RELATIA CU DUMNEZEU

Ok!...in sfarsit cateva cuvinte fara otravuri,am inteles...si multumesc frumos!
madsusu
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:17
hai bre, da' ce, pan-acuma-ti daduram sa bei cucuta?..
zambil
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:19
la subiect: of,Doamne...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:20
De la: eladaela, la data 2009-10-14 15:05:00titiano,buna ziua
buna ziua
cely
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:23
fost-am dus de-acasa si pierdui firul povestioarei in cestiune
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 15:24
of, irinuco, uneori chiar lipsesti de pe aici
pik_nik
Postat pe 14 Octombrie 2009 18:05
irinuka s-o fi spovedit apare ea
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 18:08
De la: pik_nik, la data 2009-10-14 18:05:32of, irinuco, uneori chiar lipsesti de pe aici

cred ca o fi pe la manastiri...la moaste...

oups..uitai ca ii in germanika (parca)
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 19:19
nooooo...e tot o clienta de-a alexandrei si asta! pt k uneori uita isi uita rolul si vb si ea normal....so...io crez k e o madama psi destul de dusa...cu clonele dumisale pe masura!
fleur_de_lis
Postat pe 14 Octombrie 2009 19:22
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 19:24
buna seara dragilor.Am fost la biserica.Sa vorbesc cu preotul dar parca ii facatura ca nu il intalnesc
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:51
Am avut un examen si am fost la facultate Acum sunt inca in concediu,
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:53
asaaaaaaaaaa..siii, ce te=ai gandit tuuu sa vii nitel ca sa vorbesti cu noooooooiii...nu e asa??
fleur_de_lis
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:53
moment31 ce faculta faci mamy de litere
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:56
pe pariu k e una [prin corespondenta??
fleur_de_lis
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:57
Da Am fost la biserica ca sa vorbesc cu preotul ca sa invete oamenii sa se exteriorizeze pt ca daca oamenii nu se exteriorizeaza se inraiesc.Eu cunosc o femeie saraca care ii tare cumsecade si cica cum gandeste ea.Ca trebuie sa taca sa suporte ce ii face barbatul pt ca a facut pacate.Si asa plateste pt pacate,ea tace s-a imbolnavit de inima,injura blestama.Pai omul trebuie sa se exterizeze ca se imbolnaveste si se inraieste.Dar preotul a zis ca nu vrea sa insiste sa invete oamenii pt ca oamenii se comporta urat.Pai da se comporta urat ca poate nu au incredere,dar poti castiga oamenii de partea ta cu rabdare si sa ii inveti de bine.Pt ca pt pozitiv trebuie sa muncesti.Dar ei zic ca vor sa fie sfinti si daca insista sa ajute un om sa se schimbe,fac ei pacate,asa ca mai bine ii lasa asa.Ce oameni? offff
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:58
De la: moment31, la data 2009-10-14 20:58:39Da Am fost la biserica ca sa vorbesc cu preotul ca sa invete oamenii sa se exteriorizeze pt ca daca oamenii nu se exteriorizeaza se inraiesc.Eu cunosc o femeie saraca care ii tare cumsecade si cica cum gandeste ea.Ca trebuie sa taca sa suporte ce ii face barbatul pt ca a facut pacate.Si asa plateste pt pacate,ea tace s-a imbolnavit de inima,injura blestama.Pai omul trebuie sa se exterizeze ca se imbolnaveste si se inraieste.Dar preotul a zis ca nu vrea sa insiste sa invete oamenii pt ca oamenii se comporta urat.Pai da se comporta urat ca poate nu au incredere,dar poti castiga oamenii de partea ta cu rabdare si sa ii inveti de bine.Pt ca pt pozitiv trebuie sa muncesti sa ii convingi ca le doresti binele.Dar ei zic ca vor sa fie sfinti si daca insista sa ajute un om sa se schimbe,fac ei pacate,asa ca mai bine ii lasa asa.Ce oameni? offff
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:00
ai reusit moment! felicitari! se exteriorizeaza enoriasii de se calca in picioare de exteriorizati ce sunt!!!
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:01
De la: LILO, la data 2009-10-14 21:01:22 ai reusit moment! felicitari! se exteriorizeaza enoriasii de se calca in picioare de exteriorizati ce sunt!!!
Ca cica imi zice preotul ca cica daca duhovinicul vrea sa imi dea 2,3 peste cap,sau sa ma faca sa il astept 3 zile la usa.Iti dai seama ce rautate?Pai cine se crede un preot sa trateze oamenii asa? El vrea sa fie sfant dar nu ajuta oamenii,sa ii invete de bine.Eu sincer nu inteleg nimic atunci cand merg la biserica.Ce pacat ca nu sunt barbat pt ca mi-ar placea sa fiu preot dar nu pot.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:04
eU CRED CA ERA INVIDIOS PT CA NU AM VRUT SA VB CU EL.pAI ALA VORBEA DOAR TAMPENII CA NU INTELEGEAM NIMIC.cICA SA IMI DAU HAINELE LA ALTIII.Sa muncesc pt altii si altii sa doarma,pai de asta au devenit oamenii asa.Pai daca ajuti un om sanatos,pai ala profita de tine si te ia de prost si te inraiesti.De asta trebuie sa ajuti un om dar sa nu il lasi sa profite de tine.Saracii oameni pt ca nici macar sfaturi nu au de unde lua.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:08
PAI nimic nu invata oamenii,ei sunt plini de rautate si egoism si cica sa ii suport eu tampeniile si sa satu sa astept 3 zile dupa duhovnicul meu,ca a ras de mine. Ca ma duc la preot la usa bat si ii zic sa ma astepte ca sa pot vb cu el.Daca ma duc la biserica si alea de la bucatarie sunt rele,parca sunt posedate.Pai mi-a zis de ce duc toata ziua flori la biserica? Doamne ca Diavolul ii si prin biserici
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:18
De la: LILO, la data 2009-10-14 21:01:22 ai reusit moment! felicitari! se exteriorizeaza enoriasii de se calca in picioare de exteriorizati ce sunt!!!
Pai trebuie sa re exteriorizezi fara ura,sa spui ceea ce nu iti convine,ca de asta avem gura ca sa spunem ce nu ne place.Nu sa acceptam si ce nu ne place si sa facem la fel.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:21
Eu i-am spus la preot ca eu respect sfintii dar eu ma rog la Dumnezeu.Pt ca sfintiii au fost proclamati sfinti de biserica.Dar tot oameni au fost.eU CRED SFANT ESTE DOAR dUMNEZEU,IN REST NOI SUNTEM DOAR SLUJITORII SAI,De asta am spus ca eu ma rog la Iisus si la maica Domnului.Toti ceilalti suntem doar slujitori ai lui Dumnezeu.De aSTA AM spus ca eu consider ca omul trebuie sa se roage doar la DUMnezeu pt ca doar Dumnezeu.Domnul IIsus este fara de pacat si la Maica Domnului.Dar cel mai bine lA dOMNUL Iisus SA II CERI AJUTORUL PT INDREPTAREA TA.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:29
De asta eu i-am spus la preot ca oamenii trebuie sa se roage la Dumnezeu nu la sfinti.Sfant este doar Dumnezeu,Domnul Iisus Dumnezeu omul.Ceilalti suntem doar slujitoriii lui,in rest nimic.De asta cred ca daca vrei ca rugaciunea sa ajunga sus la Dumnezeu si sa te ajute sa te schimbi,trebuie sa te rogi la Domnul IIsus,Dumnezeu omul si ca rugaciunea sa fie din inima.Dar oare cum ii conving pe astia?
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:33
E greu cu astia...nu pricepe ei...despre ce e vorba....nici eu....
Tabitta
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:36
De la: moment31, la data 2009-10-14 21:33:11De asta eu i-am spus la preot ca oamenii trebuie sa se roage la Dumnezeu nu la sfinti.Sfant este doar Dumnezeu,Domnul Iisus Dumnezeu omul.Ceilalti suntem doar slujitoriii lui,in rest nimic.De asta cred ca daca vrei ca rugaciunea sa ajunga sus la Dumnezeu si sa te ajute sa te schimbi,trebuie sa te rogi la Domnul IIsus,Dumnezeu omul si ca rugaciunea sa fie din inima.Dar oare cum ii conving eu pe astia?
Eu cred ca stia vorbesc doar tampenii la biserica pt ca au frica de probleme? Pt ca un preot imi zicea ca asta creaza probleme,dar mie putin imi pasa sincer pt ca mie mi-ar place sa ii ajut pe oameni.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:36
irinucoooo...nu e facatura...poate popa se ascunde de tine sa nu-i mai impui capul cu ineptiile tale....io zic ca nu e bun popa asta...cauta altul care sa te asculte cu smerenie...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:37
Mi-ar placea foarte mult sa ma inscriu la facultatea de teologie.Pt ca mie imi place foarte mult studiul religiei si sa analizez totul amanuntit.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:38
De la: tutankhamon, la data 2009-10-14 21:37:41irinucoooo...nu e facatura...poate popa se ascunde de tine sa nu-i mai impui capul cu ineptiile tale....io zic ca nu e bun popa asta...cauta altul care sa te asculte cu smerenie...
Nu se ascunde pt ca eu nu spun ineptiii.Eu inteleg bine scriptura,pt ca miei imi place mult religia si sa anlizez totul amanuntit.Mie imi place asta.Preotul este foarte ocupat si estecautat de toti pt ca are credinta,este credincios si te invata doar de bine.Ceilalti te invata doar tampenii.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:41
In rest cred ca ceilalti sunt niste rautati
.Eu zic ca vreau sa vorbesc cu preotul si ei imi trimite altul.Eu vreau sa vorbesc cu ala si gata.Ceilalti sunt niste rautati.
irina31
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
Cele 10 porunci ale lui Dumnezeu.. 83 De la: luptatoareacurajoasa 11 August 2010 23:59
Acneea 6 De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25
Victoria's Secret Show 2009 1 De la: danyx 6 Decembrie 2009 22:53
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? 4 De la: micabis 8 Mai 2009 04:30
Setari Cookie-uri