....ok tut.......ma speriasem sa nu ganditi ca m-am referit la totusica... | ||
l_flory Postat pe 28 Octombrie 2009 23:35 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-10-28 23:34:47pikuleee...te-ai imbolnavit de irinuceala???sau ti s-au blocat tastele de copy-paste??? Nu trebuie sa ne lasam influentati ca nu avem prea multi preoti buni.Pai toti smecherii pot face teologia,pt ca asa pot castiga multi bani si nu trebuie sa munceasca prea mult si multi si de asta multi preoti nu au nici o treaba cu credinta.Am vazut acum 2 seri un preot tinerel care se plimba de colo colo,agitat,eu cred ca se plictisea in biserica,se vedea pe fata lui.Am citi pe net ca un barbat carea fraierit o femeie,care era arhitect,nu stiu ce proiecte i=a facut,l-a ajutat.Apoi barbatul i-a luat tot,si i-a dat papuciii si si-a cautat alta.Apoi cica femeia a auzit ca barbatul vrea sa devina preot,ca sa ne mantuiasca pe noi.Va da-ti seama ca toti excrociipot ajunge preoti. Dar si ce preoti...................... |
||
pik_nik Postat pe 28 Octombrie 2009 23:36 |
||
|
||
l_flory Postat pe 28 Octombrie 2009 23:37 |
||
Domnu`..suferi? |
||
melanie Postat pe 28 Octombrie 2009 23:37 |
||
si eu am crezut ca tu ai crezut ca ma refer la tutusica.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 23:37 |
||
mel...din dragoste ranit.....l=o respins irinuca.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 23:38 |
||
De la: Melanie, la data 2009-10-28 23:37:27Domnu`..suferi? eu plec ca am o videoconferinta cu vaticanu, papappap |
||
pik_nik Postat pe 28 Octombrie 2009 23:38 |
||
....nu....tut .....duamne fereste.... | ||
l_flory Postat pe 28 Octombrie 2009 23:39 |
||
ce aveti, mai? ma duceam spre vatican , la video din aia si voi ma vorbiti? va spun lui papa | ||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 23:46 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-28 23:46:04ce aveti, mai? ma duceam spre vatican , la video din aia si voi ma vorbiti? va spun lui papa papapppap |
||
pik_nik Postat pe 28 Octombrie 2009 23:47 |
||
totusico, iar ai intrat in contul meu?? | ||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 23:51 |
||
tutsico...dintr-o regretabila eroare cred ca s-a inteles gresit ca eu as avea ceva cu tine...da, am....daca te cheama irinuca/moment 31.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 23:51 |
||
pu, pu, pu ! | ||
si_totusi Postat pe 28 Octombrie 2009 23:51 |
||
.....nu te-am vorbit totusico.....doar a fost o ne-ntelegere dar s-a rezolvat | ||
l_flory Postat pe 28 Octombrie 2009 23:51 |
||
tutsico...exprima-te corect...papapppapapapappapapa... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 23:53 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-28 23:51:19pu, pu, pu ! preferam discutiile despre rama. adica, despre versificatie astea ,imi provoaca frica ca-s in casa singurica, daca vine diavolica? ha? |
||
pik_nik Postat pe 28 Octombrie 2009 23:55 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-28 23:55:26De la: si_totusi, la data 2009-10-28 23:51:19pu, pu, pu ! las'sa vie, nu mi-i frica. ma descurc cu diavolica |
||
si_totusi Postat pe 29 Octombrie 2009 00:04 |
||
Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. | ||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:04 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. |
||
pik_nik Postat pe 29 Octombrie 2009 00:06 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-23 15:26:44 De la: preciouss, la data 2009-10-22 20:59:47 mda...si mie mi frica... daca ma schimb de hainele astea si or sa rade oamenii de mine? daca n-o sa fie nimenea sa ma ajuta cu o parere buna? oalio.. PAI NU POTI FACE DRUMUL ASTA SINGURA,DACA VREI SA ITI SCHIMBI HAINELE.pT ASTA AI NEVOIE MAI INTAI SA ITI PREGATESTI TERENUL SA ITI CAUTI UN PREOT BUN,CA SA TI-L FACI CA DUHOVNIC SA TE AJUTE.pT CA DE UNA SINGURA ESTE FOARTE GREU,STIU DIN PROPRIE EXPERIENTA DE ASTA CEL MAI BINE MAI INTAI SA CAUTI UN DUHOVNIC BUN.Sa te ajute sa te sfatuiasca,si sa te ajute sa te tii tare pt ca credema merita toata truda...... De asta consider ca un om care doreste sa isi schimbe hainele,trebuie mai intai sa isi pregateasca terenul mai intai.Adica sa caute un dohovnic bun,care insista in credinta ca sa te ajute sa devii mai puternica si mai sigura pe tine......si cu sfaturi..... dar fara lupta nu exista infrangere...........dar eu cred ca merita toata truda.......... |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:06 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:08 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-28 23:55:26Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: si_totusi, la data 2009-10-28 23:51:19pu, pu, pu ! |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:12 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. Pai eu vreau sa imi fac o familie,poate o sa ma mut din tara asta de oameni rai,pt ca aici nu este de mine.O sa imi gasesc un locin alta tara,pt ca eu merit o viata mai usoara...... Raporteaza abuz de limbaj |
||
pik_nik Postat pe 29 Octombrie 2009 00:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:15:03De la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:17 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:15:03eu cred ca esti dus cu sorcovaDe la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:18 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-29 00:18:58De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:15:03eu cred ca esti dus cu sorcovaDe la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. si eu |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 00:27 |
||
zambilo...te mananca chielea ? asta o sa te coste, sa stii...2 savarine, si doua diplomat in plus la intalnirea noastra, hehehe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 00:29 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-29 00:27:53offfffff nu aveti pic de individualitate...........De la: moment31, la data 2009-10-29 00:18:58De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:15:03eu cred ca esti dus cu sorcovaDe la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:31 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-29 00:27:53De la: moment31, la data 2009-10-29 00:18:58De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:15:03eu cred ca esti dus cu sorcovaDe la: moment31, la data 2009-10-29 00:08:07De la: pik_nik, la data 2009-10-29 00:06:24Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti.De la: moment31, la data 2009-10-29 00:04:36Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. eu sunt convinsa..... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Octombrie 2009 00:31 |
||
si_totusi Postat pe 29 Octombrie 2009 00:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs | 1 | De la: reverie 9 Februarie 2009 20:44 |
dezamagire | 38 | De la: pantera_neagra 4 Ianuarie 2010 15:53 |
pt.concurs | 1 | De la: cristi_ana76 11 Februarie 2009 10:31 |
|
||
buna | 18 | De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară