BATE CEASUL ORA 22,42 OMUL NEGRU A VENIT........... | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:46 |
||
---|---|---|
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 22:46 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-31 22:46:24De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatiida trebuie un pic de curaj si intelepciune.Pt ca sa poti lupta in viata........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........ |
||
|
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:48 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:48:40De la: pik_nik, la data 2009-10-31 22:46:24aSA-IDe la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatiida trebuie un pic de curaj si intelepciune.Pt ca sa poti lupta in viata........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........ |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:49 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 22:49 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:49:40De la: moment31, la data 2009-10-31 22:48:40HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE..........................HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE...........................HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........De la: pik_nik, la data 2009-10-31 22:46:24aSA-IDe la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatiida trebuie un pic de curaj si intelepciune.Pt ca sa poti lupta in viata........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........ |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:50 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-31 22:49:47De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17HEIIIIII Duhovnicul meu nu este un smecher.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni ...ASTA ESTE MESAJUL ORIGINAL,ALA CARE L-AI MODIFICAT TU NU ESTE ORIGINAL SCRIS DE MINE........ |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:51 |
||
31, ai cosmar, neneaca ? sa-ti dau ceva usturoi si sare? |
||
melanie Postat pe 31 Octombrie 2009 22:53 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:51:52De la: pik_nik, la data 2009-10-31 22:49:47De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 22:53 |
||
BATE CEASUL ORA 22,42 OMUL NEGRU A VENIT.......... | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:53 |
||
De la: Melanie, la data 2009-10-31 22:53:3731, ai cosmar, neneaca ?Mai bine dai la pick,pt ca eu cred ca a mancat ceva stricat si i s-a alterat creierul pe care nu il are |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:55 |
||
irinucaaaa....e melodie special pentru tine...urmareste-i versurile...siiigur iti va place.... http://www.youtube.com/watch?v=3FER-zs0Wxs&feature=PlayList&p=C3C0E377A175392E&playnext=1&playnext_from=PL&index=7 |
||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 22:58 |
||
pai si atunci cum i s-a alterat? | ||
nelly05 Postat pe 31 Octombrie 2009 22:59 |
||
asta e mesajul pe care l-ai dat irinucaaaaaaaa..... De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii |
||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 23:00 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 22:53:58De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 23:00 |
||
De la: nelly05, la data 2009-10-31 22:59:15pai si atunci cum i s-a alterat?pai are si el un creier mic de catel..... pt ca nu putem trai fara creier.Sau are creier,dar nu are neuroni, |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:01 |
||
31, nu pot, ca am fost descantata in seara asta, asa ca am prohibitie n-ai ce face, trebuie sa te sacrifici! |
||
melanie Postat pe 31 Octombrie 2009 23:01 |
||
da-i si traducerea, tuth... ca irinuca stie 4 limbi straine, dar nu si engleza | ||
garbo_C Postat pe 31 Octombrie 2009 23:02 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-31 23:00:02asta e mesajul pe care l-ai dat irinucaaaaaaaa.....mai mai voi barbatii chiar aveti creier de catel.Si tu ai la fel de catel maidanez |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:03 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-31 23:02:37da-i si traducerea, tuth... ca irinuca stie 4 limbi straine, dar nu si englezai can but not very well |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:05 |
||
mersi...draga mea...stiam eu ca pot conta pe tine sa-mi arati adevarata fata.....ce sa fac...nu te pot minti, iubirea mea......m-am indragostit de tine.....cred ca te voi vizita la noapte... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 23:06 |
||
tut si pick au creier de catei maidanezi | ||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:06 |
||
De la: Melanie, la data 2009-10-31 23:01:3431, nu pot, ca am fost descantata in seara asta, asa ca am prohibitieDe ce draga iti este frica cumva de oamenii rai.Te dai doar la oamenii buni haiiiii? |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:08 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 23:05:26De la: Celleste, la data 2009-10-31 23:02:37da-i si traducerea, tuth... ca irinuca stie 4 limbi straine, dar nu si englezaii cant din trombon bouci not bery miell De la: moment31, la data 2009-10-31 22:44:17 HEIIIIII Duhovnicul meu este un fustangiu.Sa va fie rusine Si apoi eu nu consider ca daca Dumnezeu ma ajuta ca sa le luminez mintile la altii este pt a-mai plati pacatele.Eu consider o onoare pt ca Dumnezeu ma ajuta ca sa ii pot ajuta si pe ceilalti oameni,ca imi da putere sa pot face asta, sa mi-o trag.Eu ii multumesc si o iau ca o onoare, intodeauna mi-a placut sa ii ajut celalti oameni si sa fac nebunii cu barbatii |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 23:08 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-31 23:08:44Mai pick tu faci trucaje bandit mic cu creier de porcusorDe la: moment31, la data 2009-10-31 23:05:26De la: Celleste, la data 2009-10-31 23:02:37da-i si traducerea, tuth... ca irinuca stie 4 limbi straine, dar nu si englezaii cant din trombon bouci not bery miell |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:10 |
||
pikuleeeeeee...ham ham ham ham hauuuuuuuuuuuuuu...... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 23:10 |
||
irinucooo...nu-i corect mama....ori e catel maidanez...ori e porcusor....hotaraste-te.....sunt doua specii de animale complet diferite.... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 23:12 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-31 23:06:04mersi...draga mea...stiam eu ca pot conta pe tine sa-mi arati adevarata fata.....ce sa fac...nu te pot minti, iubirea mea......m-am indragostit de tine.....cred ca te voi vizita la noapte...ioi acum chiar am incurcat-o.....ce ma fac eu cu doi indragostiti si amandoi sunt 2 |
||
irina31 Postat pe 31 Octombrie 2009 23:12 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 23:08:43De la: Melanie, la data 2009-10-31 23:01:3431, nu pot, ca am fost descantata in seara asta, asa ca am prohibitieDe ce draga iti este frica cumva de oamenii rai.Te dai doar la oamenii buni haiiiii? nu, mamica, ei la mine ! |
||
melanie Postat pe 31 Octombrie 2009 23:12 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-31 23:10:15De la: pik_nik, la data 2009-10-31 23:08:44De la: moment31, la data 2009-10-31 23:05:26De la: Celleste, la data 2009-10-31 23:02:37da-i si traducerea, tuth... ca irinuca stie 4 limbi straine, dar nu si englezaii cant din trombon bouci not bery miell |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 23:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa ne alegem prietenii.. | 4 | De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54 |
Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam? | 2 | De la: garbo_461891 27 Martie 2017 14:41 |
Va astept! | 31 | De la: reyya 7 Mai 2010 21:08 |
|
||
Croitoreasa cu experienta Bucuresti | 1 | De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56 |
hey | 2 | De la: Ciresica 16 Martie 2010 22:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară