Am vorbim cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune......... | ||
irina31 Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:19 |
||
---|---|---|
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:11:11irinuco ....hai pe topicul.....teleskiDe la: l_flory, la data 2009-11-05 01:19:16toate le vezi si tu....pai toate le vede el,dar nu si greselile lui. |
||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:20 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-05 22:20:23ce subiect ca poate nici nu exista....De la: moment31, la data 2009-11-05 22:11:11irinuco ....hai pe topicul.....teleskiDe la: l_flory, la data 2009-11-05 01:19:16toate le vezi si tu....pai toate le vede el,dar nu si greselile lui. |
||
|
||
irina31 Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:30 |
||
Am vorbim cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune......... | ||
irina31 Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:41 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:41:04Mi-am tras-o cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune......... abia astept si io sa-mi pun fundul la piscat De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38 am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste........... |
||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:43 |
||
irina31 Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:45 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:45:02[quote name='moment31' date='2009-11-05 22:43:43'Mi-am tras-o cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........abia astept sa-mi pun si io fundul la piscat De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38 am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste........... |
||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:46 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:30:58ba exista fata, ce dreaq tu nu ai vazut te asteptDe la: yanyacharberet, la data 2009-11-05 22:20:23ce subiect ca poate nici nu exista....De la: moment31, la data 2009-11-05 22:11:11irinuco ....hai pe topicul.....teleskiDe la: l_flory, la data 2009-11-05 01:19:16toate le vezi si tu....pai toate le vede el,dar nu si greselile lui. |
||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:47 |
||
noapte buna ca eu ies pappapa | ||
irina31 Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:36 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-05 23:36:41[quote name='moment31' date='2009-11-05 22:43:43'Mi-am tras-o cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........abia astept sa-mi pun si io fundul la piscat De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38 am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste........... |
||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:40 |
||
Poti fi nefericita in viata, nu te invinovateste nimeni, poate doar te compatimeste.Dar sa te acoperi de ridicol, mi se pare prea mult. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Noiembrie 2009 07:47 |
||
poate nici nu stie ce e ala "ridicol"... | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 19:25 |
||
sister...nu te mai chinui......nu are habar de nici un cuvant mai complicat.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 19:28 |
||
ma gandeam si eu ca poate invata ceva de aici, daca tot staruie...sau o fi dintre cei care cred ca le stiu pe toate si dau cu bata-n balta de fiecare data? | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 19:33 |
||
eu m-am lamurit de multa vreme,cum stau lucrurile cu compatimirea.. sunt persoane care pozeaza in "nefericite" si cand colo sunt de o "grosolanie ingrozitoare"... singurele fiinte care merita luate in seama sunt animalutele si copiii...in rest...tot o apa si un pamant... dar "FIINTA" aceasta moment sau cum isi mai zice...este de-a dreptul pur si simplu...grotesca...un nimik cu ochi.. cum isi permite sa isi bata joc in felul acesta de DIVINITATE? |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 19:34 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-07 19:34:00eu m-am lamurit de multa vreme,cum stau lucrurile cu compatimirea..Pai si oamenii au fost odata copiii,dar s-au inrait din cauza pacatelor.....Apoi oamenii daca nu se roaga ei nu pot iubi de Dumnezeu,de asta ateistiii vorbesc asa urat de Dumnezeu....din cauza ispitelor..Dar nu trebuie sa judecam oamenii,sa ii certam dar sa nu judecam pt ca cu totii gresim,mai ales cei care nu se roaga..... |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:23 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-07 19:33:08ma gandeam si eu ca poate invata ceva de aici, daca tot staruie...sau o fi dintre cei care cred ca le stiu pe toate si dau cu bata-n balta de fiecare data?nu stiu daca te referi la mine sau nu? Daca da,eu nu stiu ce as putea invata de la voi? Doar tampenii,pe mine nu ma intereseaza asa ceva.Eu primesc sfaturi doar de la preoti cu credinta care insista in ea.Eu nu accept sfaturi de la pacatosi.....Asa se spune ca romania este o tara inapoiata.Eu nu vreau sa fac parte din categoria asta........ |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:30 |
||
Ca Romania este o tara cu oameni inapoiati.Care isi bat joc de oamenii care vor sa ii ajute si in considera prostiii....Crezi ca eu as vrea sa gandesc asa tot la fel de inapoiat ca altii?Lasa-i pe altii sa gandeasca asa inapoiat ca o sa isi revina romania la loc.atunci cand o sa zboare porcul.Cu asa oameni asa tara..........toti tac si fac,ca pe timpul comunismului.....eu nu sunt comunista fratilor ca sa tac.Mie ce nu imi convine spus....... | ||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:34 |
||
ciuma....iar ai aparut??? sa mor io ...esti ca plaga aia intinsa si care nu are leac....mai lasa-ne in durerea noastra si vezi-ti de ale tale....esti imposibila... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:34 |
||
nici noi nu primim sfaturi de la...ma abtin... Stii ceva mai bine vino la Pitesti si lupta impotriva imperialistilor astia de-ti strica imaginea iubitului de Becali! |
||
sora_ilsi Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:37 |
||
pai cu asa tara asa oameniii de asta s-a dus tara asta pe rapa.Eu una m-am saturat de rautatile romanilor,pt ca nu lupta ei se mai cred pe timpul comunismului......dar lasa ca o sa iasa alt corupt ca presedinte ca sa va fure de tot...... Ce sa lupt eu? Pt niste oameni care nu merita? Sa isi merite soarta,ca oricum eu nu am de gand sa traiesc in Romania sa suport saracia din cauza unor inapoiati care nu lupta........ | ||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:42 |
||
of, acum te inteleg, esti o parlita de-aia plecata dupa capatat, sau scapatat...sorry, nu toti suntem parveniti pe-aici... | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:44 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-08 14:42:41pai cu asa tara asa oameniii de asta s-a dus tara asta pe rapa.Eu una m-am saturat de rautatile romanilor,pt ca nu lupta ei se mai cred pe timpul comunismului......dar lasa ca o sa iasa alt corupt ca presedinte ca sa va fure de tot...... Ce sa lupt eu? Pt niste oameni care nu merita? Sa isi merite soarta,ca oricum eu nu am de gand sa traiesc in Romania sa suport saracia din cauza unor inapoiati care nu lupta........si gandesc doar negativ....roamanii nu se respecta unul pe altul,sunt rai..... |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:44 |
||
aha, astepti sa lupte altii pentru tine, sa moara in revolutii sa te lafai tu: HUO! | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:45 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 14:44:24of, acum te inteleg, esti o parlita de-aia plecata dupa capatat, sau scapatat...sorry, nu toti suntem parveniti pe-aici...Eu nu sunt o parlita, sunt altii din ardeal care traiesc pe 7 milioane....Adica acei sunt bogati..... Apoi toti romanii sunt parliti.....Voi vorbiti urat de moldoveni de parca nu ar fii tot romani,dar sunteti asa de rai ce sunteti pt ca de asta nu le pasa la nimeni de voi si va fura si isi bat joc de voi de rai ce sunteti........... |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:47 |
||
daca ai fi trait pe timpul lui Iisus Christos si tu l-ai fi dat la moarte la cat de negru ai sufletul! Si mai faci pe sfanta si pe buna si ne spui tu cu cine sa votam, ha? | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:49 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 14:45:16aha, astepti sa lupte altii pentru tine, sa moara in revolutii sa te lafai tu: HUO!Nu voi cum sa luptati? Bine ca sunt eu batjocorita ca incerc sa invat ceva de bine pe oameni si cu ce sunt rasplatita? Ca fac fapte bune? Voi vreti asa sa va pice totul din cer? Cate probleme nu am avut eu din cauza voastra?Dar voi nimic..... |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:51 |
||
eu cand am zis ca-i imbecila, s-au gasit destui sa ma puna la colt si sa zica ca-s intoleranta da' si voi sunteti de vina, ca prea ati incurajat-o sa posteze p-acilea toate elucubratiile astea de minte perversa si bolnava acu' spalati-va cu ea pe cap...sau cu el...ce-o fii...ca deja m-apuca scarba |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:51 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 14:49:04daca ai fi trait pe timpul lui Iisus Christos si tu l-ai fi dat la moarte la cat de negru ai sufletul! Si mai faci pe sfanta si pe buna si ne spui tu cu cine sa votam, ha?Pai eu v-am dat un sfat...si nu trebuie sa va omorati,ci sa luptati prin cuvinte...EU NU MA REFER LA MOARTE.....SA COMUNICATI UNII CU ALTIII,, |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:54 |
||
wife, asa cum ea incearca sa ne invete pe noi, poate invata si ea ceva de la noi, ce sa-i faci, defect profesional, desi stiu bine ca sunt destule persoane needucabile(si, din nefericire pentru tarisoara asta, chiar din ce in ce mai multe!) | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara | 3 | De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34 |
crestinii | 10 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:38 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 1 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44 |
|
||
hemoroizii | 12 | De la: prometeus_wife 25 Mai 2009 18:31 |
tot un fel de handmade | 1 | De la: adelinas62 25 Octombrie 2010 08:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară