata,despre principiii morale,si asa mentalitatea si prostia se transmite de la om la om.Pt ca eu consider ca atunci cand aduci un copil pe lume,ai o responsabilitate mare fata de copil,ca sa il inveti lucrurile bune si morala care sa ii prinda bine in viata.Dar cum unii parintii nici ei nu au primit o educatie si nu au avut de unde sa acumuleze informatii,de asta omenirea a ajuns asa.De asta nu este bine sa ne judec ci sa incercam sa ne ajutam si sa ne contruim unii pe altiii.Pt ca aceasta ii place mult la Dumnezeu,si acei oameni care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti si Dumnezeu va incepe sa iii intelega pe ei si sa le fie aproape.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:16
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:18
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:16:54Pt ca ca daca omul ar fii fost de mic copil sa aiba niste principii,niste reguli morale in viata o credinta in Dumnezeu viata oamenilor ar fii fost mult mai linistita si ordonata.Dar cum multi parintii fac copiii,dar ei harar nu au cum sa ii educe,sa ii invete sa aiba niste reguli in viata,atunci omului i-ar fii fost mai usor.Dar multi parinti habar nu au ei despre viata,despre principiii morale,si asa mentalitatea si prostia se transmite de la om la om.Pt ca eu consider ca atunci cand aduci un copil pe lume,ai o responsabilitate mare fata de copil,ca sa il inveti lucrurile bune si morala care sa ii prinda bine in viata.Dar cum unii parintii nici ei nu au primit o educatie si nu au avut de unde sa acumuleze informatii,de asta omenirea a ajuns asa.De asta nu este bine sa ne judecam ci sa incercam sa ne ajutam,sa inceram aa ii intelegem pe ceilalti, si sa ne construim unii pe altiii.Pt ca aceasta ii place mult la Dumnezeu,si acei oameni care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti oameni si Dumnezeu va incepe sa iii intelega pe ei si sa le fie aproape.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:19
de lka ce vine moment 31?????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:20
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:19:41
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:16:54Pt ca ca daca omul ar fii fost de mic copil sa aiba niste principii,niste reguli morale in viata o credinta in Dumnezeu viata oamenilor ar fii fost mult mai linistita si ordonata.Dar cum multi parintii fac copiii,dar ei habar nu au cum sa ii educe,sa ii invete sa aiba niste reguli in viata,atunci omului i-ar fii fost mai usor.Dar multi parinti habar nu au ei despre viata,despre principiii morale,si asa mentalitatea si prostia se transmite de la om la om.Pt ca eu consider ca atunci cand aduci un copil pe lume,ai o responsabilitate mare fata de copil,ca sa il inveti lucrurile bune si morala care sa ii prinda bine in viata.Dar cum unii parintii nici ei nu au primit o educatie si nu au avut de unde sa acumuleze informatii,de asta omenirea a ajuns asa.De asta nu este bine sa ne judecam ci sa incercam sa ne ajutam,sa inceram aa ii intelegem pe ceilalti, si sa ne construim unii pe altiii.Pt ca aceasta ii place mult la Dumnezeu,si acei oameni care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti oameni si Dumnezeu va incepe sa iii intelega pe ei si sa le fie aproape.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:21
iruna, tu esti mai ceva ca moise.

nici ca se putea ca cel de sus sa-si gaseasca un purtator de cuvant mai bun . atingi toate domeniile vietii omenesti

la relatiile cu publicul mai ai de bijuterit dar, per total, e bine
si_totusi
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:21
De la: nazirra, la data 2009-10-11 13:20:40de lka ce vine moment 31?????
Pai asa mi-a venit mie pe moment ideea pt un nick , adica moment31 anii mei
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:22
casatorita????/
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:24
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:24
De la: si_totusi, la data 2009-10-11 13:21:43iruna, tu esti mai ceva ca moise.

nici ca se putea ca cel de sus sa-si gaseasca un purtator de cuvant mai bun . atingi toate domeniile vietii omenesti

nici chiar asa,incerc sa fac si eu ceva util in viata,asa ma indeamna inima mea
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:26
De la: nazirra, la data 2009-10-11 13:24:22casatorita????/
nu sunt casatorita, pt ca sunt cam exigenta.Dar vezi tu exigenta este de mai multe feluri.Eu sunt exigenta doar cu caracterul omenesc.In rest sunt un om normal ca toti ceilalti.Dar am principiii morale pe care ma ghidez in viata si credinta in Dumnezeu.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:28
cu ce te ocupi mami..in viata de zi cu zi???/
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:31
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:32
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:26:07

nici chiar asa,incerc sa fac si eu ceva util in viata,asa ma indeamna inima mea
Nu ma consider nici ca moise nici ca nimeni.Ma simt doar un om care doreste sa faca ceva util in viata,asa ma indeamna inima mea.Numai ca viata ma facut ca aspra,pt ca daca nu mi se urca oamenii in cap si cum multi nu au o limita,trebuie sa le fac eu o limita.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:34
pikkk...fac conversatie tati..da????maninc compotel de chersicute cu mina si pot purta o conversatie decenta...da????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:35
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:35

Nu ma consider nici ca moise nici ca nimeni.Ma simt doar un om care doreste sa faca ceva util in viata,asa ma indeamna inima mea.Numai ca viata ma facut ca aspra,pt ca daca nu mi se urca oamenii in cap si cum multi nu au o limita,trebuie sa le fac eu o limita.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:37
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:38
bine, faci irina. da-i inainte

si apoi, crezi tu ca la momentul cela moise se considera moise? succesul apare ,mai intodeauna, dupa ce omul nu mai e
si_totusi
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:40
De la: pik_nik, la data 2009-10-11 13:35:55

adica vreai chersicuta..di la mini din minuta?????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:41
De la: nazirra, la data 2009-10-11 13:31:49cu ce te ocupi mami..in viata de zi cu zi???/
Pai lucrez,invat imi bat capul,pt ca nimic nu imi pica din cer.Pt ca Dumnezeu ajuta 50 la suta,,si omul trebuie sa faca 50 la suta.Adica Dumnezeu iti da curaj,putere,idei,dar tu trebuie sa le pui in aplicatie.Pt ca daca Dumnezeu ar da toate pe degeaba,omul ar ajunge o putoare.Si eu nu vreau sa ajung o putoare,asa ca ma bine imi bat capul.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:42
pai si ce lucrezi ???ca n am inteles....
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:46
De la: nazirra, la data 2009-10-11 13:46:06pai si ce lucrezi ???ca n am inteles....
Pai nu conteaza ce lucru,conteaza ca imi castig banii cistitt
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:48
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:49
irina de ce nu pui si tu o poza cu tine, sa te vedem si noi la fata?? macar o poza asa.... k s-avem o ideee...
fleur_de_lis
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:52
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-11 13:52:25irina de ce nu pui si tu o poza cu tine, sa te vedem si noi la fata?? macar o poza asa.... k s-avem o ideee...
Pai ma pot caracteriza, sunt o fara draguta,dar exigenta ceea ce barbatilor nu le place,pt ca lor nu le plac regulile.Mai este un baiat care se tine dupa mine si nu pot scapa de el,ca mi i-a trimis si pe altii pe cap ca sa ma sacaie la cap,ca sa il bag in seama.Ca voi barbatii chiar nu aveti pic de rusine si limita.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 13:56
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:56:42
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-11 13:52:25irina de ce nu pui si tu o poza cu tine, sa te vedem si noi la fata?? macar o poza asa.... k s-avem o ideee...
Pai ma pot caracteriza, sunt o fara draguta,dar exigenta ceea ce barbatilor nu le place,pt ca lor nu le plac regulile.Mai este un baiat care se tine dupa mine si nu pot scapa de el,ca mi i-a trimis si pe altii pe cap ca sa ma sacaie la cap,ca sa il bag in seama.Ca voi barbatii chiar nu aveti pic de rusine si limita.rusinica
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:01
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:08
Mai ales ca nu simt dorinta de a ma casatori.Eu cred ca iubirea din inima vine la Dumnezeu,si eu nu simt iubire ca sa ma pot casatori,eu simt altfel de iubire aceea ce a-mi ajuta aproapele.Dar altii nu pot intelege asta.Nu stiu poate asta se va schimba,dar eu vreau tot pe cineva cu iubire pt Dumnezeu.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! 112 De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32
vopsea de par 3 De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? 1 De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09
cine ma poate ajuta cu un raspuns 22 De la: tutankhamon 20 Iunie 2009 11:57
Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam? 2 De la: garbo_461891 27 Martie 2017 14:41
Setari Cookie-uri