De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:16:06deci asa, irina. lui sarsaila nu-i plac pasarile moarteStiu ca eu sunt o fire mai iute ca ma enervez repede,dar eu sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa ma pot controla si sa ma manifest asa cum trebuie.Pt ca de la un om trebuie sa ii iei calitatile nu defectele........ Eu am inteles ca nervii vin de la diavol,pt ca cu nervi nimic nu se face.Pt ca daca ma enervez eu si nu reusesc sa ma controlez,transmit nervozitatea si la ceilalti oameni si mai mult ii enervez decat sa ii pot ajuta.Stiu ca trebuie sa invat sa ma controlez si sa invat sa imi controlez nerviii si sa mai inghit in sec.Adica pot zice ce nu imi convine dar pe un alt ton,pt ca tonul face la muzica.Eu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute ca sa ma ajute sa imi vindec si latura asta putin agresiva..... |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:19 |
||
---|---|---|
Pt ca daca esti sincer,te exteriorizezi spui ca nu iti convine ceva,o spui pe un ton calm,mai poruncit.Nu trebuie sa te certi sau sa te enervezi pt ca atunci transmiti acea nervozitate si la ceilalti oameni si nu or sa te asculte si o sa iasa scandal. | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:22 |
||
las, ca nu trebuie sa bati cu pumnul in masa. eu te citesc printre randuri. te distrezi grozav,cand strecori cate o propozitie din asta plina de umor piscator, printre foile de zarzavat, pe care nu le servesti cine se prinde se prinde, cine nu.... nu zic bine? |
||
|
||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 13:23 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:23:53las, ca nu trebuie sa bati cu pumnul in masa. eu te citesc printre randuri. te distrezi grozav,cand strecori cate o propozitie din asta plina de umor piscator, printre foile de zarzavat, pe care nu le servesti cine se prinde se prinde, cine nu....Lasa ca eu vreau ca se prinda ca sa le fie si lor bine.Ca acum 2 seri ma intreaba preotul,ca Irina in limba greaca inseamna Pace.Si ma intreaba preotul daca eu am Pace.Si i-am zis la preot ca am pace ca imi merge bine.Dar ma doare inima atunci cand ii vad cum sunt ceilalti oameni si as vrea sa ii ajut si pe ei,pt ca eu nu sunt o egoista..... |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:27 |
||
sa ma prind, sa nu ma prind.... | ||
zambila Postat pe 31 Octombrie 2009 13:28 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 13:27:31Dar ma doare inima atunci cand ii vad cum sunt ceilalti oameni si as vrea sa ii ajut si pe ei,pt ca eu nu sunt o egoista..... ca asta am uitat sa ii zic.Ca eu pace in inima o am dar ma doare inima sa vad cum se chinuie ceilalti oameni si as vrea sa ii ajut si pe ei,de asta nu ma simt fericita....pt ca eu nu sunt o egoista si niciodata nu am fost.......De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:23:53las, ca nu trebuie sa bati cu pumnul in masa. eu te citesc printre randuri. te distrezi grozav,cand strecori cate o propozitie din asta plina de umor piscator, printre foile de zarzavat, pe care nu le servesti cine se prinde se prinde, cine nu....Lasa ca eu vreau ca se prinda ca sa le fie si lor bine.Ca acum 2 seri ma intreaba preotul,ca Irina in limba greaca inseamna Pace.Si ma intreaba preotul daca eu am Pace.Si i-am zis la preot ca am pace ca imi merge bine.Dar ma doare inima atunci cand ii vad cum sunt ceilalti oameni si as vrea sa ii ajut si pe ei,pt ca eu nu sunt o egoista..... |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:29 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:23:53las, ca nu trebuie sa bati cu pumnul in masa. eu te citesc printre randuri. te distrezi grozav,cand strecori cate o propozitie din asta plina de umor piscator, printre foile de zarzavat, pe care nu le servesti cine se prinde se prinde, cine nu....PAI OAMENII NU TREBUIE SA FIE AGRESIVI.MIE IMI PLACE SA II IAU PE BARBATI DE GULER SI IMI PLACE SA MA LUPT CU EI.pT CA PT MINE VIATA FARA LUPTA AR FII ASA PLICTISITOARE... |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:31 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 13:31:59PRACTIC IMI PLACE SA II IAU PE OAMENI,PE BARBATI SI FEMEI DE GULER SI SA MA LUPT CU EI,PT CA PT MINE VIATA FARA LUPTA AR FII ASA PLICTISITOARE.Stii noi oamenii suntem tare diferiti..........De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:23:53las, ca nu trebuie sa bati cu pumnul in masa. eu te citesc printre randuri. te distrezi grozav,cand strecori cate o propozitie din asta plina de umor piscator, printre foile de zarzavat, pe care nu le servesti cine se prinde se prinde, cine nu....PAI OAMENII NU TREBUIE SA FIE AGRESIVI.MIE IMI PLACE SA II IAU PE BARBATI DE GULER SI IMI PLACE SA MA LUPT CU EI.pT CA PT MINE VIATA FARA LUPTA AR FII ASA PLICTISITOARE... |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:33 |
||
imi place ca ai adaugat si femeile. da, chiar de guler le iei ? | ||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 13:35 |
||
Dar asa este firea mea,mie imi place sa lupt,mereu am fost asa.Dar stii oamenii trebuie sa fie individuali,ei pot fii mai temperati,pt ca noi oamenii nu trebuie sa avem firi la fel.Trebuie doar sa avem principiii si iubire fata de celalt si sa ne comportam asa cum simtit noi.Nu trebuie sa copiezi pe nimeni,fiecare om are firea si personaliatea lui asa cum ne-a lasat bunul Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu nici nu vrea sa sa fim toti la fel,sa fim ipocriti.Dumnezeu vrea ca sa comunicam de asta ne-a dat gura sa avem principiii,respect fata de celalt si sa ne comportam asa cum simtim noi.Pt ca fiecare om trebuie sa fie individual pupiciiiiiiiii | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:38 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:35:35imi place ca ai adaugat si femeile. da, chiar de guler le iei ?Guler este la figurat.Adica ma iau de ei daca vad ca sunt obraznici si gandesc aiurea.Dar mai intai ii las usor ca sa le pot da prilejul sa ma cunoasca. |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:39 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:35:35imi place ca ai adaugat si femeile. da, chiar de guler le iei ?Dar asa este firea mea,mie imi place sa lupt,mereu am fost asa.Dar stii oamenii trebuie sa fie individuali,ei pot fii mai temperati,pt ca noi oamenii nu trebuie sa avem firi la fel.Trebuie doar sa avem principiii si iubire fata de celalt si sa ne comportam asa cum simtit noi.Nu trebuie sa copiezi pe nimeni,fiecare om are firea si personaliatea lui asa cum ne-a lasat bunul Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu nici nu vrea sa sa fim toti la fel,sa fim ipocriti.Dumnezeu vrea ca sa comunicam de asta ne-a dat gura sa avem principiii,respect fata de celalt si sa ne comportam asa cum simtim noi.Pt ca fiecare om trebuie sa fie individual pupiciiiiiiiii |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:41 |
||
"Pt ca fiecare om trebuie sa fie individual pupiciiiiiiiii ' e si normal. doar n-o sa ma pupi pe mine asa cum il pupi pe pik | ||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 13:47 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:47:36"Pt ca fiecare om trebuie sa fie individual pupiciiiiiiiii ' e si normal. doar n-o sa ma pupi pe mine asa cum il pupi pe pikpai si pt tine un pupik prietenesc.Pt ca saruturile le pastrez pt sotul meu |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:49 |
||
adica, am dat un exemplu de individualizare a pupicilor. adica... caci... | ||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 13:50 |
||
.....irinuco....daca nu putem cateodata sa fim "NOI"cum ai spus tu ....asa cum ne-a lasat Dumnezeu.....ce facem? | ||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 13:50 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:50:09adica, am dat un exemplu de individualizare a pupicilor. adica... caci...de individualizare a pupicilor,hai ca esti simpatic |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:51 |
||
De la: l_flory, la data 2009-10-31 13:50:41.....irinuco....daca nu putem cateodata sa fim "NOI"cum ai spus tu ....asa cum ne-a lasat Dumnezeu.....ce facem?Pai stii tu asta depinde de situatie. Stii trebuie sa fii perseverent.Spre exemplu la servici va puteti unii toti colegii sa fiti mai uniti,sa va vada seful mai buni ca asa il sensibilizati si pe el.Si atunti tontii angajatii va impuneti sa va mareasca salarul.Dar inainte pregateste-ti terenul in caz de,sa ai ceva bani si altceva de lucru.Stii in viata trebuie sa fim perseverenti |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:55 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 13:55:13De la: l_flory, la data 2009-10-31 13:50:41.....irinuco....daca nu putem cateodata sa fim "NOI"cum ai spus tu ....asa cum ne-a lasat Dumnezeu.....ce facem?Pai stii tu asta depinde de situatie. Stii trebuie sa fii perseverent.Spre exemplu la servici va puteti unii toti colegii sa fiti mai uniti,sa va vada seful mai buni ca asa il sensibilizati si pe el.Si atunti totii angajatii va impuneti sa va mareasca salarul.Dar inainte pregateste-ti terenul in caz de,sa ai ceva bani si altceva de lucru.Stii in viata trebuie sa fim perseverenti |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:56 |
||
......iooiiiii......ma doare capul rau..... totusico....esty baiet sau femeie? | ||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 13:56 |
||
Pt ca stii tu unde sunt mai multi puterea creste.De asta este bine ca oamenii sa fie uniti,pt ca atunci puterea de convingere este mai mare.Dar unul singur nu poate face nimic.... | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 13:57 |
||
mai conteaza, flory? ne individualizam pupicii si ne pupam prieteneste. ca surorile | ||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 13:57 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 13:55:13da irinuca.....ai dreptate ....dar e greu tare....am lucrat intr-o fabrica de bere 13 ani....si ..... tare greu mi-a fost...dar nah ....asta e ....si la servici si acasa....viata de zi cu zi.De la: l_flory, la data 2009-10-31 13:50:41.....irinuco....daca nu putem cateodata sa fim "NOI"cum ai spus tu ....asa cum ne-a lasat Dumnezeu.....ce facem?Pai stii tu asta depinde de situatie. Stii trebuie sa fii perseverent.Spre exemplu la servici va puteti unii toti colegii sa fiti mai uniti,sa va vada seful mai buni ca asa il sensibilizati si pe el.Si atunti tontii angajatii va impuneti sa va mareasca salarul.Dar inainte pregateste-ti terenul in caz de,sa ai ceva bani si altceva de lucru.Stii in viata trebuie sa fim perseverenti |
||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 13:59 |
||
Lasa ca eu vreau ca se prinda ca sa le fie si lor bine.Ca acum 2 seri ma intreaba preotul,ca Irina in limba greaca inseamna Nu cumva ai citit asta pe aici pe forum hmmmmmmmmmmmmmm?eu asa cred |
||
persidadamian Postat pe 31 Octombrie 2009 13:59 |
||
hai sa ne pupam, ca tot e halouinu |
||
zambila Postat pe 31 Octombrie 2009 14:00 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 13:57:22Pt ca stii tu unde sunt mai multi puterea creste.De asta este bine ca oamenii sa fie uniti,pt ca atunci puterea de convingere este mai mare.Dar unul singur nu poate face nimic....De asta zic ca puterea de convingere este mai mare daca oamenii ar fii mai uniti si trebuie multa perverenta. |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 14:00 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-31 13:57:23mai conteaza, flory? ne individualizam pupicii si ne pupam prieteneste. ca surorileok.....am inteles.... |
||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 14:01 |
||
Pt ca oamenii au mult de pierdut pt ca se manaca intre ei si vor sa fie mai uniti.Adica sa inceapa sa se inpreeteneasca. | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 14:03 |
||
Daca oamenii s-ar uni le-ar fii mai usor sa lupte.Dar daca oamenii se manaca intre ei,ei isi fac rau lor singuri si isi taie craca de sub picioare....... | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 14:04 |
||
si eu zic sa ne prietenim dar iote ca sunt unii, fitosi. | ||
si_totusi Postat pe 31 Octombrie 2009 14:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna..papucei.ro | 5 | De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45 |
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49 |
Dumnezeu si omul | 39 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:07 |
|
||
Indemnizatie ing | 1 | De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31 |
Coafura de club spectaculoasa | 2 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară