Si ca un om sa aiba o gandire mai decisa si sa nu mai fie asa influentabil trebuie sa se roage,pt ca sa accepti ce iti fac altii si sa faci si tu rau la altii,este foarte pacat...Eu stiu ca a lupta estemai greu,dar Dumnezeu te ajuta...Daca nu lupti nu te ajuta nimeni,nici macar oamenii nici Dumnezeu.... | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:09 |
||
---|---|---|
ioi,xanax?! haloperidol mai degraba... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:10 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 15:09:08Si ca un om sa aiba o gandire mai decisa si sa nu mai fie asa influentabil trebuie sa se roage,pt ca sa accepti ce iti fac altii si sa faci si tu rau la altii,este foarte pacat...Eu stiu ca a lupta estemai greu,dar Dumnezeu te ajuta...Daca nu lupti nu te ajuta nimeni,nici macar oamenii nici Dumnezeu....Esti complet singur,adica cu diavolul care te impinge doar la rele,asa nimanui nu ii pasa de tine.....Si esti considerat un nimic si esti luat la numar,pt ca calitatea unui om se castiga prin perseverenta si rabdare o zi buna ciaooooooo |
||
|
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:11 |
||
Esti complet singur,adica cu diavolul care te impinge doar la rele,asa nimanui nu ii pasa de tine.....Si esti considerat un nimic si esti luat la numar,pt ca calitatea unui om se castiga prin perseverenta si rabdare o zi buna ciaooooooo | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:12 |
||
balbaitoooo..... | ||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:14 |
||
florico,nu-i frumos sa arati cu dej'tu... si tu te-ai balbait de-ai postat de doo ori si-ai dat vina pe net... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:17 |
||
preci...exista totushi o diferentza.... |
||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:20 |
||
evident ca exista,io vroiam doar sa te ushuiesc d'acilea.. | ||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:23 |
||
preci....cu pareri de rau ....dar n-ai cum... | ||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:25 |
||
Eu cred ca la femei le lipseste energia si mintea de a-si educa barbatul si copiii si precum toata lumea stie ca noi oamenii nu suntem perfecti,Dupa asa cum ne-a facut Dumnezeu,ne-am nascut ca sa invatam sa ne maturizam..... daca ar avea credinta mai multa in Dumnezeu poate ar avea mai multa energie si minte ca sa poata puna lucrurile cap la cap si sa nu mai sufere atata.......... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:42 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 21:42:34Eu cred ca la femei le lipseste energia si mintea de a-si educa barbatul si copiii si precum toata lumea stie ca noi oamenii nu suntem perfecti,Dupa asa cum ne-a facut Dumnezeu,ne-am nascut ca sa invatam sa ne maturizam..... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:43 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 21:43:24Asta ii valabil si pt barbati,pt ca si barbatii sufera chiar daca nu arata pt ca nu sunt iubiti.....De la: moment31, la data 2009-11-10 21:42:34Eu cred ca la femei le lipseste energia si mintea de a-si educa barbatul si copiii si precum toata lumea stie ca noi oamenii nu suntem perfecti,Dupa asa cum ne-a facut Dumnezeu,ne-am nascut ca sa invatam sa ne maturizam..... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:44 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 21:43:24eu cred ca tu te droghezi sau faci parte dintr-o secta satanista, daca ai fi maritata si ai aveai copii as spune ca spui din propria experienta dar....deh am uitat ca esti lesbianaDe la: moment31, la data 2009-11-10 21:42:34Eu cred ca la femei le lipseste energia si mintea de a-si educa barbatul si copiii si precum toata lumea stie ca noi oamenii nu suntem perfecti,Dupa asa cum ne-a facut Dumnezeu,ne-am nascut ca sa invatam sa ne maturizam..... |
||
yanyacharberet Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:45 |
||
fleurdelis Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:46 |
||
Mamele nu stiu sa isi educe baietii ca sa aiba respect pt femeie,pt ca sunt sarace cu duhul,de asta sufera atata pt ca ele se bucura sa traiasca niste placeri de moment si sa sufere o viata intreaga... [/quote]Eu sunt cuminte pt ca vreau sa am o viata linistita si ca Dumnezeu sa ma ajute in toate.....Nu vreau sa traiesc placeri de moment pe care sa le platesc o viata intreaga sa sufar cum sufera altele,asa ca mai bine ma lipsesc de placerile astea trecatoare si ma stradui sa duc o viata corecta,chiar daca cateodata imi este greu.Dar merita truda..... | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:03 |
||
Si nu imi pasa mie de ce zic oamenii si ca rad.Ei fac haz de necaz,,pt ca nu am eu problemele lor,pt care cred ca le merita din plin.Ei se multumesc cu placeri trecatoare,atunci sa ramana cu alea,dar si c problemele | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:05 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 22:05:28Si nu imi pasa mie de ce zic oamenii si ca rad.Ei fac haz de necaz,,pt ca nu am eu problemele lor,pt care cred ca le merita din plin.Ei se multumesc cu placeri trecatoare,atunci sa ramana cu alea,dar si cu problemele |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:06 |
||
fah irino dar mumata la invatat pe fracto cum sa se poarte cu viitoarea lui sotie, asta in caz daca o avea cu asa specimen de sora, sau bietul de el se va calugari si va pune gresie in baie | ||
yanyacharberet Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:08 |
||
Eu sunt cuminte pt ca vreau sa am o viata linistita si ca Dumnezeu sa ma ajute in toate.....Nu vreau sa traiesc placeri de moment pe care sa le platesc o viata intreaga sa sufar cum sufera altele,asa ca mai bine ma lipsesc de placerile astea trecatoare si ma stradui sa duc o viata corecta,chiar daca cateodata imi este greu.Dar merita truda..... | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:08 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 22:08:23Eu sunt cuminte pt ca vreau sa am o viata linistita si ca Dumnezeu sa ma ajute in toate.....Nu vreau sa traiesc placeri de moment pe care sa le platesc o viata intreaga sa sufar cum sufera altele,asa ca mai bine ma lipsesc de placerile astea trecatoare si ma stradui sa duc o viata corecta,chiar daca cateodata imi este greu.Dar merita truda.....taci fah cu cumintenia ta , ca femeia rea de gura ca tine e rea de cour, asa ca ...taci si ...passsssss |
||
yanyacharberet Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:09 |
||
tu esti specimenul de femeie ....gura sfanta si cour pagan | ||
yanyacharberet Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:10 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-10 22:09:47Putin imi pasa daca ma crezi sau nu,de obicei femeile care nu sunt cuminti nu ma cred pt ca vad toate femeile prin ochii lor..De la: moment31, la data 2009-11-10 22:08:23Eu sunt cuminte pt ca vreau sa am o viata linistita si ca Dumnezeu sa ma ajute in toate.....Nu vreau sa traiesc placeri de moment pe care sa le platesc o viata intreaga sa sufar cum sufera altele,asa ca mai bine ma lipsesc de placerile astea trecatoare si ma stradui sa duc o viata corecta,chiar daca cateodata imi este greu.Dar merita truda.....taci fah cu cumintenia ta , ca femeia rea de gura ca tine e rea de cour, asa ca ...taci si ...passsssss |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:12 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 22:12:05Eu sunt cuminte pt mine.......nu pt altii......De la: yanyacharberet, la data 2009-11-10 22:09:47Putin imi pasa daca ma crezi sau nu,de obicei femeile care nu sunt cuminti nu ma cred pt ca vad toate femeile prin ochii lor..De la: moment31, la data 2009-11-10 22:08:23Eu sunt cuminte pt ca vreau sa am o viata linistita si ca Dumnezeu sa ma ajute in toate.....Nu vreau sa traiesc placeri de moment pe care sa le platesc o viata intreaga sa sufar cum sufera altele,asa ca mai bine ma lipsesc de placerile astea trecatoare si ma stradui sa duc o viata corecta,chiar daca cateodata imi este greu.Dar merita truda.....taci fah cu cumintenia ta , ca femeia rea de gura ca tine e rea de cour, asa ca ...taci si ...passsssss |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:12 |
||
yanya ce exprimare plastica | ||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:12 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-10 22:08:21fah irino dar mumata la invatat pe fracto cum sa se poarte cu viitoarea lui sotie, asta in caz daca o avea cu asa specimen de sora, sau bietul de el se va calugari si va pune gresie in baieLasa-ma si cu maicamea ca nici ea nu are prea multa minte,eu seman cu bunicamea pt ca la bunica mea ii placea corectitudinea..Cand merg pe acasa ii terorizez ca nu sunt corecti.....Dar le plac oamenii corecti....Pai asa ceva nu merge cu mine....... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:13 |
||
Eu il respect pe fratemiu atata cat ma respecta si el pe mine.Dar fratemiu ma cauta si se comporta frumos doar atunci cand are probleme,acum o duce bine pt ca i-am rezolvat eu problemele....Ii un recunoscator dar macar copilul ii sanatos,,,ca cu el nu vorbesc pt ca m-a enervat,,,,ii un excroc sarlatan....la fel ca si parintii mei.......asa ca nu dau 2 bani pe parerea lor,ca si le sar in cap daca sar cu gura la mine... | ||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:16 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 22:16:42Eu il respect pe fratemiu atata cat ma respecta si el pe mine.Dar fratemiu ma cauta si se comporta frumos doar atunci cand are probleme,acum o duce bine pt ca i-am rezolvat eu problemele....Ii un recunoscator dar macar copilul ii sanatos,,,ca cu el nu vorbesc pt ca m-a enervat,,,,ii un excroc sarlatan....la fel ca si parintii mei.......asa ca nu dau 2 bani pe parerea lor,ca si le sar in cap daca sar cu gura la mine...Adica ca si fratemiu ii un nerecunoscator redus,dar nu mai vorbesc cu el,las sa se descurce singur sa ma sune iara ca sa ii rezolv probleme,ca atunci ii bun eu pielea pe bat si ii pun regulile.... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:18 |
||
cata smerenie.... | ||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:18 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-10 22:12:39yanya ce exprimare plasticams LILO dar la ce te referi ca m_am cam exprimat in seara asta si nu stiu la care exprimare te referi |
||
yanyacharberet Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:18 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-10 22:18:23De la: moment31, la data 2009-11-10 22:16:42Eu il respect pe fratemiu atata cat ma respecta si el pe mine.Dar fratemiu ma cauta si se comporta frumos doar atunci cand are probleme,acum o duce bine pt ca i-am rezolvat eu problemele....Ii un nerecunoscator dar macar copilul ii sanatos,,,ca cu el nu vorbesc pt ca m-a enervat,,,,ii un excroc sarlatan....la fel ca si parintii mei.......asa ca nu dau 2 bani pe parerea lor,ca si le sar in cap daca sar cu gura la mine...Adica ca si fratemiu ii un nerecunoscator redus,dar nu mai vorbesc cu el,las sa se descurce singur sa ma sune iara ca sa ii rezolv probleme,ca atunci ii bun eu pielea pe bat si ii pun regulile.... |
||
irina31 Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hemoroizii | 12 | De la: prometeus_wife 25 Mai 2009 18:31 |
Romanii fac lucruri trasnite | 1 | De la: charmelen 28 Aprilie 2011 11:07 |
Sutienul.. cel bun prieten ? cel mai mare dusman? | 238 | De la: Darksukkubus69 3 Iunie 2010 19:28 |
|
||
despre ,,www.papucei.ro | 1 | De la: samir_rapid 9 Februarie 2009 10:50 |
Andrei Gheorghe da la toti... | 8 | De la: ella_a 17 Martie 2009 10:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară