da maaami.....nu o sa mai poti face copii.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:06 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-10-30 23:06:45da maaami.....nu o sa mai poti face copii....Pai da din pacate,pt ca si mie mi-ar placea sa am copiii.Dar de asta am nevoie de un barbat cuminte si inteligent ca sa imi pot educa bine copiii.Pt ca daca barbatamiu o sa fie un vagabont,iti dai seama ca si copiii mei or sa devina ca taicasu.Asa mai bine singura,decat cu prosti sau vagabonti.pt ca ca nu vreau sa am copiii prosti si vagabonti ca taicasu......... |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:13 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:13:21....irinoooo.....oricum ar fi barbatul pe care il vei gasi e-n regula, daca si copiii vor semana cu el.....ca daca nuuuuu vor semana cu barbatu tau......De la: tutankhamon, la data 2009-10-30 23:06:45da maaami.....nu o sa mai poti face copii....Pai da din pacate,pt ca si mie mi-ar placea sa am copiii.Dar de asta am nevoie de un barbat cuminte si inteligent ca sa imi pot educa bine copiii.Pt ca daca barbatamiu o sa fie un vagabont,iti dai seama ca si copiii mei or sa devina ca taicasu.Asa mai bine singura,decat cu prosti sau vagabonti.pt ca ca nu vreau sa am copiii prosti si vagabonti ca taicasu......... |
||
|
||
l_flory Postat pe 30 Octombrie 2009 23:19 |
||
Pai daca barbatamiu nu o sa ma respecte.Atunci nici copiii mei nu o sa ma respecte,pt ca copiii fac ce vad la tata,pt ca se zice ca ii mai puternic fizic,ca daca barbatul vede ca nu o poate domina pe femeie moral,incearca sa domine feneia fizic sa ii mai dea peste ochi.Adica sa ma bata ca sa fac ce zice el? Ca lui sa ii fie bine si mie sa imi fie rau.Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si dupa casatorie se schimbas eu sunt ambitioasa eu nu ma las calcata in picioare de nimeni,pt ca nici nu este corect sa te lasi calacat in picioare si sa faci la fel ca cica Dumnezeu ne iarta.Asta este tampenie ca Dumnezeu ne da exact asa cum facem....omul trebuie sa se exteriorizeze .............. | ||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:32 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:32:12Pai daca barbatamiu nu o sa ma respecte.Atunci nici copiii mei nu o sa ma respecte,pt ca copiii fac ce vad la tata,pt ca se zice ca ii mai puternic fizic,ca daca barbatul vede ca nu o poate domina pe femeie moral,incearca sa domine femeia fizic sa ii mai dea peste ochi.Adica sa ma bata ca sa fac ce zice el? Ca lui sa ii fie bine si mie sa imi fie rau.Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si dupa casatorie se schimba si eu sunt ambitioasa eu nu ma las calcata in picioare de nimeni,pt ca nici nu este corect sa te lasi calcat in picioare si sa faci la fel, ca cica Dumnezeu ne iarta.Asta este tampenie ca Dumnezeu ne da exact asa cum facem....omul trebuie sa se exteriorizeze .............. |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:34 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:34:34De la: moment31, la data 2009-10-30 23:32:12Pai daca barbatamiu nu o sa ma respecte.Atunci nici copiii mei nu o sa ma respecte,pt ca copiii fac ce vad la tata,pt ca se zice ca ii mai puternic fizic,ca daca barbatul vede ca nu o poate domina pe femeie moral,incearca sa domine femeia fizic sa ii mai dea peste ochi.Adica sa ma bata ca sa fac ce zice el? Ca lui sa ii fie bine si mie sa imi fie rau.Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si dupa casatorie se schimba si eu sunt ambitioasa eu nu ma las calcata in picioare de nimeni,pt ca nici nu este corect sa te lasi calcat in picioare si sa faci la fel, ca cica Dumnezeu ne iarta.Asta este tampenie pt ca Dumnezeu ne da exact asa cum facem....omul trebuie sa se exteriorizeze .............. |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:35 |
||
Pai da din pacate,pt ca si mie mi-ar placea sa am copiii.Dar de asta am nevoie de un barbat cuminte si inteligent ca sa imi pot educa bine copiii.Pt ca daca barbatamiu o sa fie un vagabont,iti dai seama ca si copiii mei or sa devina ca taicasu.Asa mai bine singura,decat cu prosti sau vagabonti.pt ca ca nu vreau sa am copiii prosti si vagabonti ca taicasu......... asta e tare...bre!!! tare de tot!!! |
||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:36 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-30 23:36:49Pai da din pacate,pt ca si mie mi-ar placea sa am copiii.Dar de asta am nevoie de un barbat cuminte si inteligent ca sa imi pot educa bine copiii.Pt ca daca barbatamiu o sa fie un vagabont,iti dai seama ca si copiii mei or sa devina ca taicasu.Asa mai bine singura,decat cu prosti sau vagabonti.pt ca ca nu vreau sa am copiii prosti si vagabonti ca taicasu.........Pai daca barbatamiu nu o sa ma respecte.Atunci nici copiii mei nu o sa ma respecte,pt ca copiii fac ce vad la tata,pt ca se zice ca ii mai puternic fizic,ca daca barbatul vede ca nu o poate domina pe femeie moral,incearca sa domine femeia fizic sa ii mai dea peste ochi.Adica sa ma bata ca sa fac ce zice el? Ca lui sa ii fie bine si mie sa imi fie rau.Pt ca majoritatea barbatilor sunt egoisti si dupa casatorie se schimba si eu sunt ambitioasa eu nu ma las calcata in picioare de nimeni,pt ca nici nu este corect sa te lasi calcat in picioare si sa faci la fel, ca cica Dumnezeu ne iarta.Asta este tampenie pt ca Dumnezeu ne da exact asa cum facem....omul trebuie sa se exteriorizeze .............. |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:39 |
||
...."Dumnezeu ne da exact asa cum facem"........irinucoooo...incepe rugaciunile ca nu te vad bine..... | ||
l_flory Postat pe 30 Octombrie 2009 23:40 |
||
irinucooo...ce efect poti sa aaiiiii!!!!!....in loc de exteriorizeze, am citit exorcizeze.....vaaaaiiii..nu te rogi tu si pentru mine in noaptea asta??? | ||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:44 |
||
De la: l_flory, la data 2009-10-30 23:40:43...."Dumnezeu ne da exact asa cum facem"........irinucoooo...incepe rugaciunile ca nu te vad bine.....Pai m-am referit ca daca ma marit cu vreun dobitoc si mai imi da peste ochi ca sa imi tin gura,pt ca asa fac barbatii ei vor sa domine femeia in favoarea lor,vad ca nu pot moral,o domina cu forta.Adica sa suport ca imi face barbatul si sa incep si eu sa fac rele? Pt ca omul daca nu se exteriorizeaza se inraieste si face la fel,poate nu cu barbatasu pt ca ii frica,dar face rele cu alti oameni........se razbuna pe alti oameni ce ii face barbasu............ |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:46 |
||
buna seara irinucoooooooo | ||
cely Postat pe 30 Octombrie 2009 23:46 |
||
De la: titiana, la data 2009-10-30 23:46:33 buna seara irinucoooooooo HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni |
||
pik_nik Postat pe 30 Octombrie 2009 23:48 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:46:10De la: l_flory, la data 2009-10-30 23:40:43...."Dumnezeu ne da exact asa cum facem"........irinucoooo...incepe rugaciunile ca nu te vad bine.....Pai m-am referit ca daca ma marit cu vreun dobitoc si mai imi da peste ochi ca sa imi tin gura,pt ca asa fac barbatii ei vor sa domine femeia in favoarea lor,vad ca nu pot moral,o domina cu forta.Adica sa suport ca imi face barbatul si sa incep si eu sa fac rele? Pt ca omul daca nu se exteriorizeaza se inraieste si face la fel,poate nu cu barbatasu pt ca ii frica,dar face rele cu alti oameni........se razbuna pe alti oameni ce ii face barbasu............ HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni |
||
pik_nik Postat pe 30 Octombrie 2009 23:49 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-30 23:48:42De la: titiana, la data 2009-10-30 23:46:33 buna seara irinucoooooooo |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:50 |
||
De la: titiana, la data 2009-10-30 23:46:33 buna seara irinucoooooooobuna seara |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:51 |
||
....no bine irinucoooo.....atunci mai bine nu te marita si,asa nu o sa ai nici copchii tampiti.....a.....si nici tu nu o sa suferi.... | ||
l_flory Postat pe 30 Octombrie 2009 23:52 |
||
Pai da din pacate,pt ca si mie mi-ar placea sa am copiii.Dar de asta am nevoie de un barbat cuminte si inteligent ca sa imi pot educa bine copiii.Pt ca daca barbatamiu o sa fie un vagabont,iti dai seama ca si copiii mei or sa devina ca taicasu.Asa mai bine singura,decat cu prosti sau vagabonti.pt ca ca nu vreau sa am copiii prosti si vagabonti ca taicasu......... |
||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:52 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:51:09De la: titiana, la data 2009-10-30 23:46:33 buna seara irinucoooooooobuna seara HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni |
||
pik_nik Postat pe 30 Octombrie 2009 23:52 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-30 23:49:16obraznicaturaDe la: moment31, la data 2009-10-30 23:46:10De la: l_flory, la data 2009-10-30 23:40:43...."Dumnezeu ne da exact asa cum facem"........irinucoooo...incepe rugaciunile ca nu te vad bine.....Pai m-am referit ca daca ma marit cu vreun dobitoc si mai imi da peste ochi ca sa imi tin gura,pt ca asa fac barbatii ei vor sa domine femeia in favoarea lor,vad ca nu pot moral,o domina cu forta.Adica sa suport ca imi face barbatul si sa incep si eu sa fac rele? Pt ca omul daca nu se exteriorizeaza se inraieste si face la fel,poate nu cu barbatasu pt ca ii frica,dar face rele cu alti oameni........se razbuna pe alti oameni ce ii face barbasu............ |
||
irina31 Postat pe 30 Octombrie 2009 23:52 |
||
ce se intampla aici ???? hmm...irinuca intra pe contul lui pik??? sau pik se dusera la maici ??? | ||
cely Postat pe 30 Octombrie 2009 23:55 |
||
buna seara tuturor ..va | ||
cely Postat pe 30 Octombrie 2009 23:56 |
||
buna seara titisor... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:57 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-30 23:52:59De la: pik_nik, la data 2009-10-30 23:49:16obraznicaturaDe la: moment31, la data 2009-10-30 23:46:10De la: l_flory, la data 2009-10-30 23:40:43...."Dumnezeu ne da exact asa cum facem"........irinucoooo...incepe rugaciunile ca nu te vad bine.....Pai m-am referit ca daca ma marit cu vreun dobitoc si mai imi da peste ochi ca sa imi tin gura,pt ca asa fac barbatii ei vor sa domine femeia in favoarea lor,vad ca nu pot moral,o domina cu forta.Adica sa suport ca imi face barbatul si sa incep si eu sa fac rele? Pt ca omul daca nu se exteriorizeaza se inraieste si face la fel,poate nu cu barbatasu pt ca ii frica,dar face rele cu alti oameni........se razbuna pe alti oameni ce ii face barbasu............ HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni |
||
pik_nik Postat pe 30 Octombrie 2009 23:59 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-30 23:57:50buna seara titisor...pfff...crezui ca v-ati modificat toti |
||
cely Postat pe 31 Octombrie 2009 00:00 |
||
.....irinucooo......pe cine ai facut obraznicatura ?.....ca sunt eu ,tu si pik- care am postat acolo......pe tine cumva? | ||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 00:00 |
||
De la: l_flory, la data 2009-10-30 23:52:08....no bine irinucoooo.....atunci mai bine nu te marita si,asa nu o sa ai nici copchii tampiti.....a.....si nici tu nu o sa suferi....Pai nu ma marit stai linistita......sau linistit,................. |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 00:02 |
||
De la: l_flory, la data 2009-10-31 00:00:32.....irinucooo......pe cine ai facut obraznicatura ?.....ca sunt eu ,tu si pik- care am postat acolo......pe tine cumva?PAI pick ii o obraznicatura ca ma tot ingana |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 00:04 |
||
irinuco, vezi ca ti-o iei! iote ce-ai facut!!! l-ai virusat si pe piku!!! |
||
garbo_C Postat pe 31 Octombrie 2009 00:05 |
||
.....irino....sunt femeie in toata regula.....cat despre tine ....nu stiu ce sa zic.....ma mai gandesc. | ||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 00:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeile cuminti si supuse | 89 | De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09 |
Help! | 8 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48 |
Nadejdea in Dumnezeu | 11 | De la: luptatoareacurajoasa 21 Iulie 2010 22:27 |
|
||
:) | 3 | De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59 |
varfuri despicate + coafuri la moda | 1 | De la: garbo_7980 16 Octombrie 2012 10:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară