Fara melodie cu RALUCA naluca,FLEUR,se poate | ||
scrichy Postat pe 10 Noiembrie 2009 23:59 |
||
---|---|---|
paii...n-o sa spun acuma circumstante-n care am auzirt de ea...a fost un accident regretabil crede-ma, dar e cea de sus nu, e asa cum zic eu? | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:00 |
||
haiodeti s-o culturalizam pe irinuca, vreti>?? http://www.youtube.com/watch?v=H7xV3aQStbI |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:05 |
||
fleur, unii care sunt plante s-or inmulti prin fotosinteza, insa unii s-au nascut si in urma unui accident regretabil precum cel descris acolo, nu crezi? In fiecare cultura muzicala mai apar si astfel de texte.. de exemplu Salt'n Pepa cu "Push it", ori Scatman, Eminem. |
||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:07 |
||
bree...tu n-ai ascultat melodiile | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:10 |
||
Ok, ia spune cine si cand a scris versurile de la melodia "Mai stii"... stii? | ||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:13 |
||
Fleur,asta mai merge | ||
scrichy Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:14 |
||
pai...ce parca in ziua de azi mai poti sa mai stii?? nu stiu | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:15 |
||
Mircea Dinescu, "Proprietarul de poduri". Melodia a fost cantata pentru prima data de Adi Jacota, la cenaclul Flacara din 1983, si se numea "Cantec de inima albastra". |
||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:21 |
||
ce surpriza, nu -l prea credeam in stare, sa stii | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 00:28 |
||
da irinuca unde-i??? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Noiembrie 2009 01:31 |
||
TUTAN,e cu curca la raze,ca,ma rog,a mancat caprele,din cauza crizei | ||
scrichy Postat pe 11 Noiembrie 2009 01:34 |
||
tuutth da tu unde ai fost?? | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 08:20 |
||
fratilor, a bagat icuta capu' p-acilea acu vreo doua zile,a citit,s-a crucit,si a plecat... icuto, cand o da geru' de ne adunam pe langa foc,baga altu'.... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 08:25 |
||
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-10 23:43:31Pai stiu...Eu le-am invatat de bine ca sa ceara si ele bani mai multi...Dar ele merita mai multi bani pt ca nu fac nimica bun.....Ele sunt egoiste si rele de asta si pe mine m-a pedepsit Dumnezeu ca sa ma invete minte ca sa imi tin gura....De la: moment31, la data 2009-11-10 23:06:50De la: moment31, la data 2009-11-10 22:57:06Pana sa le cunosc pe ele,mi-a mers bine dar din cauza invidiei au inceput sa bage strambe,minciuni si de acolo a inceput toata cearta....Ca daca imi tineam gura si nu mai bagam in seama pe toate tampitele....Oamenii din cauza invidiei fac mult rau.asa este si la facultate,pt ca oamenii sunt invidiosi pt ca eu ma descurc au bagat o groaza de minciuni si strambe,dar lasa ca ei au avut de pierdut si o sa aiba inca daca nu o sa le vina mintea la cap si o sa mai deranjeze.....De la: moment31, la data 2009-11-10 22:55:51Locul de munca DIN GERMANIA mi l-a furat tot niste romance care mureau de invidie si s-au bagat peste mine pt ca eu am fost proasta sa le povestesc ca imi merge bine...PAI LA OAMENI ATUNCI CAND AUDE CA ITI MERGE BINE,MOR DE INVIDIE SI ITI PUN GAND RAU..... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:32 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-11 15:32:34Daca ajut oamenii rai ma pedepseste si pe mine Dumnezeu....Stiu ca eu de mica am avut o inima buna...Dar eu doar cu loviturile vietii am invatat sa mi-o controlez.....Si apai ce educatie poti sa dai la un om...Daca el isi bate joc si tu il ajuti....Ca nu se schimba niciodata daca nu ii dai cate o lectie......De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-10 23:43:31Pai stiu...Eu le-am invatat de bine ca sa ceara si ele bani mai multi...Dar ele nu merita mai multi bani pt ca nu fac nimica bun.....Ele sunt egoiste si rele de asta si pe mine m-a pedepsit Dumnezeu ca sa ma invete minte ca sa imi tin gura....De la: moment31, la data 2009-11-10 23:06:50De la: moment31, la data 2009-11-10 22:57:06Pana sa le cunosc pe ele,mi-a mers bine dar din cauza invidiei au inceput sa bage strambe,minciuni si de acolo a inceput toata cearta....Ca daca imi tineam gura si nu mai bagam in seama pe toate tampitele....Oamenii din cauza invidiei fac mult rau.asa este si la facultate,pt ca oamenii sunt invidiosi pt ca eu ma descurc au bagat o groaza de minciuni si strambe,dar lasa ca ei au avut de pierdut si o sa aiba inca daca nu o sa le vina mintea la cap si o sa mai deranjeze.....De la: moment31, la data 2009-11-10 22:55:51Locul de munca DIN GERMANIA mi l-a furat tot niste romance care mureau de invidie si s-au bagat peste mine pt ca eu am fost proasta sa le povestesc ca imi merge bine...PAI LA OAMENI ATUNCI CAND AUDE CA ITI MERGE BINE,MOR DE INVIDIE SI ITI PUN GAND RAU..... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:34 |
||
Pai stiu...Eu le-am invatat de bine ca sa ceara si ele bani mai multi...Dar ele nu merita mai multi bani pt ca nu fac nimica bun.....Ele sunt egoiste si rele de asta si pe mine m-a pedepsit Dumnezeu ca sa ma invete minte ca sa imi tin gura.... Daca ajut oamenii rai ma pedepseste si pe mine Dumnezeu....Stiu ca eu de mica am avut o inima buna...Dar eu doar cu loviturile vietii am invatat sa mi-o controlez.....Si apai ce educatie poti sa dai la un om...Daca el isi bate joc si tu il ajuti....Ca nu se schimba niciodata daca nu ii dai cate o lectie...... Eu poate am avut o inima ca a lui Becali,ca lumea isi bate joc si el tot ajuta de asta este luat de prost.....La fel am fost si eu,,dar acum m-am mai intarit,,nu mai sunt asa buna si proasta sa ma las fraierita de toti excrocii si nesimtitiii..... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:37 |
||
taci tu cu becali al tau , tu inima buna ca furi de la baba , si el fura de la stat, | ||
yanyacharberet Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:41 |
||
Directa si incisiva...yesssss.. e pe stilul meu , ca tine nu le spune nimeni, mai ales in topicul deschis de ,,cu drag A...." :-) Bulinuta alba!!! Super!!! |
||
reyya Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:48 |
||
ziua buna ...irinucaaaaaaa | ||
cely Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:50 |
||
uraaa....mai mi-o dat si mie irinuca dreptate! am trait s-o vad si p-asta, de-acuu, pot sa ma duc... bravo fata draga! daca ai invatat ce spui tu...pai..ia si tine-l pe postul ala. te pup |
||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:24 |
||
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-11 20:24:40uraaa....mai mi-o dat si mie irinuca dreptate! am trait s-o vad si p-asta, de-acuu, pot sa ma duc... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:26 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-11 15:41:07taci tu cu becali al tau , tu inima buna ca furi de la baba , si el fura de la stat,PAI FURA DE LA HOTI SI DA LA OAMENI,,,CA DACA ALT FEL NU POATE FACE DREPTATE PT CA TOTI L-AU LUAT DE PROST PT CA ARE O INIMA BUNA.ROMANII DACA EI SUNT EGOISTI SI VEDE CA BECALI ESTE BUN,IL CONSIDERA NEBUN SI PROST.....este destept el,prosti sunt altii care il considera prost ca sunt invidiosi de mor............Eu muncesc pt bani,eu nu imbogatesc pe altiii pt ca nici eu nu sunt fraiera ca la altiii,sa muncesc sa imbogatesc pe altii si sa imi tin gura...Numai fraierii fac asta...... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:29 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-11 20:29:10De la: yanyacharberet, la data 2009-11-11 15:41:07taci tu cu becali al tau , tu inima buna ca furi de la baba , si el fura de la stat,PAI FURA DE LA HOTII DIN STAT SI DA LA OAMENI,Aia mint si fura din stat si dau vina pe becali ca el este bun,,el lupta pt altiii si altii rad de el..Ca inapoiati mai sunt romanii astia...Pai da normal ca nu ii ajuta Dumnezeu pt ca sunt rai...De asta au o gandire asa haotica ,,CA DACA ALT FEL NU POATE FACE DREPTATE PT CA TOTI L-AU LUAT DE PROST PT CA ARE O INIMA BUNA.ROMANII DACA EI SUNT EGOISTI SI VEDE CA BECALI ESTE BUN,IL CONSIDERA NEBUN SI PROST.....este destept el,prosti sunt altii care il considera prost ca sunt invidiosi de mor............Eu muncesc pt bani,eu nu imbogatesc pe altiii pt ca nici eu nu sunt fraiera ca la altiii,sa muncesc sa imbogatesc pe altii si sa imi tin gura...Numai fraierii fac asta...... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:31 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-11 20:31:25De la: moment31, la data 2009-11-11 20:29:10De la: yanyacharberet, la data 2009-11-11 15:41:07taci tu cu becali al tau , tu inima buna ca furi de la baba , si el fura de la stat,PAI FURA DE LA HOTII DIN STAT SI DA LA OAMENI,Aia mint si fura din stat si dau vina pe becali ca el este bun,,el lupta pt altiii si altii rad de el..Ca inapoiati mai sunt romanii astia...Pai da normal ca nu ii ajuta Dumnezeu pt ca sunt rai...De asta au o gandire asa haotica ,,CA DACA ALT FEL NU POATE FACE DREPTATE PT CA TOTI L-AU LUAT DE PROST PT CA ARE O INIMA BUNA.ROMANII DACA EI SUNT EGOISTI SI VEDE CA BECALI ESTE BUN,IL CONSIDERA NEBUN SI PROST.....este destept el,prosti sunt altii care il considera prost ca sunt invidiosi de mor............Eu muncesc pt bani,eu nu imbogatesc pe altiii pt ca nici eu nu sunt fraiera ca altiii,sa muncesc sa imbogatesc pe altii si sa imi tin gura...Numai fraierii fac asta...... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:32 |
||
De la: titiana, la data 2009-11-11 15:50:35 ziua buna ...irinucaaaaaaabuna ziua |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:33 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-11 15:41:07taci tu cu becali al tau , tu inima buna ca furi de la baba , si el fura de la stat,Asta nu inseamna ca daca esti bun trebuie sa fii si prost...Eu cred ca becali mai are de invatat cum sa se infinga in piratii aia....pt ca ii prea bun....Eu muncesc pt bani,eu nu imbogatesc pe altiii pt ca nici eu nu sunt fraiera ca altiii,sa muncesc sa imbogatesc pe altii si sa imi tin gura...Numai fraierii fac asta...... |
||
irina31 Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:35 |
||
cu alte cuvinte tu esti fraiera hoata cu acte in regula, iotete cine il voteaza pe becali....... nimeni alta decat hoata irinuca | ||
yanyacharberet Postat pe 11 Noiembrie 2009 21:31 |
||
Doamna cum le spuneti dv mai rar...super postarile de la topicul.... ,,cu drag A..." Bulina alba ! cele bune! |
||
reyya Postat pe 11 Noiembrie 2009 21:35 |
||
De la: reyya, la data 2009-11-11 21:35:14Doamna cum le spuneti dv mai rar...super postarile de la topicul.... ,,cu drag A..."cu mine vorbesti? |
||
yanyacharberet Postat pe 11 Noiembrie 2009 21:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa ne alegem prietenii.. | 4 | De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54 |
colon help | 2 | De la: SANATATE 27 Iunie 2010 09:42 |
vreau si eu o parere pls | 4 | De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46 |
|
||
Cum sa castigi un I-phone sau premiu dorit | 1 | De la: Dydylina 5 August 2009 02:46 |
Cum facem fata arogantei,lipsei de ambilitate si badaraniei? | 6 | De la: si_totusi 19 Iunie 2009 12:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară