hai wife , recunoaste, k tu n-ai fost pana acuma cu el la ginecolog | ||
fleur_de_lis Postat pe 12 Octombrie 2009 00:21 |
||
---|---|---|
titilico....ce-ai mama??? esti intr-o dunga??? daca am ceva de rezolvat cu tine, o rezolv pe topicul tau.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 00:22 |
||
wifo.....amoeba asta a trecut pana acuma printr-o serie de transformari de identitate.....dar nu am reusit sa o dezinsectam.....am vorbit si cu andra si degeaba.....atata timp cat are asa un numar mare de postari, nu cred ca adminii o vor exmatricula de aici definitiv... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 00:24 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-12 00:22:15titilico....ce-ai mama??? esti intr-o dunga??? daca am ceva de rezolvat cu tine, o rezolv pe topicul tau....sincer nu cred ca avem ceva de impartit aici ..intr-o lume virtuala ...dar eu nu-mi permit sa spun ca ar fi o alta persoana de partea cealalta asa ca ma numesc pe mine ...cu gandul la alt cineva cu drag ...Alexxa |
||
cely Postat pe 12 Octombrie 2009 00:27 |
||
ai dreptate...cu drag...alexxa... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 00:57 |
||
Noi, oamenii, nu putem cunoaste gandurile lui Dumnezeu si e mare pacat atunci cand luam numele Lui in desert sau in ras(porunca a treia) si mai avem si pretentia ca pazim poruncile. Nu suntem perfecti, dar daca cineva crede ca poate sa ajunga desavarsit, exista un criteriu biblic care spune:"daca nu greseste cineva in vorbire este un om desavarsit..." | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Octombrie 2009 01:25 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 01:25 |
||
daca nu greseste cineva in vorbire este un om desavarsit..." Ce draguuuuuuuuuuuutttttttttt oare eu de ce nu-mi amintesc sa fii citit asta. |
||
persidadamian Postat pe 12 Octombrie 2009 01:53 |
||
Persi, textul e in Iacov 3,2 | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Octombrie 2009 10:49 |
||
Doamne,am nimerit la manastire la ora predicii? | ||
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:05 |
||
Scorpio, esti pe topicul"Relatia cu Dumnezeu'si, din cand in cand, se mai vorbeste si de Dumnezeu pe-aici, mai rar ce-i drept... | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Octombrie 2009 20:23 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-12 00:00:58 pe cine duci la ginecolog pe pik vrei sa vezi daca mai are mostenitori,sau poate nu mai are ca ai auzit ca ia imprastiat in lumea toataPai stiu eu ca pick este un baiat darnic si pe unde merge lasa cate ceva Dar nu ma refeream la pick Apropo azi l-am vazut pe baiatul care m-a stresatca sa il bag in seama si a pus si pe altii sa ma streseze.Eu cred ca si-a dat seama ca nu are nimic de castigat si si-a dat arama pe fata ce om este.Ca se imbratisa cu toate si cica lui nu ii place berea fara alcool ca ii iese bube.Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut deoparte si m-a ajutat sa nu ma incurc cu un asemenea specimen,ca ma tragea si pe mine in rapa lui. |
||
irina31 Postat pe 12 Octombrie 2009 22:41 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:42 |
||
amin...irinuco...alexandro...moment31..... | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 22:43 |
||
Ca la inceput am simtit eu ca baiatul asta nu este un ordine,de asta nici nu am putut sa ma apropiii de el.Nu pot sa zic,poate la inceput imi placea de el,dar cu timpul dupa felul cum s-a comportat am prins greata pe el.Acum si-a dat arama pe fata.Ce oameni? Cum pot fii unii oamenii? | ||
irina31 Postat pe 12 Octombrie 2009 22:44 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:45 |
||
ce drag...alexa... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 22:47 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-12 22:44:49Ca la inceput am simtit eu ca baiatul asta nu este un ordine,de asta nici nu am putut sa ma apropiii de el.Nu pot sa zic,poate la inceput imi placea de el,dar cu timpul dupa felul cum s-a comportat am prins greata pe el.Acum si-a dat arama pe fata.Ce oameni? Cum pot fii unii oamenii? la tine ii retorica intrebarea...mami. |
||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 22:48 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:49 |
||
LILO Postat pe 12 Octombrie 2009 22:49 |
||
De asta imi si este frica sa ma apropii de cineva.Pt ca la inceput oamenii fac pe ingerasii,apoi vezi ca ii poarta capul.Oricum eu mi-am dat seama si de la inceput ce fel de om este,cica ca nu imi da cursurile sa le trag la xerox daca nu ies cu el.Ce om? Pai asta este santaj.Ce asta se castiga afectiunea?Ca un om cumsecade ajuta neconditionat.Dar cum foarte multi barbati nu te ajuta doar daca faci ceva cu ei.Dar eu nu ma vand,mai bine imi bat capul sa ma descurc singura,chiar daca uneori imi este foarte greu.Dar mai bine asa decat sa suport asemenea specimene. | ||
irina31 Postat pe 12 Octombrie 2009 22:49 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:50 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-12 22:49:49De asta imi si este frica sa ma apropii de cineva.Pt ca la inceput oamenii fac pe ingerasii,apoi vezi ca ii poarta capul.Oricum eu mi-am dat seama si de la inceput ce fel de om este,cica ca nu imi da cursurile sa le trag la xerox daca nu ies cu el.Ce om? Pai asta este santaj.Ce asta se castiga afectiunea?Ca un om cumsecade ajuta neconditionat.Dar cum foarte multi barbati nu te ajuta doar daca faci ceva cu ei,toti umbla doar sa profite,chiar si de pe oamenii buni.chiar dimpotriva..Dar eu nu ma vand,mai bine imi bat capul sa ma descurc singura,chiar daca uneori imi este foarte greu.Dar mai bine asa decat sa suport asemenea specimene. |
||
irina31 Postat pe 12 Octombrie 2009 22:51 |
||
mami stai linistita ..o zis la misto ca vrea sa iasa cu tine...n avea cursurile!!!!! | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 22:53 |
||
cum irinuco, a vrut sa te scoata in oras? mama lui de vagabond, mitocan, porc...!!! completeaza tu fetita... |
||
garbo_C Postat pe 12 Octombrie 2009 22:54 |
||
Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai dezamagita de oameni.Mai ales de barbati,ca ei nu te ajuta daca nu faci nimic cu ei,pt ca toti umbla sa profite.Dar oricum nu conteaza viata merge inainte,decat sa ma incurc cu asemenea specimene mai bine stau singura,dar ma simt dezamagita foarte dezamagita de oameni. | ||
irina31 Postat pe 12 Octombrie 2009 22:55 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:56 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-12 22:55:14Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai dezamagita de oameni.Mai ales de barbati,ca ei nu te ajuta daca nu faci nimic cu ei,pt ca toti umbla sa profite.Dar oricum nu conteaza viata merge inainte,decat sa ma incurc cu asemenea specimene mai bine stau singura,dar ma simt dezamagita foarte dezamagita de oameni. da mamica ...implicit si de noi....!!!!! |
||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 22:57 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 22:59 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-12 22:55:14Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai dezamagita de oameni.Mai ales de barbati,ca ei nu te ajuta daca nu faci nimic cu ei,pt ca toti umbla sa profite.Dar oricum nu conteaza viata merge inainte,decat sa ma incurc cu asemenea specimene mai bine stau singura,dar ma simt dezamagita foarte dezamagita de oameni. hai nu mai spune!! ce ti-au facut magarii??? ti-au pus mana pe picior...de la prima intalnire??!!!! ce urat... cata nesimtire!!! arde-i pe magari....asa....fa-le in ciuda.... dar ce planuri ai?? treci pe femei...ori cu vibra?? |
||
superbus Postat pe 12 Octombrie 2009 22:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbatii din Romania... | 41 | De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37 |
De ce un om te ia de prost atunci cand esti prea bun cu el si ti se urca in cap daca nu esti atent? | 60 | De la: garbo027119 26 Noiembrie 2009 15:12 |
De ce ,sunt oamenii azi ,asa de rai???!! | 147 | De la: Jojolin 31 Mai 2012 08:03 |
|
||
STUDII ONLINE???? | 2 | De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08 |
Cum facem fata arogantei,lipsei de ambilitate si badaraniei? | 6 | De la: si_totusi 19 Iunie 2009 12:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară