Barbatii astia sunt enervati ca vor ei sa conduca femeile in favoarea lor,sa isi bata joc de ele de corpul lor.apoi sa le faca viata un iad,asa cum fac cu altele.....Ca dupa ce se insoara barbatii devin ca niste animale,egoisti si inseala si isi bat joc de femeie..... | ||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:17 |
||
---|---|---|
Eu sunt o fire foarte incapatinata si insistenta de mica sunt asa.Dar asa si trebuie sa fii in viata,pt ca fiecare are dreptul sa isi faca viata asa cum considera el ca este bine.Nici un om nu are sreptul sa imi conduca mie viata si sa imi spuna ce sa fac.Tampeniii ca sa devin ca ei,macar de m-ar invata de bine dar ma invata doar tampeniii,si daca vor sa domine ei vor sa domine in favoarea lor.... Si ma umplu de nervi atunci cand cineva incearca sa ma domine,pt ca atunci incepe razboiul......... | ||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:21 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-08 23:21:39Eu sunt o fire foarte incapatinata si insistenta de mica sunt asa.Dar asa si trebuie sa fii in viata,pt ca fiecare are dreptul sa isi faca viata asa cum considera el ca este bine.Nici un om nu are dreptul sa imi conduca mie viata si sa imi spuna ce sa fac.Tampeniii ca sa devin ca ei,sa ma traga si pe mine in rahat,macar de m-ar invata de bine dar ma invata doar tampeniii,si daca vor sa domine ei vor sa domine in favoarea lor.... Si ma umplu de nervi atunci cand cineva incearca sa ma domine,pt ca atunci incepe razboiul......... |
||
|
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:23 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-11-08 23:10:55deci, varianta 2. ok. ca m-am lamurit, nu te mai intreb nimicEu sunt o fire foarte incapatinata si insistenta de mica sunt asa.Dar asa si trebuie sa fii in viata,pt ca fiecare are dreptul sa isi faca viata asa cum considera el ca este bine.Nici un om nu are dreptul sa imi conduca mie viata si sa imi spuna ce sa fac.Tampeniii ca sa devin ca ei,sa ma traga si pe mine in rahat,macar de m-ar invata de bine dar ma invata doar tampeniii,si daca vor sa domine ei vor sa domine in favoarea lor.... Si ma umplu de nervi atunci cand cineva incearca sa ma domine,pt ca atunci incepe razboiul.........[/quote] |
||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:24 |
||
noapte buna papapapapapapap | ||
irina31 Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:36 |
||
fitz'ar pap'papul | ||
fleurdelis Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:38 |
||
noapte buna si nu uita,treci si pe la topicul "loc de dat cu capul" uneori ajuta |
||
elodia Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:38 |
||
noapte buna irinucaaaaaaaaaaaaa | ||
cely Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:41 |
||
De fapt,saraca,se omoara,pe aici,are recital in fiecare zi,dar tot degeaba,poate ca pe unele reuseste sa le enerveze,scopul e insa altul,e avida sa domine,naspa,pe mine una,nu,dar cred ca,nici pe ceilalti. | ||
scrichy Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:52 |
||
nu reuseste sa domine. sunt ,,impresionata" de insistenta in aceleasi chestii fara sa asculte ce zice cealalta lume. e precum calul ala cu aparatori. e dusa. | ||
mcrinelam Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:55 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-11-08 23:55:58nu reuseste sa domine. sunt ,,impresionata" de insistenta in aceleasi chestii fara sa asculte ce zice cealalta lume. e precum calul ala cu aparatori. e dusa.pai eu ascult de oamenii care sunt exemple pozitve pt mine.Mie nu imi place sa gandesc in turma.....eu sunt o fire tare incapatinata,pana nu inteleg eu ca am gresit in anumit lucru,il continui sa il fac...Sau ascult doar de persoane pozitive,nu ma iau eu dupa sfaturile la oameni redusi,ca sa imi umple capul cu lucruri negative......... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:05 |
||
De la: titiana, la data 2009-11-08 23:41:27 noapte buna irinucaaaaaaaaaaaaanoapte buna de fapt o zi buna |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:06 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-11-08 23:55:58nu reuseste sa domine. sunt ,,impresionata" de insistenta in aceleasi chestii fara sa asculte ce zice cealalta lume. e precum calul ala cu aparatori. e dusa.pai ce ma intereseazape mine ce zice lumea? mai ales ca romanii au o reputatie proasta peste tot,pt ca sunt redusi la minte..... eu nu vreau sa devin la fel ca ei.....Doamne fereste-ma....... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:08 |
||
De la: kinga444, la data 2009-11-08 23:38:28noapte bunaeu zic ca mai bine sa ii trimiti pe ceilalti care gandesc colectiv la dat cu capul,ca asa poate li se misca ceva la rotite si isi revin la normal |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:09 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-11-08 23:55:58nu reuseste sa domine. sunt ,,impresionata" de insistenta in aceleasi chestii fara sa asculte ce zice cealalta lume. e precum calul ala cu aparatori. e dusa.eu nu incerc sa domin,eu doar imi spun parerea si nu ma las dominata de nimeni.....pt ca eu nu sunt oaie de turma........ |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:11 |
||
I-ai innebunit pe aia de la facultate de la tine si acum vrei sa ne innebunesti si pe noi. | ||
persidadamian Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:18 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-11-08 15:43:33Ai si tu dreptatea ta si necazurile tale.Este bine ca ai gasit posibilitatea sa cauti si sa gasesti o mangaiere.Indiferent cat de mare ar fi supararea ta, gandeste-te ca in definitiv cu totii suntem fratii si surorile tale.De aceea ar fi minunat daca in loc sa ne certi ai gasi in sufletul tau un cuvant de mangaiere pentru toata lumea.Iar daca vei face acest lucru cu cumpatare si cu smerenie, sunt convins ca vei castiga mult mai mult decat intr-o discutie sterila, in care, in afara de nervi de ambele parti, nimeni nu obtine nimic.Dumnezeu nu a batut cu vorba pe nimeni ci a iertat.El a spus:Am venit sa respect legile, nu sa le stric.Si chiar daca oamenii nu l-au inteles si la un moment dat l-au condamnat, pana la urma au sfarsit sa-l iubeasca.Da daca ei sunt rai este pt ca asa vor ei sa fie,pt ca sunt prea comozi ca sa lupte,ei mai bine prefera sa faca probleme la altii decat sa isi faca probleme lor....Ce sa tot dau eu sfaturi,ce eu sunt consilier? Sa se duca la preoti sa le dea sfaturi ca aia sunt platiti,ce eu imi bat capul cu toti amaratii care isi bat joc de mine, si la facultate vor sa ma domine cu prostiile lor..Eu dau sfaturi doar la cei care vor sa mearga pe drumul meu si ma respecta.Nu vi se pare ca vreti cam multe,cu tampeniile voastre cica sa imi plec capul cu smerenie Dar poate va crede-ti Dumnezeu? si eu nu stiam.......ca idei tampite mai aveti,dar voi nu le puneti in practica,pretindeti doar de la altiii....nu stiu de unde mai scoateti peelele astea....De ce vorbesc urat de Becali? De ce vorbesc urat cu oamenii buni? sI VOR SA LE VORBESC FRUMOS? Sa zica mersi ca nu le pun pielea pe bat.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:20 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-11-09 14:18:18I-ai innebunit pe aia de la facultate de la tine si acum vrei sa ne innebunesti si pe noi.Aia de la facultate sunt inapoiati mintali,dar nu toti este unul Bogdan pe acolo ala ii rau ca o ciuma si incearca sa domine toti oamenii buni si ii repezeste,ca nu il suport deloc....Ii tampit rau,,,cred ca ii debil mintal,dar prosti sunt aia ca se iau dupa el.........Nu toti sunt redusi mintal,,,dar bogdan si cu un mos,domina oamenii in favoarea lui.....Ca aia sunt niste tampiti ca le accepta si fac ce zic diavolii astia doi.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:22 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-09 14:22:32Sunt 2 diavoli la mine in clasa,care domina oamenii la rau.....ca ei vor sa domine rautatea.Ce idioti,ca mare-i gradina ta Doamne...........Dar ei vor oameni buni..........Sunt amandoi niste demoni,,,Bogdan si mosul ala tampit si fiusu care domina oamenii doar la rele,de asta nu ii suport deloc....De la: persidadamian, la data 2009-11-09 14:18:18I-ai innebunit pe aia de la facultate de la tine si acum vrei sa ne innebunesti si pe noi.Aia de la facultate sunt inapoiati mintali,dar nu toti este unul Bogdan pe acolo ala ii rau ca o ciuma si incearca sa domine toti oamenii buni si ii repezeste,ca nu il suport deloc....Ii tampit rau,,,cred ca ii debil mintal,dar prosti sunt aia ca se iau dupa el.........Nu toti sunt redusi mintal,,,dar bogdan si cu un mos,domina oamenii in favoarea lui.....Ca aia sunt niste tampiti ca le accepta si fac ce zic diavolii astia doi.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:24 |
||
DA la ce fel de rele? ce fac? da-mi exemple | ||
persidadamian Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:26 |
||
Aia 2 demoni sunt debili mintali,dar si fiusu la fel.Dupa ce si-au batut joc din mine pt ca au incercat sa ma domine si pe mine,in favoarea lor demoniii astia 3,de fapt si altii care s-au luat dupa ei...Si mai au tupeul sa ii bag in seama,,, eu cred ca trebuie sa consulte de urgenta un doctor pt boli mintale....PT ca nu cred ca sunt intregi la cap....Ei cred ca cu toti oamenii le merge sa faca ei ce vor cu ei,,,rahatiii...sa se ajute singuri,de ce sa ii ajut eu.....sa se duca la preotii,parca eu trebuie sa bag in seama tot idiotiii.Cica sa fiu smerita,,,eu nu stiu de unde mai scot toate tampeniile astea,eu cred ca ii invata necuratul ca ala este tatal lor......pt ca ei slujesc pe satana....sa domine oamenii doar la rele de asta nu ii suport........ | ||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:29 |
||
persido, te mananca chielea ? shut the f.uck up, ca de-aia nu ne mai scapam de ea p-acilea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:32 |
||
PAi ce motiv au avut sa-si bata joc de tine, in ce fel si-au batut joc de tine? | ||
persidadamian Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:32 |
||
si sa stiti ca raspunsul corect e...CHINA | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:34 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-11-09 14:26:46DA la ce fel de rele? ce fac? da-mi exemplepai sa fie ipocriti,ca le zice la fete ca este bine sa faca sex....tampenii de astea...Si mosul imi zice mie ca femeile sunt slabe,de asta le domina barbatii in favoarea lor...Pai rautatea din eiii.... Nu stiu dar nu ii suport,,ii transmit energie negativa....de nu le suport prezenta la demonii aia...Sau daca colegiii vor sa fie cumsecade ii repezeste,,se iau de ei,demoniii....mosul se comporta urat cu fetele,ca le repezeste.Si ele asculta de el,cu toate ca a ras de femei,ca sunt proaste...Cum si permite mosul asta idiot....Ca ii tare in clanta si ii tare ca un drac.....ca trage si pe altii la rele.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:34 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-11-09 14:32:58PAi ce motiv au avut sa-si bata joc de tine, in ce fel si-au batut joc de tine?pai ca sa ma faca sa intru in turma lor de idiotiii.Ca sa incep si eu sa fac sex cu toti idiotiii,de asta m-au necajit pt ca nu pot accepta ca eu sa fiu mai buna ca ei...Ei nu vor sa se schimbe pt ca sunt putori,,asa ca vor sa ma faca pe mine sa devin ca ei....Numai ca eu nu ma iau dupa nimeni,eu gandesc individual.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:35 |
||
Ei cred ca cu toti oamenii le merge sa faca ei ce vor ei,macar daca i-ar invata de bine,dar ii invata doar de rau,,,rahatiii...sa se ajute singuri,de ce sa ii ajut eu.....sa se duca la preotii,parca eu trebuie sa bag in seama tot idiotiii.Cica sa fiu smerita,,,eu nu stiu de unde mai scot toate tampeniile astea,eu cred ca ii invata necuratul ca ala este tatal lor......pt ca ei slujesc pe satana....sa domine oamenii doar la rele de asta nu ii suport........ | ||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:41 |
||
Eu nu ma las calcata in picioare de nimeni si nu las pe nimeni sa ma domine in favoarea lor.Si sa ma invete doar tampeniii.Daca am nevoie de sfaturi merg la preoti,oameni inteligenti de ce sa ma iau dupa toti cretinii smecheri si profitori..... | ||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:43 |
||
Si imi pare rau ca altii oameni cumsecade au de suferit de pe urma lor...Dar eu stiu de ca tot ii necajesc pt ca vor sa ii inraiasca si pe ei.....Va da-ti seama ce idioti,,ca asa sa fie toti romanii rai si Romania sa fie o tara prospera cu oameni raiii.Doamne ca mare-i gradina ta Doamne Ei vor ca Romania sa fie tara prospera cu toti oamenii rai in ea..... | ||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:46 |
||
irinuco, astea-s incantatii, corect? | ||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum facem fata arogantei,lipsei de ambilitate si badaraniei? | 6 | De la: si_totusi 19 Iunie 2009 12:39 |
tineretul din ziua de azi | 40 | De la: hypeople 17 Februarie 2010 17:36 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 6 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14 |
|
||
despre ,,www.papucei.ro | 1 | De la: samir_rapid 9 Februarie 2009 10:50 |
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION | 2 | De la: Poison 5 Septembrie 2009 19:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară