De la: rodi_rdln, la data 2009-10-20 21:17:00mai irinuca mai dar nu mai bine iti iei tu un stres pe cap decat sa fii tu stres pe capul altora ?Ca la oameni le plac oamenii cumsecade si corecti dar lor nu le place sa fie corecti si cumsecade.Ce crezi ca eu o sa le suport lor tampeniile? Daca ei mint si incearca sa ma insele,ii fac cu nerviii |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 21:27 |
||
---|---|---|
Nici mie nu imi place sa suport rautatile altora.Daca vrea ca sa ma comport frumos,atunci sa devina si ei cumsecade si umani,unii cu altii si sa nu imi mai faca rautati. | ||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 21:40 |
||
Spre exemplu cum era colegul ala de clasa cica vroia ca sa iesim in oras,dupa ce el s-a comportat ca un bou,s-a luat dupa ceilalti si dupa taicasu.Sa ramana cu taicasu ca ii este bine.Eu vreau tot un barbat corect pt ca nu vreau sa ma cert non stop cu el,pt ca ii fac zilele fripte daca nu este corect.ADICA EL VREA FATA CORECTA DAR EL SA MINTA SA MA INSELE.dE PARCA AR SCRIE FRAIERA PE FRUNTEA MEA | ||
|
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 21:46 |
||
irino, abtine-te macar juma' de ora, ca is cu couru'-n sus rau de tot...si mi-e ca iar matur forumu' cu tine ai tu o relatie cu Dumnezeu cum sunt eu tanara si frumoasa stai in banca ta, te rog eu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Octombrie 2009 21:49 |
||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2009 21:50 |
||
De la: wife, la data 2009-10-20 21:49:31irino, abtine-te macar juma' de ora, ca is cu couru'-n sus rau de tot...si mi-e ca iar matur forumu' cu tinePai eu sunt o fata normala ca toate celelalte,si eu am toane,ma enervez eu nu sunt o mironosita.Eu am doar principii pe care ma ghidez in viata.DAR nu ma las calcata in picioare,mai ales ca este greu ca sa traiesti intre animale.Adica intre oameni care gandesc cu instinctele. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 21:53 |
||
Eu nu fur,eu nu mint,eu sunt cuminte.Dar daca ma scoate cineva din papuci ii dau cu ceva in cap.Si nu ma intereseaza pe mine parerile la preotii aia falsi ca le dau si lor cu ceva in cap pt ca nu dau 2 bani pe ei. Pt ca cica aia vor sa devina sfinti,ei se lasa umiliti dar si ei jecmanesc oamenii de bani. Traim intr-o lume de nebuni,si preotii sunt cei mi nebuni..Adica ei sunt nebunii cei mai mari | ||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:00 |
||
tu chiar crezi ca e cineva interesat de cum anume esti tu ? nebuno !!! | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Octombrie 2009 22:01 |
||
Eu nu fur,nu mint,nu insel pe nimeni.Dar in rest sunt ca toti ceilalti cu toane.Ce vrei sa fac altii care se lasa umiliti si fac rautati la altiii,sincer eu ii consider nebuni de legat. | ||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:01 |
||
bai irino....tu esti turca???? hoooo...opreste-te, ce dreaq.....ca turui ca o moara stricata...mai opreste-te dreaqului o data ca m-o luat greata de tot de la ineptiile tale...nu ma pot uita in bula sa vad ce s-a mai postat ca ma impiedic de ineptiile tale...tu nu ai pic de bun simt in tine?? cine kkt esti??? scula satanei??gata...hooo..pauza...pentru seara asta e destul...ai spus ce ai avut de spus...sushaua la spalat pe dinti, rugaciunea si lasa-neeee...si ia-ti dreaqului medicamentele alea... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 22:02 |
||
De la: wife, la data 2009-10-20 22:01:07tu chiar crezi ca e cineva interesat de cum anume esti tu ? nebuno !!!Pai normal ca sunt interesati,pt ca barbatii stau la coada la usa mea... Dar sa se linga pe bot,ca si eu vreau un barbat si prietene cu principiii,nu ma multumesc cu oameni de 2 bani si fara principiii ca imi este frica ca ma fura si ma inseala. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:04 |
||
PAI CA BARBATII STAU LA COADA,DAR CE CREZI CA EU MA INCURC CU NEBUNI? Oamenii sunt rai,cica ei vor un om bun dar ei nu vor sa ajute pe altiii.Ce gandire tampita au. | ||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:06 |
||
faaai..tzacanitooo....nu ne intereseaza barbatii tai...pastreaza-ti-i....si fii fericita.....numa foloseste-i dreaqului o data ca arati de parca ai avea mari lipsuri....e parca...chiar ai... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 22:06 |
||
De la: wife, la data 2009-10-20 22:01:07tu chiar crezi ca e cineva interesat de cum anume esti tu ? nebuno !!!PAI CA BARBATII STAU LA COADA,DAR CE CREZI CA EU MA INCURC CU NEBUNI? Oamenii sunt rai,cica ei vor un om bun dar ei nu vor sa ajute pe altiii.Ce gandire tampita au. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:07 |
||
irina daca tu la 31 de ani ai coleg de clasa se explica ce faci tu pe acilea ... | ||
rodi_rdln Postat pe 20 Octombrie 2009 22:07 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-20 22:06:32faaai..tzacanitooo....nu ne intereseaza barbatii tai...pastreaza-ti-i....si fii fericita.....numa foloseste-i dreaqului o data ca arati de parca ai avea mari lipsuri....e parca...chiar ai...Eu nu am lipsuri deloc.Eu cred ca voi aveti lipsuri de caracter si de bun simt.Ce ca eu imi scriam parerea,fiecare este liber sa scrie ceea ce vrea. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:09 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-20 22:06:32faaai..tzacanitooo....nu ne intereseaza barbatii tai...pastreaza-ti-i....si fii fericita.....numa foloseste-i dreaqului o data ca arati de parca ai avea mari lipsuri....e parca...chiar ai...Eu nu trebuie sa vorbesc frumos cu oamenii care nu vorbesc frumos,si se comporta ca niste magari si fac doar misto si jicnesc.Eu vorbesc frumos daca si mie mie mi se vorbeste frumos. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:10 |
||
seralistoo....sushaua...hai...valea..... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 22:11 |
||
De la: rodi_rdln, la data 2009-10-20 22:07:37irina daca tu la 31 de ani ai coleg de clasa se explica ce faci tu pe acilea ...Eu nu trebuie sa vorbesc frumos cu oamenii care nu vorbesc frumos,si se comporta ca niste magari si fac doar misto si jicnesc.Eu vorbesc frumos daca si mie mie mi se vorbeste frumos. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:11 |
||
asa irinuca, puiule, scrie dragoste ce vrei tu, mie-mi place! | ||
pik_nik Postat pe 20 Octombrie 2009 22:12 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-20 22:11:43seralistoo....sushaua...hai...valea.....Eu nu trebuie sa vorbesc frumos cu oamenii care nu vorbesc frumos,si se comporta ca niste magari si fac doar misto si jicnesc.Eu vorbesc frumos daca si mie mie mi se vorbeste frumos. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:12 |
||
fai cretino si impertinento...tu chiar nu ai pic de bun simt in tine??? vrei sa ai ultimul cuvant???? spune, vrei???? vrei sa fii tu cea care va posta singura pe aici??? | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 22:14 |
||
Nici macar nu mai vorbesc cu voi,pt ca voi nu stiti sa ii respectati pe oameni.Asa ca nici nu o sa va mai bag in seama,o sa va ignor. | ||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:14 |
||
pai scrie-ti dreaku memoriile, sau fa-ti blog personal, sau scoate un roman si nu mai baga p-aia ca iti spui parerea...ca nu e forumu' tau personal, obsedato esti intr-o comunitate si trebuie sa respecti si parerea celorlalti, asta daca ai bun simt...da' cum tu nu ai, ne tot povestesti despre cat esti tu de perfecta si imaculata si plina de printzipii da' am o veste pentru tine...nu ne intereseaza persoana ta, nici cum esti, nici cat fac coada la usa ta, picati in cour de admiratie, nu ne intereseaza nici povestile tale de viata pentru simplu motiv ca esti dusa rau cu capu, acu' ai inteles ? ori iti trebe' un desen ? nu esti dorita, aici, fato...daca nici de data asta nu pricepi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Octombrie 2009 22:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-20 22:14:30fai cretino si impertinento...tu chiar nu ai pic de bun simt in tine??? vrei sa ai ultimul cuvant???? spune, vrei???? vrei sa fii tu cea care va posta singura pe aici???Eu cred ca esti dusa cu capul scuze.Asa ca mai bine te ignor pt ca,nu cred ca tu poti vorbi civilizat,stiu ca sunt prea buna pt tine si nu poti accepta asta.paaaaaaaaaaaa |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:16 |
||
fratilor.....pikule, wifo, lilo, rodi, va rog eu.....si cu mine.....va rog eu....nu ii mai raspundeti nimic.....deja imi vine sa vomit numai cand vad in bula si la mesaje noi postarile ei si nickul.....nu o mai intaratati....chiar daca vine pe alte topicuri...nu ii mai raspundeti....numai asa, poate, intr-o zi vom scapa de ea...dar daca continuam sa ii tot raspundem, asta nu se va opri fratilor....va rog eu in genunchi....lasati-o in paula mea sa se descarce si poate daca vede ca nu o baga nimeni in seama si nu dialogheaza nimeni cu ea, poate va invata ceva.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 22:17 |
||
irino, esti dusa mama... esti dusa rau! Eu aveam un soi de compasiune pentru tine, da' incepe sa-mi treaca. Fetita, dute tu si te culca si poate face Domnu' o minune cu tine pana maine... | ||
garbo_C Postat pe 20 Octombrie 2009 22:18 |
||
De la: wife, la data 2009-10-20 22:15:30pai scrie-ti dreaku memoriile, sau fa-ti blog personal, sau scoate un romanPai eu gandesc individual,nu colectiv.Pt ca am creier sa gandesc nu sa copiez pe altiii.Eu de la un om ascult ce consider eu ca este bine,nu ceea ce considera el ca este bine.Asa ca nu ma intereseaza parearea voastra,oricum voi nici nu aveti nici o parere,voi ganditi colectiv. |
||
irina31 Postat pe 20 Octombrie 2009 22:19 |
||
poate....ca...unii...maturtizati... si...statuti ...ar...dori-o... pentru un... si... pentru toti... ...cu...scuze...pentru cei...maturizati | ||
pik_nik Postat pe 20 Octombrie 2009 22:19 |
||
tuth..facase voia ta | ||
rodi_rdln Postat pe 20 Octombrie 2009 22:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Povestea cinicului perfect | 18 | De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43 |
E normal sa ne schimbam felul de a ne imbraca datorita locului de munca? | 141 | De la: ankamaria18 4 Februarie 2010 08:50 |
Clarviziune, cartomantie | 1 | De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:29 |
|
||
papuceiiiiiiiiiiiii | 1 | De la: camiz2006 9 Februarie 2009 13:17 |
pune calculatorul sa faca bani | 2 | De la: garbo020869 6 Septembrie 2009 06:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară