RELATIA CU DUMNEZEU

pik_nik
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:56
AUTOEMOCIONE??
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:01
cu auto se poate orice
pik_nik
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:02
apropo cu soseste puturoase am glumit
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:12
De la: moment31, la data 2009-10-17 22:12:21apropo cu soseste puturoase am glumit

poti sa traduci? please??/
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:13
AStazi l-am intalnit pe preotul meu preferat.Si am discutat cStazi l-am intalnit pe preotul meu preferat.Si am discutat cu el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartasec.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sa vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in u el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartasec.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sa vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in Dumnezeu,ei se cred inteligenti.Si femeile nu inteleg ce inseamna umilinta.Se refera sa nu te razbuni,dar nu inseama ca nu trebuie sa ii dai omului o lectie ca sa il pui la punct.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:17
De la: LILO, la data 2009-10-17 22:13:25
De la: moment31, la data 2009-10-17 22:12:21apropo cu soseste puturoase am glumit

poti sa traduci? please??/
Pai da poti trai clipa langa o singura persoana,pt ca ce are o femeia are si cealalta tot o....... .Poti fii fericit si fara sa schimbati femeile sau barbatii ca pe sosestele voastre puturoase.Eu una nu m-as risca pt niste momente trecatoare de placere sa am atatea probleme.Asa ca mai bine stau cumintica,.......
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:18
AStazi l-am intalnit pe preotul meu preferat..Si am discutat cu el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartasec.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sa vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in u el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartasec.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sa vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in Dumnezeu,ei se cred inteligenti.Si femeile nu inteleg ce inseamna umilinta.Se refera sa nu te razbuni,dar nu inseama ca nu trebuie sa ii dai omului o lectie ca sa il pui la punct.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:20
De la: moment31, la data 2009-10-17 22:20:43AStazi l-am intalnit pe preotul meu preferat..Si am discutat cu el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartaseAScA.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.SI,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica..Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sE vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in Dumnezeu,ei se cred inteligenti.Si femeile nu inteleg ce inseamna umilinta.Se refera sa nu te razbuni,dar nu inseama ca nu trebuie sa ii dai omului o lectie ca sa il pui la punct.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:24
De la: moment31, la data 2009-10-17 22:24:58
De la: moment31, la data 2009-10-17 22:20:43AStazi l-am intalnit pe preotul meu preferat..Si am discutat cu el,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica.Legea asta este veche,pe atunci cand nu exista igiena,era o lege iudaica,ca nu am voie sa ma impartaseAScA.Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.SI,mi-a zis ca nu este pacat ca sa intri pe mestruatie in biserica..Ca asa este lasat de la DUMNEZEU cu perioada ca sa faca copiii.Si mi-a dat si el dreptate,atunci cand i-am zis ca multi nu inteleg biblia,pt ca la biserica sE vorbeste pe termeni bisericesti.Si la biserica merg doar oamenii simpli,pt ca oamenii intelectuali cred in stiinta,ei nu mai cred in Dumnezeu,ei se cred inteligenti.Si femeile nu inteleg ce inseamna umilinta.Se refera sa nu te razbuni,dar nu inseama ca nu trebuie sa ii dai omului o lectie ca sa il pui la punct.
Pt ca daca nu iti educi barbatul,nu poti sa iti educi copiiii...
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:26
si de ce te repeti???? da..ok...am inteles....nu e pacat sa intri pe menstruatie in biserica....asta ti-am spus-o si eu acuma cateva saptamani...vorbe de babe pe la colturile bisericii...poate ca vor biserica numai pentru ele...
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:36
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 22:36:12si de ce te repeti???? da..ok...am inteles....nu e pacat sa intri pe menstruatie in biserica....asta ti-am spus-o si eu acuma cateva saptamani...vorbe de babe pe la colturile bisericii...poate ca vor biserica numai pentru ele...
Da pai asa este ca babele tot incearca sa imi spuna unde sa imi pun florile,sau ce sa fac.De parca ar fii ele sefe acolo,ca merg la biserica dar tot degeaba ca sunt acre ca niste mere padurete si rele ca niste scorpiii.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:48
De la: pik_nik, la data 2009-10-17 21:56:37
ochiosule .......
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:49
mami...tu nu obosesti sa te tot repeti????
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:54
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 22:54:21mami...tu nu obosesti sa te tot repeti????
Acuma ce am mai repetat?
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:04
Apropo am uitat sa zic ceva.Ca l-am intrebat pe preot.Ca sunt multe femei credinciose care merg la biserica dar ele nu respecta poruncile si nu sunt protejate de Dumnezeu de asta sunt asa slabe si sunt tratate asa urat de barbati si nu au curajul sa se impuna.Da si preotul mi-a zis,ca da pe Dumnezeu il gasesti in poruncile Lui.Pt ca credinta fara sa respecti poruncile este moarta,pt ca nu esti protejat de Dumnezeu..
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:16
Pt ca degeaba zici ca ai iubire de Dumnezeu si faci doar fapte rele.Adica zici ca iubesti pe Dumnezeu dar il slujesti pe satana.Ce iubire de Dumnezeu este asta? Pt ca cine iubeste pe Dumnezeu si asculta de El si incearca sa faca dorintele lui Dumnezeu sa se roage din inima.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:18
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:40
Momentel, draga, tu transformi Biblia, intr-o Biblie Hazlie.Sunt de acord ca nu este frumos pentru tine si nici pentru cei din jur sa faci fapte rele.De pilda, scarpinatul in nas si in alte parti, in public, dauneaza grav sanatatii.Daca il iubesti pe Dumnezeu, eu cred ca trebuie sa inveti inainte de toate, sa te respecti pe tine si pe cei din jur.Cum poti tu sa asculti de dorintele lui Dumnezeu, daca tu nu esti in stare sa asculti ce spui, sau ce spun cei de langa tine?
George, era un om dezordonat.Casa lui era vraiste si curgea prin acoperis, atunci cand ploua.Dar nu era zi sa nu treaca pe la biserica.Totusi, intr-o noapte, cand se perpelea pe mana lui de paie, se trezi alaturi cu dracul.Acesta il zgaltai manios si il scula din somn.
-Am venit sa te iau.-i-a zis Diavolul.
-Dar bine, eu sunt omul lui Dumnezeu.Ma duc in fiecare zi la biserica si ma rog.
Diavolul incepu sa rada.
-Dar aceea ce-i.-il intreba el, aratandu-i gaura din tavan prin care curgea apa cand ploua.
-Pai... Pai, pe acolo se urca sufletul meu la Domnul, cand ma rog acasa.
-Asta s-o crezi tu.-ii raspunse Dracul.-Nu stiu ce s-o inalta pe acolo, dar sa stii ca in mod sigur,ca este locul perfect prin care intra diavolul in casa ta.
Ioana007
Postat pe 18 Octombrie 2009 08:42
Pai aici pe pamant multi vor sa fie ei Dumnezeu si sa nu respecte regulile lui Dumnezeu.Dar un om fara principiii,un om este egal cu zero.Adica nu este un om stabil,nu este un om de incredere,este schimbator. Si daca un om incerca sa profite si ii spui si vezi ca nu asculta,mai bine te indepartezi de el pt ca acolo o sa intervina ura.Pe mine nu ma intereseaza sa ma apropiii sufleteste, de un om fara principiii morale pt ca nu este un om de incredere.Asa ca eu ma indepartez de oamenii astia,ii ajut ii sfatuiesc dar partrez distanta de ei.Eu una nu ma apropiii de oamenii care traiesc dupa legile lor,pt ca nu am incredere in ei.Eu ma apropii doar de oamenii care traiesc dupa legile lui Hristos,adica sa aiba principiii morale.pt ca ii consider oameni demni de incredere si de respect.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:43
De la: Ioana007, la data 2009-10-18 08:42:27Momentel, draga, tu transformi Biblia, intr-o Biblie Hazlie.Sunt de acord ca nu este frumos pentru tine si nici pentru cei din jur sa faci fapte rele.De pilda, scarpinatul in nas si in alte parti, in public, dauneaza grav sanatatii.Daca il iubesti pe Dumnezeu, eu cred ca trebuie sa inveti inainte de toate, sa te respecti pe tine si pe cei din jur.Cum poti tu sa asculti de dorintele lui Dumnezeu, daca tu nu esti in stare sa asculti ce spui, sau ce spun cei de langa tine?
George, era un om dezordonat.Casa lui era vraiste si curgea prin acoperis, atunci cand ploua.Dar nu era zi sa nu treaca pe la biserica.Totusi, intr-o noapte, cand se perpelea pe mana lui de paie, se trezi alaturi cu dracul.Acesta il zgaltai manios si il scula din somn.
-Am venit sa te iau.-i-a zis Diavolul.
-Dar bine, eu sunt omul lui Dumnezeu.Ma duc in fiecare zi la biserica si ma rog.
Diavolul incepu sa rada.
-Dar aceea ce-i.-il intreba el, aratandu-i gaura din tavan prin care curgea apa cand ploua.
-Pai... Pai, pe acolo se urca sufletul meu la Domnul, cand ma rog acasa.
-Asta s-o crezi tu.-ii raspunse Dracul.-Nu stiu ce s-o inalta pe acolo, dar sa stii ca in mod sigur,ca este locul perfect prin care intra diavolul in casa ta.
Pai ce intereseaza pe mine cum gandesc altii? Fiecare face cum considera el ca este bine,daca lui ii place dezordinea problema lui.Pt mine este important sa aiba principiii morale si sa fie un om demn de incredere.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:46
eu nu ma apropiii de lucruri slabe.La oameni le plac oamenii care au principiii,dar ei sa nu aiba pincipiii.De asta nu ii bine sa te apropii de persoane care nu sunt corecte si incearca sa profite pt ca a acolo o sa intervina ura..
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:53
mai usor fetitza, ca n-o iesit inca popa din biserica...
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:56
irinuca iar a lipsit...
eladaela
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:58
Pai aici pe pamant multi vor sa fie ei Dumnezeu si sa nu respecte regulile lui Dumnezeu.Dar un om fara principiii,un om este egal cu zero.Adica nu este un om stabil,nu este un om de incredere,este schimbator. Si daca un om incerca sa profite si ii spui si vezi ca nu asculta,mai bine te indepartezi de el pt ca acolo o sa intervina ura.Pe mine nu ma intereseaza sa ma apropiii sufleteste, de un om fara principiii morale pt ca nu este un om de incredere.Asa ca eu ma indepartez de oamenii astia,ii ajut ii sfatuiesc dar partrez distanta de ei.Eu una nu ma apropiii de oamenii care traiesc dupa legile lor,pt ca nu am incredere in ei.Eu ma apropii doar de oamenii care traiesc dupa legile lui Hristos,adica sa aiba principiii morale.pt ca ii consider oameni demni de incredere si de respect.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:58
De la: tutankhamon, la data 2009-10-18 12:56:32mai usor fetitza, ca n-o iesit inca popa din biserica...
Pai am fost aseara la biserica si am vorbit cu preotul meu.CA MAI SUNT SI ALTI PREOTI CARE SLUJESC DAR NU INTELEG NIMIC DIN CE ZIC,CA VORBESC DOAR ABERATIII SI MA SCOT DIN SARITE.aSA CA ROG ACASA,DUMNEZEU ESTE PESTE TOT DRAGA
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 13:00
ha? unde fusesi maica sambata seara sa vorbesti tu cu parintele???poate la discoteca....
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2009 13:05
De la: tutankhamon, la data 2009-10-18 13:05:13ha? unde fusesi maica sambata seara sa vorbesti tu cu parintele???poate la discoteca....
pai am fost la biserica si am vorbit cu el,m-am spovedit si am vorbit cu el.El o sa intre sa slujeasca doar de pe 25,ca preotii fac cu randul.Pt ca sunt 4 preoti,fac cate o saptamana fiecare.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 13:07
De la: moment31, la data 2009-10-18 13:07:14
De la: tutankhamon, la data 2009-10-18 13:05:13ha? unde fusesi maica sambata seara sa vorbesti tu cu parintele???poate la discoteca....
pai am fost la biserica si am vorbit cu el,m-am spovedit si am vorbit cu el.El o sa intre sa slujeasca doar de pe 25,ca preotii fac cu randul.Pt ca sunt 4 preoti,fac cate o saptamana fiecare.
Am luat nr de telefon si l-am sunat,si l-am intrebat de ce pleaca mereu asa respede.Si l-am rugat sa vina la biserica pt ca vreau sa vorbesc cu el.Era preotul cu care am vorbit acum 4 luni,pt ca nu mai stiam cum se numeste,ii tineam minte doar figura.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 13:09
De la: moment31, la data 2009-10-18 13:09:10
De la: moment31, la data 2009-10-18 13:07:14
Am luat nr de telefon si l-am sunat,si l-am intrebat de ce pleaca mereu asa respede.Si l-am rugat sa vina la biserica pt ca vreau sa vorbesc cu el.Era preotul cu care am vorbit acum 4 luni,pt ca nu mai stiam cum se numeste,ii tineam minte doar figura.
m-am spovedit asa ca o sa ma impartasesc dupa ce imi trece perioada..
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 13:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Gandurile formeaza caracterul 145 De la: Ciresica 4 Noiembrie 2011 17:49
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
cizme ugg 1 De la: simona1023 15 Octombrie 2009 12:45
Dumnezeu( Ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? 8 De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 14:15
Setari Cookie-uri