RELATIA CU DUMNEZEU

pai stiu ca tu nu mergi cu babele, si nici tocmai la buzunar nu-i faci pe barbati
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:50
hai bre..asta face misto la greu..
melanie
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:52
De la: pik_nik, la data 2009-11-08 21:50:09pai stiu ca tu nu mergi cu babele, si nici tocmai la buzunar nu-i faci pe barbati
pai tocmai de asta sunt si cuminte pt ca doresc ca sa ma AJUTE Dumnezeu sa am o viata linistita,un barbat linistit si copiii cuminti.Si stiu ca cu ajutorul lui Dumnezeu le pot avea pe toate....mie imi pasa mai mult de ceea ce doreste Dumnezeu.......si ma las la mana lui,pt ca tot ce alege El pt mine este bine.Ma incred in puterea Lui....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:53
eu vreau ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi educ BARBATUL SI COPIII,
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:54
si te multumeste numa' cu mana???
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:55
De la: pik_nik, la data 2009-11-08 21:55:00si te multumeste numa' cu mana???
Pai eu nu fac nimic,pt ca este pacat sa iti produci singura placere.Este pacat sa te masturbezi.....si pacatele te indeparteaza de Dumnezeu...eu nu ma gandesc la sex, doar dupa ce ma castoresc .......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:58
eu imi alung gandurile despre sex din minte....si mi-o directionez spre ceva mai important.....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:00
da, dirijezi ceva mai jos, ca la minte nu-i nimic, si picioarele-s aproape
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:02
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:00:06eu imi alung gandurile despre sex din minte....si mi-o directionez spre ceva mai important.....
de multe ori ma lupt cu mintea mea,ca sa imi alung gandurile rele din mintea mea.....si sa mi-o directionez spre ganduri pozitive asa cum ii place la Dumezeu.....acum m-am obisnuit pt ca aproape toate imi vin din instinct.....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:02
si atunci cand imi vin gandurile rele in minte,il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine peste ispite,ma rog si totul dispare imediat...Dar daca insisti cu mintea asupra lucrurilor negative,greu mai scapi de ele pt ca devin obisnuinta.......
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:05
instinct le spui tu chilotzilor? frumos
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:06
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:05:12si atunci cand imi vin gandurile rele in minte,il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine peste ispite,ma rog si totul dispare imediat...Dar daca insisti cu mintea asupra lucrurilor negative,greu mai scapi de ele pt ca devin obisnuinta.......
pt ca diavolul insista cu inspitele acolo unde vede ca ii merge.El tot incearca la om,sunt mii de ispite multe ispite sunt inselatoare pt ca aparent par sa aiba intentii bune dar au sfarsit tragic.....cum ar fii sa ajuti parazitii,pt ca ajungi sa te lase fara nimic...totul pare un ajutor,dar practic nu este ajutor....Ajutor este sa ajuti oameni cu probleme de sanatate,,care nu pot munci....Dar pe oamenii sanatosi sa le dai de munca...pt ca se invata lenesiiii.....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:08
De la: pik_nik, la data 2009-11-08 22:06:20instinct le spui tu chilotzilor? frumos
eiiii eu m-am referit ca acum pot ignora toate gandurile rele care imi vin in minte,pt ca mi-am dat seama ca daca nu insist in ele scap repede de ele si nu se mai repeta.....pt ca diavolul insista cu ceea ce ii merge si acolo unde te vede mai slab mai tolerabil ca sa te traga in noroi.....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:12
si pe tine te vede mai slaba la minte???
ia arata-i tu fundu', sa se invete minte!
pik_nik
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:14
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:08:44
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:05:12si atunci cand imi vin gandurile rele in minte,il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine peste ispite,ma rog si totul dispare imediat...Dar daca insisti cu mintea asupra lucrurilor negative,greu mai scapi de ele pt ca devin obisnuinta.......
pt ca diavolul insista cu inspitele acolo unde vede ca ii merge.El tot incearca la om,sunt mii de ispite multe ispite sunt inselatoare pt ca aparent par sa aiba intentii bune dar au sfarsit tragic.....cum ar fii sa ajuti parazitii,pt ca ajungi sa te lase fara nimic...totul pare un ajutor,dar practic nu este ajutor....Ajutor este sa ajuti oameni cu probleme de sanatate,,care nu pot munci....Dar pe oamenii sanatosi sa le dai de munca...pt ca se invata lenesiiii.....
parazitii te fac sa suferi...Totul pare un ajutor,fapte bune dar unde duc? La suferinta....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:14
De la: pik_nik, la data 2009-11-08 22:14:42si pe tine te vede mai slaba la minte???
ia arata-i tu fundu', sa se invete minte!
Nu lasa diavolul omul in pace...pt ca Dumnezeu i-a dat voie de atunci decat Adam a mancat marul,au pacatuit,au dat vina unul pe altul,in loc sa ceara iertare si Dumnezeu este sever dar tot ajuta pe cel care face voia Lui...
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:17
eu l-as fi pus pe adam asta in genunchi pe coji de nuci. a poftit la mere ?
si_totusi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:22
Toti sfintii au avut avut tot felul de ispite,de asta multi s-au retras...Eu nu pot intelege cum de pot avea eu puterea asta de a intelege multe lucruri si de avea puterea sa ma abtin de la pacat.O calugarita mi-a spus cmi-a spus ca eu am har de la Dumnezeu,dar nu pot intelege de ce?
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:25
De la: si_totusi, la data 2009-11-08 22:22:12eu l-as fi pus pe adam asta in genunchi pe coji de nuci. a poftit la mere ?
pai asa a facut Dumnezeu pe om cu lipsuri...Adica fara ascultare omul calca prin gropi....Omul nu a ascultat de Dumnezeu,pt ca diavolul i-a promis libertate,l-a inselat pe om....asa cum fac oamenii si in ziua de azi.Se iau dupa alti oamenii apoi dau vina pe ei...Pai omul trebuie sa gandeasca individual....nu sa se ia dupa altii,pt ca daca altii te invata ceva rau,poate ca atata stiu eu,asa gandesc ei....nu trebuie sa dam vina pe ei,ci sa ne ferim noi.Sa nu ne mai luam dupa sfaturi rele....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:29
Din moment ce gandesti,pacatuiesti,dar imi pun o intrebare,de unde la sti,ca te dai pura,hmmm,cred ca te chinuie multe
scrichy
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:29
De la: scrichy, la data 2009-11-08 22:29:48Din moment ce gandesti,pacatuiesti,dar imi pun o intrebare,de unde la sti,ca te dai pura,hmmm,cred ca te chinuie multe
Eu nu ma dau pura,nu ma dau mare.Eu respect pe tosta lumea care ma respecta.Eu vorbesc cu toata lumea chiar si cu cersetoriii,nu sunt o increzuta....dar daca ma supara cineva ii pun pelea pe jar si nu ma las pana nu il pun la punct....eu doar discut eu nu ma dau mare....eu ma consider la fel ca ceilalti si eu am greselile mele,dar eu ma rog sa ma ajute sa fac cat mai putine greseli,daca se poate deloc si sa imi dea puterea sa mi le indrept....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:33
cum adica , omul trebuie sa gandeasca individual?
si_totusi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:34
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:33:58
De la: scrichy, la data 2009-11-08 22:29:48Din moment ce gandesti,pacatuiesti,dar imi pun o intrebare,de unde la sti,ca te dai pura,hmmm,cred ca te chinuie multe
Eu nu ma dau pura,nu ma dau mare.Eu respect pe toata lumea care ma respecta.Eu vorbesc cu toata lumea chiar si cu cersetoriii,nu desconsider pe nimeni,nu sunt o increzuta....dar daca ma supara cineva ii pun pelea pe jar si nu ma las pana nu il pun la punct....eu doar discut eu nu ma dau mare....eu ma consider la fel ca ceilalti si eu am greselile mele,dar eu ma rog sa ma ajute sa fac cat mai putine greseli,daca se poate deloc si sa imi dea puterea sa mi le indrept....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:35
Eu nu ma dau pura,nu ma dau mare.Eu respect pe tosta lumea care ma respecta.Eu vorbesc cu toata lumea chiar si cu cersetoriii,nu sunt o increzuta....dar daca ma supara cineva ii pun pelea pe jar si nu ma las pana nu il pun la punct....eu doar discut eu nu ma dau mare....eu ma consider la fel ca ceilalti si eu am greselile mele,dar eu ma rog sa ma ajute sa fac cat mai putine greseli,daca se poate deloc si sa imi dea puterea sa mi le indrept....

esti razbunatoare en gros, esti pura ca apa de la robinet (cu mult clor in ea), esti toata o greseala a naturii....deci existi!!!
mcrinelam
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:36
De la: si_totusi, la data 2009-11-08 22:34:56cum adica , omul trebuie sa gandeasca individual?
pai Dumnezeu credinta este sub mai multe forme....Nu toti credinciosii sunt la fel...pt ca fiecare om ne nastem cu o personalitate, cu o fire pe care cu ajutorul lui Dumnezeu o putem aprofunda.....Pt ca Dumnezeu doreste invidualitate,, Da ce inseamna individualitate.....Sa asculti de oameni doar atunci cand te invata ceva de bine...sa iei de la oameni doar ce este bine,sa nu le copiii defectele....sa ai personalitatea ta proprie....Cum iti poti da seama ce este bine si ce este rau? Cu ajutorul lui Dumnezeu,,prin rugaciune,si sa te feresti de pacat ca Dumnezeu sa te ajute,pt ca DUMNEZEU NU SUPORTA PACATELE....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:40
De la: moment31, la data 2009-11-08 22:00:06eu imi alung gandurile despre sex din minte....si mi-o directionez spre ceva mai important.....

iti directionezi ce faaaaaa??? paula??? ca numai la ea vad ca ti-e gandul...
tutankhamon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:41
De la: mcrinelam, la data 2009-11-08 22:36:34

esti razbunatoare en gros, esti pura ca apa de la robinet (cu mult clor in ea), esti toata o greseala a naturii....deci existi!!!
A pune la punct oamenii care nu stiu sa ma respecte,asta nu inseamna razbunare.Asta inseamna severitate.....
irina31
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:42

filozofia perjei. brava, moment ! am inteles tot
si_totusi
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:44
irinuco, care voi, credinciosii? si tu esti credincioasa? pai are dreptate pik cand zice de ,,afara", de ,,clienti" si alte cele.
mcrinelam
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:44
nu e severitate si nici grija ptr aproapele tau...si nimic de bine venind din partea ta. esti un om gresit din toate punctele de vedere. d-aia ptr tine romanii sunt inapoiati.
mcrinelam
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna, 1 De la: andre3a44 9 Februarie 2009 11:11
Barbatul sagetator 22 De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 1 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44
De ce ,sunt oamenii azi ,asa de rai???!! 147 De la: Jojolin 31 Mai 2012 08:03
despre ,,www.papucei.ro 1 De la: samir_rapid 9 Februarie 2009 10:50
Setari Cookie-uri