RELATIA CU DUMNEZEU

Bine, insa, ca prostia se da astazi si la export, sa mai contamineze si alte tari...

Dar in China n-o primim, OK? China e-a noastra si a urmasilor nostri si a urmasilor-urmasilor nostri...
sora_ilsi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:56
De la: wife, la data 2009-11-08 14:51:18eu cand am zis ca-i imbecila, s-au gasit destui sa ma puna la colt si sa zica ca-s intoleranta

da' si voi sunteti de vina, ca prea ati incurajat-o sa posteze p-acilea toate elucubratiile astea de minte perversa si bolnava

acu' spalati-va cu ea pe cap...sau cu el...ce-o fii...ca deja m-apuca scarba

LASA CA DESTEPTI SUNT AIA CARE VA FURA SI ISI BAT JOC DE VOI....BECALI ESTE PROST PT CA ESTE OM BUN....EU SUNT PROASTA PT CA SUNT BUNA SI CUMSECADE.....OAMENII RAI EGOISTI SI HOTI SUNT CEI MAI BUNI PT ROMANIA......DA HALAL DESTEPTACIUNE.......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:56
n-are cum sa invete, mama...e dusa cu capu' si-atat...

si experimenteaza acu' despre net, spatiu virtual, si lipsa de respect, pe neuronii nostrii

tre' sa am neaparat o discutie cu andra...rating, rating...da' nici chiar asa
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:57
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 14:56:34Bine, insa, ca prostia se da astazi si la export, sa mai contamineze si alte tari...

Dar in China n-o primim, OK? China e-a noastra si a urmasilor nostri si a urmasilor-urmasilor nostri...
LASA CA DESTEPTI SUNT AIA CARE VA FURA SI ISI BAT JOC DE VOI....BECALI ESTE PROST PT CA ESTE OM BUN....EU SUNT PROASTA PT CA SUNT BUNA SI CUMSECADE.....OAMENII RAI EGOISTI SI HOTI SUNT CEI MAI BUNI PT ROMANIA......DA HALAL DESTEPTACIUNE.......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:57
oricum face-ti ce vreti voi........cum va asterneti asa dormitiii
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:59
De la: wife, la data 2009-11-08 14:57:16n-are cum sa invete, mama...e dusa cu capu' si-atat...

si experimenteaza acu' despre net, spatiu virtual, si lipsa de respect, pe neuronii nostrii

tre' sa am neaparat o discutie cu andra...rating, rating...da' nici chiar asa
asa este fa fapte rele pt ca doar de asta sunteti in stare.......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:00
De la: moment31, la data 2009-11-08 14:51:16
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 14:45:16aha, astepti sa lupte altii pentru tine, sa moara in revolutii sa te lafai tu: HUO!
Nu voi cum sa luptati? Bine ca sunt eu batjocorita ca incerc sa invat ceva de bine pe oameni si cu ce sunt rasplatita? Ca fac fapte bune? Voi vreti asa sa va pice totul din cer? Cate probleme nu am avut eu din cauza voastra?Dar voi nimic.....
???
l_flory
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:07
ilsi...sister...nu te chinui sa o inveti ceva pe asta...e setata sa nu auda, sa nu ii pese.....de-a lungul topicului ne-am chinuit multi sa facem ceva din bota asta.....dar ea nimic.....incep sa cred din ce in ce mai serios ca e autista...aude, dar nu se poate exprima.....
tutankhamon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:10
De la: tutankhamon, la data 2009-11-08 15:10:12ilsi...sister...nu te chinui sa o inveti ceva pe asta...e setata sa nu auda, sa nu ii pese.....de-a lungul topicului ne-am chinuit multi sa facem ceva din bota asta.....dar ea nimic.....incep sa cred din ce in ce mai serios ca e autista...aude, dar nu se poate exprima.....
pai ce as putea invata de la voi? ca toate tarile zic ca romania este o tara inapoiata.Scuza-ti ca am vorbit cam dur,dar sunt cam suparata pe romani,ptca din cauza lor trebuie sa stau eu printre straini......ca in romania ce sa fac sa stau pe 10 mil,sau nici atata.....ca ei nu fac nimic...Azi sunt suparata pe ei....pe romani adica....si asa ma manifest eu atunci cand sunt suparata si necajita.......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:30
ca din cauza lor,si eu am de suferit.Pt ca trebuie sa stau departe de casa,ca romanii nimic nu vor sa bage la cap.....ce sa fac in romania sa stau pe 7 mil si sa fur si eu pe altiii? eu mai bine lupt decat sa furr,,,,
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:34
Tut, , hai mai bine in China, decat sa stam sa furam pe-aici(la caciula ma refeream)
sora_ilsi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:35
ilsi, good point
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:36
nu pot sa imi fac o familie in Romania pt ca nu am cu ce sa o intretin.....si apoi sa depind de un barbat ca sa faca servitoarea lui? Viata este foarte grea
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:37
lasa ca duminica viitoare merg la biserica.Pt ca am auzit ca este o biserica romaneasca,aici unde sunt eu.Asa daca merg la biserica o sa ma simt mai bine si poate intalnesc oameni cu principiii....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:40
mie-mi spui
sora_ilsi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:40
o zi buna papap
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:41
Ai si tu dreptatea ta si necazurile tale.Este bine ca ai gasit posibilitatea sa cauti si sa gasesti o mangaiere.Indiferent cat de mare ar fi supararea ta, gandeste-te ca in definitiv cu totii suntem fratii si surorile tale.De aceea ar fi minunat daca in loc sa ne certi ai gasi in sufletul tau un cuvant de mangaiere pentru toata lumea.Iar daca vei face acest lucru cu cumpatare si cu smerenie, sunt convins ca vei castiga mult mai mult decat intr-o discutie sterila, in care, in afara de nervi de ambele parti, nimeni nu obtine nimic.Dumnezeu nu a batut cu vorba pe nimeni ci a iertat.El a spus:Am venit sa respect legile, nu sa le stric.Si chiar daca oamenii nu l-au inteles si la un moment dat l-au condamnat, pana la urma au sfarsit sa-l iubeasca.
Ioana007
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43
Ioane,

Please si rogu-te, mai stii care era topicul acela pe care ai scris poezia aceea frumoasa in care mi-ai introdus numele si m-ai provocat sa comit si eu niste stupide versificari?
sora_ilsi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:47
pai du-te fai in paula mea ca deja incepi sa ma calci pe nervi cu aberatiile tale....du-te dreaq unde vezi cu ochii si lasa-ne in durerea noastra.....nu vezi cat esti de cretina???? ....noi incercam sa-ti aratam ce e bine in viata si incercam sa te invatam de bine - din experienta noastra de viata - si tu esti ca o capra de-aia care trage inspre rau...du-te fata si nu ne mai naclai forumul cu abjectiile tale monstruoase si fara sens....esti jalnica, faptura obnubilata.....du-te draqului la manastire, calugareste-te si lasa-ne pe noi in pace...avem noi alte griji, nu kkturile care le ai tu in cap.....macar din bun simt si trebuia macar sa citesti si sa tragi niste invataturi din ce-ti spunem noi pe aici....dar esti atat de tampita, incat nu vezi ca nu-ti vrem decat binele....ti-am zis cumva sa te sinucizi??? te-am indemnat sa preacurvesti??? te-am indemnat sa nu-ti respecti familia si parintii??? ti-am zis sa nu crezi in dumnezeu???? din contra...am vrut sa te ajutam sa ai si tu o familie, poate copii...dar tu o tii una si buna....esti jalnica....zici ca esti la facultate...atunci ai macar un dram de inteligenta in tine sa judeci ca nimeni de aici nu ti-a vrut raul.....ia incearca sa-ti folosesti un pic mintea....chiar crezi ca toti suntem ignoranti si vrem ca tu sa pacatuiesti si sa-ti faci singura rau????
tutankhamon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:48
tut, te rog eu sa nu cobori stacheta aia
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:54
draga mea wife.....jur pe dumnezeul meu ca e ultimul mesaj care i-l mai dau cu adresa ei personal.....este ceva...ma enervez de fiecare data..pentru ce?? pentru cine??? ...nu merita....
tutankhamon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:58
moamaaaaaaaa , no comment
yanyacharberet
Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:58
Buna tuturor de pe acest forum ma bucura ca exista acestii minunatii oamenii care au incredere in dumnezeu de copiil de acasa am fost crescut in credinta lui si momentat tot asa mea ramas sufletul dar cum este dracul nu doarme si mereu te pune la incercare si eu tot asa sunt dar cu credinta lui dumnezeu le confrunt toate problemele sa nu uitam pe fiul sau care tot a fost ispitit de dracul si intodeauna fiul le confrunta si eu zic rabdare si toate se rezolva finca tatal nostru ceresc stie ce este bun pentru noi si zi de zi ne ajuta binecuvantat sa fie numele lui.
POPAURELIA_50
Postat pe 8 Noiembrie 2009 17:45
ahaa...deci sa inteleg ca acest carnat e semnatura ta...te reprezinta...ok....nu mai zic nimic....mare ti-i gradina ta doamne!!!
tutankhamon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:42
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-08 15:47:19Ioane,

Please si rogu-te, mai stii care era topicul acela pe care ai scris poezia aceea frumoasa in care mi-ai introdus numele si m-ai provocat sa comit si eu niste stupide versificari?
topicul este ...salut la toata lumea...si e deschis pe 4 noiembrie.....spor la ...gasit
yanyacharberet
Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:51
De la: Ioana007, la data 2009-11-08 15:43:33Ai si tu dreptatea ta si necazurile tale.Este bine ca ai gasit posibilitatea sa cauti si sa gasesti o mangaiere.Indiferent cat de mare ar fi supararea ta, gandeste-te ca in definitiv cu totii suntem fratii si surorile tale.De aceea ar fi minunat daca in loc sa ne certi ai gasi in sufletul tau un cuvant de mangaiere pentru toata lumea.Iar daca vei face acest lucru cu cumpatare si cu smerenie, sunt convins ca vei castiga mult mai mult decat intr-o discutie sterila, in care, in afara de nervi de ambele parti, nimeni nu obtine nimic.Dumnezeu nu a batut cu vorba pe nimeni ci a iertat.El a spus:Am venit sa respect legile, nu sa le stric.Si chiar daca oamenii nu l-au inteles si la un moment dat l-au condamnat, pana la urma au sfarsit sa-l iubeasca.
sa stii ca Iisus i-a biciut pe oamenii,itreaba pe preotii care au studiat bine biblia.Smerit trebuie sa fii doar in rugaciune la Dumnezeu,preotul mi-a dat dezlegare sa ii biciuesc pe oameni atunci cand trebuie.......Pai mai am si eu perioade proaste....eu am ales ca lucrez inafara asa pot sa imi castig cinstit banii,pt ca nu vreau sa fur si sa insel pe nimeni pt ca este pacat..........
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:42
De la: moment31, la data 2009-11-08 21:42:33
De la: Ioana007, la data 2009-11-08 15:43:33Ai si tu dreptatea ta si necazurile tale.Este bine ca ai gasit posibilitatea sa cauti si sa gasesti o mangaiere.Indiferent cat de mare ar fi supararea ta, gandeste-te ca in definitiv cu totii suntem fratii si surorile tale.De aceea ar fi minunat daca in loc sa ne certi ai gasi in sufletul tau un cuvant de mangaiere pentru toata lumea.Iar daca vei face acest lucru cu cumpatare si cu smerenie, sunt convins ca vei castiga mult mai mult decat intr-o discutie sterila, in care, in afara de nervi de ambele parti, nimeni nu obtine nimic.Dumnezeu nu a batut cu vorba pe nimeni ci a iertat.El a spus:Am venit sa respect legile, nu sa le stric.Si chiar daca oamenii nu l-au inteles si la un moment dat l-au condamnat, pana la urma au sfarsit sa-l iubeasca.
sa stii ca Iisus i-a biciut pe oamenii,intreaba pe preotii care au studiat bine biblia,dar nu pe preotii corupti,pt ca sunt ingusti la minte exact ca un pacatos....Smerit trebuie sa fii doar in rugaciune la Dumnezeu,Smerit trebuie sa fii atunci cand auzi de Dumnezeu,cu oamenii trebuie sa fii bun dar sa fii sever,,preotul mi-a dat dezlegare sa ii biciuesc pe oameni atunci cand trebuie.......Pai mai am si eu perioade proaste....eu am ales ca lucrez inafara asa pot sa imi castig cinstit banii,pt ca nu vreau sa fur si sa insel pe nimeni pt ca este pacat..........
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:44
pai ai mai spus ca lucrezi afara. da' ce faci cand ploua? vin clienti?
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:45
sa stii ca Iisus i-a biciut pe oamenii,intreaba pe preotii care au studiat bine biblia,dar nu pe preotii corupti,pt ca sunt ingusti la minte exact ca un pacatos....Smerit trebuie sa fii doar in rugaciune la Dumnezeu,Smerit trebuie sa fii atunci cand auzi de Dumnezeu,cu oamenii trebuie sa fii bun dar sa fii sever,,preotul mi-a dat dezlegare sa ii biciuesc pe oameni atunci cand trebuie.......Pai mai am si eu perioade proaste....eu am ales ca lucrez inafara asa pot sa imi castig cinstit banii,pt ca nu vreau sa fur si sa insel pe nimeni pt ca este pacat..........
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:46
De la: pik_nik, la data 2009-11-08 21:45:23pai ai mai spus ca lucrezi afara. da' ce faci cand ploua? vin clienti?
eu nu sunt ca tine....ca sa merg cu babele ca sa te poti intretine...si faci oamenii la buzunar...
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CADOUL PERFECT PENTRU SARBATORI 2 De la: Violeta_Opait_Podaru_1 10 Decembrie 2011 12:15
Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara? 9 De la: Anaetic 26 Februarie 2015 19:42
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. 2 De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49
Croitoreasa cu experienta Bucuresti 1 De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56
Cadoul ideal pentru o femeie 4 De la: garbo_7980 18 Octombrie 2014 08:22
Setari Cookie-uri