....irinoooo.....iar ai calc pe pilot automat? | ||
l_flory Postat pe 29 Octombrie 2009 11:08 |
||
---|---|---|
De la: wife, la data 2009-10-29 11:04:25sis, fata e preocupata, soro...nu-si pierde ea timpu' cu o gramatica tembelaPoate ca imi pasa de voi,dar asa ma mai enervati de imi vine sa va rup fetele la toti,adica la cei care ma scot din sarite.Glumeam .Pai asta este un forum public,,,,,,,nu sunteti doar voi pe forumul asta,dar eu sper sa bagati si voi la cap,pe langa altiii |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:08 |
||
.....buna fetelor..... | ||
|
||
l_flory Postat pe 29 Octombrie 2009 11:08 |
||
De la: nazirra, la data 2009-10-29 11:07:37mami....da tu nu esti rominca????????????ia zi????ha??????PAI DA SI EU SUNT ROMANCA,DAR EU SPRE DEOSEBIRE DE ALTI ROMANI.eU SUNT O LUPTATOARE.nU SUNT CA ALTIII,LA PLACINTE INAINTE SI LA RAZBOI INAPOI.......... |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:11 |
||
da mami....da mi voie sa te citez....barbati e prosti si betivi femeile curve si proaste....da tu esti mareata ....pina si de popi prieteni tai te ai luat....ai uitat....tu care spuneai ca iesiai cu barbati daca te plateau.....mai fata adevarat io zic ca nu faci de romania!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:11 |
||
irinuco, te iubesc la nemurire...chiar daca n-ai iaht | ||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 11:12 |
||
mai irinuco mama....tu te-ai gandit ca, la un moment dat o sa patesti o rusine mare cu ortografia ta??? da-o naibii, mai fata...o sa fii licentiata in ceva si tu scrii cu greseli????chiar nu te gandesti??? | ||
tutankhamon Postat pe 29 Octombrie 2009 11:12 |
||
faraoano ...o face intentionat!!!stai cuminte e muuult mai parsiva !!!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:14 |
||
irino, bag de seama ca tu esti perfecta, fata! nu te mariti tu mai repede, sa faci colo 10-12 irinuci mai mici, care sa ne salveze natia de la ruina? |
||
garbo_C Postat pe 29 Octombrie 2009 11:15 |
||
De la: nazirra, la data 2009-10-29 11:11:39da mami....da mi voie sa te citez....barbati e prosti si betivi femeile curve si proaste....da tu esti mareata ....pina si de popi prieteni tai te ai luat....ai uitat....tu care spuneai ca iesiai cu barbati daca te plateau.....mai fata adevarat io zic ca nu faci de romania!!!!!!Pai eu mereu am fost o inteligenta si nu imi pierdeam timpul pe gratis cu magarii,pt ca si barbatii incercau sa ma fraiereasca si vroiam sa le demostrez ca sunt mai desteapta ca ei.Ca le faceam ghid turistic,ca doar nu eram sa imi pierd timpul pe gratis cu ei..Ca doar nu eram fraiera sa imi pierd timpul gratis cu smecheriii.Dar a gresi este uman,a persevera este diabolic......... |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:16 |
||
zambilutzo..io credeam ca o IUMBESTI la DISPERARE (vb manelei cu pricina) | ||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 11:16 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-29 11:12:48mai irinuco mama....tu te-ai gandit ca, la un moment dat o sa patesti o rusine mare cu ortografia ta??? da-o naibii, mai fata...o sa fii licentiata in ceva si tu scrii cu greseli????chiar nu te gandesti???hai lasama ca oricum o sa imi caute mereu greseli,ca sa se ia de mine,dar oricum mie nu imi pasa eu tot ce cred eu o sa fac.intelegi ...... |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:17 |
||
irinuko!!!fata!! ai avut gagii magari?dan aia cu doua urechi? | ||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 11:18 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-29 11:16:00De la: nazirra, la data 2009-10-29 11:11:39da mami....da mi voie sa te citez....barbati e prosti si betivi femeile curve si proaste....da tu esti mareata ....pina si de popi prieteni tai te ai luat....ai uitat....tu care spuneai ca iesiai cu barbati daca te plateau.....mai fata adevarat io zic ca nu faci de romania!!!!!!Pai eu mereu am fost o inteligenta si nu imi pierdeam timpul pe gratis cu magarii,pt ca si barbatii incercau sa ma fraiereasca si vroiam sa le demostrez ca sunt mai desteapta ca ei.Ca le faceam ghid turistic,ca doar nu eram sa imi pierd timpul pe gratis cu ei..Ca doar nu eram fraiera sa imi pierd timpul gratis cu smecheriii.Dar a gresi este uman,a persevera este diabolic......... exact asa faci!!!!perseverezi!!!!!nu te lasa!!!! |
