RELATIA CU DUMNEZEU

De la: nazirra, la data 2009-10-11 14:46:02
De la: moment31, la data 2009-10-11 14:42:44Daca de mica sunt asa,iti dai seama cum sunt acuma.Chiar daca ma mai bateau,cica sa ii ascult eu niciodata nu plangeam ca sa nu le dau lor satisfactia ca m-au invins.Asa ca cateodata mai plageam pe ascuns ca sa ma mai descarc,ca nu vroiam sa nu ma vada nimeni si nu imi place sa cersesc mila.

si ai pecat de acasa?????
Pai da am plecat ca de mica am inceput sa lucrez pt ca nu vroiam sa cersesc mila si sa ma milogesc de ei.Eu nu sunt o lingusitoare cu ceea ce am avut de pierdut mult in viata,dar am avut mult de castigat pe de alte aparti.Pe fratii mei i-am mai stimulat eu,ca sa nu mai fie asa slabi si influentabili.Dar vezi pe un om nu il poti schimba in totalitate asa cum as dori eu.Si atunci cand vreau sa fac un lucru si nu imi iese,ma ambitionez si mai tare si caut solutii noi.....
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:51
pik_nik
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:52
pai si scoala?????ce ai terminat???cit de mica ai inceput sa lucrezi????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:53
De la: nazirra, la data 2009-10-11 14:50:50
De la: moment31, la data 2009-10-11 14:47:10
De la: nazirra, la data 2009-10-11 14:42:07siii...???acuma unde esti????
Pai nu locuiesc cu ai mei,ca acum nu vorbesc cu ei pt ca vreau sa le dau o lectie si sa ma asculte,pt ca vad ca ei zic ca mine si fac ca ei,ceea ce nu imi place.Lasa ca indiferenta doare mai tare si poate ii face sa le vina mintea la cap,ceea ce nu prea cred.Pt ca pe oameni ii poti controla,dar nu ii poti schimba daca ei nu vor.Dar mie imi place ca omul sa faca un lucru bun si fara sa ii spun eu,nu doar sa ii spun.Pt ca daca un om face un lucru dupa ce eu i-am spus,cine stie ce interes avea.Cel mai sincer este atunci cand un om face de la sine un lucru bun si ajuta dezinteresat.Dar cati oameni mai ajuta dezinteresat? Putini cred

pai tu draga..nu stai in casa lor??????nu mincati impreuna????nu vorbesti cu ei de loc???din ce traiesti???stati la tara?????
eu am crescut pana la 19 ani la oras,apoi ei sau mutat la tara si eu am ramas pe cont propriu,la oras,pt ca nu ma intelegeam cu taicamiu pt ca are un caracter tare si nu il pot modela cum vreau eu.Daca ii vorbesc frumos ma asculta,dar catedata nu am rabdarea necesara si imi mai ies din pepeni,pt ca vad ca munca mea nu are nici un rezultat,vb la pereti ca ei zic ca mine si fac tot ca ei.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:54
naziro, parca eu eram numita la guvern cu informatiile... ce faci, imi iei pita de la gura?
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:55
irinuco....de ce vrei tu sa faci oamenii asa ca tine? fiecare e asa cum e. iar dragostea ptr. parinti e neconditionata.
mcrinelam
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:56
De la: nazirra, la data 2009-10-11 14:53:57pai si scoala?????ce ai terminat???cit de mica ai inceput sa lucrezi????
Pai de asta o fac asa tarziu.Inainte nici nu m-am gandit la asta. Tatal meu este un om rau,de asta nu ma impacm cu el.Dar maicamea s-a dat dupa el,si ea este la fel,si fratemiu,pt ca stii cum sunt oamenii decat sa isi faca ei probleme,mai bine fac probleme la altiii.Oamenii sunt rai si egoisti,poate si de asta sunt asa aspra.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 14:57
stai un pic ...fama sa inteleg....de ce era tatl tau om rau????daca te a lasat in oras..si ei s au mutat la tara?????tu din ce ti ai platit chiria cu ce bani...tu draga?????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:00
De la: mcrinelam, la data 2009-10-11 14:56:59irinuco....de ce vrei tu sa faci oamenii asa ca tine? fiecare e asa cum e. iar dragostea ptr. parinti e neconditionata.
pt ca seamana cu taticul ei
cely
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:00
De la: mcrinelam, la data 2009-10-11 14:56:59irinuco....de ce vrei tu sa faci oamenii asa ca tine? fiecare e asa cum e. iar dragostea ptr. parinti e neconditionata.
Pai ca sa am si eu companie. Stii odata eram in germania si am vb cu un barbat mai in varsta,si mi-a zis ca nu ma gasesc eu barbati sanatosi la minte,ci doar daca le spal eu creierul.Dar mi-a spus asta mai indirect,ca apoi am inteles ce a vrut sa spuna,pt ca mi-am batut capul sa inteleg la ce s-a referit.Pai iubirea pt parinti trebuie sa fie reciproca.Pt ca ce spune Dumnezeu,daca copilul vede ce fac parintii lui si el nu face,El nu va fii pedepsit si toata truda sa va fii resplatita.Si eu vreau ca un om sa ma ajute sa fie recunoscator, sa imi fie si mie bine.Dar greu mai gasesc asa specimene, unul la o mie.Cum zicea taicamiu ca ca mine gasesti unul la o mie.Ca oamenii nu vor sa se schimbe,ca sunt comozi.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:02
dragoste e atunci cand poti accepta omul asa cum e.... cu bune si cu rele.
mcrinelam
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:04
De la: titiana, la data 2009-10-11 15:00:48
pt ca seamana cu taticul ei
Da seman cu taicamiu la fire,dar nu semanam la suflet.Eu am un suflet mare dar sunt severa si aspra.Pt ca pe un om trebuie sa il ajuti dar sa nu il lasi sa profite de tine.Si eu cu timpul am invatat sa imi controlez inima si sa mi-o folosesc dar atunci cand se merita.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:05
aha...
cely
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:09
De la: mcrinelam, la data 2009-10-11 15:04:34dragoste e atunci cand poti accepta omul asa cum e.... cu bune si cu rele.
Pai pai oamenii ca sa se poata intelege trebuie sa se asemene intre ei.Stii este si o zicala.Cine se aseamana se Aduna. CE EU NU AM DREPTUL SA FIU FERICITA SI MULTUMITA.? Ca si Dumnezeu zice, trebuie sa ajuti dar sa nu lasi sa se profite de tine.Cine nu munceste sa nu manance...........
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:11
Pt ca zicea o profesoara.Un barbat este o responsabilitate pt o femeie.Dar si o femeie este o responsabilitate pt un barbat.Femeia nu a stiut sa se gandeasca la ea si sa se faca apreciata de barbat.Femeia este jumatatea si barbatul cealalta jumatate.Nu ca femeia trebuie sa completeze toate defectele barbatului si barbatul nimic.Eu ofer respect,responsabilitate iubire.Daca si eu primesc la fel.Pt ca si la preot juri sa iubesti si sa respecti sotia.,Daca vad ca nu se respecta,atunci si eu aplic alta medoda. Si eu am dreptul sa fiu fericita si multumita.. punct
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:20
moment 31, sa inteleg ca metoda ta e de trecere pe externe? inseamna ca vii pe calea cea buna
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:23
Dar imi este frica ca daca ma castoresc,trebuie sa lupt non stop.Pt ca si eu mai am nevoie de liniste.De asta nu cred ca este bine ca trebuie sa ma castoresc cu cineva pe care sa trebuiasca eu sa il schimbb.Sa se schimbe el,ce el nu are un creier.Si-l poate folosi.Sa isi bata el capul sa se schimbe,de ce sa imi bat eu capul sa il schimb si sa il invat.El de ce sa nu isi bata capul? Pt ca devine un comod si un lenes..
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:27
teoria ii buna...practica ne omoara!!!!!trebui sa faci si compromisuri..irino...altfel..trece viata pe linga tine si tu numa cauti.....si cauti....
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:27
De la: moment31, la data 2009-10-11 15:27:34 Dar imi este frica ca daca ma castoresc,trebuie sa lupt non stop.Pt ca si eu mai am nevoie de liniste.De asta nu cred ca este bine ca trebuie sa ma castoresc cu cineva pe care sa trebuiasca eu sa il schimbb.Sa se schimbe el,ce el nu are un creier.Si-l poate folosi nu?.Sa isi bata el capul sa se schimbe,de ce sa imi bat eu capul sa il schimb si sa il invat?.El de ce sa nu isi bata capul? Pt ca devine un comod si un lenes,sa se invete sa nu ma depinda de altii,ci sa depinde de el,de gandirea lui si sa ne putem consulta impreuna.Nu ca eu sa ma gandesc la tot.Nu este corect...
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:29
De la: moment31, la data 2009-10-11 15:27:34 Dar imi este frica ca daca ma castoresc,trebuie sa lupt non stop.Pt ca si eu mai am nevoie de liniste.De asta nu cred ca este bine ca trebuie sa ma castoresc cu cineva pe care sa trebuiasca eu sa il schimbb.Sa se schimbe el,ce el nu are un creier.Si-l poate folosi.Sa isi bata el capul sa se schimbe,de ce sa imi bat eu capul sa il schimb si sa il invat.El de ce sa nu isi bata capul? Pt ca devine un comod si un lenes..

pai tu fata...cind iubesti pe cineva o faci neconditionat cu totu...de ce sa l schimbi?????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:30
naziro, te-ai clampit mamica? ce, te-ai transformat in don chihote?
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:33
De la: nazirra, la data 2009-10-11 15:27:49teoria ii buna...practica ne omoara!!!!!trebui sa faci si compromisuri..irino...altfel..trece viata pe linga tine si tu numa cauti.....si cauti....
Pai de ce sa fac compromisuri si compromisuri? CE eu nu am drepul sa fiu fericita si multumita.Daca a trecut viata asta este,nu am 3 copiii dupa mine si mi-i cresc singura.Daca nu am cu cine ma intelege nici nu fac nici un copil.Daca femeile au invata barbatii cu compromisuri si nu le-a placut lupta ce sa le fac? Poate ca si femeile sunt comode.Accepta ce i se ofera si ofera la fel.Lupta pt dreptatea ta,nu este usoara.Asa ca mai bine accepta compromisurile,acepta ce i se face si face la fel.Dar eu nu sunt nici comoda si nici nu o sa fac compromisuri.Decat sa fac 3 copiii,sau 2, si sa ajung sa mi-i cresc singura pt ca ajungi sa te tot saturi de compromisuri.Mai bine lipsa.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:34
nnnt....ghici....ma transformmmmmmm
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:35
De la: nazirra, la data 2009-10-11 15:30:49
De la: moment31, la data 2009-10-11 15:27:34 Dar imi este frica ca daca ma castoresc,trebuie sa lupt non stop.Pt ca si eu mai am nevoie de liniste.De asta nu cred ca este bine ca trebuie sa ma castoresc cu cineva pe care sa trebuiasca eu sa il schimbb.Sa se schimbe el,ce el nu are un creier.Si-l poate folosi.Sa isi bata el capul sa se schimbe,de ce sa imi bat eu capul sa il schimb si sa il invat.El de ce sa nu isi bata capul? Pt ca devine un comod si un lenes..

pai tu fata...cind iubesti pe cineva o faci neconditionat cu totu...de ce sa l schimbi?????
Iubirea si respectul trebuie sa fie reciproca.Numai ca femeia din cauza comoditatii nu a luptat sa se impuna si de asta ajuns sa fie desconsiderata.Pt ca daca si pe un copil il inveti un egoist,egoist il ai.Pt ca si copilul trebuie sa invete sa se gandeasca si la altii.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:37
naziiiiiiiiii, revino-ti la starea initiala, lasa transformarile, ca fata le stie pe-ale ei si nu i le scoti din capshor
dihoritza
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:38
Pt ca daca de la inceput nu iti inveti barbatul sa te ajute,sa comunici si il inveti prost,apoi greu ajungi sa il dezveti.Pt ca si pe mine daca nu mi se pun regulile la inceput,eu dupa aia nu mai accept nici o regula dupa ce ma obisnuiesc asa.De asta este bine sa vorbiti inainte si sa fii pe pozitie.De asta este nevoie de credinta in Dumnezeu.Pt ca femeia cum mereu a facut ce a vrut,nu a fost protejata de Dumnezeu.Si de asta poate a avut o viata grea.Si poate de asta a juns si ea sa fie rea.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:41
no bini.....da di ci????ca meream drepti pi drum....
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:42
tu spala-i mintea. restul, vine de la sine

cum iti spunea cel din germania. ca un barbat sa fie cu tine, tre sa-l faci femeie
si_totusi
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:44
.De asta este nevoie de credinta in Dumnezeu.Pt ca femeia cum mereu a facut ce a vrut,nu a fost protejata de Dumnezeu.Si de asta poate a avut o viata grea.Si poate de asta a ajuns si ea sa fie rea.Pt ca femeile nu asculta de Dumnezeu,ca ininte sa ajungi in pat cu barbatul mai intai sa ajungi la biserica sa iti binecuvanteze,Dumnezeu casatoria ca sa ai casatorie rezistenta si linistita.Ca si barbatul altfel respecta femeia daca are credinta si sa insisti cu credinta ta,dar inainte de casatorie si pe el trebuie sa il inveti sa creada in Dummezeu.Pt ca daca te vede pe tine ca femeia,Atunci si el poate sa inceapa sa creada,sa insisti in credinta ta,Si la la necazuri sa te rogi la Dumnezeu sa te indrume sa ai o viata linistita.Pt ca omul traieste bine doar cand se roaga.Cand a terminat cu rugaciunea,incepe sa calce prin gropi.Pt ca asta suntem.Fara Dumnezeu suntem nimic si facem doar rautati,pt ca cu asta ne nastem in instinct.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:49
De la: si_totusi, la data 2009-10-11 15:44:26tu spala-i mintea. restul, vine de la sine

cum iti spunea cel din germania. ca un barbat sa fie cu tine, tre sa-l faci femeie
De asta este nevoie de credinta in Dumnezeu.Pt ca femeia cum mereu a facut ce a vrut,nu a fost protejata de Dumnezeu.Si de asta poate a avut o viata grea.Si poate de asta a ajuns si ea sa fie rea.Pt ca femeile nu asculta de Dumnezeu,ca ininte sa ajungi in pat cu barbatul mai intai sa ajungi la biserica sa iti binecuvanteze,Dumnezeu casatoria ca sa ai casatorie rezistenta si linistita.Ca si barbatul altfel respecta femeia daca are credinta si sa insisti cu credinta ta,dar inainte de casatorie si pe el trebuie sa il inveti sa creada in Dummezeu.Pt ca daca te vede pe tine ca femeia,Atunci si el poate sa inceapa sa creada,sa insisti in credinta ta,Si la la necazuri sa te rogi la Dumnezeu sa te indrume sa ai o viata linistita.Pt ca omul traieste bine doar cand se roaga.Cand a terminat cu rugaciunea,incepe sa calce prin gropi.Pt ca asta suntem.Fara Dumnezeu suntem nimic si facem doar rautati,pt ca cu asta ne nastem in instinct.
irina31
Postat pe 11 Octombrie 2009 15:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! 112 De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
are cineva aparat cu aburi de gatit? 58 De la: doinitza_15 26 Aprilie 2012 17:45
nunta 1 De la: alududa 20 August 2009 14:45
visele 4 De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38
Setari Cookie-uri