RELATIA CU DUMNEZEU

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa ma binecuvanteze ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui sa ma rog.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a invatat el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca ma enerveaza eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:44
De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........

ha???
pik_nik
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:48
De la: pik_nik, la data 2009-11-01 22:48:04
De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........

ha???
am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa ma binecuvanteze ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui sa ma rog.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a invatat el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca ma enerveaza eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:52

ce ziceai, piku? ha?

si_totusi
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:55
De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:56
De la: si_totusi, la data 2009-11-01 22:55:16

ce ziceai, piku? ha?

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
pik_nik
Postat pe 1 Noiembrie 2009 22:57
pik, lasa ca am pricepit. altceva te intrebam da, nu trebuie sa-mi raspunzi ci, sa-mi dai dreptate. vezi, n-am temperatura
si_totusi
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:07
am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa ma binecuvanteze ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui sa ma rog.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a invatat el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca ma enerveaza eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste........... pick si cu tut sunt 2 puteti sa va luati de mana amandoi
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:14
am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Poate tut si cu pick au fugit de acolo
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:16
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:16:30am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Poate eu tocmai am fugit de acolo

cata dreptate ai, irinuca....cata dreptate....
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:19
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:16:30De la: moment31, la data 2009-11-01 23:08:48

De la: tutankhamon, la data 2009-11-01 23:06:02

pai de sex omul nu poate scapa niciodata,pt ca sexul ii ca aerul ii o bucurie si mereu incerca sa-i traga femeii.Si diavolul lucreaza bine in diferite femei credincioase,in...... si pick poti sa ma iei de mana pt ca sunt doritoare la fel,suntem doi
pik_nik
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:20
De la: tutankhamon, la data 2009-11-01 23:19:03
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:16:30am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Poate eu tocmai am fugit de acolo

am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Poate tut si cu pick au fugit de acolo.............
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:22
am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa ma binecuvanteze ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui sa ma rog.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a invatat el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca ma enerveaza eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste........... pick si cu tut sunt 2 puteti sa va luati de mana amandoi
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:23
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:22:26

am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Sigur am fugit de acolo.............
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:37
De la: pik_nik, la data 2009-11-01 23:20:13
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:16:30 pai da sexu se tine de om ca ciuma si incearca mereu tot felul de pozitii ca sa i-o traga bine,pt ca sexul ii tare bun.De sex nu se poate scapa niciodata,de aceea mereu avem nevoie de masculi.
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:08:48

De la: tutankhamon, la data 2009-11-01 23:06:02

pai de sex omul nu poate scapa niciodata,pt ca sexul ii ca aerul ii o bucurie si mereu incerca sa-i traga femeii.Si diavolul lucreaza bine in diferite femei credincioase,in...... si pick poti sa ma iei de mana pt ca sunt doritoare la fel,suntem doi
pik_nik
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:39
l_flory
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:42
irina31
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:57
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:57:29am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
pick si cu tut sunt 2 puteti sa va luati de mana amandoi
pik_nik
Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:01
De la: tutankhamon, la data 2009-11-01 23:37:09
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:22:26

am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Sigur am fugit de acolo.............

irinucooo...si de la ce spital fugisi maica???socola sau balaceanca???
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:03
De la: moment31, la data 2009-11-01 23:16:30am auzit ca la spitalul de nebuni sunt gauri in gard.Poate tut si cu pick au fugit de acolo
yanyacharberet
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:34
nu v-ati plictisit ?
melanie
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:39
is tenaci si tenace, mel...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:12
Stiti fetelor este cam greu sa schimbati un barbat daca el este influentat de alti barbati din jurul sau.Schimbarea asta poate dura mult timp,ani nu este usor.Mentalitatea asta a barbatilor de a se simte superiori fata de femei datorita ca ei sunt mai puternici fizici si moral.Si domina femeia in favoarea lui apoi mai are pretentia ca femeia sa il iubeasca.Pai cine poate iubi un excroc si de asta femeia sa duce cu altul,ca de bine nu pleaca nici una,pt ca barbati su suflet care merita sa fie iubiti nu prea exista.......

Romania este o tara inapoiata si din cauza asta barbatii se simt superiori,pt ca si femeile sunt inteligente numai ca ele pun prea mult suflet,gandesc cu inima..asta este si din cauza educatiei de acasa,pt ca mama nu a putut sa isi educe copiii,din cauza ca au avut influente negative in casa......adica barbatii care nu le-au respectat,de asta femeia nici nu a putut sa isi educe bine copiii,pt ca copiii asculta de cine este mai puternic si domina in casa.Daca barbatul din familie domina in favoarea lui,la fel vor face si copiii,mai ales baietiii vor face ce au vazut la tata.....la atmosfera din casa.....

si educatia asta s-a transmis de la om la om.Pt ca nimeni nu lucrat la ea.Pt ca romanii isi fura cacilula unii la altii in loc sa lupte.Mai bine se mananca intre ei.Adica decat sa isi faca probleme lor mai bine fac probleme la altiii si din cauya asta viata lor este atat de grea.Pt ca daca lupti mai ai si dizamagiri dar cine nu lupta nu castiga.....

irina31
Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:48

pik_nik
Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:53
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.[/quote][/quote][/quote] MANASTIREA TISMANA
irina31
Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:41
vezi ca se scrie MUNASTIREA TISMANA...
tutankhamon
Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:16
toate le vezi si tu....
l_flory
Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:19
pai daca asa o scris de atatea ori....na,...mi-o intrat in sanje....
tutankhamon
Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:22
De la: moment31, la data 2009-11-04 21:41:53Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
[/quote][/quote] MUNASTIREA TISMANA[/quote]
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:03
De la: l_flory, la data 2009-11-05 01:19:16toate le vezi si tu....
pai toate le vede el,dar nu si greselile lui.
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand rochie de mireasa La Sposa 1 De la: Ionela_Balan_1 2 Martie 2011 12:48
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
Obiecte interzise? 2 De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35
hai sa mai muncim pe net 1 De la: garbo020869 30 August 2009 17:30
Cum facem fata arogantei,lipsei de ambilitate si badaraniei? 6 De la: si_totusi 19 Iunie 2009 12:39
Setari Cookie-uri