||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:19 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-29 11:16:00Dar nu mai fac asta din respect si iubire de Dumnezeu pt ca stiu ca si pe mine ma va pedepsi,adica ca si eu o sa fiu folosita si o sa mi se dea flit,daca eu o sa ma folosesc de altii,pt ca nu am dreptul sa ma razbun intelegii ca daca nu as fii credinciosa as face-o de o suta de ori,sa imi bat joc de magari si sa le dau flittttDe la: nazirra, la data 2009-10-29 11:11:39da mami....da mi voie sa te citez....barbati e prosti si betivi femeile curve si proaste....da tu esti mareata ....pina si de popi prieteni tai te ai luat....ai uitat....tu care spuneai ca iesiai cu barbati daca te plateau.....mai fata adevarat io zic ca nu faci de romania!!!!!!Pai eu mereu am fost o inteligenta si nu imi pierdeam timpul pe gratis cu magarii,pt ca si barbatii incercau sa ma fraiereasca si vroiam sa le demostrez ca sunt mai desteapta ca ei.Ca le faceam ghid turistic,ca doar nu eram sa imi pierd timpul pe gratis cu ei..Ca doar nu eram fraiera sa imi pierd timpul gratis cu smecheriii.Dar a gresi este uman,a persevera este diabolic......... |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:20 |
||
deh,stim si noi,fetelor,ca si iadul ii pavat cu "bune intentii" | ||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 11:22 |
||
da mami....la fetile rele inainte le ziceau ghizi.....ca le plateau barbatii acuma irinuco le zice curve....tot pentru sevicilee alea!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:23 |
||
Si credema ca mereu mia placut sa imi bat joc de magari si sa le dau cu flitt.Dar tu ce frezi ca doar romancele fac asta,peste tot sunt femei inteligente din astea.Pt ca eu consider ca doar o femeie fraiera isi pierde timpul gratis cu magariii.............ca daca nu l-as iubi si respecta pe Dumnezeu as face toata viata asta sa imi bat joc de magari si la le dau cu flitttt..... | ||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:23 |
||
�a va pas irino, toi malad la tete, | ||
yanyacharberet Postat pe 29 Octombrie 2009 11:24 |
||
irino...nu-ti pierdeai timpu' pe gratis cu magarii ???!!! ioi, ishtenem...ia mai zi-i fetitza...ca devine interesant |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 11:25 |
||
las o incet ca zice tot!!!!!asa mami....si???????? | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:26 |
||
De la: nazirra, la data 2009-10-29 11:23:44da mami....la fetile rele inainte le ziceau ghizi.....ca le plateau barbatii acuma irinuco le zice curve....tot pentru sevicilee alea!!!!!!!!!!!!!Eu nu ma culcam cu ei,pt ca nu eram fraiera sa ii las pe ei sa ma fraiereasca, ii fraieream eu poate se indragosteau dar putin imi pasa de ei pt ca erau niste magari.Eu vedeam doar bani si atat,ce poti vedeam altceva la niste magari fara caracter? Am avut si prieteni cumsecade de care nu miam batut joc.Eu imi bateam joc doar d magariiiiii............ |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:26 |
||
De la: wife, la data 2009-10-29 11:25:23irino...nu-ti pierdeai timpu' pe gratis cu magarii ???!!!Eu nu ma culcam cu ei,pt ca nu eram fraiera sa ii las pe ei sa ma fraiereasca, ii fraieream eu poate se indragosteau dar putin imi pasa de ei pt ca erau niste magari.Eu vedeam doar bani si atat,ce poti vedeam altceva la niste magari fara caracter? Am avut si prieteni cumsecade de care nu miam batut joc.Eu imi bateam joc doar d magariiiiii............ |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:27 |
||
irinuco....vedeai doar banii?????mai zi ...si????? | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:28 |
||
curioasa mai esti, soro... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 11:29 |
||
si iahte, si lantze de aur d'alea nazi, acu' le zice fete deshtepte |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 11:30 |
||
tu nu wife????iote irinuca noastra......cum pacalea berbantii pe bani....era ghid turistic...... | ||
nazirra Postat pe 29 Octombrie 2009 11:30 |
||
io nu, nazi... io-s curioasa de ce ma suna G turbat...a dat in paranoia si el.... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 11:31 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-29 11:30:05si iahte, si lantze de aur d'aleaPAI INTRUN FEL SUNT DESTEPTE,DAR STII CA TOTUL SE INTOARCE INAPOI.sI EU AM SUFERIT DAR DE LA ALTCINEVA,PT CA ASA LUCREAZA DUMNEZEU....fATA DE ALTELE SUNT DESTEPTE.......aM VRUT SA ZIC CA DE NIMENI NU SIA BATUT JOC NIMENI FARA SA MIO PLATEASCA INTELEGI? |
||
irina31 Postat pe 29 Octombrie 2009 11:32 |
||
stie ca stai iar pe garbo | ||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2009 11:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu este bine sa minti | 4 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 22:30 |
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE | 1 | De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59 |
Help! | 8 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48 |
|
||
buna..papucei.ro | 5 | De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45 |
varfuri despicate + coafuri la moda | 1 | De la: garbo_7980 16 Octombrie 2012 10:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară