Din pacate nici nu doreste sa asculte si sa inteleaga , asta e problema: Sper ca nu sunt si alte forumuri saturate de teme de gen :-) | ||
reyya Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:16 |
||
---|---|---|
irinuco, tu vorbesti singura . nu stiu daca ai remarcat . noi da. ti-as mai zice ca e semn de intelepciune sa mai stii si sa taci. dar tare mi-e ca n-ai sa pricepi. |
||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:19 |
||
De la: wife, la data 2009-11-09 15:08:28sis, ai messu deschis ? sa iti trimit ceva despre evangheliile gnostice wife, pls poti sa-mi dai si mie, ma intereseaza foarte mult, am vazut aseara un documentar pe tema asta mersi mult |
||
|
||
anmari Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:19 |
||
sis, la rodicuta e clab de blonde, mama vezi ca ti-am trimis, de pe mailu' lu za hazband |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:20 |
||
an, iti dau adresa de mail imediat ouch...si la tine e embargou la trimis mesaje ok...fa o cerere de pretenie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:21 |
||
De la: bluelight, la data 2009-11-09 15:19:27irinuco, tu vorbesti singura .da pai atunci taci tu.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:22 |
||
multumesc mult |
||
anmari Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:22 |
||
stupid... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:23 |
||
primit! merci! |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:24 |
||
De la: scrichy, la data 2009-11-09 15:11:50FEMEIE,ce castigi,oare,nimic,totul e in mintea ta,ma intreb????,mai esti si pe alte sitePai altii ce castiga daca ii invata pe oameni numai rele? Pai intre ateism si crestinism o sa fie mereu razboi.Pt ca intelepciunea nu se primeste pe gratis,pt ca multe lucruri le inveti chiar pe pielea ta....Dar mie imi place sa lupt,eu nu sunt o lenesa si nici nu vreau sa fiu.....Eu imi spun parerea pe forum..... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:25 |
||
ok. | ||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:26 |
||
reya cred ca iti pierzi timpul ci Irina, eu am stat si am analizat postarile acestei d-soare si cred fara gluma ca este grav bolnava mintal, cred ca foloseste garbo ca pe un mod de descarcare mentala,asa cu ar face schizofrenici, cautand mereu sa-si exprime prin cuvinte ce este in acel moment in mintea sa si ce este asta scrie observa ca nu au nici un sir gandurile sale ci au intreruperi, nu raspunde la obiect la o intrebare ci doar da drumul avalansei din mintea ei sincer...pacat de ea, dar sunt multe ca ea. |
||
anmari Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:27 |
||
De la: bluelight, la data 2009-11-09 15:19:27irinuco, tu vorbesti singura .putin imi pasa daca vorbiti cu mine sau nu,oricum nu pierd nimic.Ma lipsesc de prieteni ca voi,eu imi scriu parearea si atat,pt ca din cate stiu forumul este public,,,distractie placuta in turma .......... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:27 |
||
De la: AnMari, la data 2009-11-09 15:27:12reya cred ca iti pierzi timpul ci Irina, eu am stat si am analizat postarile acestei d-soare si cred fara gluma ca este grav bolnava mintal,Ai vrea tu sa fii ca mine,dar nu toate ajung asa.... |
||
irina31 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:28 |
||
Slava Domnului!!! . |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:29 |
||
celeste, mersi irina, nu te lua cu mine, ca spre diferenta de alti prieteni de pe forum, fetito,eu te mut cu totul,clar |
||
anmari Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:37 |
||
pot sa te provoc eu ?? in numele irinei | ||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:39 |
||
nu,blue | ||
anmari Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:41 |
||
buna ziua , irinucaaaaaaaaaaaaa | ||
cely Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:41 |
||
ziua buna , tuturor ... | ||
cely Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:41 |
||
De la: titiana, la data 2009-11-09 15:41:25 buna ziua , irinucaaaaaaaaaaaaabuna ziua |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:53 |
||
asa mai bine sa nu dam vina unii pe altii si mai bine sa se uite fiecare ca romania este plina de oameni corupti si hoti...care doar judeca pe altii dar pe ei nu se vad...Mai sunt si exceptii dar foarte putini,sunt cei care sunt oameni cistiti si de omenie.Pt ca in rest in romania sunt mai multe animale decat oameni...Adica ca nu sunt de oamenie si peste tot in lume se manaca unii pe altiii,de asta sunt tratati ca niste sclaviiii.PAI CUI II PASA DE OAMENI RAI? NIMANUI | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:56 |
||
Normal toti strainii din tarile slab dezvoltate sunt smecheri si vor sa obtina lucruri in timp scurt si fara sa munceasca.....Dar calca peste oameni peste sentimente ca sa obtina ceea ce vor ei,de parca nu o sa moara intr-o buna zi si oricum nu o sa ia nimic cu ei.......Dar fuga asta dupa bani nemunciti si cat de multi ii fac pe oameni sa uite de oamenie........Dar asta este foarte gresit,cu toti avem nevoie de bani ca sa putem supravetui dar nu trebuie sa uitam ca suntem oameni............ | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:56 |
||
Multi nu vor sa fie de oamenie ca cica rad oamenii de ei...Dar sa rada daca sunt prosti,ca doar prostii rad.si la cei care le pasa de ceea ce zic altii sunt si mai prosti....De ce trebuie sa isi pese de ce gandesc altii despre tine,daca tu te simti bine sa faci o fapta buna pt ca Dumnezeu ti-o va intoarce de 5 ori....Pt ca daca tu faci un bine la un om.el face bine la 5 oameni si tot asa mai departe...Daca altii rad,sa rada tu trebuie sa arati ca stii ce vrei si sa nu te arati ca esti slab pt ca atunci esti atacat......Chiar daca esti atacat tu trebuie sa stii sa iti aperi drepturile si principiile.... | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:57 |
||
mda...stupid blondie's new | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:59 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 14:57:39Multi nu vor sa fie de oamenie ca cica rad oamenii de ei...Dar sa rada daca sunt prosti,ca doar prostii rad.si la cei care le pasa de ceea ce zic altii sunt si mai prosti....De ce trebuie sa isi pese de ce gandesc altii despre tine,daca tu te simti bine sa faci o fapta buna pt ca Dumnezeu ti-o va intoarce de 5 ori.inapoi...Pt ca daca tu faci un bine la un om.el face bine la 5 oameni si tot asa mai departe...Daca altii rad,sa rada tu trebuie sa arati ca stii ce vrei si sa nu te arati ca esti slab pt ca atunci esti atacat......Chiar daca esti atacat tu trebuie sa stii sa iti aperi drepturile si principiile....trebuie sa ajuti dar sa nu lasi sa se profite de tine,,te impui ca de asta ,ti-a dat Dumnezeu gura.......Noi oamenii suntem diferiti dar trebuie sa ne suportam pt ca nu avem de ales,dar cea mai importanta este comunicarea pe un ton hotarat .... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:01 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 14:57:39Multi nu vor sa fie de oamenie ca cica rad oamenii de ei...Dar sa rada daca sunt prosti,ca doar prostii rad.si la cei care le pasa de ceea ce zic altii sunt si mai prosti....De ce trebuie sa isi pese de ce gandesc altii despre tine,daca tu te simti bine sa faci o fapta buna pt ca Dumnezeu ti-o va intoarce de 5 ori.inapoi...Pt ca daca tu faci un bine la un om.el face bine la 5 oameni si tot asa mai departe...Daca altii rad,sa rada tu trebuie sa arati ca stii ce vrei si sa nu te arati ca esti slab pt ca atunci esti atacat......Chiar daca esti atacat tu trebuie sa stii sa iti aperi drepturile si principiile....trebuie sa ajuti dar sa nu lasi sa se profite de tine,,te impui ca de asta ,ti-a dat Dumnezeu gura.......Noi oamenii suntem diferiti dar trebuie sa ne suportam pt ca nu avem de ales,dar cea mai importanta este comunicarea pe un ton hotarat .... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:01 |
||
trebuie sa ajuti dar sa nu lasi sa se profite de tine,,te impui ca de asta ,ti-a dat Dumnezeu gura.......Noi oamenii suntem diferiti dar trebuie sa ne suportam unii pe altii,pt ca nu avem de ales,dar cea mai importanta este comunicarea pe un ton hotarat si decis.... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:02 |
||
Cu Xanax ai incercat?? | ||
reyya Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:04 |
||
De la: reyya, la data 2009-11-10 15:04:20Cu Xanax ai incercat??cine mai este si el? |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Modele plinute | 9 | De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29 |
cine ma poate ajuta cu un raspuns | 22 | De la: tutankhamon 20 Iunie 2009 11:57 |
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? | 1 | De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09 |
|
||
inchiriez garsioniera | 3 | De la: garbo214116 11 Iulie 2012 16:13 |
Cancer-tratament in Romania sau in afara? | 14 | De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară